Razvan Lucescu II
-
Re: Razvan Lucescu II
ΕΥΤΥΧΩΣ δεν τον πηραν το 10 που ηθελε,τον ΤΖΟΒΙΝΓΚΟ ντε.
Απο περυσι εχει παιξει 37 ολοκληρα λεπτα.
Ο ΚΑΝΤΟΥΡΙ μπροστα στον ΤΖΟΒΙΝΓΚΟ ειναι ΒΙΟΝΙΚΟΣ.
Γλυτωσε 4-5 εκ ευρω ΠΕΤΑΜΕΝΑ χρηματα η ΟΜΑΔΑ.
Για οποιον παικτη μιλησε ακολουθησε ΒΑΤΕΡΛΩ.
Κανονικα πρεπει, βασει ιστορικου ,να του ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ καθε περαιτερω ενασχοληση με τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας.
Κανονικα πρεπει, βασει ιστορικου ,να του ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ καθε περαιτερω ενασχοληση με τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας.
-
Πρέπει να γράψω πριν το επόμενο παιχνίδι και μετά το πρώτο τρίποντο στο πρώτο παιχνίδι της νέας ελληνικής αγωνιστικής περιόδου. Μια πιεστική εβδομάδα με καθυστέρησε.
Για πρώτη φορά άκουσα δημοσιογράφους να προσπαθούν να τον ρωτήσουν ουσιαστικά πράγματα και αυτό το πιστώνω στον Ιβάν και την ατάκα ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Τους έδωσε το θάρρος και την εντύπωση ότι δεν είναι ο προστατευόμενος του ή ότι έστω περνάει από κρίση.
Αυτή την στιγμή η ομάδα δεν έχει αριστερό εξτρέμ, δεύτερο αριστερό μπακ (εκτός αν ο Τσαούσης μας βγει λυρα εκατό) και δεκαρι. Ισχύει.
Τον λόγο που με εκνεύρισε μετά το δεύτερο παιχνίδι με την Λέφσκι δεν τον απέβαλε από πάνω του ακόμα, το ότι προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν φέρει ευθύνη για τα εγκληματικά αποτέλεσματα της Ευρώπης ή της εμφάνισης που κάναμε.
Η αγωνία του να προσπαθήσει να πει ότι όλα είναι νορμάλ και ότι είναι εξαιρετικά τα αποτελέσματα της δουλειάς του, με φέρνουν στο συμπέρασμα ότι κάποιος (aka Ιβάν) του είπε το αντίθετο. Για κανέναν άλλο δεν πιστεύω να είχε χάσει την ηρεμία του.
Θεωρώ το ρόστερ ικανό? Ναι
Θεωρώ το ρόστερ πλήρες? Όχι
Θεωρώ τον αυτόν προπονητή ικανό να φέρει αποτελέσματα στην Ελλάδα φέτος? Ναι. Αν είναι και τυχερός μέχρι τον Δεκέμβρη μπορεί να ξαναφέρει μέχρι και αήττητο.
Θεωρώ τον αυτόν προπονητή ικανό να χτίσει τον Π.Α.Ο.Κ. που θα διαπρέψει και του χρόνου και σε δύο και 5 χρόνια? Όχι
Ασχέτως αποτελεσμάτων θετικών ή αρνητικών η άποψη μου παραμένει.
Ευχή: ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ. Δεν θέλω να χάσει παιχνίδι ή ακόμα ένα στόχο για να φύγει. Θέλω να φύγει λόγο στρατηγικού σχεδιασμού.
Υ.Γ. πάω να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες...
Για πρώτη φορά άκουσα δημοσιογράφους να προσπαθούν να τον ρωτήσουν ουσιαστικά πράγματα και αυτό το πιστώνω στον Ιβάν και την ατάκα ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Τους έδωσε το θάρρος και την εντύπωση ότι δεν είναι ο προστατευόμενος του ή ότι έστω περνάει από κρίση.
