9.Aleksandar Prijovic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 9.Aleksandar Prijovic

Δημοσίευση από goran 64 »

theo-drama έγραψε:Περιμενω στην Κερκυρα χαρ τρικ,να ξεμπουκωσεις και εκτος εδρας.
Να ξεφυγεις και στον πινακα των σκορερ.
Στην Κέρκυρα μπορεί να προλάβει Τέο και να το κάνει το εκτός έδρας χατ τρικ, που γι αυτόν δεν θα ναι και θαύμα...
Στην Τούμπα όμως (τουλάχιστον την τωρινή, όχι την νέα) προβλέπω να μην το ξαναβλέπουμε και λυπάμαι πολύ... :(

Κοτσίδα, παιχταρά μου, σήμερα σε είδα πολύ ορεξάτο-θετικό, αλλά η κίνηση σου να χειροκροτήσεις όλο τον κόσμο στο γήπεδο, γυρίζοντας γύρω γύρω το βλέμμα σου και μάλιστα να φωνάξεις τους συμπαίχτες σου, που πήγαιναν στα αποδυτήρια, για να κάνετε το ίδιο πράγμα μαζί, εμένα μου φάνηκε σαν ο οριστικός σου αποχαιρετισμός μας... :|

Μακάρι βέβαια να πέφτω έξω, να μείνεις εδώ, να συνεχίσεις να ματώνεις το πλεχτό και να το σηκώσουμε μαζί... ;)

:pano:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μανιακε κρατα ακομη,για μετα το καλοκαιρι πωκηση.

Και μετα ποιον θα φερουμε ρε συ Γρηγορη,για το υπολοιπο της σεζον.

Εδω θα μεινει μεχρι το καλοκαιρι και μετα θα κανονισει ο Μανιακ και σε καλη συμφερουσα τιμη.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Πρεπει οι υπολοιποι μεσοεπιθετικοι να βρισκουν συνεχως τροπους να τον τροφοδοτουν μεσα στη περιοχη.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μου αρεσε η κινηση που εκανε οταν πηρε την μπαλα να κτυπησει το πεναλτι...
παει ο κουλουρης και του λεει αυτος..."αει πηγαινε ρε απο δω"
Άβαταρ μέλους
Nevsky_

Δημοσίευση από Nevsky_ »

- 8 goal σε 14 συμμετοχές εώς τώρα στο πρωτάθλημα. Τρομερή αποτελεσματικότητα και παίκτης κλάσης. Δεν κάνει πολλά από τα υπόλοιπα, αλλά βάζει την μπάλα μέσα και αυτό θέλεις από τη θέση του.

- Δεν είμαι ειδήμων, αλλά από τη γλώσσα του σώματός του τόσο στα γκολ όσο και όταν κέρδισε το πέναλτυ, δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα "πορωμένος". Πάντα ήταν ψυχρός βέβαια, οπότε there's that.

- Ελπίζω να μην τον έχουν επηρεάσει οι ΑΡΔολογίες. Ή για να 'μαι πιο σωστός, ελπίζω να μην ευσταθούν οι φημολογίες. :roll:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δυστχως κ λεω δυστυχως με καλη πρόταση 7-8 δε μπορεις να ρισκάρεις να μην τον δώσεις σαν ιβαν..αν υπαρχει τετπια πρόταση θεωρώ επιχειρηματικά θα φυγει

Εμπιστοσύνη για αντικατάσταση δεν τους εχω παντως λογικα σε γνωστούς παλι θα κινηθούν
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Nevsky_ έγραψε: - Δεν είμαι ειδήμων, αλλά από τη γλώσσα του σώματός του τόσο στα γκολ όσο και όταν κέρδισε το πέναλτυ, δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα "πορωμένος". Πάντα ήταν ψυχρός βέβαια, οπότε there's that.
Εμένα, όπως είπε και ο Γρηγόρης, με τον τρόπο που αντέδρασε στο πρώτο γκολ (η καρδούλα και ο χαιρετισμός με το χέρι) μου φάνηκε ότι μας είπε αντίο.
Μακάρι να κάνω λάθος γιατί μας είναι πολύτιμος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε σεις, τι αντιο? η γκομενα του καθεται στη σουιτα και της στελνει καρδουλες, ο βιερινια αν ειναι σε καθε γκολ μας αποχαιρετουσε
Spiros_S

