ο λαζαρ ειναι οτι καλυτερο διαθετει ο ΠΑΟΚ?χαχαχα ρε φιλε ελεος με τον ρουμανο..την αποψη μου την εχω βγαλει απο συνεχομενα περσινα και προπερσινα ματσακια σε δεκα σερνεται και σου κανει ενα καλο...αυτος ειναι ο λαζαρ..το γκολ στην κομοτηνη μου δινεις σαν επιχειρημα για την αποψη σου??συγνωμη αλλα δεν βλεπεις καθαρα και ποδοσφαιρικα μαλλον..φετος ο καλυτερος παιχτης του ΠΑΟΚ ηταν ο κατσε στο κεντρο αν αυτο σου λεει κατι τοτε εσυ πιστευε στον λαζαρ ακομαArmagedonas έγραψε:Καλύτερος ο Τζιώλης από τον Λάζαρ????paokpantou έγραψε:τι γινεται ρε αδερφια ξαφνικα δεν σας αρεσει κανενας??διαβαζω απο πολλους αρνητικα σχολια για τον τζιωλη..να μην σας χαλαει..ειναι καλυτερος και απο τον λαζαρ και απο τον φωτακη που ειχες...φωτακης μηδαμινος..λαζαρ δεκα ματς χαλια ενα καλο, τετοιο παιχτη δεν τον θελει ο χουμπ γιαυτο και δεν ειναι αρνητικος στον τζιωλη που ειναι ενας μεσος σταθερος σε αποδοση.οσο αφορα τον ευφραιμ ειναι πολυ καλος παιχτης αν δουλεψει μπορει να τον βλεπουμε και βασικο..αλλα απο το να εχω στον παγκο τον ρομπερ η τον λορενς τον περπατητη ουισκακια η τον γεωργιαδη που δεν κανει... καλυτερα να εχω τον εφραιμ...
έλεος ρε φίλε
έχεις δει ας πούμε πολλά γκολ σαν αυτό του Λάζαρ στην Κομοτηνή από τον Τζιώλη έτσι?
Ο λάζαρ φίλε μαζί με Λίνο και Γκαρσία είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει ο ΠΑΟΚ
Πραγματικός ποδοσφαιριστής με ντρίπλα,πάσα,σουτ και αρκετό πάθος στο παιχνίδι του.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
-
paokpantou
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Πραγματικα ο λαζαρ μαζι με τον αποστολοπουλο
ηταν οι χειροτεροι στο φετινο ροστερ.
Αποψεις ειναι ομως αυτες.
Σιγα μην τσακωθουμε για τον ρουνανο.
ηταν οι χειροτεροι στο φετινο ροστερ.
Αποψεις ειναι ομως αυτες.
Σιγα μην τσακωθουμε για τον ρουνανο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος markos4 την Κυρ 23 Ιουν 2013, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατι εμείς θα παίξουμε champions league...?markos4 έγραψε: Επειδη τον ποδοσφαιριστη δεν τον γνωριζω απ οτι ακουω,, ειναι καλος παιχτης;
Μπορει να παιξει ch.l;
Ειχε προτασεις και απο αλλους ευρωπαικους συλλογους που παιζουν
στο ch.l η στο προκριματικα;
εγώ αδελφέ τον είχα δεί πριν λίγο καιρό σε ένα μάτς με τη Νορβηγία (μην ρωτάς πως και γιατί...Ruben jenssen) και επειδή θυμόμουν ότι είχε ακουστεί τον παρακολούθουσα. σου λέω μου θυμίζει Ολίσε στη φάση. Κοντός, τριπλαδόρος, γρήγορος, καλή κίνηση χωρίς μπάλα, θέμα με την ουσία που βγάζει.markos4 έγραψε:Εγω μετεφερα απλα την αποψη καποιου ο οποιος παρακαλουθειDimg4 έγραψε:Και πιο παλια ενας φιλος ειχε γραψει οτι ο Βιερινια ειναι χοντρος και δεν ειναι κατι ιδιαιτεροmarkos4 έγραψε:Ειχε γραψει παλιοτερα ενας φιλος εδω στο τοπικ
που ειναι απο κυπρο και που παρακολουθει κυπριακο
πρωταθλημα οτι ο εφραιμ δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο
και οτι αυτος που αξιζει ειναι ο Χριστοφη.
κυπριακο πρωταθλημα δεν θυμαμαι το ονομα του,αν μας διαβαζει ο φιλος ας το πει...
Επειδη τον ποδοσφαιριστη δεν τον γνωριζω απ οτι ακουω,, ειναι καλος παιχτης;
Μπορει να παιξει ch.l;
βέβαια τότε η κύπρος είχε φάει καλό @@ απο τον ρέφερι αλλά οκ.
Για Τσ.Λ εντάξει....
