11.Χρήστος Τζόλης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
icue

Re: 11.Χρήστος Τζόλης

Δημοσίευση από icue »

Παιδια στη πρεμιερ λιγκ παει. Πραγματικα δεν καταλαβαινω την συζητηση. Δεν κοβεις τον δρομο σε παικτη που παει στην πρεμιερ λιγκ, εκτος και αν σου δωσουν ψυχουλα. Αν θεωρειτε ψυχουλα τα λεφτα, αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Ιάσονας έγραψε: Τι μήνυμα δίνεις στα παιδιά των ακαδημιών οταν βλέπουν τον Τζόλη να του κόβεις τα όνειρα ακόμα και όταν φέρνει προτάσεις που δεν έχεις ξαναδεί, λες και ο ΠΑΟΚ είναι ο βάζελος του βαρδινογιάννη το 90?
ο βάζελος του βαρδινογιαννη του 90 εφτασε ημιτελικα τσου λου
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Συγχαρητήρια αγορινα, σε εσένα και την οικογένεια σου. Να είσαι γερός και γρήγορα να τους κάνεις να παραμιλάνε εκεί στο νησί!!

Μπράβο και στην ΠΑΟΚαρα μας που έβγαλε τέτοιο ταλέντο, στους προπονητες του και σε όλους όσους ήταν δίπλα του!

Μπράβο και στον Ιβάν που για το καλό ενός δικου μας παιδιου δεν υπολόγισε τα 5 παραπάνω ίσως να κερδιζε δίνοντας τον Τζολη στο Βέλγιο!!!

Κάνε μας περήφανους ταυρακι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ρόλος του Ρέμπε στη μεταγραφή του Τζόλη στην Νόριτς!

Νίκος Πετρουλάκης - σφινα

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς, ήδη ο διεθνής παίκτης έχει μπει στο αεροπλάνο και “πετάει” για Αγγλία, το βράδυ θα περάσει ιατρικές και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο…

Η μεταγραφή αυτή είχε προχωρήσει από τη στιγμή που έγινε μια συγκεκριμένη κίνηση: Ο τότε μάνατζερ της ομάδας) Όλαφ Ρέμπε, είχε ζητήσει (απαιτήσει θα λέγαμε) από τον Τζόλη να αλλάξει μάνατζερ για να αρχίσουν να τον βλέπουν οι μεγάλες ομάδες και του πρότεινε να πάει στην Wasserman όπως και έγινε.

Η αλήθεια είναι ότι και ο Ρέμπε είναι συνεργαζόμενος με την Wasserman και φυσικά θα έχει τα ανάλογα ιοφέλη από τη μεταγραφή του Τζόλη, αλλά για να τον “ψήσουν” να αλλάξει γραφείο μάνατζερ έκαναν μια ακόμη κίνηση:

Προσέλαβαν τον αδερφό του (!!) στην εταιρία γι αυτό και σήμερα τον συνόδεψε ο αδερφός του στη Νόριτς, ως εκπρόσωπος της εταιρίας αυτής!

Η “τρίπλα” έπιασε και ο πατέρας του Τζόλη πείσθηκε να αλλάξει γραφείο μάνατζερ ο Χρήστος!!

Ο Όλαφ Ρέμπε είναι ο κερδισμένος από τη μεταγραφή, σίγουρα ο παίκτης που θα πάρει 1 εκ. το χρόνο, ο αδερφός του παίκτη που βρήκε δουλειά δίπλα στο καρντάσι του και είναι υπάλληλος της εταιρίας, αλλά για τον ΠΑΟΚ, δεν ξέρουμε…

