Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω θα τολμησω να πω πως ο Σβιντερσκι θα γινει η μεγαλυτερη πωληση στην ιστορια μας. Τετοιο παικτη με αυτα τα χαρακτηριστικα, μονο με τον Βιερινια στο απογειο του εχουμε δει. Εκανε μια μπουκα χθες που οποιος παρατηρησε, συνδυασε τρομερη ταχυτητα ξαι τεχνικη οπως και σκεψη. Ελπιζω να παρει την θεση του στην εντεκαδα αμεσα!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Θες μια εξτρεμαρα οδυ.

Μια εξτρεμαρα να μαμα και να δερνει.να δινει ασσιστ και γκολ.
Αυτο. Ισως μας βγει ο Λαμπρου αλλα νομιζω πως θελουμε παιχταρα αριστερα και μπακ απ λαμπρου. Οχι αλλο μπισε καντουρι πλαγια.
Μιλαμε για αλλο επιπεδο ντιμ.ετοιμο παικτη.
Χωρις να θελω να αδικησω το λαμπρου,θελω τον βιειρινια των 25 χρονων.

Εναν τετοιο να τρυπαει οτι βρισκει,να σουταρει,να μπουκαρει,να να...

Και επειδη το μπατζετ θ ανεβει κι αλλο το καλοκαιρι,λογικα θα γινει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:Εγω θα τολμησω να πω πως ο Σβιντερσκι θα γινει η μεγαλυτερη πωληση στην ιστορια μας. Τετοιο παικτη με αυτα τα χαρακτηριστικα, μονο με τον Βιερινια στο απογειο του εχουμε δει. Εκανε μια μπουκα χθες που οποιος παρατηρησε, συνδυασε τρομερη ταχυτητα ξαι τεχνικη οπως και σκεψη. Ελπιζω να παρει την θεση του στην εντεκαδα αμεσα!
Οι πωλησεις αργουν.

Καναμε μια και καλη.τωρα παιζουμε μπαλα!!
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Dimg4 έγραψε:Εγω θα τολμησω να πω πως ο Σβιντερσκι θα γινει η μεγαλυτερη πωληση στην ιστορια μας. Τετοιο παικτη με αυτα τα χαρακτηριστικα, μονο με τον Βιερινια στο απογειο του εχουμε δει. Εκανε μια μπουκα χθες που οποιος παρατηρησε, συνδυασε τρομερη ταχυτητα ξαι τεχνικη οπως και σκεψη. Ελπιζω να παρει την θεση του στην εντεκαδα αμεσα!

Το είδα και γω και έμεινα με ένα ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου.

Πιστεύω σε λίγο καιρό θα καπαρώσει θέση στη ενδεκάδα.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

ShadowM4N έγραψε:
tzo_1926 έγραψε:Εξαιρετικές κινήσεις... Γενικά όλης της μεταγραφικής περιόδου!!αλλά ρε παιδιά, ας μας πει κάποιος, πως δέχτηκε αυτός ο παίκτης της Πόρτο να έρθει στην Ελλάδα ενώ είχε συμμετοχή στο rotation της ομάδας του και πως η Πόρτο που πρόσφατα τον ανανέωσε τον δίνει δανεικό με ρήτρα στα 6 χαρτιά; ο παίκτης λένε ότι έχει ρήτρα 20μυρια!!! Ακομη κ να τσακώθηκε με τον Σέρτζιο, μη ξεχνάμε πως ο Σέρτζιο τον είχε κ στη Ναντ κ ειναι πουλέν του...
:arrow: Θα σου πω κάτι γιατί προφανώς δεν είσαι ενημερομένος.
1) Που το είδες εσύ για τα 6 χαρτιά ρήτρα πως έβαλαν στον δανεισμό;
2) Τα 20χαρτιά ρήτρα στο ροτέισον που τον είχαν στο rotation έχουν τον Danilo Pereyra και 1 άλλο δεν μου έρχεται το ονομα του 1 βραζιλιάνο και βασικούς τους Héctor Herrera και Oliver Torres ακόμα και στους ομίλους του CL.

Επίσης μάλωσε καταρχάς με τον προπονητή τώρα διαβάζεις αρδοαπόψεις και το λες (σύμφωνα για εμένα καταρχάς εκεί μέχρι και το παλτό τον Hernani που δεν παίζει καν τον έχουν ρήτρα 10χαρτιά.
Αν δεν παρακολουθείς την ομάδα μην λες για πουλεν και ξεπουλεν.
Κάπου το διάβασα για τη ρήτρα.. Αλλα όντως παίζει να είναι αρδια. Πουλέν τον χαρακτήρισα γιατί τον είχε κ στη Γαλλία, τον πήρε και στην Πόρτο. Δε την παρακολουθώ κ στενά φυσικά. Μακάρι αδερφέ να είναι φόρτσα τος γιατι με αυτά που βλέπουμε θα κάνει πολύ μεγάλη αναβάθμιση του κέντρου μας
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Dimg4 έγραψε:
cronos έγραψε:Εμένα πάντως δεν μου βγάζεις απ' το μυαλό (μετά από αυτή την μεταγραφική περίοδο) πως θα μας χαιρετήσει και ο Μαου.