ΥΓ: Ναι, ο Χριστοφής είναι πιο ολοκληρωμένος αλλά με μερικές εμφανίσεις που έκανε πήγε ψηλά το κασερί...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 23 Ιουν 2013, 16:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εντάξει, τον ρουμάνο φέτος τον ψιλοπήδηξε και ο γδ. για ροτέισον είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΑΤΗ μονάδα.paokpantou έγραψε:ο λαζαρ ειναι οτι καλυτερο διαθετει ο ΠΑΟΚ?χαχαχα ρε φιλε ελεος με τον ρουμανο..την αποψη μου την εχω βγαλει απο συνεχομενα περσινα και προπερσινα ματσακια σε δεκα σερνεται και σου κανει ενα καλο...αυτος ειναι ο λαζαρ..το γκολ στην κομοτηνη μου δινεις σαν επιχειρημα για την αποψη σου??συγνωμη αλλα δεν βλεπεις καθαρα και ποδοσφαιρικα μαλλον..φετος ο καλυτερος παιχτης του ΠΑΟΚ ηταν ο κατσε στο κεντρο αν αυτο σου λεει κατι τοτε εσυ πιστευε στον λαζαρ ακομαArmagedonas έγραψε:Καλύτερος ο Τζιώλης από τον Λάζαρ????paokpantou έγραψε:τι γινεται ρε αδερφια ξαφνικα δεν σας αρεσει κανενας??διαβαζω απο πολλους αρνητικα σχολια για τον τζιωλη..να μην σας χαλαει..ειναι καλυτερος και απο τον λαζαρ και απο τον φωτακη που ειχες...φωτακης μηδαμινος..λαζαρ δεκα ματς χαλια ενα καλο, τετοιο παιχτη δεν τον θελει ο χουμπ γιαυτο και δεν ειναι αρνητικος στον τζιωλη που ειναι ενας μεσος σταθερος σε αποδοση.οσο αφορα τον ευφραιμ ειναι πολυ καλος παιχτης αν δουλεψει μπορει να τον βλεπουμε και βασικο..αλλα απο το να εχω στον παγκο τον ρομπερ η τον λορενς τον περπατητη ουισκακια η τον γεωργιαδη που δεν κανει... καλυτερα να εχω τον εφραιμ...
έλεος ρε φίλε
έχεις δει ας πούμε πολλά γκολ σαν αυτό του Λάζαρ στην Κομοτηνή από τον Τζιώλη έτσι?
Ο λάζαρ φίλε μαζί με Λίνο και Γκαρσία είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει ο ΠΑΟΚ
Πραγματικός ποδοσφαιριστής με ντρίπλα,πάσα,σουτ και αρκετό πάθος στο παιχνίδι του.
- Mario Jardel
Με τρεις στο κεντρο ο Λαζαρ εχοντας λιγοτερη χαμαλοδουλεια μπορει να κανει πολυ καλα παιχνιδια. Φετος με τους δυο στο κεντρο και τις τριγωνιμετριες πατωσε. Μην τα μηδενιζουμε ολα. Περυσι ηταν αποκαλυψη και φετος σαπακι. Με σωστη διαχειριση και αξιοποιηση ειναι καλη μοναδα (καλη ειπα οχι Ινιεστα
)
Εγω πιστευω οτι θα παιξουμε σιγουρα.arisk έγραψε:Γιατι εμείς θα παίξουμε champions league...?markos4 έγραψε: Επειδη τον ποδοσφαιριστη δεν τον γνωριζω απ οτι ακουω,, ειναι καλος παιχτης;
Μπορει να παιξει ch.l;
Και ειδικα με εφραιμ και τζιολη ενας λογος παραπανω!!!
1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (και καρφί όμιλο)markos4 έγραψε:Εγω πιστευω οτι θα παιξουμε σιγουρα.arisk έγραψε:Γιατι εμείς θα παίξουμε champions league...?markos4 έγραψε: Επειδη τον ποδοσφαιριστη δεν τον γνωριζω απ οτι ακουω,, ειναι καλος παιχτης;
Μπορει να παιξει ch.l;
Και ειδικα με εφραιμ και τζιολη ενας λογος παραπανω!!!![]()
2. Τσ.Λ (προσπάθεια χωρίς πίεση)
3. Γιουρόπα (ομίλους)
4. Κυπελλάκι
Αυτή θαρρώ είναι η σειρά για φέτος -με στόχο πάντα το να μην "μπούμε και μέσα" στα $$$-.
Γιατί μετά η σειρά θα είναι:
1. Δημιουργία ΟΜΑΔΑΡΑΣ.
2. Πρωτάθλημα
3. Κυπελλάκι
Ίσως είναι και καλό όπως φαίνεται που θα είναι άδεια η Τούμπα στα προκριματικά.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 23 Ιουν 2013, 16:35, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άλλα χαρακτηριστικά έχει ο Τζιόλης, άλλα ο Λάζαρ και άλλα ο Κάτσε. Αν τα ενώσεις, φτιάχνεις έναν πολύ καλό αμυντικό χαφ, λίγο πιο κάτω από τον Γκαρσία. Πάντως αμυντικό χαφ τύπου Τζιόλη, δηλαδή ψηλό, δυνατό, με καλή πρώτη πάσα και αξιόλογο μακρινό σουτ, δεν διαθέτουμε αυτή τη στιγμή. Για πάγκο είναι σούπερ κίνηση, για βασικός δεν ξέρω.