Θα φανεί από τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν!
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Η πώληση Τζολη ήταν/είναι απλά αναπόφευκτη. Τα λεφτά που πήραμε ήταν αυτά που μπορούσαμε να πάρουμε ως ομάδα.
Αν ο παίκτης έπαιζε στον γαύρο σαφώς κ θα πωλούνταν σε καλύτερη τιμή.
Ανεξαρτήτως του τρόπου που έφτασε εκεί αυτή τη στιγμή ο γαύρος είναι σε άλλη κλάση από εμάς συνολικά σαν όνομα.
Εκτός των άλλων οι παίκτες που παίζουν στο γαυρο μπορούν να πουληθούν σε πολύ υψηλότερες τιμές γιατί απλά έχουν την εναλλακτική να συνεχίσουν στο γαυρο. Κ ειναι καλή εναλλακτική με συνεχή παρουσία στο chl κ στην Ευρώπη γενικότερα.
Ο Τζολης για ποιο λογο να μη θέλει να φύγει κ μάλιστα να πάει έστω κ σε μια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα της Πρέμιερ; Για να κάθεται πάγκο με το Λουτσεσκου που κινδυνεύει να μας αποκλείσει από νωρίς από τους Ιρλανδούς;
Αν θέλουμε να κρατάμε τέτοιους παίκτες όπως ο Τζολης που βγάζουν οι ακαδημίες μας λίγο παραπάνω και να τους πουλάμε κ ακριβότερα θα πρέπει πρώτα η ομάδα να έχει καλή παρουσία στην Ευρώπη.
Η πώληση του με αυτά τα λεφτά ήταν το καλύτερο που μπορούσε να γίνει δεδομένων των συνθηκών κ ήταν κ αναπόφευκτη. Οτιδήποτε άλλο θα κατέληγε σε μικρότερο κέρδος κ για την ομάδα κ για τον παίκτη.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ο ΠΑΟΚ δεν την ήθελε αυτή τη μεταγραφή είμαι σίγουρος πλέον. Και από τις δηλώσεις του παίχτη αλλά και από τον τρόπο που έφυγε για Αγγλία. Υπό άλλες συνθήκες θα είχαμε τουλάχιστον μία αποχερετησρηρια συνέντευξη στο ΠΑΟΚ ΤΒ με όλα τα γούστα και λουσα που μας έχει συνηθίσει η ΠΑΕ.

Όπως και να έχει είναι πολύ καλή η συμφωνία.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Όταν ο παίκτης πιέζει τόσο πολύ να φύγει, δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα.

Άποψη μου είναι πως δεν θα έκανε τόσο καλή χρονιά όσο πέρυσι και τον πουλήσαμε στο peak του.

Περιμένω την ποιοτική ενίσχυση της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑ!

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!

[youtube]whmNbkuOHeY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλή συνέχεια παικταρά
Κάνε μας περήφανους
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Ιάσονας έγραψε:
Andrew R έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έφτασε να φλερτάρει με την δαμόκλειο σπάθη του ffp έχοντας δισεκατομμυριούχο πρόεδρο.[/quote]
Το έπαθε και η Παρι και Σιτυ και η Τσέλσυ αυτό.
Andrew R έγραψε:Φίλαθλοι σήμερα πανυγηριζουν γιατί πουλάμε ένα εξαιρετικό ταλέντο , μη έχοντας καν εξασφαλίσει ούτε την συμμετοχή μας στα πλέι οφ του Κόνφερενς.[
Δεν πανηγυρίζει κανείς που πουλάμε ένα εξαιρετικό ταλέντο, απλά θεωρούμε πως δεν είναι κακή οικονομικά συμφωνία τηρουμένων των πραγματικών συνθηκών.
Andrew R έγραψε:Θεωρούμε επιτυχία ότι κάναν οι γριές με τον Ταυλαρίδη 20 χρόνια κι πλέον πισω. Κι μάλιστα εκείνος είχε πάρει κι μεταγραφή στην Άρσεναλ, όχι στους πουθεναδες με την κίτρινη στολή.

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο μόνο εσύ ξέρεις. Ο Ταυλαρίδης πουλήθηκε 700χιλ. και ο Τζόλης 11+2,5 εκατ. με ρήτρα μεταπώλησης 17,5 %, από την δευτερη ομάδα του 21ου πρωταθλήματος της ευρώπης σε ομάδα του πρώτου.

