Razvan Lucescu IV
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Razvan Lucescu IV
Paoktzis εσύ δεν ήσουν που είχες πει πρώτος για το "κάψιμο" του Τζίμα στο Αγρίνιο;
Δουλειά δεν είχε ο εξ απ' δω..
Ξεχάστε το πρωτάθλημα, χτύπημα κάτω απο τη ζώνη γμτ...
Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Ο ΠΑΟΚ αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα»
τα λεγα χθες οτι ειναι βαλτοςMitsospaoki4 έγραψε:Paoktzis εσύ δεν ήσουν που είχες πει πρώτος για το "κάψιμο" του Τζίμα στο Αγρίνιο;
- AlxNeapoli1
Αυτοdev έγραψε:-Paoktzis έγραψε:Ήσουν απαράδεκτος χθες με τον Ότο. Είναι κρίμα γιατί δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου. Δεν είσαι δίκαιος με όλους.
παντως την λεξη Παοκτζης με ζητα και μικρα τον ΠΑΟΚ , το χρησιμοποιουν μονο αλοθρησκοι και μαλιστα εξ αθηνων.
- kataramenos5
Το λαθος ειναι οτι υπεραναλυουμε τα παντα και θα συζηταμε καμια βδομαδα αν θελει τον Οττοdragon έγραψε:Τώρα το λάθος είναι ότι πάμε να δικαιολογισουμε τον παραλογισμό. Το whataboutism σε όλο του το μεγαλείο. Έτσι κ εγώ θα παρασυρθω κ θα πω δείτε πως πανηγυρίζει ο οττο στην παρακαμερα το 2 γκολ κ πείτε μου αν φαίνεται να μη νιώθει μέλος του γκρουπ κ μόλις αδικημένος από τον απαράδεκτο ρουμανο.
Αν για 2 μέρες δεν υπάρχει κάτι εδώ μέσα με αρνητική χροιά κάποιοι μπορεί να πεθάνετε από μελαγχολία
Ενταξει καποιοι ψαχνουν και το παραμικρο ειτε για το Σαμματα ειτε για το Λουυσε γενικα για οποιον δε πιστευουν. Αυτο δε σημαινει οτι ειναι αλλοθρησκοιMitsospaoki4 έγραψε:Paoktzis εσύ δεν ήσουν που είχες πει πρώτος για το "κάψιμο" του Τζίμα στο Αγρίνιο;
Το βασικο παντως ειναι αυτο:
Κοουτς δωστα ολα για την Ευρωπη.Εδω τελειωσαμε.Jairo έγραψε:Ξεχάστε το πρωτάθλημα, χτύπημα κάτω απο τη ζώνη γμτ...
Το Αυτό, είναι μια βλακεια και μισήAlxNeapoli1 έγραψε:Αυτοdev έγραψε:-Paoktzis έγραψε:Ήσουν απαράδεκτος χθες με τον Ότο. Είναι κρίμα γιατί δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου. Δεν είσαι δίκαιος με όλους.
παντως την λεξη Παοκτζης με ζητα και μικρα τον ΠΑΟΚ , το χρησιμοποιουν μονο αλοθρησκοι και μαλιστα εξ αθηνων.
-
- Mr Ξερόλας 2019
marsantos έγραψε:Δραμινέ αν σου πω ότι πιο πολύ φοβάμαι το ματς της Λαμίας θα με πεις τρελό;
Μετά από Μπριζ και γαύρο και πριν από άεκ και Φιορεπλζεν (ή γαύρο) οι παίκτες θα θέλουν κάπου να πάρουν μια πνευματική ανάσα. Υποσυνείδητα θα μπουν σε αυτό το ματς με τη λογική, ευκαιρία να ηρεμήσουμε λίγο αφού κάπως θα το πάρουμε το ματσάκι.
Αυτό φοβάμαι.. Και μη δούμε τον Ρασβάν να κάνει και τις 5 αλλαγές στο ημίχρονο.
Την προηγούμενη Τετάρτη αν γινόταν το 0-2 δεν ξέρω αν θα γύριζε..
Στα δύσκολα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Είναι σίγουρο ότι οι παίκτες θα είναι φουλ μάχιμοι. Το τι θα γίνει εξαρτάται από στιγμές.
Το αυτό φοβάμαι κι εγώ πολύ, το ματς στην Λαμία, στο οποίο θα κάνει εν μέρει εκτενές ροτεσιον(τουλάχιστον 5-6 αλλαγές στο αρχικό σχημα κ αναλογως άλλες 5 αλλαγές στην διάρκεια του αγώνα) για ανάσες ενόψει του αγώνα, με την χάρτινη, που θα ΕΊΝΑΙ όλα τα λεφτά(Κύκλωμα του παιχνιδιου αυτού) , μέχρι το ΕΠΌΜΕΝΟ.
Επίσης θεωρώ Κομβικό το ματς μέσα στο καραιταβλι, που νομίζω θα έχουμε το πλεονεκτημα(εμείς εντός με Μπριζ χωρίς ταξίδι κι αυτοί εκτός με ταξίδι καταπόνηση κι ελπίζω πέναλτι κ χωρίς Ποτέ σε, νομίζω είναι τιμωρημενος).
Ειμαι πολύ αισιόδοξος, με την διαχείριση κλπ. που κάνει το τεχνικό μας ΤΙΜ του Λουτσε.
Για να μην προτρέχω βέβαια game by game.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Miles έγραψε:Καλοπροαίρετα βρε τα λέει, σαν τον Κούλη...
Ρε κ@@φ@λ@ εκανες Τι εκανες κ δεν μας άφησες να κερδισουμε

ΠΑΟΚ κ Λίβερπουλ, μαζί πάνε στα αποτελέσματα.....
Λουτσε τι θα γίνει ρε θα κερδίσεις το ΜπονΤζοβι καμία φορα(εκτός από μια)
Επίσης θα κερδίσεις, αυτή τη φορά τον Πεδρο Αλμοδοβαρ.
Βασικά πάρε την πρόκριση για τους 4 κ σκέψου το μετά,γι αυτούς.
Οι αδιάφορες ομάδες, λογικό είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις θα δυσκολέψουν και θα κόψουν βαθμούς.
Η πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο , μικραίνει όσο προχωράει η διαδικασία και φτάνει προς το τέλος.
Η πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο , μικραίνει όσο προχωράει η διαδικασία και φτάνει προς το τέλος.
-
- Mr Ξερόλας 2019
-
- Mr Ξερόλας 2019
Miles έγραψε:Αφού είστε ανίκανοι, για 0-3 ήταν στο πρώτο ημίχρονο.
Είσαι οφ τοπικ λέμε.
- Amsterdamer_87
Εκτος απο στημενα κορακια και ολο το ποκεμον,τωρα πρεπει
να αντιμετωπισεις και το βρωμοστομα του αυγουλοματη !!!
Φερε τιποτα ξορκιστρες απ'την Ρουμανια γιατι ειμαστε δυσκολα !!!
να αντιμετωπισεις και το βρωμοστομα του αυγουλοματη !!!
Φερε τιποτα ξορκιστρες απ'την Ρουμανια γιατι ειμαστε δυσκολα !!!