Λες να έχει κι αυτός καμιά τιμωρία και να μήν το θυμάται;
Γιατί να μήν μπορεί;markos4 έγραψε: (Ο Εφραίμ) Μπορει να παιξει ch.l;
Λες να έχει κι αυτός καμιά τιμωρία και να μήν το θυμάται;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stephanos την Κυρ 23 Ιουν 2013, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λαζαρ 10 παιχνιδια χαλια ενα καλο, καμια σταθεροτητα και αν υπαρχει σοβαρος προπονητης σε πεταει εκτος ομαδας...
οσον αφορα το γκολ στην κομοτηνη ναι ηταν υπεροχο αλλα ρε παιδια ο Τζιολης εβαλε δυο γκολαρες εκτος στην Βερντερ και οχι στην γειτονια.....της κομοτηνης....
τωρα για τον Εφραιμ μαλλον καλος παικτης, γρηγορος τριπλαδορος ενας καλυτερος και πιο φθηνος ολισε
οσον αφορα το γκολ στην κομοτηνη ναι ηταν υπεροχο αλλα ρε παιδια ο Τζιολης εβαλε δυο γκολαρες εκτος στην Βερντερ και οχι στην γειτονια.....της κομοτηνης....
τωρα για τον Εφραιμ μαλλον καλος παικτης, γρηγορος τριπλαδορος ενας καλυτερος και πιο φθηνος ολισε
- sourmenetes
- Moderator
1)ο Λάζαρ είναι πολύ καλό εργαλείο.φετος με τον ανάπηρο στον παγκο δεν απέδωσε μιας και το τρέξε όπου είναι η μπάλα δε βοήθησε.με στεφενς θεωρώ πως μπαίνοντας σε καλούπι θα δείξει πολλά.
2)με βαση κάποια σχόλια για τους νεους που έπαιξαν χθες.σιγουρα υπαρχει σε κάποιες περιπτώσεις πολύ ταλέντο.επειδη όλοι μιλάνε για ένα παίχτη μετά από ένα καλό μάτς,θα προτιμούσα να βλέπανε ολόκληρη περίοδο ενός παίχτη.οταν κάποιοι δεν μπορούν στη φετινή σουπερλιγκα να διακριθούν για τι ταλεντο μιλάμε;;
Σιγουρα κάποιοι θα παίξουν.σιγουρα όμως πολλοί δε θα παίξουν.
2)με βαση κάποια σχόλια για τους νεους που έπαιξαν χθες.σιγουρα υπαρχει σε κάποιες περιπτώσεις πολύ ταλέντο.επειδη όλοι μιλάνε για ένα παίχτη μετά από ένα καλό μάτς,θα προτιμούσα να βλέπανε ολόκληρη περίοδο ενός παίχτη.οταν κάποιοι δεν μπορούν στη φετινή σουπερλιγκα να διακριθούν για τι ταλεντο μιλάμε;;
Σιγουρα κάποιοι θα παίξουν.σιγουρα όμως πολλοί δε θα παίξουν.
[youtube]Ku0io-X1uIc[/youtube]
ο Εφραίμ είναι με το 7, γεννημένος το 89. Είναι ελεύθερο ή θα αλλάξει νούμερο;
ο Εφραίμ είναι με το 7, γεννημένος το 89. Είναι ελεύθερο ή θα αλλάξει νούμερο;
Δεξια παιζει? Αν ναι , μας κανει θαρρω, αν και μπορουσαμε και καλυτερα.
Μαλιστα ο Εφραιμ ειναι ενας καλυτερος και φτηνοτερος Ολισε οπως ο Λοπεζ ειναι ενας ισαξιος και φτηνοτερος Σιντενφελντ και ο Ρομπερ ηταν ενας καλυτερος και φτηνοτερος Ελ Ζαρ...Εγω λεω οτι ο Εφραιμ δυσκολα ειναι καλυτερος απο τον Γεωργιαδη και οτι υπαρχουν πιο ενδιαφερουσες περιπτωσεις στην Ελλαδα οπως Κοροβεσης και Κολοβος.
hitman έγραψε:Σίγουροι για Τζιόλη λένε!!!! Να το σιγουρέψουμε ακόμη περισσότερο όμως, μην έχουμε καμία δυσάρεστη έκπληξη. Γιατί παραμονεύουν ανταγωνιστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες Μπεσίκτας και Φενέρ, περιμένουν τη θετική έκβαση στο θέμα της Ουέφα για να κινηθούν για Τζιόλη.
Κουραστηκα. Και ελπιζω να μην ανακοινωθει ο συγκεκριμενος. Ποιος Τζιολης? Αμα ειναι εχουμε και ακαδημιες