Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- navigator11
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Θα δούμε στο β πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Εγώ λέω πως τα απίδια θα μεταμορφωθούν σε @@ ...
-
black death
- paokovios1974
ιδιο γκολ με τον ολσεν στο φιλικο με τη βεροια...αφου δεν μπορει το παλικαρι 
υγ σαφως και το λεω ειρωνικα ρε συ μπλακ για να δειξω οταν λεμε καποια πραγματα τι γινεται
υγ σαφως και το λεω ειρωνικα ρε συ μπλακ για να δειξω οταν λεμε καποια πραγματα τι γινεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 29 Σεπ 2015, 21:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
black death
Απλά σου λέω ότι, άσχετα με το συγκεκριμένο γκολ, δεν το πολυέχει ο Γερμανός.Sera4 έγραψε: υγ σαφως και το λεω ειρωνικα ρε συ μπλακ για να δειξω οταν λεμε καποια πραγματα τι γινεται
Σε αυτό φταίει περισσότερο το αγγούρι ο Ματιέ πάντως και ο Σουάρες.
Έχω βάλει ήδη sky italia...hasio_john έγραψε:Φίλε Πιλότε ..., η λύση βρίσκεται στο τηλεκοντρόλ!
Σίγαση και το ραδιάκι να παίζει παλιά λαϊκά!
Σιγά μην κάτσω ν' ακούω τους γαύρους να μου περιγράφουν τον αγώνα.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
To ματς του γαβρου δε βλεπαιται. Γενικος το ΤΣ Λ εχει πεσει παρα πολυ σε επιπεδο ποδοσφαιρου που παιζεται στους ομιλους.
Εγω εχω σταματησει να δινω πολυ σημασια εδω και χρονια.
Εγω εχω σταματησει να δινω πολυ σημασια εδω και χρονια.
- paokovios1974
Απο την αλλη ομως ο βαζελος εφτασε ημιτελικα πρωταθλητριων καποτε, αποκλειοντας λινφιλντ και φεγενορτ.
ο γερμανος της γκλαντμπαχ με το γερμανο της μπαρτσελονα δεν εχει καμια σχεση ενημερωτικαblack death έγραψε:Απλά σου λέω ότι, άσχετα με το συγκεκριμένο γκολ, δεν το πολυέχει ο Γερμανός.Sera4 έγραψε: υγ σαφως και το λεω ειρωνικα ρε συ μπλακ για να δειξω οταν λεμε καποια πραγματα τι γινεται
Σε αυτό φταίει περισσότερο το αγγούρι ο Ματιέ πάντως και ο Σουάρες.
μια χαρα εξοδο ειχε οσο τον θυμαμαι στη γερμανια στη μπαρτσελονα απλα δεν εχει καταφερει να προσαρμοστει ακομα και ειναι απολυτα φυσιολογικο λογω ηλικιας, καινουργιου περιβαλλοντος και διαφορετικων απαιτησεων...σου θυμιζει κατι??
και ναι στο γκολ φταιει κατα 80% ο ματιε εννοειται...