Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από sourmenetes »

Karelias έγραψε:
panpangr77 έγραψε: και απο την υποθεση του μαυρουκου καταλαβαίνω πως οι ΑΡΔ ειναι σε πόλεμο με την ΠΑΕ..
Μα η ΠΑΕ έδωσε το όνομα στον Τύπο.
Απο που προκυπτει αυτο??
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Demir έγραψε:
aoratos έγραψε:
Demir έγραψε:σταματηστε ρε να παιζετε με την υπομονη μας....φτανει.... η βγειτε κ πειτε οτι παμε να σωθουμε φετος η καντε καμια μεταγραφη...ελεος... δεν ειναι δυνατον ... αν δεν θελεις ρε ιβαν να βαλεις λεφτα γιατι δεν πηρες μαλεζα ,κρατα λαζαρ και παρε ενα εξτρεμ δανεικο να εχουμε εστω βασεις.... ημαρτον δηλαδη
Μπερδεύεσαι φίλε, ο Ιβάν είναι μεγαλομέτοχος. Η δουλειά του είναι να μην έχει αρνητική καθαρή θέση η ΠΑΕ και να επιλέξει τον πρόεδρο. Δεν έχει καμια δουλειά να ασχολείται με τους Μαλεζάδες και τους Λάζαρ!
τοτε ας οριοθετησει το μπατζετ απο τον μαρτιο να κανουν κινησεις οι υπολοιποι..... εσυ βλεπεις κανενα μπατζετ... λες ο βρυζας να μην βλεπει οτι η ομαδα ειναι αδεια απο ποιοτητα..??
Σε ποιόν να ορισει το μπατζετ? Σε σενα ή σ αυτούς που πρέπει να ξερουν?
Και που ξέρεις οτι δεν το εχει κανει εκεί που πρέπει?
Τελικά θα τρελαθούμε μαυτά που ακούμε εδω μέσα.
Δωσε τους τα ευρώ ρε Ιβάν να κυβερνήσουν οι μυαλοπωλες.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Κωστα αστο.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τρέμω στην ιδέα να μην παίξει σε κάποια παιχνίδια ο κλάους

δε μπορώ να φανταστώ ποιος άλλος μπορεί να σκοράρει
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ρε φιλε πλακα κανεις ?? αρα ειναι ανικανος ο βρυζας,που δεν φερνει παικτες... αφου ο ιβαν εχει δωσει το ελευθερο στον τεχν διευθυντη οπως οφειλει να κανει ο ιδιοκτητης...
εκτος κ αν βλεπεις την ομαδα οκ...και ολα πανε καλα... οποτε οκ...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

aoratos έγραψε:
desperando έγραψε:τελικα τσαμπα το ξενυχτι και το καψιμο.
δυστυχως αυτοι εκει στην ομαδα ειναι αδιορθωτοι με πρωτο απ ολους τον ιβαν.
τωρα ας μου εξηγησει κανεις ποια ειναι η λογικη να παιρνεις αριστερο μπακ κοντα στο μισο μυριο και ενω εχεις αλλους δυο σε αυτη τη θεση και για αριστερο εξτρεμ που δεν εχεις κανενα να παιρνεις καποιον 22χρονο που δεν εχει ουτε μια επαγγελματικη συμμετοχη στην καριερα του?
Ο Ιβάν που κολλάει με τον Ρατ και με τον Πίου;;

Πρόεδρο δεν σου έφερε να ασχοληθεί με την καθημερινή λειτουργία της ΠΑΕ και να επιλέγει και να αξιολογεί τους υπεύθυνους;; Σε τι είναι αδιορθωτός;;;
φιλε μου το κεφαλι ειναι ο μεγαλομετοχος.
αν αυτος για παραδειγμα κρινει οτι το μπατζετ ειναι 5 μυρια,οτι προεδρους και τεχνικους διευθυνταδες να φερεις δεν μπορεις να κανεις ομαδα ανταξια των προσδοκιων μας, μονο με κανα καλο μαγο βολευομαστε.