Αυτή την στιγμή η ομάδα δεν έχει αριστερό εξτρέμ, δεύτερο αριστερό μπακ (εκτός αν ο Τσαούσης μας βγει λυρα εκατό) και δεκαρι. Ισχύει.
Τον λόγο που με εκνεύρισε μετά το δεύτερο παιχνίδι με την Λέφσκι δεν τον απέβαλε από πάνω του ακόμα, το ότι προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν φέρει ευθύνη για τα εγκληματικά αποτέλεσματα της Ευρώπης ή της εμφάνισης που κάναμε.
Η αγωνία του να προσπαθήσει να πει ότι όλα είναι νορμάλ και ότι είναι εξαιρετικά τα αποτελέσματα της δουλειάς του, με φέρνουν στο συμπέρασμα ότι κάποιος (aka Ιβάν) του είπε το αντίθετο. Για κανέναν άλλο δεν πιστεύω να είχε χάσει την ηρεμία του.
Θεωρώ το ρόστερ ικανό? Ναι
Θεωρώ το ρόστερ πλήρες? Όχι
Θεωρώ τον αυτόν προπονητή ικανό να φέρει αποτελέσματα στην Ελλάδα φέτος? Ναι. Αν είναι και τυχερός μέχρι τον Δεκέμβρη μπορεί να ξαναφέρει μέχρι και αήττητο.
Θεωρώ τον αυτόν προπονητή ικανό να χτίσει τον Π.Α.Ο.Κ. που θα διαπρέψει και του χρόνου και σε δύο και 5 χρόνια? Όχι
Ασχέτως αποτελεσμάτων θετικών ή αρνητικών η άποψη μου παραμένει.
Ευχή: ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ. Δεν θέλω να χάσει παιχνίδι ή ακόμα ένα στόχο για να φύγει. Θέλω να φύγει λόγο στρατηγικού σχεδιασμού.
Υ.Γ. πάω να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες...

οταν ρωτας ενα προπονητη,γιατι επαιξε με τρια οκταριαpsykoman έγραψε:H ερωτηση του δημοσιογραφου ηταν γιατι παιξατε με 3 8αρια;;; Γιατι δεν εχει παικτη ο ΠΑΟΚ στο 10;;; και ποια ειναι τα χαρακτηριστικα που ψαχνεται γι αυτην την θεση.Γέρος έγραψε:Το κεφάλι μου το ξερό, αφού ξέρω ότι θα μπλέξω τι τα θέλω ?
Η άκρατη επιθετικότητα σας. Η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα, έχει σαν κύριο σκοπό να προσβάλει και δευτερευόντως να ανταλλάξει απόψεις.
Ποιος βρε είπε να φύγει ο Προπονητής ? Αν τυχόν κάνει για δεύτερη φορά τέτοιο πράγμα και όχι φέτος, αλλά και πριν ολοκληρωθεί η σύμβαση του θα είναι άθλιος. Επειδή κάποιοι αρπάζονται από τις λέξεις, διευκρινίζω αν, ΑΝ κάνει τέτοια κίνηση.
Ποιος είπε ότι ο Προπονητής Razvan Lucescu δεν είναι καλός για τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ ? Αντιθέτως είναι ιδανικός. Δεν τον πολύ συμπαθούσα από την θητεία του στην Ξάνθη, για αυτά που έλεγε για τον Π.Α.Ο.Κ. στους μεταξύ μας αγώνες. Όμως τον είχα σταμπάρει και χάρηκα - να πω την αλήθεια - με την απόφαση του Προέδρου να τον προσλάβει μετά από εκείνον τον Στάνκοβιτς, Στανόγιεβιτς, δεν θυμάμαι.
Για όσους δεν κατάλαβαν η ανάρτηση μου αφορούσε, τον Εγωισμό, την Υστεροφημία του Κου Προπονητή, την οποία διαφυλάσσει ως κόρη την αρετή της. Ας τσαλακωθεί ο οποιοσδήποτε, μην τυχόν και τσαλακωθεί η δική του φήμη.