Θυμάμαι κάτι προτάσεις που είχε το καλοκαίρι.

Υπάρχει σίγουρα σχέδιο.
Θσ εξαρτηθει απο την εξελιξη Ολιβειρα. Εαν βρεθει τροπος αγορας τοτε αφου υπαρχει και μισιτς, μπορει να φυγει ο μαου. Με επιστροφη Βερν στο 6, ολιβειρα στο 8 με μπακ απ Μισιτς θα δουμε ποιος απο σαχοβ μαου καντουρι θα μεινει. Προβλεπω ξεκαθαρισμα εκει.
Περιμενω σιγουρη πωληση πελκα επισης.
Παντως η ομαδα επιτελους γινεται ταχυδυναμικη!
Κι εγώ πιστεύω πως το καλοκαίρι οι Μαου-Καντουρί θα χαιρετήσουν πρωταθλητές. Έχουν κ μεγάλα συμβόλαια.
Είμαι περίεργος να δω Μπαλογιάνη ελπίζοντας να καθαρίσει γρήγορα ο τίτλος.
Πολλά θα κριθούν κι από την κατάσταση του βερν που αν δεν απατώμαι Μάιο επιστρέφει προπονήσεις.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Με Πασχαλάκη, Βιειρίνια, Μάτος, Γιαννούλη, Λύρατζη, Βαρελα, Κρέσπο, Ινγκασον, Βερνμπλουμ, Ολιβειρα, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Τσούμπα και Σβιντερσκι.

Το καλοκαίρι θέλουμε 1 με 2 παίκτες στα εξτρεμ και έναν πιτσιρικά εξελίξιμο κεντρικό αμυντικό.
Για μένα θέλουμε και πώληση Πέλκα και αντικατάσταση με 10άρι επιπέδου αυτών που φέρνουμε.

Η ομάδα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Champions League με καλή ευρωπαϊκή πορεία και όχι τουρισμό όπως φέτος.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Με Ζάμπα κ Λημνιο να βελτιώνονται κ να δουλεύουν στις αδυναμίες τους το καλοκαίρι εγώ είμαι ευχαριστημένος με ένα μόνο εξτρεμ για καλοκαίρι. Δεν ξέρω καθόλου πόσο έτοιμος είναι ο Λυρατζης αλλά θα ήθελα έναν αντάξιο του Ματος σε μικρή ηλικία για δεξί φουλ μπακ. Κατά τα άλλα όλα ειναι καλυμμένα με δεδομένο ότι γυρνάει κ ο Κουλούρης. Ο Πέλκας ειναι το μεγάλο ερωτηματικό. Ο Πέλκας των προκριματικων εινια απαραίτητος στον ΠΑΟΚ αλλά ο Πέλκας μετά το Σεπτέμβρη ειναι για πωληση
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ειδα λιγο βιντεάκια και διάβασα προσεκτικά όσα γράφουν παιδιά για τους δυο που έρχονται.
Για τον Πορτογάλο δεν μπορώ να καταλάβω πως έρχεται ...
Τέτοιοι παίχτες έχουν 10 σίγουρα άλλες επιλογές που συνήθως τις προτιμούν απο το να έρθουν Ελλάδα.
Προφανώς στην πιάτσα έχει ανεβεί πολυ το όνομα ΠΑΟΚ.
Ίσως να τους έχουμε δώσει και προτεραιότητα μεταγραφής σε κάποια απο τα σπουδαία ταλέντα που έχουμε.

Πάντως ειναι παίχτης όπως αυτοί που κάνουν την διαφορά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μέσος όπως πρέπει και όχι ότι ναναι. Καλοί παίχτες όλοι όσοι έχουμε για να παίρνουμε εδώ το πρωτάθλημα άνετα αλλα λίγοι όσο αφορά το υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Ίσως αυτός ο παίχτης να φτάσει το επίπεδο του Παυλαρα και βέβαια ειναι 26 και όχι 30+.

