Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από astral »

Σε έχει κάνει ήδη report ο Μπαρκαρούτσος στον εαυτό του και έρχεται το μπάv :D
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Parolos έγραψε:Ναι Σακχοφ έβαζε κι επαιζε με 3 χαφ στην ουσία.

Δεν έχει και τοση διαφορά το 4-3-3 του λουτσου με το 4-2-3-1 του, σωστά τα λες.

Απλά παίζουν πιο κοντά τα χαφ μεταξύ τους και το οχταροδεκάρι πιο πίσω από τον επιθετικό, όχι σαν τον Ντέλια δλδ, αλλά πιο πίσω. Θέλοντας και μη δλδ από τα χαρακτηριστικά του Χ Σάκχοφ πλέον Οζντοεφ, θα μαρκάρει πιο πίσω.

Πιο συμπαγές κέντρο έχεις, κι εγώ θεωρώ ότι εφόσον έχουμε τα καλύτερα χαφ στο πρωτάθλημα και τα 2 καλύτερα εξτρέμ δε γίνεται να μην τα αξιοποιήσεις όσο μπορείς.

Τριάδα Μαρκος Αντόνιο - Μειτέ - Οζντοεφ, και μπροστα Ντεσποτοφ-Ζιφκοβιτς-Σαματα δε νομίζω να χάσει στα ντέρμπι με τίποτα.

Κι έχεις καβάτζα Ντελια - Ταισον - Μπραντον για μπροστά αν στραβώσει κάτι να πας στο καθιερωμένο 4231.
Και περσι το εκανε με Σοαρες και Αουγκουστο αλλα δε του βγηκε. Φυσικα αλλη η ποιοτητα Σβαμπ/Νταντας και αλλη Μαρκος Αντονιο/Μειτε.
Ειμαι σιγουρος οτι ετσι οπως ειναι το ροστερ, πολλες φορες θα το δοκιμασει. Τωρα χρονο χρειαζεται να μπολιασει Μειτε/Μαρκος Αντονιο/Σαματα/Ντεσποτοφ/Οζντοεφ στην ομαδα. Οταν μπουν αυτοι καλα, θα δουμε αλλη ομαδα. Μεχρι τοτε παρακαλαμε να αντεξει ο περσινος κορμος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τελικα ο Μουνιρ που ελεγα το πρωι για Χαιντουκ υπεγραψε στη Λουντογκορετς,αντικαταστατης του Ντεσποτοφ.Θα μπορουσαμε να εχουμε και τους δυο...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

black_star_ninja έγραψε:
Parolos έγραψε:Το ρόστερ είναι ταμάμ για 4-3-3 σε δύσκολα παιχνίδια, και 4-2-3-1 σε πιο εύκολα.

Στο νταμπλ είχε κατέβει σε κάποια ματς και με 4-3-3. Το ρόστερ είναι γεμάτο για την εναλλαγή των δύο αυτών συστημάτων.

Άνετα ξεκινάς με τριάδα μεσοεπιθετικων Ζιφκοβιτς, Ντελια, Ντεσποτοφ, και εφόσον το παιχνίδι το κερδίζουμε, γυρνάει σε 4-3-3 προσθέτοντας ένα χαφ σε αυτούς τους 3, κλειδώνεις το παιχνίδι με τις επιλογές στα χαφ που θα έχεις. Αλλάζεις και ένα εξτρέμ με Τάισον. Οπότε βγάζει μόνο ένας μεσοεπιθετικός 90λεπτο.

Και για να προλάβω και δήθεν αλχημείες και άλλα, και οι 3 αντίπαλοι μας αυτά τα 2 συστήματα χρησιμοποιούν, όπως και το 70% του πλανήτη.

Έχεις 6 χαφ τα οποία η 2η τριάδα είναι και αυτή καλή για Ελλάδα, πρέπει να παίξουν όλοι. Εκεί πρέπει να χτυπήσεις όπου είσαι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή.

Και για να ξαναπρολαβω και να ξανατονισω ο προπονητής στο νταμπλ είχε κατέβει σε κάποια παιχνίδια με 4-3-3.

