Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Αυτος ειναι ικανος να βγαλει τον πολυμετοχικο και εκτος play off με τη φορα που πηρε
[youtube]vt4X7zFfv4k[/youtube]
[youtube]ZSPbFPGoKzo[/youtube]
[youtube]ZSPbFPGoKzo[/youtube]
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έχουν δείξει σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ με πρώτη και καλύτερη την Έβερτον, που σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί επίσημα άμεσα.
Πέρα από τα «ζαχαρωτά» τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από το «Δικέφαλο του Βορρά», φέρονται να έχουν βάλει στο στόχαστρο οι Μπλάκμπερν και Φούλαμ.
Ο ατζέντης του Βόσνιου άσου που είναι συμπαίκτης με τον Έντιν ΤΖέκο στην εθνική, τόνισε την αισιοδοξία του για την εύρεση του ιδανικού συλλόγου: «Η πρωταθλήτρια Σκωτίας Ρέιντζερς και κάποιοι σύλλογοι της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία ενδιαφέρθηκαν για τον Ζλάταν, όμως εκείνος θέλει να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένας δυναμικός επιθετικός, πολύ δυνατός στον αέρα. Υπάρχουν αρκετές επιλογές και θα δούμε το Γενάρη τι θα αποφασίσουμε».
μαλιστα.....
http://www.sport-fm.gr/article/510524
Τάδε έφη Τσάκας:
-τα ονόματα παικτών που ακούστηκαν για ενίσχυση της ομάδας και το ρόλο του Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Δεν πρόκειται να πούμε κανένα ‘γεια σου στον κ. Φερέιρα’. Εκτιμώ τη δουλειά του κ. Φερέιρα. Μου άρεσε η ανάπτυξη της ομάδας στο ματς με τον Εργοτέλη. Θέλουμε να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τη δουλειά του προπονητή. Αυτός ο άνθρωπος έφτιαξε την Πόρτο κι εμείς είπαμε από την πρώτη στιγμή πως θέλουμε να φτιάξουμε την Πόρτο της ανατολικής Μεσογείου. Το προσύμφωνο με τον Σικαμπάλα υπάρχει στην τσάντα μου. Αν δεν τον θέλει ο προπονητής, θα τον ακούσουμε. Με τον Τζαβέλλα έχει γίνει απλά μια επαφή».
http://sports.in.gr/football/superleagu ... 1231134832
-τα ονόματα παικτών που ακούστηκαν για ενίσχυση της ομάδας και το ρόλο του Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Δεν πρόκειται να πούμε κανένα ‘γεια σου στον κ. Φερέιρα’. Εκτιμώ τη δουλειά του κ. Φερέιρα. Μου άρεσε η ανάπτυξη της ομάδας στο ματς με τον Εργοτέλη. Θέλουμε να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τη δουλειά του προπονητή. Αυτός ο άνθρωπος έφτιαξε την Πόρτο κι εμείς είπαμε από την πρώτη στιγμή πως θέλουμε να φτιάξουμε την Πόρτο της ανατολικής Μεσογείου. Το προσύμφωνο με τον Σικαμπάλα υπάρχει στην τσάντα μου. Αν δεν τον θέλει ο προπονητής, θα τον ακούσουμε. Με τον Τζαβέλλα έχει γίνει απλά μια επαφή».
http://sports.in.gr/football/superleagu ... 1231134832
odynet έγραψε:Τάδε έφη Τσάκας:
Αυτός ο άνθρωπος έφτιαξε την Πόρτο κι εμείς είπαμε από την πρώτη στιγμή πως θέλουμε να φτιάξουμε την Πόρτο της ανατολικής Μεσογείου.
- navigator11
Argonaut4 έγραψε:Nα μας πει ο Βιτόλο τι έχει κάνει μέχρι στιγμής στο βάζελο.
Οσο θα ανεβάζει στροφές ο Αρίας θα σε ξεχνάμε.....οπότε καλά να περνάς.
μέχρι στιγμής ούτε για πλάκα δεν μπορεί να υποστηριχθεί πως ο αρίας προσφέρει την ανασταλτική ασφάλεια,που προσέδιδε ο βιτόλο στην ομάδα.κι επιθετικογενώς απ'την άλλη δεν μπορώ να δηλώσω κι ενθουσιασμένος από την προσφορά του κολομβιανού.αναμένομεν εξέλιξη.όσο για την κυριακή θα'ναι πραγματικά κατάντια να επικεντρωθεί η σπουδή του κόσμου στην τούμπα στο πως θα "σπάσει" τον ισπανό,αν παίξει.στα @@ μας.
- rouxlas1926
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
δεν ξερω αν το ειδατε αλλα οριστε μια αποδειξη το τι εγινε μετα το ματς με το σκουληκι,και να κατεβει το βιντεο το εχω πλεον στο λαπτοπ μου
[youtube]DuhLGVOmW3Y#![/youtube]
[youtube]DuhLGVOmW3Y#![/youtube]
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
το θεμα ειναι οτι ο αριας που ειναι πολυ κατωτερος του βιτολο εχει πολυ καλη πασα μερα με τη νυχτα με του βιτολο στο ανασταλτικο τομεα ειναι ο βιτολο καλυτερος
Παιδιά το ποδόσφαιρο άλαξε από παίκτες ρόλων περάσαμε σε παίχτες χώρων.Ο Βιτόλο είναι ξεπερασμένος γιατί μόνο κόβει ο Αρίας είναι πιο σύνχρονο χαφ απλά είναι μικρών δυνατοτήτων.
Ανέβηκε και στο κανάλι μου ώστε άμα το ρίξει ο αριανός uploader του βιντεο (πολυ πιθανο)να έχουμε κανα back up.
[youtube]l7t6dGP3UV4[/youtube]
[youtube]l7t6dGP3UV4[/youtube]
Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo G4 την Παρ 28 Οκτ 2011, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.