Μου γράψατε διάφορα. Σας ερωτώ
- Ποιος φταίει για τον αποκλεισμό ? Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν έτοιμος να απογειωθεί στην Ευρώπη και αν γινόταν αυτό τότε θα είχαμε όλοι πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία για τον νέο Π.Α.Ο.Κ. και η ΠΑΕ πιο γεμάτα ταμεία.
- Τι θα πει, δεν θέλω μεσοβδόμαδα αγώνα. Θαρρείς μόνον ο Razvan έχει καΐκι. Μωρέ γίνεται να αναδειχθεί ο Π.Α.Ο.Κ. στην Ευρώπη χωρίς μεσοβδάμοδον αγώνα ? Μήπως είναι η εύκολη δικαιολογία για τις ήττες όπως εκείνη με την γειτονίτσα μέσα στην Τούμπα 0-1, πριν τον αγώνα με την Μασσαλία ? Δεν φταίω εγώ κουράστηκαν τα έρμα.
Θα μου απαντήσετε γεροξούρα ευκολάκι. Αυτοί που δεν του φέρνουν τους Ποδοσφαιριστές που ζητάει πολύ καιρό τώρα. Αυτοί φταίνε !!!
Άρα λέω εγώ - με το μυαλό αχταρμά που έχω giapas - ή ο Κος Boto ή ο Πρόεδρος. Εκτός αν είναι και κάτι άλλο που δεν το ξέρω, γιατί με έχει παρασύρει μακριά το Όπου Φυσάει ο Άνεμος ΚΩΣΤΑΣ2019.*
Σιχαίνομαι τον εαυτό μου πια. Ειλικρινά σιχαίνομαι τον εαυτό μου. Είμαι χοντροκομμένος σαν κούτσουρο, το δέχομαι. Ότι μου έρθει στο νου το λέω. Αν είναι δε για τον Π.Α.Ο.Κ. χάνω τον εαυτό μου. Τέλος πάντων.
Λοιπόν είπαμε φταίνε εκείνοι που δεν του έφεραν τους Ποδοσφαιριστές που ζήτησε. Δηλαδή 6-9 μήνες, δύο χρυσοπληρωμένα στελέχη, άξια στελέχη, δεν μπόρεσαν να συντονισθούν και να φέρουν τους Ποδοσφαιριστές που χρειάζεται η Ομάδα μας ? Αυτό θέλετε να δεχτώ ? Όχι, Όχι και πάλι Όχι. Μοιρολάτρης δεν γίνομαι.
Όλα αυτά όμως, δυστυχώς, αποτελούν παρελθόν και το παρελθόν δεν αλλάζει. Βέβαια έχω μια κρυφή ελπίδα στην χρονομηχανή του Αδελφού DoomLord αλλά. . . **
Αυτά λοιπόν συνέβησαν τα κατάπιαμε δύσκολα, πέρασαν. Δημόσια δεν ειπώθηκε τίποτε.
Και ξαφνικά μετά την πρώτη αγωνιστική βγαίνει ο μυστήριος και δηλώνει στην τηλεόραση ότι εμένα μου λείπει 10αρι ή Αριστερός ακραίος.
Βρε άνθρωπε σε ποιόν το λες σε εμάς, στους άλλους σε ποιόν ?
Αν αυτό δεν είναι ξεφώνημα στο Boto ή στον Πρόεδρο, τι είναι ? βαθύς εσωτερικός στοχασμός ?
Που να σε ζητούσαν να κρατήσεις ενωμένη μια Ομάδα απλήρωτων Ποδοσφαιριστών.
Κε Προπονητά είστε Κακός Χαρακτήρας.-
* Σε παρακαλώ διαφώτισε με τον πλανεμένο, αλλά σε παρακαλώ όχι με ρούνους, ιερογλυφικά, γρίφους ή αρχικά. Να μου απαντήσεις ως ισότιμο μέλος του Forum όπως όλοι μας και όχι ως εκείνον που ξέρει τα πάντα και μας κάνει την τιμή να συμμετέχει στο Π.Α.Ο.Κ.ΜΑΝΙΑ με τους αδαείς. Πίστεψε με στην περίπτωση σου, το λακωνίζειν ΔΕΝ εστί φιλοσοφείν.