Κανένας όμως δεν απαντάει το εξής ερωτημα. Ας πουμε πως ο ΠΑΟΚ λέει ο Τζολης δεν πωλείται για κανένα ποσό για να χαρεί ο Andrew R, o Paok dusseldorf, o Tad, και οι υπόλοιποι οπαδοί του ΠΑΟΚ που έχουν αρχίσει την γκρίνια, και ο παίκτης πάει στη Γκοντζάρεβα και πει τα εξής.

Καλά τα λέτε από την πλευρά σας τα όχι στη πώληση μου αλλά.
1ον εγω στην Αγγλία θα έπαιρνα 1,2 το χρόνο. Αυτά τα 6 μυριακια που μου εγγυάται η Νοριτς εξασφαλίζουν το μέλλον μου, των γονιών μου, των παιδιών που θα κάνω και των παιδιών που θα κάνουν.
2ον θα έπαιζα αντίπαλος με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, στα καλύτερα γήπεδα του κόσμου, στις πιο υγιείς συνθήκες παγκοσμίως για ποδοσφαιριστή και
3ον θα ημουνα βιτρίνα μπροστά σε όλους τους μάνατζερ του κόσμου.
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ως παίκτης είμαι απολύτως εντάξει απέναντι στην ομάδα.
Πως θα με κάνει η ομάδα ευχαριστημένο, όταν εγω θεωρώ πως μου καταστρέφει την μοναδική ευκαιρία που μου δόθηκε?

Τι θα του πεις και τι θα κάνεις σαν ομάδα τοτε?
Τι μήνυμα δίνεις στα παιδιά των ακαδημιών οταν βλέπουν τον Τζόλη να του κόβεις τα όνειρα ακόμα και όταν φέρνει προτάσεις που δεν έχεις ξαναδεί, λες και ο ΠΑΟΚ είναι ο βάζελος του βαρδινογιάννη το 90?
Θα του έλεγα:

1ον Χρηστάρα έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο από την μέρα που υπέγραψες το τελευταίο συμβόλαιο και θα σε επιβραβεύσω με νέο κοντά στο μύριο που σου δίνει και η Νόριτς γιατί το αξίζεις πραγματικά επεκτείνοντας το κατά ένα χρόνο ακόμη
2ον Μεταγραφή για φέτος αν δεν πρόταση στα λεφτά που θεωρούμε ότι αξίζεις την αφήνουμε για του χρόνου ώστε να βγούμε όλοι κερδισμένοι. Εσύ θα είσαι πιο δουλεμένος, πιό έτοιμος για το μεγάλο άλμα και ως πρωταθλητής με την ΠΑΟΚΑΡΑ θα έρθει μεγαλύτερη πρόταση και για σένα για πολύ μεγαλύτερο μισθό από όσα σου δίνει η Νόριτς τώρα αφού η βάση συζήτησης μετά την αναπροσαρμογή που κάνουμε θα ξεκινά από αυτά που σου δίνει τώρα η Νόριτς. Εμείς κερδίζουμε που θα σε χαρούμε ένα χρόνο ακόμη και σε γεμάτη Τούμπα και θα προσφέρεις στην ομάδα. Δεν σε αντιπροσωπεύει η τωρινή προσφορά, εμείς πιστεύουμε ότι αξίζεις καλύτερης προσφοράς, και έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου και πολλές ευκαιρίες να δείξεις στον κόσμο ότι δεν έχεις ταβάνι.
3ον Λες το ΟΧΙ στην Νόριτς ανεβάζοντας αυτομάτως την αξία του στην αγορά για να έρθει πιο μεγάλη πρόταση από όπου θα κερδίσει και το γραφείο του

Win-win για όλους
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ιάσονας έγραψε:
Andrew R έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έφτασε να φλερτάρει με την δαμόκλειο σπάθη του ffp έχοντας δισεκατομμυριούχο πρόεδρο.[/quote]

