Μια απ τα ίδια με το παρακάτω και ίσως λιγάκι χειρότερα...
"...τα 'κονομήσαμε πάλι..."!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
[/b][/size]
Υ.Γ. Αφού όμως τον "εγκρίνει" και ο "έτερος Καππαδόκης" ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ...ΑΦΟΥ...
Υ.Γ. 2...Αυτοί ρε σεις δεν έχουν Θεό...Μόνο Π.Ξ.Σ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"...τα 'κονομήσαμε πάλι..."!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
[/b][/size]
Μεταξύ μας τώρα, πότε ακριβώς αντέδρασε ο ΠΑΟΚ θεσμικά ας πούμε;slidar έγραψε:Ιβαν ξαναγυρνανε στο ποδοσφαιρικο φαντασματα του παρελθοντος και εμεις θα μεινουμε χωρις αντιδραση?
Δεν θυμάμαι καμία, ειλικρινά.KOSTAS54 έγραψε:Τι, ακριβώς, εννοείς ως θεσμική αντίδραση?
Γιατί πχ εγώ νομίζω ότι έχει αντιδράσει θεσμικά.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1139 ... idiaititisΤριτσώνης ο αρχιδιαιτητής!
Ο Σταύρος Τριτσώνης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ.
Το όνομα του παλαίμαχου διαιτητή έχει βρεθεί στο προσκήνιο εδώ και μέρες για τη θέση του νέου αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ, έπειτα την παραίτηση της τριάδας των Μπίκα, Καλύβα και Τσαχειλίδη.
Κι όπως αναφέρθηκε στο ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Σταύρος Τριτσώνης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το νέο «αφεντικό» της ΚΕΔ. Υπενθυμίζεται ότι ο Αθηναίος -πρώην- ρέφερι είχε "κρεμάσει" τη σφυρίχτρα του πέρυσι τον Δεκέμβριο, όταν έγινε γνωστό ότι κόβεται από τη λίστα των διεθνών.
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την επιτροπή, ακούγεται έντονα το όνομα του Δημήτρη Σαραϊδάρη, που είχε άλλωστε ρόλο και στο "ισπανικό μοντέλο" που έκανε τους ορισμούς στις πρώτες αγωνιστικές.
O slidar ρώτησε αυτό:KOSTAS54 έγραψε:Πρώτα πες μου εσύ τι εννοείς θεσμική αντίδραση ?
Αυτό σε ρώτησα. Ποια ή ποιες, δηλαδή, θα μπορούσε να κάνει ?