Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Φερέ τρία σέντερ μπακ με γρήγορα πόδια πάνω από 1.85 και με σωστό κοντρολ και γρήγορη πρώτη πασα. ΞΥΠΝΑ
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Κατ...+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Βλέπεις πολύ μακριά ρε μεγάλε (είδες; έκοψα τις υπερβολές) Κατ...Μάλλον επειδή δεν ξεχνάς το παρελθόν...Μακάρι αυτήν τη φορά να διαψευστείς και να δούμε επιτέλους τον Π.Α.Ο.Κ. μας μεγάλο και τον λαό του ΕΝΩΜΕΝΟ...

- kataramenos5
Ξεκόλλα(τε).
δεν νομίζω να έχουμε καταργήσει κάθε λογική στην παε. τουλάχιστον όχι ακόμα!

δεν νομίζω να έχουμε καταργήσει κάθε λογική στην παε. τουλάχιστον όχι ακόμα!
- kataramenos5
Kgeo εσυ σαν σοβαρος επαγγελματιας (και κορυφη στη δουλεια σου) θα κρατιοσουνα απ την καρεκλα αν σου φερνανε τον χ,ψ αγνωστο( που χει να σχοληθει με διοικηση 15 χρονια) να μπλεχτει στα ποδια σου με κινδυνο να αλλοιωθει ο σχεδιασμος του προτζεκτ που εχεις αναλάβει?Αν αλλα σου ειπαν στην αρχη και αλλα γίνονται?Αν ο ανθρωπος που σ εψησε να ερθεις εμπαινε στον παγο?Αν εβλεπες οτι ο επαγγελματισμος και η εταιρια που δουλευεις εχουν τοση σχεση οση ο φαντης με το ρετσινολαδο?
Δεν εχει αναγκη ο Φρανκ.Μια μουτζα θα ριξει και αντε γεια.Και φοβαμαι οτι αυτο ακριβως θελουν να γινει.Για να μην θελει κι αποζημιωση.
Δεν εχει αναγκη ο Φρανκ.Μια μουτζα θα ριξει και αντε γεια.Και φοβαμαι οτι αυτο ακριβως θελουν να γινει.Για να μην θελει κι αποζημιωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 07 Δεκ 2015, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ούτε καν. καπελάκι μου και δρόμο σιγά μη χαλάσω τη ζαχαρένια μου, 30 χρόνια μάνατζερ να πούμε...
για αυτό λέω ας περιμένουμε να δούμε μπας και η λογική τελικά υπάρχει, έστω και σκουριασμένη, καταχωνιασμένη σε κάποια γωνία...
για αυτό λέω ας περιμένουμε να δούμε μπας και η λογική τελικά υπάρχει, έστω και σκουριασμένη, καταχωνιασμένη σε κάποια γωνία...
- sourmenetes
- Moderator
Πολυ απολυτο σε βρισκω.δεν ξερω αν θα βγεις αληθινος(μακαρι να μη βγεις) αλλα νομιζω οτι προτρεχουμε.kataramenos5 έγραψε:Kgeo εσυ σαν σοβαρος επαγγελματιας (και κορυφη στη δουλεια σου) θα κρατιοσουνα απ την καρεκλα αν σου φερνανε τον χ,ψ αγνωστο( που χει να σχοληθει με διοικηση 15 χρονια) να μπλεχτει στα ποδια σου με κινδυνο να αλλοιωθει ο σχεδιασμος του προτζεκτ που εχεις αναλάβει?Αν αλλα σου ειπαν στην αρχη και αλλα γίνονται?Αν ο ανθρωπος που σ εψησε να ερθεις εμπαινε στον παγο?Αν εβλεπες οτι ο επαγγελματισμος και η εταιρια που δουλευεις εχουν τοση σχεση οση ο φαντης με το ρετσινολαδο?
σωστος ο κατ.......
Αντε ΙΒαν Νικο Φρα Φρα Μ.Αλεκο......... αυτοι ντε που νιωθουν ΠΑΟΚ......με τα παιδια απο την Ελλαδα και της ακαδημιες μας σε 6 μηνες χτυπαμε πρωταθλημα και περνουμε κυπελο.....τιποτα λιγοτερο θεωρειτε αποτυχια.......
Αντε ΙΒαν Νικο Φρα Φρα Μ.Αλεκο......... αυτοι ντε που νιωθουν ΠΑΟΚ......με τα παιδια απο την Ελλαδα και της ακαδημιες μας σε 6 μηνες χτυπαμε πρωταθλημα και περνουμε κυπελο.....τιποτα λιγοτερο θεωρειτε αποτυχια.......
επίσης ένα που δεν μου ¨κάθεται" καλά είναι το πως θα αφήσεις ένα τύπο με μηδενική θητεία σαν υπέυθυνος αγωνιστικού τμήματος να κάνει τη δουλειά ενός με θητεία δεκαετιών σε αυτό το πόστο σύν τη μισθολογική διαφορά, δλδ ο "διευθυντής" να παίρνει άντε κανα εκατοστάρικο και ο.."υφιστάμενος" του ένα...μύριο...
κάτι δεν μου κάθεται καλά και για αυτό ελπίζω και πιστεύω ότι όσα λέμε θα αποδειχτούν παραμύθια του μυαλού ΜΑΣ...