Μιλάς για την τωρινή κάτοχο του Τσάμπιονς λιγκ και την ανερχόμενη γαλλική δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με συνεχείς πορείες στον ίδιο θεσμό κι πρωταθλήματα στην χώρα της!!! Με εμάς που με δισεκατομμύριουχο πρόεδρο δεν έχουμε παίξει ακόμα στους ομίλους;;;;;; Τι γράφεις ρε φίλε;
Andrew R έγραψε:Φίλαθλοι σήμερα πανυγηριζουν γιατί πουλάμε ένα εξαιρετικό ταλέντο , μη έχοντας καν εξασφαλίσει ούτε την συμμετοχή μας στα πλέι οφ του Κόνφερενς.[
Δεν πανηγυρίζει κανείς που πουλάμε ένα εξαιρετικό ταλέντο, απλά θεωρούμε πως δεν είναι κακή οικονομικά συμφωνία τηρουμένων των πραγματικών συνθηκών.

Ποιες ακριβώς είναι οι πραγματικές συνθήκες; Εδώ δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την είσοδο μας στους ομίλους του νεοσύστατου ευρωπαϊκού θεσμού, κι πουλάμε άρον άρον τον πιο ελπιδοφόρο μας ποδοσφαιριστή . Έχουμε άμεσο οικονομικό πρόβλημα κι δεν το ξέρουμε; Για ποιες συνθήκες μιλάς;
Andrew R έγραψε:Θεωρούμε επιτυχία ότι κάναν οι γριές με τον Ταυλαρίδη 20 χρόνια κι πλέον πισω. Κι μάλιστα εκείνος είχε πάρει κι μεταγραφή στην Άρσεναλ, όχι στους πουθεναδες με την κίτρινη στολή.

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο μόνο εσύ ξέρεις. Ο Ταυλαρίδης πουλήθηκε 700χιλ. και ο Τζόλης 11+2,5 εκατ. με ρήτρα μεταπώλησης 17,5 %, από την δευτερη ομάδα του 21ου πρωταθλήματος της ευρώπης σε ομάδα του πρώτου.

Μόνο εσύ δεν κατάλαβες ότι δεν αναφέρομαι στο χρηματικό αντίτιμο αλλά στην γελειωδεστατη παραφιλολογία ότι αποτελεί τιμή και καλά που πουλάει ο ΠΑΟΚ μας στην Νόριτς.

Κανένας όμως δεν απαντάει το εξής ερωτημα. Ας πουμε πως ο ΠΑΟΚ λέει ο Τζολης δεν πωλείται για κανένα ποσό για να χαρεί ο Andrew R, o Paok dusseldorf, o Tad, και οι υπόλοιποι οπαδοί του ΠΑΟΚ που έχουν αρχίσει την γκρίνια, και ο παίκτης πάει στη Γκοντζάρεβα και πει τα εξής.

1ον εγω στην Αγγλία θα έπαιρνα 1,2 το χρόνο. Αυτά τα 6 μυριακια που μου εγγυάται η Νοριτς εξασφαλίζουν το μέλλον μου, των γονιών μου, των παιδιών που θα κάνω και των παιδιών που θα κάνουν.

Α μάλιστα ο ΠΑΟΚ μπορεί να δίνει συμβόλαιο άνω του εκατομυριου στον Βαρελά κι παλιότερα στον καντουρι λίγο κάτω από το εκατομμύριο αλλά όχι στον Τζόλη. Μπορούμε να το ρωτήσουμε αυτό στην γκοτζαρεβα , να δούμε τι θα μας πει.

2ον θα έπαιζα αντίπαλος με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, στα καλύτερα γήπεδα του κόσμου, στις πιο υγιείς συνθήκες παγκοσμίως για ποδοσφαιριστή και
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ως παίκτης είμαι απολύτως εντάξει απέναντι στην ομάδα.
Πως θα με κάνει η ομάδα ευχαριστημένο, όταν εγω θεωρώ πως μου καταστρέφει την μοναδική ευκαιρία που μου δόθηκε?

