Europemania II
Re: Europemania II
[quote="Special4]
Δεν φτιαχνεται με τα λεφτα η σωστη ευρωπαϊκη νοοτροπια[/quote]
Διαφωνώ και έχω ήδη γράψει παραδειγμα
Όμως αν θες μπορείς να αναπτυξεις την σκέψη σου.
Πως βλέπεις εσύ να ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα,ποιος είναι ο δικός δου δρόμος και τρόπος;
Δεν φτιαχνεται με τα λεφτα η σωστη ευρωπαϊκη νοοτροπια[/quote]
Διαφωνώ και έχω ήδη γράψει παραδειγμα
Όμως αν θες μπορείς να αναπτυξεις την σκέψη σου.
Πως βλέπεις εσύ να ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα,ποιος είναι ο δικός δου δρόμος και τρόπος;
δυστυχώς η πλειοψηφία των οπαδών ειναι ποδοσφαιρικά αδαείς..Doomlord4 έγραψε:Εν τω μεταξύ Γιώργο,κανένας απ τους κάτω δεν θέλει να μας δει στο C.L ούτε μια φοράgergeo4 έγραψε:όποιος λέει ότι το τσ.λ είναι πιο πολύ κατάρα από ότι ευχή καλό θα ήταν τουλάχιστον να μη το γράφει δημόσια..και μόνο που θα μπει η ομάδα και τα περιουσιακά της στοιχεία στην βιτρίνα,το popularity του BRAND θα εκτοξευτεί!δεν είναι μόνο τα χρήματα του τσ.λ αλλά και τα γύρω γύρω που για ένα σωματείο οπως ο ΠΑΟΚ είναι ισως και πιο σημαντικά!
Κι εμεις είμαστε χαλαροί
Δίκαια πέρασε η Φιορεντινα τελικό. Καλύτερη της Μπριζ. Φέτος δεν είχαμε τύχη για κάτι καλύτερο. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κονφερενς η Φιορε πιο λυσσασμένη φέτος θεωρώ θα το πάρει. Εμείς αν αναβαθμιστούμε θα προσπαθήσουμε πάλι του χρόνου εκτός αν πάμε για τον πατσά που λέει ο φίλος μου ο Doom το τσουλου $$$$
Δε μιλαω γενικά και αόριστα, ποιες άλλες χρονιές.Doomlord4 έγραψε:Τις χρονιές που δεν βγήκαμε ευρώπη,ούτε τσουλού ήρθε όμως,ούτε πρωτάθλημαTolaros έγραψε:Το πρωτάθλημα είναι προτεραιότητα, μόνο έτσι θα έρθει το τσουλου.
Περίμενα από τον ΠΑΟΚ να είναι πιο έξυπνος φέτος και γνωρίζοντας ότι έχει μόνο 14-16 παίκτες να μη χτυπήσει το ματς με τους Κροάτες. Για 3 βαθμούς παραπάνω ήμασταν κινούμενα πτώματα σε Πειραιά και Λαμία εξαιτίας της Μπριζ.
Τώρα κυνηγάμε 3/3 όπως τα κάναμε ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε φαβορί
Κάθε βαθμός στην Ευρώπη είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ από ότι πιστεύει η πλειοψηφία
Δεν ήταν άλλες χρονιές πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ με δύο νίκες (αν κέρδιζε τη Λαμία). Φέτος θα ήταν. Τρομερή ευκαιρία φέτος.
Άσε που είμαι σίγουρος χωρίς το Βέλγιο δε θα χάναμε ούτε στον Πειραιά
Τελικά δεν ήταν Μπαρτσελονα η Μπριζ.PAOK1LIFE έγραψε:Δίκαια πέρασε η Φιορεντινα τελικό. Καλύτερη της Μπριζ. Φέτος δεν είχαμε τύχη για κάτι καλύτερο. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κονφερενς η Φιορε πιο λυσσασμένη φέτος θεωρώ θα το πάρει. Εμείς αν αναβαθμιστούμε θα προσπαθήσουμε πάλι του χρόνου εκτός αν πάμε για τον πατσά που λέει ο φίλος μου ο Doom το τσουλου $$$$
ΔιαφωνούμεTolaros έγραψε:Δε μιλαω γενικά και αόριστα, ποιες άλλες χρονιές.Doomlord4 έγραψε:Τις χρονιές που δεν βγήκαμε ευρώπη,ούτε τσουλού ήρθε όμως,ούτε πρωτάθλημαTolaros έγραψε:Το πρωτάθλημα είναι προτεραιότητα, μόνο έτσι θα έρθει το τσουλου.
Περίμενα από τον ΠΑΟΚ να είναι πιο έξυπνος φέτος και γνωρίζοντας ότι έχει μόνο 14-16 παίκτες να μη χτυπήσει το ματς με τους Κροάτες. Για 3 βαθμούς παραπάνω ήμασταν κινούμενα πτώματα σε Πειραιά και Λαμία εξαιτίας της Μπριζ.
Κάθε βαθμός στην Ευρώπη είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ από ότι πιστεύει η πλειοψηφία
Δεν ήταν άλλες χρονιές πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ με δύο νίκες (αν κέρδιζε τη Λαμία). Φέτος θα ήταν. Τρομερή ευκαιρία φέτος.