** Το δε μέλλον δεν προβλέπεται, σας διαβεβαιώ, δεν υπάρχει το μέλλον αλλά σχηματίζεται από τυχαία γεγονότα την κάθε χρονική μονάδα και την βούληση των ελευθέρων ανθρώπων. Για τον λόγο αυτό κανείς μας ας μην προδικάζει την πορεία του Π.Α.Ο.Κ. την νέα περίοδο.
Απαντηση Λουτσεσκου: Δεν ξερω! Αυτην ηταν η απαντηση του...και μετα απαντησε στις αλλες 2 ερωτησεις.
Αυτο το ''δεν ξερω'' το πηραν καποιοι και χτιζουν ολοκληρες ερμηνειες και θεωριες πανω σε αυτο.
και η απαντηση ειναι δεν ξερω....
ελα ρε,πλακα μας κανεις,σοβαρα απαντησε οτι δεν ξερει γιατι επαιξε με τρια οκταρια?
ας ρωτουσε τον Μπατσι να του πει
Παπα μου ξερω πολυ καλα οτι χαζος δεν εισαι...
Γιατι ξερεις πολυ καλα οτι η απαντηση ηταν...''Δεν ξερω γιατι δεν εχουμε παρει''
Για την ακριβεια ''I dont know why we dont have a player in this position''
Γιατι ξερεις πολυ καλα οτι η απαντηση ηταν...''Δεν ξερω γιατι δεν εχουμε παρει''
Η ερώτηση ήταν:
Θέλω να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο... επέλεξε ίσως και αναγκαστικά να παίξει με 3 8ρια και ίσως αυτό να επηρέασε (το γεγονός) ότι η ομάδα δεν έβαλε άλλα γκολ. Γιατί δεν έχει ακόμη την ποιότητα εκεί πίσω (στο 10 εννοεί) που την ψάχνει 10 μήνες. Γιατί;
Απάντηση:
Δεν ξέρω γιατί δεν έχουμε παίχτη στην θέση αυτή.
Αν δεν το έλεγε θα λέγαμε ότι δεν ζητάει ανοιχτά τους παίκτες που θέλει.
Τώρα που το λέει, τον κατηγορούμε ότι επιτίθεται σε Μπότο και Σαββίδη.
Κορόνα γράμματα δικά μας.
Θέλω να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο... επέλεξε ίσως και αναγκαστικά να παίξει με 3 8ρια και ίσως αυτό να επηρέασε (το γεγονός) ότι η ομάδα δεν έβαλε άλλα γκολ. Γιατί δεν έχει ακόμη την ποιότητα εκεί πίσω (στο 10 εννοεί) που την ψάχνει 10 μήνες. Γιατί;
Απάντηση:
Δεν ξέρω γιατί δεν έχουμε παίχτη στην θέση αυτή.
Αν δεν το έλεγε θα λέγαμε ότι δεν ζητάει ανοιχτά τους παίκτες που θέλει.
Τώρα που το λέει, τον κατηγορούμε ότι επιτίθεται σε Μπότο και Σαββίδη.
Κορόνα γράμματα δικά μας.

Φυσικά δεν είναι χαζός, επίτηδες το γράφειpsykoman έγραψε:Παπα μου ξερω πολυ καλα οτι χαζος δεν εισαι...
Κανονική κατήχηση...
Ο παλιοχαρακτηρας είπε αυτό που είπε. Ισχύει ή δεν ισχύει? Αυτό είναι το ερώτημα.
Προφανώς όταν ένας προπονητής ζητάει παίκτες δημόσια το κάνει γιατί η διοίκηση δεν ικανοποιεί το αίτημα του.
Και πάλι όμως καταλήγουμε στο αν η επιθυμία του είναι αγωνιστικά βάσιμη? Εμάς αυτό δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει?
Αν όχι να βρούμε έναν καλό χαρακτήρα να μην αφήνει αιχμές για τον πρόεδρο...θα είναι και φτηνοτερος.