Ποιος σου είπε ότι ο Τζόλης είναι πυροτέχνημα; Από ποιο δεδομένο μιλάς για ΜΙΑ κι μοναδική ευκαιρία; Από πού προκύπτει αυτο; Πώς μας λες δηλαδή ότι ο Τζόλης έφτασε το ταβάνι του; Που το στηριζεις;
Αυτό είναι άκρως εξωφρενικό! Σημαίνει ότι ο Τζόλης είναι ένας κακός ποδοσφαιριστής , ότι εντελώς τυχαία έκανε τα νούμερα που έκανε για αυτό και εμείς τρέχουμε να τον πουλήσουμε πριν τυχόν καταλάβουν οι βλάκες οι Άγγλοι ότι τους πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Ακόμα κι ο εξωπραγματικός χααλαντ έχει κλείσει περισσότερο χρόνο στην Ντόρτμουντ από ότι ο Χρήστος στην δική μας ομάδα. Κι μιλάμε για τον παίκτη που θέλουν όλες οι υπερδυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Εγώ ξεκάθαρα μιλώ για βιαστική πώληση ενώ η ομάδα δεν έχει πετύχει κανένα ευρωπαϊκό φετινό της στόχο.

Τι μήνυμα δίνεις στα παιδιά των ακαδημιών οταν βλέπουν τον Τζόλη να του κόβεις τα όνειρα ακόμα και όταν φέρνει προτάσεις που δεν έχεις ξαναδεί, λες και ο ΠΑΟΚ είναι ο βάζελος του βαρδινογιάννη το 90?[/quote

Ο ΠΑΟΚ το μοναδικό μήνυμα που δίνει στα παιδιά των δικών του ακαδημιών είναι ότι μάγκες παίξτε σκάρτα το πολυ ένα καλό εξάμηνο στον ΠΑΟΚ κι μετά φέρτε προτάσεις για να φύγετε. Όχι αγαπητέ Ιάσονα ο ΠΑΟΚ δεν είναι κέντρο διερχομένων. Η εκφρασμένη θέληση του μεγάλου Ιβάν για την είσοδο στην ελίτ της Ευρώπης δεν περνά μέσα από βιαστικές πωλήσεις περιουσιακών μας στοιχείων. Ο Τζόλης πουλιέται ταχύτατα. Ο ΠΑΟΚ με τα δικά του παιδιά πρέπει να είναι ξεκάθαρος ότι δεν κόβει σε κανένα παιδί τον δρόμο αλλά ότι αυτός
περνά κι μέσα από την αγωνιστική καταξίωση του συλλόγου ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Andrew R έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:

Μιλάς για την τωρινή κάτοχο του Τσάμπιονς λιγκ και την ανερχόμενη γαλλική δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με συνεχείς πορείες στον ίδιο θεσμό κι πρωταθλήματα στην χώρα της!!! Με εμάς που με δισεκατομμύριουχο πρόεδρο δεν έχουμε παίξει ακόμα στους ομίλους;;;;;; Τι γράφεις ρε φίλε;

Ποιες ακριβώς είναι οι πραγματικές συνθήκες; Εδώ δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την είσοδο μας στους ομίλους του νεοσύστατου ευρωπαϊκού θεσμού, κι πουλάμε άρον άρον τον πιο ελπιδοφόρο μας ποδοσφαιριστή . Έχουμε άμεσο οικονομικό πρόβλημα κι δεν το ξέρουμε; Για ποιες συνθήκες μιλάς;

Μόνο εσύ δεν κατάλαβες ότι δεν αναφέρομαι στο χρηματικό αντίτιμο αλλά στην γελειωδεστατη παραφιλολογία ότι αποτελεί τιμή και καλά που πουλάει ο ΠΑΟΚ μας στην Νόριτς.

Α μάλιστα ο ΠΑΟΚ μπορεί να δίνει συμβόλαιο άνω του εκατομυριου στον Βαρελά κι παλιότερα στον καντουρι λίγο κάτω από το εκατομμύριο αλλά όχι στον Τζόλη. Μπορούμε να το ρωτήσουμε αυτό στην γκοτζαρεβα , να δούμε τι θα μας πει.