ΥΓ: Το πιο ωραίο ρόστερ από νταμπλ και μετά. Ότι πιο τσαλεντζινκ υπάρχει, έχεις παίχτες με διαφορετικά στοιχεία σε όλες τις γραμμές. Δε γίνεται να μην πάει καλά αυτό το σύνολο ότι και να γίνει.
Και γω πιστευω οτι με το ροστερ μας παιζεις ανετα 4-3-3 αλλα εχω μια ερωτηση σε οσα γραφεις. Χωρις να ειμαι ειδικος (εννοω οτι ποτε δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ με τακτικες, ουτε επαιζα ποδοσφαιρο μικρος), νομιζω οτι παλι 4-2-3-1 επαιζε και στο νταμπλ, απλα εβαζε Σαχοφ να παιζει δεκαρι. Εισαι σιγουρος για το 4-3-3;
Ποτέ δεν έπαιξε ο Σακοφ 10αρι στο νταμπλ.
Πέλκας και Μπίσε και κατά δεύτερο λόγο ο Καντουρί έπαιξαν ως μεσοεπιθετικοί.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Από αυτούς που έχουμε (η αν από αυτούς που ακούγονται), μπορεί να πάρει κάποιος ρολο Πέλκα? Δηλαδή περισσότερο second striker από ότι δεκάρι σε κάποια μάτς?
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Έχει δίκιο ο Ετιέν. Οχι ποτέ βεβαια,υπήρξαν μερικές φορές,ελαχιστες όπως με την τσελσι πχ, αλλά ακόμα και τότε που ο σακοφ μπήκε να παίξει πίσω από το φορ, τον έβαζε να κινείται ακριβώς όπως παίζει το 10(ss) για την ακρίβεια.

Επομένως συνήθως όταν μπαίνει τρίτος χαφ,και επειδή δεν αλλάζουμε διάταξη συνήθως μπέρδεμα δημιουργείται και αδυναμία.

Τώρα,αν κάποιος από τους αντονιο οτζοεφ το έχουν δεν ξέρω, απλά να θυμίσω ότι όταν είπαμε ότι ίσως ήταν ευκαιρία ο πελκας διότι μπορούσε να δώσει λύσεις σε αυτό τον ρόλο τότε ακούστηκε ότι ευτυχώς δεν ηρθε για να πάρουμε κάποιον άλλον. Δεν πήραμε και ελπίζω να τον δούμε μέχρι 11 του μήνα γιατί αλλιώς μέχρι Γενάρη ρισκάρουμε και ελπίζουμε οι 4 που εχουμε να πάνε τρένο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

anekfrastos έγραψε:Για μένα κρισιμότερη μεταγραφή αυτήν την στιγμή είναι του σέξι μπακ.
Στα εξτρέμ έχω πλέον να βάλω 4 ποιοτικούς παίκτες ζιβκο, δεσπότη, Τάισον, ντελια και κατά συνθήκη μουργκ ή Μπράντον.
Στο σέξι μπακ δεν έχω ουσιαστικά τίποτα.
Η δεξιά πλευρά μου είναι ακρωτηριασμένη.
Φέρνεις έναν φάση Μάτος κ μεταμορφώνεται όλη η ομάδα.
Κεντζιορα, Σαστρε, Λύρα όλοι μαζί δεν κάνουν έναν Μπαμπά.
Δεν είναι σεξι ο Βιεϊρίνια ; Ρωτα και Βάσω !
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

astral έγραψε:Από αυτούς που έχουμε (η αν από αυτούς που ακούγονται), μπορεί να πάρει κάποιος ρολο Πέλκα? Δηλαδή περισσότερο second striker από ότι δεκάρι σε κάποια μάτς?
Ο Ντεσποτοβ μπορεί να παίξει και δεύτερος επιθετικός και ψευτοεννιάρι .
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Ασχετο τελειως και συγνωμη για το οφτοπικ αλλα η παε πρεπει να κανει κατι για το φαλακρο σκουπιδι που βγαινει και λοιδορει παικτες πριν καν τους δουμε και δημιουργει αρνητικες εντυπωσεις. Οχι οτι τον παιρνει κανενας νοημων ανθρωπος στα σοβαρα αλλα δυστυχως εχει μεγαλη προβολη και οι παπαριες του ακουγονται