κάτι δεν μου κάθεται καλά και για αυτό ελπίζω και πιστεύω ότι όσα λέμε θα αποδειχτούν παραμύθια του μυαλού ΜΑΣ...
- kataramenos5
Τοσα χρονια ρε γκεο αυτη τη ρημαδα τη λογικη αναζητουμε μεσα στη ΠΑΕ αλλα...Δε γινεται να διωχνουν Μπολονι για να φερουν Δωνη.Δε γινεται να περνουν δανεικο τον Κουμαλο μ αυτα τα λεφτα.Δε γινεται να διωξουνε το Χουμπ στο εξαμηνο,δε γινεται απο Χουμπ να πας σε Αγγελο,δε γινεται να μη φερεις εξτρεμ το Γεναρη,δεν,δεν,δεν...Κι ομως.K_geo έγραψε: για αυτό λέω ας περιμένουμε να δούμε μπας και η λογική τελικά υπάρχει, έστω και σκουριασμένη, καταχωνιασμένη σε κάποια γωνία...
Σουρμε εχω καει και στο ...γιαουρτι.Ε με το χυλο....(και δε τα μπερδευω)sourmenetes έγραψε: Πολυ απολυτο σε βρισκω.δεν ξερω αν θα βγεις αληθινος(μακαρι να μη βγεις) αλλα νομιζω οτι προτρεχουμε.
επίσης, επειδή δίνω σημασία στις λέξεις.
υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος ο ένας.
υπεύθυνος ανάπτυξης ποδοσφαιρικού τμήματος ο άλλος...
με αυτή τη λογική κανείς μπορεί να πει ότι όντως ο Βεζυρτζής θα είναι αρμόδιος για τα καθημερινά του αγωνιστικού τμήματος ενώ ο Φράνκ θα συνεχίσει το έργο του στην αναβάθμιση του συνόλου του ποδοσφαιρικού τμήματος...
λέω εγώ τώρα, πάντα ελπίζοντας στο να βρούμε αυτή τη ξεχασμένη γωνία λογικής...
ΑΛΛΑ ΜΉΝ ΤΥΧΟΝ ΒΓΕΙ Ο ΦΡΑΝΚ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟΝ Χ,Ψ ΠΑΙΧΤΗ ΑΛΛΆ Ο Χ.Ψ ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ,ΚΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΠΟΙΟΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ, τοτε το χάσαμε το κορμί πατριώτη...
υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος ο ένας.
υπεύθυνος ανάπτυξης ποδοσφαιρικού τμήματος ο άλλος...
με αυτή τη λογική κανείς μπορεί να πει ότι όντως ο Βεζυρτζής θα είναι αρμόδιος για τα καθημερινά του αγωνιστικού τμήματος ενώ ο Φράνκ θα συνεχίσει το έργο του στην αναβάθμιση του συνόλου του ποδοσφαιρικού τμήματος...
λέω εγώ τώρα, πάντα ελπίζοντας στο να βρούμε αυτή τη ξεχασμένη γωνία λογικής...
ΑΛΛΑ ΜΉΝ ΤΥΧΟΝ ΒΓΕΙ Ο ΦΡΑΝΚ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟΝ Χ,Ψ ΠΑΙΧΤΗ ΑΛΛΆ Ο Χ.Ψ ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ,ΚΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΠΟΙΟΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ, τοτε το χάσαμε το κορμί πατριώτη...
Διακριτοί ρόλοι όντως Κγεο, δεν παύει όμως να υπάρχει μια ιεραρχία, Βεζυρτζής>Άρνεσεν
Αυτο θα ειναι το προβλημα ο ΦΑ να ειναι υφησταμενος του ΝΒ.......paok87 έγραψε:Διακριτοί ρόλοι όντως Κγεο, δεν παύει όμως να υπάρχει μια ιεραρχία, Βεζυρτζής>Άρνεσεν
Με λιγα λογια τον ιανουαριο ο ΦΑ θα πρεπει να παρει την συγκαταθεση του ΝΒ για μεταγραφες
είπαμε:
-βρήκα παιχτάκι, capo verde,εξτρεμάκι ταχύτατος απο έλτσε που έπεσε κατηγορία για χρεή...
- ποιον κάπο βερδε ρε; ποιοι είναι αυτοί οι απιθανοι;;;

-βρήκα παιχτάκι, capo verde,εξτρεμάκι ταχύτατος απο έλτσε που έπεσε κατηγορία για χρεή...
- ποιον κάπο βερδε ρε; ποιοι είναι αυτοί οι απιθανοι;;;