Ποιος σου είπε ότι ο Τζόλης είναι πυροτέχνημα; Από ποιο δεδομένο μιλάς για ΜΙΑ κι μοναδική ευκαιρία; Από πού προκύπτει αυτο; Πώς μας λες δηλαδή ότι ο Τζόλης έφτασε το ταβάνι του; Που το στηριζεις;
Αυτό είναι άκρως εξωφρενικό! Σημαίνει ότι ο Τζόλης είναι ένας κακός ποδοσφαιριστής , ότι εντελώς τυχαία έκανε τα νούμερα που έκανε για αυτό και εμείς τρέχουμε να τον πουλήσουμε πριν τυχόν καταλάβουν οι βλάκες οι Άγγλοι ότι τους πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Ακόμα κι ο εξωπραγματικός χααλαντ έχει κλείσει περισσότερο χρόνο στην Ντόρτμουντ από ότι ο Χρήστος στην δική μας ομάδα. Κι μιλάμε για τον παίκτη που θέλουν όλες οι υπερδυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Εγώ ξεκάθαρα μιλώ για βιαστική πώληση ενώ η ομάδα δεν έχει πετύχει κανένα ευρωπαϊκό φετινό της στόχο.

Τι μήνυμα δίνεις στα παιδιά των ακαδημιών οταν βλέπουν τον Τζόλη να του κόβεις τα όνειρα ακόμα και όταν φέρνει προτάσεις που δεν έχεις ξαναδεί, λες και ο ΠΑΟΚ είναι ο βάζελος του βαρδινογιάννη το 90?[/quote

Ο ΠΑΟΚ το μοναδικό μήνυμα που δίνει στα παιδιά των δικών του ακαδημιών είναι ότι μάγκες παίξτε σκάρτα το πολυ ένα καλό εξάμηνο στον ΠΑΟΚ κι μετά φέρτε προτάσεις για να φύγετε. Όχι αγαπητέ Ιάσονα ο ΠΑΟΚ δεν είναι κέντρο διερχομένων. Η εκφρασμένη θέληση του μεγάλου Ιβάν για την είσοδο στην ελίτ της Ευρώπης δεν περνά μέσα από βιαστικές πωλήσεις περιουσιακών μας στοιχείων. Ο Τζόλης πουλιέται ταχύτατα. Ο ΠΑΟΚ με τα δικά του παιδιά πρέπει να είναι ξεκάθαρος ότι δεν κόβει σε κανένα παιδί τον δρόμο αλλά ότι αυτός
περνά κι μέσα από την αγωνιστική καταξίωση του συλλόγου ΜΑΣ.
Ρε ελεος. Τι δουλεια εχει η Ντορτμουντ με τον ΠΑΟΚ; Η Μπουντεσλιγκα με το χωριο στο οποιο ζουμε; Γιατι δεν εμεινε ο Χαλαντ στην Μολντε η στην Ζαλτζμπουργκ; Το κεντρο διερχομενων που λες προσβαλλει τον ΠΑΟΚ και δεν ισχυει πουθενα. Δωσε εσυ αυξηση 1000% σε παικτη που 3 μηνες δεν τον εβαλες να παιξει, ενω μπορεις να τον πουλησεις στο καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου. Λες για τον Ευρωπαικο αγωνα, αλλαγη επαιξε ο Τζολης, δεν ξερω αν το ξερεις. Αν αποκλειστουμε, θα πουλουσες εσυ του χρονου τον Τζολη με 8 μυρια και θα ελεγες νταξει τουλαχιστον δεν βιαστηκα περσι. Δεν εχεις ΟΥΤΕ Γιουροπα λιγκ πλεον, Τσουλου δεν ειχες ποτε. Ο Τζολης ειναι εξωπραγματικο ταλεντο, ο Τσιγκαρας ενας καλος παικτης, αυτον μπορεις να τον κρατησεις, του Χρηστου ηρθε το ταιμιγκ και πουληθηκε. Ε σε παρακαλω με την γκρινια
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Πραγματικά δύσκολο για το αν έπρεπε να τον κρατήσουμε ή όχι. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε εκ των προτέρων αν αυτή η απόφαση ήταν η καλύτερη δυνατή και φυσικά ποτέ δεν θα μάθουμε. Οι υπεύθυνοι έκριναν πως έπρεπε να δοθεί. Και φυσικά η δουλειά τους είναι αυτή και θέλω να πιστεύω ότι ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς που ούτε εξειδικευμένη γνώση έχουμε του αντικειμένου ούτε επαγγελματίες είμαστε στον χώρο. Όχι βέβαια ότι είναι και οι καλύτεροι αυτοί εκεί, αλλά ας πούμε ότι αυτοί ξέρουν λίγο καλύτερα.