αυτη τη στιγμη ακομα και οι τυφλοι βλεπουν οτι η ομαδα εχει τεραστια κενα στο ροστερ της και αν πορευθουμε ετσι δυστυχως θα καψουμε και τα τεραστια ταλεντα που εχουμε στην ομαδα ,
δηλαδη ποσο δυσκολο και κοστοβορο ειναι να ειχαμε ειδη στην ομαδα τρεις παικτες στις θεσεις που εχουμε τα κενα επιπεδου μαντουρου?
ποσο πιο ενθουσιωδεις και κοντα στην ομαδα θα ηταν ο κοσμος αν γινονταν τα αυτονοητα σωστα?
ειναι δυνατον σε ομαδα που ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα μεγεθη της χωρας να γινετε αυτος ο τραγελαφος με τον γκαρσια?
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Εχω γυρισει κ κραζω τον ΑΡΔ σε μυνηματα στο κιν οτι δεν μπορουν να βγαλουν μια ειδηση κ παει λεγοντας,υστερα απο 7 μνματα μου στελνει "αντε γαμησου αφου ετσι μου ειπαν εγω τι φταιω" ρωτησα αν το εκανε η ΠΑΕ κ ειπε "οχι επισημα" αρα ειτε ειναι τρολλαρισμα ειτε καποιος απο εκει μεσα σπαει πλακα.....
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Demir έγραψε:
aoratos έγραψε:
Demir έγραψε:σταματηστε ρε να παιζετε με την υπομονη μας....φτανει.... η βγειτε κ πειτε οτι παμε να σωθουμε φετος η καντε καμια μεταγραφη...ελεος... δεν ειναι δυνατον ... αν δεν θελεις ρε ιβαν να βαλεις λεφτα γιατι δεν πηρες μαλεζα ,κρατα λαζαρ και παρε ενα εξτρεμ δανεικο να εχουμε εστω βασεις.... ημαρτον δηλαδη
Μπερδεύεσαι φίλε, ο Ιβάν είναι μεγαλομέτοχος. Η δουλειά του είναι να μην έχει αρνητική καθαρή θέση η ΠΑΕ και να επιλέξει τον πρόεδρο. Δεν έχει καμια δουλειά να ασχολείται με τους Μαλεζάδες και τους Λάζαρ!
τοτε ας οριοθετησει το μπατζετ απο τον μαρτιο να κανουν κινησεις οι υπολοιποι..... εσυ βλεπεις κανενα μπατζετ... λες ο βρυζας να μην βλεπει οτι η ομαδα ειναι αδεια απο ποιοτητα..??
Τον καημένο τον Ζήση τον φαντάζομαι να τρέχει στα meetings με το business plan του για το αγωνιστικό ανα χείρας και να πασχίζει να πάρει έγκριση από τον Σαββίδη και την Γκοντσάρεβα :D

Μια θολούρα είναι όλα στο μυαλό του. Ο άνθρωπος ακόμα και σε ένα τομέα που υποτίθεται κατέχει (αγωνιστικό) 3 χρονιά ο σχεδιασμός του δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Δεν έχει καταφέρει να κρατήσει έναν προπονητή πάνω από 10 μήνες.. Μην μιλήσουμε για άλλους τομείς ευθύνης...Ο άνθρωπος δεν μπορεί να επικοινωνήσει το πλάνο του ούτε στον Κόλκα!! Σκεψου τι ωραία που θα τα λέει στον Σαββιδη :roll:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

sourmenetes έγραψε:
Karelias έγραψε:
panpangr77 έγραψε: και απο την υποθεση του μαυρουκου καταλαβαίνω πως οι ΑΡΔ ειναι σε πόλεμο με την ΠΑΕ..
Μα η ΠΑΕ έδωσε το όνομα στον Τύπο.
Απο που προκυπτει αυτο??

Ρε συ σουρμε ολα τα σαιτ πανελληνιως εδωσαν το ονομα,ειδικα τα αθηναικα σε τετοια θεματα δε ρισκαρουν να γραψουν παραμυθια.
Για ενδιαφερον για παιχτες μπορει να γραφουν παππαδες αλλα για ελευση ποδοσφαιριστη ποτε.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

To ΙΝPAOK έβγαλε το όνομα και μετά όλα τα άλλα το αντιγραψανε, αυτο που έχω δει ειναι οτι η ΠΑΕ ξαναλέω το ανακοινωνει δεν το δίνει , επίσης να θέλει να τον δοκιμάσει δεν ειναι κακο ειδικά τώρα που υπάρχει και ο Αιγινιακός ,μέχρι τώρα έχει δοκιμάσει 4 παίκτες βάζω μέσα και τον Πρισλει στην K20. εμένα οι σάλτσες των ΑΡΔ δεν μου αρέσουν.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Η δήλωση "ο Ιτάνζ δεν έχει αποφασίσει τί θα κάνει,εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε"(!!!!!) μου φαίνεται τόσο γελοία

Καφενείο είναι ο σύλλογος και ο καθένας πηγαινοέρχεται κατά βούληση?
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Armagedonas έγραψε:Η δήλωση "ο Ιτάνζ δεν έχει αποφασίσει τί θα κάνει,εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε"(!!!!!) μου φαίνεται τόσο γελοία

Η δηλώση του Αγγελου με έβαλε περισσότερο σε σκέψεις ότι έχουμε μόνο ένα πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα.
Εμένα η ομάδα μου αρέσει απλά αν δώσει άλλα 2,5 εκατομμύρια θα ελπίζω ότι μπορώ να κάνω πράγματα με λιγότερο άγχος...
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

λογικα τζαμπα μας αναστατωσαν τα γαμαρδ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οταν καποιος εχει συμβολαιο δε μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις,απλα περιμενεις να αποφασισει αν θελει να παιξει για σενα γιατι αλλιως τον πληρωνεις και καθεται.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Armagedonas έγραψε:Η δήλωση "ο Ιτάνζ δεν έχει αποφασίσει τί θα κάνει,εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε"(!!!!!) μου φαίνεται τόσο γελοία

Εδω ο Γκαρσια 2 μηνες και δεν εχει υπογραψει συμβολαιο..το ιδιο ειχε συμβει με τον ΑΑ.
Θελεις να λεγεσαι μεγαλη ομαδα και κανεις ερασιτεχνισμους..
Ας ελπισουμε ο νεος μανατζερ να τα αλλαξει ολα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”