Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από seaman »

Rizla έγραψε:PAOK bid £1,6m to sign Ibrahim Amadou from Lille
Last Updated: 03/01/18 11:26am

PAOK have renewed their interest in Lille defender Ibrahim Amadou and have made a £1,6m bid, according to Sky sources.

PAOK held talks with Lille this time last year for the 24-year-old Cameroon-born player, who can also play as a defensive midfielder.

http://www.skysports.com/football/news1 ... from-lille

Καλή χρονιά,
Τι Crystal Palace τι Makedonia Palace :lol: :lol: :lol: :lol:
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Μακάρι τουλάχιστον ν ισχύει οτι ψάχνουμε παίκτη σε αυτή τη θεση με αυτα τα χαρακτηριστικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Τετ 03 Ιαν 2018, 18:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

θα παρουμε Μελιοπουλο και θα τον κανουμε ιδιο παιχτη. Αλλα με τα λεφτα που σκαει η Αρσεναλ για Μαυροπανο, θα ανοιξε η ορεξη του Πανοπουλου
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Rizla έγραψε:Emeνα ΠΑΟΚ ελεγε
Πού το διάβασες ρε παπαRizla? :D
Εικόνα
Στο..............................Ημερολόγιο? :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Ωραία "πλάτη" παρεμπιπτόντως..."Κουνηθήκαμε", έστω και κατά μία σελίδα τουλάχιστον... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Έγω έτσι το διάβασα Γκρεγκ, τώρα οι άλλοι που λένε κάτι για Παλας είναι κακοπροαίρετοι

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κριμα και ηταν ωραιος παπας αυτος,ενθουσιαστικα οταν το διαβασα,ταμαμ για στοπερ και 6ρι συγχρονως,ωραιοι και αυτοι στο sky,τους δικους μας κοροιδευουμε, την μια γραφουν για 1,6 δικια μας προταση και την αλλη 16 μυρια της κρυσταλ...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αν εχουμε κανει προταση ειναι 1,8εκ ευρω, αλλα καμια σχεση με τα 14,65εκ ευρω της Κρισταλ Παλας

τα 13εκ λιρες τα γραφει αλλο σαιτ, οχι το skysports
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πραγματικά ήταν σπάνιο είδος joshua...
Εικόνα
................................μαύρου παπά... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Mīngus έγραψε:Για Λέοβατς δεν έχει ακουστεί τίποτα και ελπίζω να μην πληρώνουμε ακόμα έναν για να κάθεται.
Εγώ φοβάμαι μήπως μας μείνει και ο Ζαμπράνος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ να δοθεί ο Prijovic τώρα που πάμε για πρωτάθλημα. Ο καινούριος μέχρι να επιλεγεί να έρθει και να ενσωματωθεί θα χρειαστεί 1,5 μήνα τουλάχιστον. Μέχρι τότε ποιος θα σκοράρει; Ο Κουλούρης;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αποτι φαίνεται θα το χάσουμε το κορμί.
Ο aver έγραψε τον αντικαταστάτη του.
Δε ξέρω για εσάς εμένα πάντως ο Βελλιος μου αρέσει,δηλαδή πάντα μου άρεσε.
Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος του Σέρβου,σίγουρα όμως δεν είναι τόσο χειρότερος όσο ίσως πιστεύουν κάποιοι.
Έχω την αίσθηση ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα ήσυχη ούτε αυτή η μεταγραφική περίοδος για εμάς,το γράφω γιατί κάποιοι έγραψαν ότι με Αζεβεδο ίσως και να κλείσουμε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ να δοθεί ο Prijovic τώρα που πάμε για πρωτάθλημα. Ο καινούριος μέχρι να επιλεγεί να έρθει και να ενσωματωθεί θα χρειαστεί 1,5 μήνα τουλάχιστον. Μέχρι τότε ποιος θα σκοράρει; Ο Κουλούρης;
Και τι μπορείς να κάνεις αν έρθει μια ομάδα και δώσει την ρήτρα?
Πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι δεν είναι στο χέρι μας να τον κρατήσουμε.

@μπανε και μένα μου αρέσει πολύ ο Βέλλιος , αλλά δεν θεωρείς ότι είναι λίγο κάπως να παίρνεις τον Βέλλιο που είναι εκτός ρυθμού αγώνων για να αντικαταστήσει τον πρώτο σου σκόρερ που πούλησες 10 μυρια?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ να δοθεί ο Prijovic τώρα που πάμε για πρωτάθλημα. Ο καινούριος μέχρι να επιλεγεί να έρθει και να ενσωματωθεί θα χρειαστεί 1,5 μήνα τουλάχιστον. Μέχρι τότε ποιος θα σκοράρει; Ο Κουλούρης;
Δεν αποκλειεται αποστολη. Οπως δοθηκε ο καλυτερος παικτης μας ο γκαρι περσι (εγω προσωπικα δεν πιστευω τους αρδ περι τασεις φυγης του) δε θα διστασουν να δωσουν και πριγιο
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Θα τσεπωσουμε κανα 8αρι απο Πριγιο και θα παρουμε για αντικαταστατη του τον ανενεργο Βελλιο;
Δεν υπαρχει περιπτωση ρε σεις.

Και τονιζω το ανενεργος γιατι θα μιλουσαμε σε αλλη βαση αν ο Βελλιος ηταν ενεργος και σκοραρε.

Οπως εγραψα και στο τοπικ του Πριγιο, δεν υπαρχει ομαδα στον πλανητη που ειναι 1 βαθμο κατω απο την κορυφη στα μισα του πρωταθληματος και φωναζει οτι παει για το πρωταθλημα, που πουλαει τον πρωτο της σκορερ κι ενω υπαρχει μπροστα και Μουντιαλ που θα ειναι σιγουρα ο Πριγιο εκει. Θα ειναι ΤΟ εγκλημα.

Προφανως δεν αναφερομαι στην περιπτωση που δοθει η ρητρα και εχει το πανω χερι ο ποδοσφαιριστης.

Αλλα αν συμβει κατι τετοιο, με τα χρηματα που παιρνεις μπορεις να φερεις παικταρα, οχι τον Βελλιο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Με 8-10 εκατομμύρια από Πρίγιο, τον Βέλλιο τον φέρνεις μόνο για πάγκο. Που και πάλι λεφτά στον χοντρό δεν θα δινα ούτε για πλάκα. Αν έχεις όντως καλό scouting, με ένα μέρος των χρημάτων αυτών φέρνεις παικταρά από Λατινική Αμερική.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”