Εγώ πάντως ένα φόβο τον είχα ότι ο Τζόλης μπορεί να εξαφανιστεί με Λουτσέσκου.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Andrew R έγραψε: Μιλάς για την τωρινή κάτοχο του Τσάμπιονς λιγκ και την ανερχόμενη γαλλική δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με συνεχείς πορείες στον ίδιο θεσμό κι πρωταθλήματα στην χώρα της!!! Με εμάς που με δισεκατομμύριουχο πρόεδρο δεν έχουμε παίξει ακόμα στους ομίλους;;;;;; Τι γράφεις ρε φίλε;

- Μιλάω για ομάδες που επίσης τις έχουν δισεκατομμυριούχοι και έχουν νπρόβλημα με το FFP. Το FFP έγινε για να μην μπορούν τύποι σαν τον Σαββίδη στην Ελλάδα, τον Αμπράμοβιτς στην Αγγλία και τον Αραβα στην Παρί να ξοδεύουν ασταματητα απλά κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

-Συμμετ'εχουμε στο 21 πρωτάθλημα της Ευρώπης, ο παίκτης θέλει να φύγει σαν τρελός, περναει το καλοκαίρι και ούτε Τζόλη έχουμε ούτε μεταγραφή στη θέση του κάνουμε και έχουμε και 2 υπερταλεντάρες στην ομάδα χωρίς επαγγελματικό συμβόλαιο γιατί είναι κάτω από 18 (Κωνσταντέλια Κούτσια) αλλά με ιδιωτικά συμφωνητικά που σε δικαστήρια θα φανεί η ισχύ τους να κοιτανε. Εσύ λες οτι φταεί πως θα αποκλειστούμε αν αποκλειστούμε το θέμα Τζόλη, άλλος θα έλεγε πως φταίει που ο αντικαταστάτης του δεν είναι εδώ. Οταν κάποιος σου έχει σκάσει 140 σε μία 10ετία, σου φτιάχνει γήπεδο, σου έσβησε τα χρέη, σου έφτιαξε τις ακαδημίες που παρήγαγαν τον Τζόλη που θέλει να φύγει είναι αχαριστία να κλαίγεσαι ασταματητα επειδή δέκτηκε να τον πουλήσει για ένα ποσό που πριν από 5 χρόνια δεν είχες φανταστεί οτι θα έπιανε ποτέ παίκτης της ομάδας σου.

[/quote]

- Η τιμή δεν είναι φίλε που πουλάει στην Νοριτς, η χαρά σε όσους χαίρονται προκύπτει από το γεγονός πως πρώτη φορα κατάφερες στην ιστορία σου να παράξεις κάτι στις ακαδημίες της ομάδας που να αναγνωριστεί από το παγκοσμιο ποδόσφαιρο ως κάτι πραγματικά εξαιρετικό. Μέχρι τώρα έχεις εξάγει από τις ακαδημίες Σταφυλίδη Πελκα Κουλούρη Μπότη Δημητρίου. Κανείς δεν ένιοωσε περήφανος για τον Λούκας όταν βγάλαμε συνολικά το 10αρικο απλά χαρηκαμε για τα λεφτά ελπίζοντας πως η ομάδα θα τα αξιοποιησει. Για το Τζόλη όμως μία υπερηφάνια για τις ακαδημίες που έχει πλέον η ομάδα την έχεις. Αν δεν το καταλάβαίνεις αυτό σαν σκέψη καμία περαιτέρω συζήτηση δεν έχει νόημα.