Οντοπικ φερτε ρε αλλον εναν εξτρεμοδεκαρο να τα σαρωσουμε ολα !! :opaokara: :opaokara:
kos

Δημοσίευση από kos »

5/9 με τις μεταγραφες να εχουν τελειωσει σε ολα τα σοβαρα πρωταθληματα ο στοχος πρεπει να ειναι κατω των 23 και με το συμβολαιο να ληγει το επομενο καλοκαιρι.
μην φορτωθουμε εμπειρο παλτο που θα ψαχνουμε να το δωσουμε.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua έγραψε:Τελικα ο Μουνιρ που ελεγα το πρωι για Χαιντουκ υπεγραψε στη Λουντογκορετς,αντικαταστατης του Ντεσποτοφ.Θα μπορουσαμε να εχουμε και τους δυο...

:lol: :lol:

Τζοσ...
Αχόρταγο σε βλέπω....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μακαρι να βγω ψευτης αλλα δεν βγαινει το πραγμα αριθμητικα και οχι μονο...
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Παλικάρια, μια ερώτηση γιατί μάλλον έχασα "επεισόδια". Αυτός ο Μπράντονιτς, ο πολλά υποσχόμενος βάσει των περσινών επιδόσεών του στον ΠΑΟΚ Β΄, τι απέγινε; Γνωστό είναι πως δεν έπεισε τον Λουτσέσκου προκειμένου να τον πάρει στην βασική προετοιμασία. Είναι σήμερα παίκτης της ομάδας ή πήρε μεταγραφή ή δανεισμό; Προ καλοκαιριού θεωρούσαμε πως θα μπορούσε να κάνει τα ρεπό και να ξεκουράζει τον Αντρίγια ο οποίος έχει και πάλι τις επιπλέον υποχρεώσεις με την Εθνική Σερβίας. Προφανώς δεν έπεισε ούτε για τρίτος στο δεξί φτερό.
Ο Μουργκ στα δεξιά δεν μπορεί, ο Αντρίγια έχει γίνει βιονικός και να ελπίζουμε να είναι καλά το παλικάρι, αλλά δεν υπάρχει κάποια σκέψη για προσθήκη ώστε να παίρνει ανάσες στα λεγόμενα εύκολα παιχνίδια της Τούμπας;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πήγε Κύπρο, ελεύθερος
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

To 4-3-3 αν μείνουμε έτσι είναι μονόδρομος πιστεύω.
Όχι μόνο αριθμητικά γτ έχουμε κενα μπροστά αλλά και αγωνιστικά αν δεν ανεβει κατακόρυφα ο ρώσος ,πλην χάρη και αντονιο δεν ξέρω αν μπορεί άλλος να παίξει 2αδα στα χαφ.Πολύ νωρίς για τέτοια κριτική και αδικη σίγουρα αλλά και Οζντοεφ και Μειτε βάσει στοιχείων δεν νομίζω να μπορούν να παίξουν τον ρόλο του αουγκουστο .
Ακόμα και ο αντονιο λόγω σωματοδομής θα ήταν νομίζω ρισκο επιπέδου νταντας να παίζει με έναν μόνο παρτενέρ .
Ένα 4-3-3 παλι θα έκρυβε πολλές αδυναμίες και θα φαινοταν το ρόστερ πιο πλήρες μεσοεπιθετικα .
Εκτός και αν πάρουμε κανέναν ακόμα παιχταρα μπροστά και αναγκαστικα παίζουμε 4-2-3-1 για να χωρέσουν όλοι .
Σημείωση ήμουν από αυτούς που έλεγαν αν είναι να πάρουμε 2 μέτριους καλύτερα έναν παιχταρα και τον πήραμε . Μπροστά θα βγει η άκρη έλεγα . Το παραπάνω ποστ όμως γίνεται γιατί αλλιώς τους περίμενα τους χαφ που πήραμε . Ελπίζω να ανέβουν κατακόρυφα ή να φταίει ότι και οι 2 εκαναν δίδυμο με τον κουρασμένο σβαμπ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”