Τώρα για το ένα ματς την εβδομάδα.... Ο περσινός δικαιολογημένος προβληματισμός του για τα συνεχόμενα παιχνίδια δημιούργησε αυτή την σαχλαμάρα ότι δεν ήθελε την πρόκριση.
Προφανώς θα ήθελε ευρωπαϊκή πορεία κάθε χρόνο...και θα γκρινιαζε κάθε χρόνο... Βολικό αυτό που είπε όμως.
Όλοι οι άλλοι από τον ρόλο τους ήταν άψογοι... αυτός δεν ήθελε να παίζει την Πέμπτη στην Ευρώπη.
Ότι ας πούμε έφεραν ένα 18 χρόνο από διακοπές να παίξει βασικό φορ με 5 προπονήσεις.....
Η ευθύνη για τον αποκλεισμό είναι και δική του. Δεν μπορούσαν να περπατήσουν οι παίκτες. Αλλά δεν είναι μόνο δική του.
Ότι έγινε, έγινε.
Ο παλιοχαρακτηρας είπε αυτό που είπε. Ακόμη και αν το κίνητρο του ήταν να δημιουργήσει άλλοθι για την πάρτη του το ερώτημα παραμένει.
Έχει δίκαιο να ζητάει παίκτες? Είναι το ρόστερ πλήρες για μια ομάδα που έχει ελάχιστο στόχο την δεύτερη θέση?
Ο παλιοχαρακτηρας είπε αυτό που είπε. Ισχύει ή δεν ισχύει? Αυτό είναι το ερώτημα.
Προφανώς όταν ένας προπονητής ζητάει παίκτες δημόσια το κάνει γιατί η διοίκηση δεν ικανοποιεί το αίτημα του.
Και πάλι όμως καταλήγουμε στο αν η επιθυμία του είναι αγωνιστικά βάσιμη? Εμάς αυτό δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει?
Αν όχι να βρούμε έναν καλό χαρακτήρα να μην αφήνει αιχμές για τον πρόεδρο...θα είναι και φτηνοτερος.
Τώρα για το ένα ματς την εβδομάδα.... Ο περσινός δικαιολογημένος προβληματισμός του για τα συνεχόμενα παιχνίδια δημιούργησε αυτή την σαχλαμάρα ότι δεν ήθελε την πρόκριση.
Προφανώς θα ήθελε ευρωπαϊκή πορεία κάθε χρόνο...και θα γκρινιαζε κάθε χρόνο... Βολικό αυτό που είπε όμως.
Όλοι οι άλλοι από τον ρόλο τους ήταν άψογοι... αυτός δεν ήθελε να παίζει την Πέμπτη στην Ευρώπη.
Ότι ας πούμε έφεραν ένα 18 χρόνο από διακοπές να παίξει βασικό φορ με 5 προπονήσεις.....
Η ευθύνη για τον αποκλεισμό είναι και δική του. Δεν μπορούσαν να περπατήσουν οι παίκτες. Αλλά δεν είναι μόνο δική του.
Ότι έγινε, έγινε.
Ο παλιοχαρακτηρας είπε αυτό που είπε. Ακόμη και αν το κίνητρο του ήταν να δημιουργήσει άλλοθι για την πάρτη του το ερώτημα παραμένει.
Έχει δίκαιο να ζητάει παίκτες? Είναι το ρόστερ πλήρες για μια ομάδα που έχει ελάχιστο στόχο την δεύτερη θέση?
- john4serres
Κι αν έρχονταν και έκανε παπάδες τύπου Ματιε Βαλμπουενα;paok düsseldorf έγραψε:ΕΥΤΥΧΩΣ δεν τον πηραν το 10 που ηθελε,τον ΤΖΟΒΙΝΓΚΟ ντε.
Μπορεί το φθινόπωρο παίζαμε ομίλους και ο Τζιοβινκο να ήταν στην προεπιλογή της Ιταλίας για το Μουντιάλ.