- Είπα εγώ πως είναι ο Τζόλης πυροτέχνημα? Είπα πως έφτασε το ταβανι του? Είπα τι θα πείς στον παίκτη όταν έρθει έξαλλος και σου πεί πως του στερείς μία ευκαιρία ζωής. Τη δική μου γνώμη για το Τζόλη δεν την έχω εκφράσει γιατί ακόμα δεν είναι ολοκληρωμένη. Δεν ξέρω αν είναι τόσο καλός όσο πληρώνουν. Το ταβάνι του όμως ο ίδιος θα το καθορίσει. Πιστεύω πως έχει κενά στο παιχνίδι του, σίγουρα έχει τρελά τελειώματα, σίγουρα έχει εντυπωσιακή ταχυδύναμη, σιγουρα θέλει δουλειά στην ντρίπλα και στην τακτική συμπεριφορά. Πιστεύω πως τον ευννοεί να παίζει στην κόντρα επιθεση και κατα συνέπεια φαινεται καλύτερος στην Ευρώπη και θα φανεί στην Νοριτς περισσότερο απ ότι θα φαινόταν σε μας. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να κάνει τα νούμερα που έκανε πέρυσι στο φετινό πρωτάθλημα γιατί πλέον και οι αντίπαλες άμυνες θα είναι υποψιασμένες. Σίγουρα υπάρχει λόγος που δεν έπαιζε το 2ό εξάμηνο, δεν είναι όλοι τρελοί στην ομάδα να χαντακώσουν το παιδί. Μακαρι όμως να μην ισχύουν οι ανησυχίες μου και το παιδί να είναι πραγματικά ότι βλέπει ο πιο φανατικός οπαδός του. Η ρήτρα πωλησης που μπήκε διασφαλίζει και την ομάδα.
PS Τον Σαββιδη λες δεν μπορώ να τον συγκρίνω με τον Αμπραμοβιτς (σαν πρόεδρο που μπορεί να τα χώσει στην ομάδα του το έκανα, όχι σαν επιπεδο πλούτου), τον Χααλαντ της Ντορτμουντ όμως εσύ μια χαρα μπορείς να τον συγκρίνείς με τον Τζόλη.

περνά κι μέσα από την αγωνιστική καταξίωση του συλλόγου ΜΑΣ.[/quote]

- Οχι δεν δίνει αυτό. Ο ΠΑΟΚ δίνει το μήνυμα πως είναι μία οικογένεια, πως τα παιδιά από τις ακαδημίες τα σέβεται και πως αν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση δεν θα τους κόψει την ευκαιρία. Αν ήταν έτσι και ο Μιχαηλιδης θα είχε πάει με 3 εκατομύρια εκεί στην τουρκία που τον έστελνε ο Κουτσολιάκος το χειμώνα. Ο ΠΑΟΚ δίνει το μήνυμα πως μέσα από την ομάδα θα αναδεικτεί και ο παίκτης και όταν θα φτάσει η καταλληλη πρόταση τότε θα φύγει.
Και φυσικά στον Τζόλη εύχομαι τα καλύτερα, να είναι γερός εργατικός τυχερός και ταπεινός, να φτάσει ψηλά και μια μέρα να γυρισει και να τον δούμε επιτέλους στην Τουμπα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μου δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, νομίζω όταν σου δίνεται τέτοια ευκαιρία πρέπει να την αρπάζεις κατευθείαν.

Αυτά είναι τα λόγια του Χρήστου Τζολη. Ότι θεωρίες και να λέμε εμείς η όλη αλήθεια κρύβεται μέσα σε δύο σειρές
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”