28.Evgen Shakhov
- sourmenetes
- Moderator
Re: 28.Evgen Shakhov
Χωρις να χω δει το χθεσινο ματς.ξερουμε ποιος ειναι ο Σακχοφ.ενας πολυ καλος χαφ για ροτεισον.
Τον προτιμω απο τον πιο γερασμενο και πιο αλμυρο κανιας.
Συν οτι,ειναι τσεκαρισμενο, μιλαμε για ενα αψογο επαγγελματια.
Τον προτιμω απο τον πιο γερασμενο και πιο αλμυρο κανιας.
Συν οτι,ειναι τσεκαρισμενο, μιλαμε για ενα αψογο επαγγελματια.
Τέτοιος παίκτης για ροτέισον, τόσο επαγγελματίας ,με τέτοια συμπεριφορά και τέτοιο συμβολαίο, θεωρώ πλέον έγκλημα (sic) να μην ανανεώσει
- back in black
Εξαιρετικός δεύτερος γύρος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές του στην ομάδα.Χρήσιμη εναλλακτική λύση , σε καλή ηλικία, βρίσκω λογικό να ανανεώσει.
- PAOK_Antarctica
Αν παρει δρομο ο χατσεριδης,λογικα θα ειναι πιο ευκολο να ανανεωσει. Ειλικρινα τον Ευγενιο τον παω πολυ γιατι φαινεται γαματος χαρακτηρας. Ειναι χρησιμος για ματς αναλογης δυναμικοτητας με το σημερινο,αλλα πιστευω σε ματς με μεγαλυτερες απαιτησεις εχει εκτεθει πολλες φορες.giapas έγραψε:Αν δεν έπιανε θέση ξένου νομίζω θα είχε ήδη ανανεώσει.
Αν μεινει στην ομαδα,θα πρεπει να φροντισουμε να μην αναγκαστουμε να τον εχουμε σαν πρωτη λυση γιατι τραυματιστηκε ενας Μαουρισιο,διοτι του χρονου ο τραυματισμος των βασικων μπορει να ναι εν μεσω ομιλων τσουλου η εν μεσω ντερμπι φωτια στα εγχωρια...
Το παλικαρι πραγματικα εχει δωσει το 1000% των δυνατοτητων του σε μια θεση που δεν ειναι η φυσικη του.Εχουμε επιτελεσει ενα μικρο θαυμα αγωνιζομενοι ενα ολοκληρο γυρο με αυτα τα αποτελεσματα με τον Ουκρανο στο 6, αλλα τουλαχιστον στα δικα μου ματια ειναι ισως η πρωτη θεση για την οποια πρεπει να ψαξουμε ενισχυση.Αν μεινει ο Ολιβειρια και με τον Μισιτς παιχνιδι με παιχνιδι να δειχνει πολυ ωραια πραγματα, θα τον ανανεωνα πιο πολυ τιμιτικα παρα ως αναγκη.ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ 1000 ΜΠΡΑΒΟ.
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
από τη στιγμή που ανέβηκε στην επίθεση με την είσοδο του Μίσιτς, το γκολ ήταν θέμα χρόνου, ενιτάιμ λαίμαι.
Ευγενιε μεγάλος μάγκας είσαι....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έχω δει το όνειρο να το καρφώνεις στη χάρτινη. Τώρα που ξεμπούκωσες επιτέλους βλέπω να τα βάζεις δύο δύο για να αναπληρώσεις τον χαμένο καιρό. Από την ώρα που έριξε το στρατιωτικό κούρεμα έχει γίνει τρελό μαχίμι.

Υ.Γ. Συλλυπητήρια.

Υ.Γ. Συλλυπητήρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Τρί 23 Απρ 2019, 13:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πλάκα πλάκα σε ¨βαρυά¨ παιχνίδια που ίσως αναγκαστείς να κατέβεις με 3 χαφ (πχ ΤσουΛου), ο Ευγένιος σαν μπροστινός της τριάδας θα κάνει πολλές κηδείες.ABOLEYTOI έγραψε:από τη στιγμή που ανέβηκε στην επίθεση με την είσοδο του Μίσιτς, το γκολ ήταν θέμα χρόνου, ενιτάιμ λαίμαι.
ΥΓ: Και η δικιά του περίπτωση με θυμίζει το τραγούδι των Cinderella "Don't know what you got, till it's gone"