Άσε που είμαι σίγουρος χωρίς το Βέλγιο δε θα χάναμε ούτε στον Πειραιά
Φίλε Ντουμ
Έτσι από περιέργεια, πόσα έχει βγάλει η Φιορεντίνα σε σχέση με Μπριζ στην Ευρώπη?
Έτσι από περιέργεια, πόσα έχει βγάλει η Φιορεντίνα σε σχέση με Μπριζ στην Ευρώπη?
Ούτε η Φιορεντίνα είχε κάποιο διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης και ταχύτητας και ρυθμού από αυτόν του ΠΑΟΚ. ΑΛΛΑ αλλα !! Είχε καλύτερη ποιότητα με παίχτες που μπορούν πιο εύκολα με τον ίδιο τρόπο ανάπτυξης να σκοράρουν και να μπουν στο κουτί μεσοπεθετικά και επιθετικά. Και αυτό όπως είπε κάποτε ο Φερέιρα είναι κάτι που πρέπει να αγορασεις με ευρώ !gika έγραψε:Τελικά δεν ήταν Μπαρτσελονα η Μπριζ.PAOK1LIFE έγραψε:Δίκαια πέρασε η Φιορεντινα τελικό. Καλύτερη της Μπριζ. Φέτος δεν είχαμε τύχη για κάτι καλύτερο. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κονφερενς η Φιορε πιο λυσσασμένη φέτος θεωρώ θα το πάρει. Εμείς αν αναβαθμιστούμε θα προσπαθήσουμε πάλι του χρόνου εκτός αν πάμε για τον πατσά που λέει ο φίλος μου ο Doom το τσουλου $$$$

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Τετ 08 Μάιος 2024, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αποδεδειγμένα η ομάδα δεν έχει θέματα φυσικής κατάστασης κ το έδειξε απέναντι στην πιο αθλητική ομάδα του πρωταθλήματος όπου στο δεύτερο ημίχρονο την κατάπιε.Tolaros έγραψε:Το πρωτάθλημα είναι προτεραιότητα, μόνο έτσι θα έρθει το τσουλου.
Προφανώς και ένας σοβαρός παράγοντας για τις εμφανίσεις με τους βέλγους ήταν οι διψήφιες σε αριθμό ιώσεις.
Το παιχνίδι στην Λαμία δεν χάθηκε εξαιτίας δυνάμεων αλλά νοοτροπίας και χαλάρωσης στο πνευματικό κομμάτι .
Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και στο πρώτο παιχνίδι με τους λαμιωτες όπου θα μπορούσαμε να χάνουμε στο πρώτο ημίχρονο ακόμα και με τρία γκολ διαφορά.
Δυστυχώς εκείνο το ματς δεν μας δίδαξε όσα θα έπρεπε να μάθουμε κ τώρα τρέχουμε
Δεν ξέρω,θα πρέπει να το ψάξωPatron έγραψε:Φίλε Ντουμ
Πάντως σαν χρηματιστηριακή αξία,διπλάσια της Μπριζ
- theodorsalonika
Σφαγή της Μπάγερν στο 113..ανύπαρκτο οφσάιντ λίγο πριν το γκολ.. ελεος..μετά λέτε για διαιτητές....όταν σε τέτοιο επίπεδο,δεν αφήνει πλεονέκτημα ο επόπτης....τι να πούμε τώρα...κωμωδια
Η ίωση μας πήδηξε, σίγουρα τα δύο ματς με τους Βέλγους έκαναν την κατάσταση χειρότερη.renegade έγραψε:Αποδεδειγμένα η ομάδα δεν έχει θέματα φυσικής κατάστασης κ το έδειξε απέναντι στην πιο αθλητική ομάδα του πρωταθλήματος όπου στο δεύτερο ημίχρονο την κατάπιε.Tolaros έγραψε:Το πρωτάθλημα είναι προτεραιότητα, μόνο έτσι θα έρθει το τσουλου.
Προφανώς και ένας σοβαρός παράγοντας για τις εμφανίσεις με τους βέλγους ήταν οι διψήφιες σε αριθμό ιώσεις.
Το παιχνίδι στην Λαμία δεν χάθηκε εξαιτίας δυνάμεων αλλά νοοτροπίας και χαλάρωσης στο πνευματικό κομμάτι .
Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και στο πρώτο παιχνίδι με τους λαμιωτες όπου θα μπορούσαμε να χάνουμε στο πρώτο ημίχρονο ακόμα και με τρία γκολ διαφορά.
Δυστυχώς εκείνο το ματς δεν μας δίδαξε όσα θα έπρεπε να μάθουμε κ τώρα τρέχουμε
Εγώ λέω και δε νομίζω να διαφωνείς , αν ο ΠΑΟΚ είχε εκμεταλλευτεί τα ευρωπαϊκά του γαβρου και πήγαινε με 2 βδομάδες ανάσες στον Πειραιά δε θα έχανε ποτέ.
Αυτό ακριβώς κάνει η αεκ και θα πάρει το πρωτάθλημα.
Η οποία αεκ δεν έχει παίξει ούτε τη μισή μπάλα που έχει παίξει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, σε ένα ντέρμπι μόνο ήταν καλύτερη του βαζελου , σε κανένα άλλο δεν ήταν καλύτερη του αντιπάλου. Σε κανένα. Θα πάρει το πρωτάθλημα απλά επειδή παίζει φιλικά και οι άλλοι έχουν και Ευρώπη.