Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
- PAOK_Antarctica
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Έστω και πέσαμε
Ένας χρόνος χωρίς πρωτάθλημα, κλάιν.
Μετά τσαπού τσαπού τσαπού.
Ένας χρόνος χωρίς πρωτάθλημα, κλάιν.
Μετά τσαπού τσαπού τσαπού.
Δε ΜΠΟΡΩ Να ΠΙΣΤΕΨΩ Οτι ΑΚΟΜΑ Η ΠΑΕ Δεν ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ !ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ
Αν αποδειχτει μαλακια να πεσουμε, κανενα προβλημα εγω. Το -6 το θεωρω σκανδαλωδεςjoshua έγραψε:Αναρωτιεμαι αν ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε ποινη υποβιβασμου σε περιπτωση που τοσο η πειθαρχικη της λιγκας οσο και αυτη της ΕΠΟ μας καταδικασουν.Αποκτησαμε ξαφνικα εμπιστοσυνη στα αντιστοιχα οργανα και πιστευουμε στο ακεραιο της κρισης τους με οσα εχουμε δει? Ειμαστε τοσο σιγουροι για την δικαιωση μας η εστω τοσο ωριμοι για να δεχτουμε την οποια αποφαση? Ειλικρινα δεν εχω απαντηση.
- invincible
4 συνεχόμενα χρόνια αφαίρεση βαθμών και δίκες και τιμωρίες και πουστιές και αηδία. Κούρασε η κατάσταση μόνο με ποδόσφαιρο δεν ασχολούμαστε έχουμε πάρει πτυχίο νομικής τέσσερα χρόνια.
Εγω σε πρωτη φαση θα ηθελα να δω το σκεπτικο της χτεσινης αποφασης οπως και την γραμμη υπερασπισης μας.
Εγώ ξέρω ότι ο αθώος αντιδρά είτε αντιμετωπίζει ισοβια κάθειρξη είτε κάθειρξη 10 ετών.
Όταν είσαι αθώος σε πνίγει το δίκαιο, δεν δέχεσαι να καθίσεις ούτε μια μέρα μέσα.
Όταν όμως είσαι ένοχος λες δε γαμεις καλά είναι και τα 10 χρονάκια. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα.
Προς Θεού, δεν λέω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει τώρα εδώ. Μακάρι να βγει η ΠΑΕ εντός των επόμενων ωρών και να πράξει το αυτονόητο.
Πάντως ότι προβληματίζει η σιωπή της μετά τις τελευταίες εξελίξεις, προβληματίζει. Όπως και να το κάνουμε.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν είσαι αθώος σε πνίγει το δίκαιο, δεν δέχεσαι να καθίσεις ούτε μια μέρα μέσα.
Όταν όμως είσαι ένοχος λες δε γαμεις καλά είναι και τα 10 χρονάκια. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα.
Προς Θεού, δεν λέω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει τώρα εδώ. Μακάρι να βγει η ΠΑΕ εντός των επόμενων ωρών και να πράξει το αυτονόητο.
Πάντως ότι προβληματίζει η σιωπή της μετά τις τελευταίες εξελίξεις, προβληματίζει. Όπως και να το κάνουμε.
- PAOK_Antarctica
Όχι τίποτα άλλο, αλλά ξεχάσαμε και το πτυχίο του λογιστή στην κορνίζαinvincible έγραψε:4 συνεχόμενα χρόνια αφαίρεση βαθμών και δίκες και τιμωρίες και πουστιές και αηδία. Κούρασε η κατάσταση μόνο με ποδόσφαιρο δεν ασχολούμαστε έχουμε πάρει πτυχίο νομικής τέσσερα χρόνια.

Στην μία περίπτωση χάνουμε ένα πρωτάθλημα, στην άλλη δύο. Κλάιν μάιν. Να ηρεμίσει λίγο και η ψυχούλα μας που κάθε χρόνο ψάχνουμε να μαντέψουμε την αφορμή με την οποία θα μας κλέψουν το πρώταθλημα. Θα είναι ένα ρολό χαρτί; Ένας πρόεδρος με το όπλο στη ζώνη; Ενας οπαδός ζωσμένος εκρηκτικά; Ότι ο Σαββίδης αγόρασε ένα σαλέ; Ότι γάμησε ο Άκπομ όλων των γαύρων τις μάνες; Ας μας ρίξουν να ευχαριστηθούμε κανονικότητα. Να σπάσουμε και το αήττητο σερί μας πιο εύκολα.
Καλά, δεν έχετε καταλάβει ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη?
Είτε παίξουμε πόκερ, είτε Θανάση, θα χάσουμε!!!
Το λέω 2 χρόνια τώρα... η μόνη λύση είναι να ΜΗΝ παίξουμε!
Το κουβαδάκι μας και σε άλλη παραλία!
Δουλοπάροικοι του πρεζέμπορα και του κουμπάρου του ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!
Αν αυτοί δεν με θέλουν μία, εγώ δεν τους θέλω 10!