Καλά κάνεις και το λες. Δεν το είχα δει άλλη φορά γι' αυτό και μου κάθισε κάπως περίεργα.
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180107/1dc20e588ce356b4432c38906c4497e1.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Πολύ ευχάριστη εξέλιξη η υπόνοια υιού Σαββίδη περί μη πώλησης του παίκτη.
Κατά τα άλλα, ας τα παστελώνει κι ας έχει τα μούτρα ώς το πάτωμα μετά, δεν με πειράζει.
Ανυπομονώ για το πρώτο τεμάχιο εκτός έδρας την άλλη Κυριακή.
Επίσης, πολύ χάρηκα που πήρε ολίγον τι με το "έτσι θέλω" την μπάλα για το πέναλτι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Spiros_S έγραψε:
Nevsky_ έγραψε: - Δεν είμαι ειδήμων, αλλά από τη γλώσσα του σώματός του τόσο στα γκολ όσο και όταν κέρδισε το πέναλτυ, δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα "πορωμένος". Πάντα ήταν ψυχρός βέβαια, οπότε there's that.
Εμένα, όπως είπε και ο Γρηγόρης, με τον τρόπο που αντέδρασε στο πρώτο γκολ (η καρδούλα και ο χαιρετισμός με το χέρι) μου φάνηκε ότι μας είπε αντίο.
Σπυράκο, στο πρώτο και στο δεύτερο γκολ έστελνε την αγάπη του στο Μαρινάκι, πάνω, στην σουίτα... ;)
Μετά το τέλος του αγώνα με φάνηκε ότι μας αποχαιρετάει και μακάρι να πέφτω έξω αδερφέ, ειλικρινά... :|
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

MANIAKOS έγραψε:Δυστχως κ λεω δυστυχως με καλη πρόταση 7-8 δε μπορεις να ρισκάρεις να μην τον δώσεις σαν ιβαν..αν υπαρχει τετπια πρόταση θεωρώ επιχειρηματικά θα φυγει

Εμπιστοσύνη για αντικατάσταση δεν τους εχω παντως λογικα σε γνωστούς παλι θα κινηθούν
... Μάντζιο; Ναζλίδη; :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Spiros_S

goran 64 έγραψε:
Spiros_S έγραψε:
Σπυράκο, στο πρώτο και στο δεύτερο γκολ έστελνε την αγάπη του στο Μαρινάκι, πάνω, στην σουίτα... ;)
Μετά το τέλος του αγώνα με φάνηκε ότι μας αποχαιρετάει και μακάρι να πέφτω έξω αδερφέ, ειλικρινά... :|
Αυτό δεν το είδα. Στα γκολ μου το σημείωσε και ο Dim.
Και μετά το ποστ Σαββίδη, ο μόνος τρόπος να φύγει είναι να βρεθεί ομάδα να καλύψει τη ρήτρα και τον ίδιο τον Πρίγιο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Σπύρο τον Dim τον έχω βάλει σε ignore mode και δεν βλέπω πλέον τα posts του, που είναι αδιάφορα για μένα...
Είμαι περίεργος να δω αν έπεσα έξω και μακάρι να ναι έτσι...Το post όμως του υιού Σαββίδη δεν μου λέει κι αμάν αμάν αυτό που ισχυρίζεσαι, αφού δεν νομίζω (και καλά κάνει) να μας δώσει κι αναφορά για το πόσα πουλήθηκε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”