giapas έγραψε:
Συμφωνώ αλλά και διαφωνώ ταυτοχρονα.
Συμφωνω στο οτι μια οικογενεια εχει εσωψυχα και καταστασεις που καλο ειναι μενουν μεσα σε αυτη
Διαφωνω με το γεγονος οτι οι πραξεις του ( αν μπορει να θεωρηθει μεχρι τωρα οτι εκανε κατι - στα αληθεια ομως, αποδεδειγμενα) θα καθορισουν την αξιοπιστια αυτων που θα πει
Εγω φοβαμαι μη βγει και πει ΑΚΡΙΒΩΣ ποσα του χρωσταμε - αν ειναι δλδ πιο πολλά αποσα λεμε εμεις
Επισης φοβαμαι μη βγει και πει " Μου λεγανε θα με πληρωσουν σε 2 μηνες και με πληρωναν σε 10 . Βαρεθηκα τα ψεμματα εδω και 2 χρονια¨"
Γιατί αν πει κατι τετοιο, ζητώ συγγνώμη συνοπαδοί μου, αλλά θα με ξενερώσει αφάνταστα.
Δε θεωρω φυσιολογικο το οτι ο Βιτολακος εκατσε μια ολοκληρη χρονια με χαβοδερμιτζακηδες και οταν ηρθε ενας σοβαρος προπονητης ξαφνικα του ηρθε να σηκωθει να φυγει ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ στο βαζελο.
Τωρα ας μην κανουμε μαθηματα καλης συμπεριφορας για το πως πρεπει να φερεται ο καθενας στην οικογενεια και στη δουλεια του και ισως να ειναι και λαθος η προσπαθεια διαχειρισης απο πλευρας μας μιας αμοιβης υψουν πολλων χιλαδων ευρω (εστω και σε νοητικο επιπεδο) αλλα ρε γαμωτο αν βγει και πει με το νι και με το σιγμα τι περασε 2 χρονια στη Τουμπα θα ειναι μεγαλη ρομπα-τρομπα.
Αλλα το να εισαι Κυριος δεν γαλουχειτε. Ειναι εμφυτο.
Δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες και παραδειγματα αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ Η
ΠΑΕ ΠΑΟΚ εχει παικτες πεταμενους και λησμονημενους για να της συμπεριφερονται ετσι.
Δεν το λεω σε σενα αλλα μου τη δινουν οι φωνες που του δινουν δικιο λογω καθυστερησης οφειλων. Εδω ρε γαμωτο πηρανε λεφτα παιχτες που ειχανε προφορικες συφωνιες με προεδρους γραμμενες σε ΚΛΑΝΟΧΑΡΤΑ και τα εμφανιζαν οποτε θελανε και ψαχνωμασταν. (Θυμαται κανεις τον κυριο ΚΟΥΤΣΗ;)
Τεσπα ας γινει παραδειγμα για καθε διοικηση καθε ομαδας οταν θα εχει να κανει με τετοιους χαρακτηρες.
Ετσι το μονο που θα καταφερει ειναι να σβηστει πιο γρηγορα απο τις αναμνησεις μας.