Αν αυτοί δεν με θεωρούν ισότιμο έλληνα πολίτη, τότε ΔΕΝ θέλω να είμαι καν έλληνας πολίτης!
Είτε παίξουμε πόκερ, είτε Θανάση, θα χάσουμε!!!
Το λέω 2 χρόνια τώρα... η μόνη λύση είναι να ΜΗΝ παίξουμε!
Το κουβαδάκι μας και σε άλλη παραλία!
Δουλοπάροικοι του πρεζέμπορα και του κουμπάρου του ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!
Αν αυτοί δεν με θέλουν μία, εγώ δεν τους θέλω 10!
Αν αυτοί δεν με θεωρούν ισότιμο έλληνα πολίτη, τότε ΔΕΝ θέλω να είμαι καν έλληνας πολίτης!
- navigator11
Λίγη τσίπα ρε σεις. Θα μας αναγκάσετε στο τέλος να διαβάζουμε τους βόθρους των ... αντικειμενικών. Ακόμα και σε κάποιους εξ αυτών λιγότερη χολή κατά του ΠΑΟΚ βρίσκεις. Με ποιά δεδομένα ξέρεις εσύ ρε αδερφέ ότι έγινε μαλακία; Εγώ προτάσσω το ότι δεν έχει γίνει σε επίπεδο εξέτασης του "θέματος" απολύτως τίποτα. Ναδα. Μια επιτροπή μιας "ανεξάρτητης" αρχής, με σκανδαλωδώς απόντα ένα μέλος της από την ψηφοφορία, γνωμοδότησε αυτό που γνωμοδότησε. Και; Είναι δυνατόν να είστε κάποιοι τόσο αφελείς ρε, ώστε να μην καταλαβαίνετε ότι η κωλοπιλάλα του μπ@σταρδου του Χρυσού έχει σχέση και με το ότι ξέρουν ότι δικαστικά δεν υπάρχει καμιά απολύτως περίπτωση να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ; Για ποιές μαλακίες και τρίχες κατσαρές γράφετε;pisakaipoupoula έγραψε:και να πούμε τί?αφού έχει γίνει μαλακία....τι δουλειά έχει ο ανηψιός με το ξενοδοχείο της Ξάνθης?για να πάρουμε τον Μελιόπουλο?JohnDag έγραψε:Καλά όλα αυτά που λέτε παλικάρια εγώ πάλι ξέρω ότι έχουν περάσει 3 ώρες από την επίσημη δήλωση της κυβέρνησης ότι θα αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και ακόμα δεν έχει βγει μια ξεκάθαρη ανακοίνωση από την ΠΑΕ που να λέει το λογικό.
Ότι είμαστε αθώοι, δεν επιθυμούμε καμία χαριστική νομοθετική ρύθμιση και θα αποδείξουμε την αθωότητα μας στα δικαστήρια.
Αυτή η σιωπή με προβληματίζει...
τρισχειρότερος είναι ο χοντρός με Ρούλη και Νιόνιο αλλά αυτοί ξέρουν και τα κάνουν κάτω απ το τραπέζι, όχι σαν εμάς
- PAOKevolution
τη τροπολογια στο χωριο μου τη λενε πραξικοπηματικη.
Τι μας ενδιαφερει η οποια νομοθετικη ρυθμιση προωθει η κυβερνηση αφου θα δικαιωθουμε ενοπιων τακτικων δικαστων?
-
Εμάς γιατί να μας απασχολεί τι διάταξη ετοιμάζουν??
Βγήκε απόφαση από το δικαστήριο και μας έκρινε ενόχους?
Δύο τινά συμβαίνουν..
Ή είμαστε με τη φωλιά λερωμένη οπότε ας εφαρμοστεί ο νόμος γιατί δεν γουστάρουμε παρανομίες ή όλα αυτά είναι ένα στημένο σκάνδαλο που θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος στα δικαστήρια καθώς νομικά δεν ευσταθεί...
Κατά τα άλλα όλα τα υπόλοιπα που γίνονται αποδεικνύουν τη σχέση μαρινάκι με νδ και το πόσο αυτογκόλ για τον ΠΑΟΚ μας ήταν η ψήφος οπαδών μας σε αυτό το κόμμα σίχαμα...
Βγήκε απόφαση από το δικαστήριο και μας έκρινε ενόχους?
Δύο τινά συμβαίνουν..
Ή είμαστε με τη φωλιά λερωμένη οπότε ας εφαρμοστεί ο νόμος γιατί δεν γουστάρουμε παρανομίες ή όλα αυτά είναι ένα στημένο σκάνδαλο που θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος στα δικαστήρια καθώς νομικά δεν ευσταθεί...
Κατά τα άλλα όλα τα υπόλοιπα που γίνονται αποδεικνύουν τη σχέση μαρινάκι με νδ και το πόσο αυτογκόλ για τον ΠΑΟΚ μας ήταν η ψήφος οπαδών μας σε αυτό το κόμμα σίχαμα...
- V-olakiotis
Θα ποτίσουμε το λουλούδι της απόσχισης, αν μας υποβιβασουν!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!