Είσαι υπερβολικός.
Tο κακο με τις δηλωσεις του ειναι οτι στελνει τον Κουαλιατα στο εκτελεστικο μαζι και τον Μποτο.
Αντι να δουλεψει με τον μικρο και να τον αναδηξει τον κανει ψυχολογικα ερειπιο. Ο κυριος που
ηθελε να αναστησει τον Καγκαβα τωρα δεν του κανει κανενας παικτης εκει ουτε ο Φελιπε Σουαρεζ. Προτιμα
να ατενιζει το μελλον με τον Μπισεσβαρ. Μετα περιμενουμε απο τους νεους να παιξουν μπαλα οταν ο
προπονητης τους δεν τους πιστευει.
Και κατι για τα πρακτικα η Γανδη ξαναφαγε αλλα 2 τεμαχια.
Αντι να δουλεψει με τον μικρο και να τον αναδηξει τον κανει ψυχολογικα ερειπιο. Ο κυριος που
ηθελε να αναστησει τον Καγκαβα τωρα δεν του κανει κανενας παικτης εκει ουτε ο Φελιπε Σουαρεζ. Προτιμα
να ατενιζει το μελλον με τον Μπισεσβαρ. Μετα περιμενουμε απο τους νεους να παιξουν μπαλα οταν ο
- kataramenos5
Μπλα μπλα μπλα ο κουτσιας
μπλα μπλα μπλα η Λεφσκι
μπλα, μπλα μπλα τσιγγαρας..
3 χρονια στον ΠΑΟΚ, δυο νταμπλ(το ενα κλεμμενο), μια 2η θεση και προκριση στους 8 του κονφερενς.
Καληνυχτα ΠΑΟΚ και καλη τυχη.
μπλα μπλα μπλα η Λεφσκι
μπλα, μπλα μπλα τσιγγαρας..
3 χρονια στον ΠΑΟΚ, δυο νταμπλ(το ενα κλεμμενο), μια 2η θεση και προκριση στους 8 του κονφερενς.
Καληνυχτα ΠΑΟΚ και καλη τυχη.
Όλα αυτά επειδή χάνει ΕΝΑ παιχνίδι ο Κουαλιατα?
Δηλαδη τον είδες (όχι ο κατ, ο από πάνω) και είπες πρέπει να πάρει τη φανέλα σπίτι ? Ή μήπως σου φαίνεται τόσο εύκολο το ματς για να κάνει εκπτώσεις και πειράματα?
Να παίζουν οι καλύτεροι και οι υπόλοιποι δουλειά για να τους φτάσουν. Δεν είμαστε νπσ Βόλος ....
Δηλαδη τον είδες (όχι ο κατ, ο από πάνω) και είπες πρέπει να πάρει τη φανέλα σπίτι ? Ή μήπως σου φαίνεται τόσο εύκολο το ματς για να κάνει εκπτώσεις και πειράματα?
Να παίζουν οι καλύτεροι και οι υπόλοιποι δουλειά για να τους φτάσουν. Δεν είμαστε νπσ Βόλος ....
Μαλλον την αναλυση που εκανε για τον Κουαλιατα δεν την ακουσες, ουτε την διαβασες.Λεμεσος4 έγραψε:Tο κακο με τις δηλωσεις του ειναι οτι στελνει τον Κουαλιατα στο εκτελεστικο μαζι και τον Μποτο.
Παιδια απλα παραθετω την σκεψη μου και λεω τι βλεπω και τι πιστευω. Σεβομαι την δικη σας. Δεν θα μπω στην διαδικασια να συζητω με κανενα. Ο χρονος και τα αποτελεσματα θα δειξουν ποιος εχει δικαιο. Αν ειστε ικανοποιημενοι απο αυτο που βλεπετε σεβαστο. Εγω δεν ειμαι. Πιστευω οτι με τα λεφτα που ξοδευει ο Σαββιδης η ομαδα επρεπε να ειναι 2 κλασεις ανωτερη και ευθυνη του Ρουμανου γι αυτο ειναι τεραστια.