Ο Ισλανδός έχει λογική ότι έρχεται αφού ήταν Ροστοφ και δεν ειναι ήδη Αγγλία όπως άλλοι συντοπίτες του.
Εάν ήταν Αγγλία θα έκανε ήδη 20-30 μυρια.
Μου άρεσε παρα πολυ παιχτικα. Πολυ γρήγορος και καλός με την μπάλα.
Σε θεμα προσωπικότητας και αυταπάρνησης δεν τον φοβάμαι γιατί η ράτσα τους παίζει να ειναι η πιο ποιοτική σε αυτά τα θέματα παγκοσμίως. Τι να λέμε τωρα ; Οι άνθρωποι δεν παίζονται
Αυτούς τους βάζω Νο1 και τους Ουρουγουανους Νο2.

Επιτέλους η οικογένεια κατάλαβε ποιος ειναι ο δρόμος.
Επειδή ειμαι 100% σίγουρος ότι αυτός ο δρόμος οδηγεί σε αγωνιστικές και οικονομικές επιτυχίες απλά το μόνο που μας μένει ειναι να το απολαύσουμε ...

Δεν περίμενα ότι θα το ζήσω ... μακάρι οι πιο νέοι να τους γίνει ρουτίνα.
Για τους εδώ δεν υπάρχει καμία σωτηρία ...
Διαιτησία, επο, δικαστές και λοιποί παρακρατικοί θα αλωνίζουν ακομα περισσότερο ...
Με τέτοια ομάδα και παίχτες όμως θα τους γλεντάμε θέλουν δεν θέλουν ... μπορεί με αίμα και ιδρώτα αλλα θα τους γλεντάμε
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Δε θυμάμαι ποτέ στην σύγχρονη ιστορια μας να έχουμε φέρει παίκτες σε τόσο καλή ηλικία με τέτοια χρηματηστηριακή αξία ο ένας στα 25 4,5εκ και ανεβαίνει και ο αλλός στα 26 7εκ απο γνωστά Πρωταθλήματα!Αυτο δείχνει οτι η ομάδα έχει αλλαξει επίπεδο γιατι παλιά γενικά στην Ελλάδα δύσκολα ερχότανε τέτοιοι παίκτες η ομάδα έχει μεγαλώσει παρα μα πάρα πολύ στην Ευρωπαική αγορά και πλέον μας ξέρουνε όλοι λόγω των πολλών πωλήσεων που έχουμε κάνει και για όλους ο ΠΑΟΚ είναι το σκαλι παραπάνω για να πάνε σε ένα ΤΟΠ πρωτάθλημα όταν βλέπουνε τι εξέλιξη έιχανε παίκτες οπως ο Πριγιοβιτς ο Ροντρίγκεζ ο Μακ ο Βιερηνια ο Τσίμιροτ Σταφυλλίδης και πόσοι ακόμη έιναι φοβερη διαφήμηση για τον Σύλλογο!Συνηθως οι μεγάλοι παίκτες ερχονται στην Ελλάδα μετα τα 31 32 για μένα είναι φοβερή προοδο όλο αυτο ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΛΑΝΔΟΣ παίκτες για 11αδα που ήρθανε να κάνουνε τη διαφορά βλέπω γενικα με Σβιντερσκι Ακπομ Ζαμπα Γιαννουλη και άλλα παιδιά να έχουμε φοβερο μέλλον σαν Συλλογος!Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΙΒΑΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Α και κάτι ακόμη δεν μου αρέσουνε οι πρωοοροι πανυγηρισμοί αλλα πιστέυω οτι σήμερα θα ήτανε σωστό να πάμε ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ να υποδεχθούμε και τους δύο παίκταράδες!Πάμε να τους δωσουμε να καταλάβουνε που ήρθανε!!!!!15.00 ΩΡΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ 18.00 ΩΡΑ ΙΣΛΑΝΔΟΣ!ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Καλά όλα αυτά και πανηγύρια και παιχταράδες κλπ, αλλά εμένα ποιος θα μου πληρώσει το νέο laptop που βραχυκύκλωσε το παλιό από τα φλόκια;; ε;;; ε;;;
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

++++++ 20μύρια για πλάκα!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Mauricio-8- έγραψε:Α και κάτι ακόμη δεν μου αρέσουνε οι πρωοοροι πανυγηρισμοί αλλα πιστέυω οτι σήμερα θα ήτανε σωστό να πάμε ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ να υποδεχθούμε και τους δύο παίκταράδες!Πάμε να τους δωσουμε να καταλάβουνε που ήρθανε!!!!!15.00 ΩΡΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ 18.00 ΩΡΑ ΙΣΛΑΝΔΟΣ!ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Αεροδρομιο,την Κυριακη μετα τις 12 το βραδυ…. 8-)
chrispaok5

Δημοσίευση από chrispaok5 »

Αλάνια μου καλησπέρα. Είναι ιδέα μου ή ο Ίνγκασον μοιάζει απίστευτα σε χαρακτηριστικά με τον Παπασταθόπουλο;
(Δεν ξέρω μπάλα απλά έτσι όπως το βλέπω στα βιντεάκια)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”