Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από gika »

Gospi έγραψε:Απλα Γκικα το προβλημα ειναι πως για να μεινουν οι 4 δεν θα ερθουν συν 4 νεοι παιχτες. Αν λοιπον μεσα στη χρονια τραυματιστουν οι βασικοι μας, δεν θελω να σκεφτω να πρεπει να δωσουμε σειρα αγωνων με βασικους τον Μπισε τον Βιειρινια κλπ...
Και στο ακομη χειροτερο σεναριο να εχουμε στα πιτς τοσο τον βασικο οσο και τον 35αρη Βιειρινια Μπισε κλπ... μιας και με βαση τα οσα εχουμε δει τα τελευταια χρονια, τραυματιζονται πολυ πολυ ευκολα...
Παραμονη των 4ων μονο με συμβολαιο ετησιο και ελευση 2 παιχτων στην θεση τους απο τωρα, οπως ακριβως το εγραψε πιο πανω ο Τζοσουα. Ο,τι αλλο ειναι απλα εγκλημα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο κέντρο της άμυνας, το να έχεις τον Κρεσπο μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά σταδιακά να του φάει τη θέση ο Μιχαϊλίδης ώστε στο τέλος της χρονιάς ο Κρεσπο να είναι περιττός, δεν ακούγεται λάθος.

Επισης θα γίνει κίνηση για αριστερό μπακ για βασικό μαζί με Βιεϊρίνια δεύτερο. Ίσως να αποφασιστεί να πάρει ευκαιρίες και ένας από τον ΠΑΟΚ Β, πχ Τσαούσης. Ώστε του χρόνου να είμαστε με δίδυμο τον καινουργιο για βασικό και τον Τσαούση για δεύτερο.

Ο Σβαμπ για να μοιραστεί τη θέση με Κουρτιτς και να έχουν δίπλα τους Αουγκουστο, Τσιγγαρα, Σοαρες, ειναι μια χαρά. Συνδυάζεις νέους με έμπειρους.

Ο Μπισεσβαρ σε μια γραμμή μεσοεπιθετικών που απαρτίζεται πέρα από τον Αντριγια, από τους Μουργκ, Καντουρι και κανέναν άλλο, ειναι βάλσαμο. Αν υποθέσουμε ότι θα έρθει ο Κουαλιατα θελουμε 2 παικτουρες ποιότητας για βασικούς μαζί με τον Αντριγια. Να κοιτάει ο προπονητής στον πάγκο και να βλέπει Μπισεσβαρ, Κουαλιατα, Καντουρι και να έχει επιλογές. Να μη βάζει τον Τειλορ εξτρέμ.

Καλώς να μείνουν αυτοί οι 4 για έναν χρόνο, αλλά μένει να φανει ότι η ομάδα κάνει βήματα μπροστά και ότι αυτοί που θα έρθουν σταδιακά θα τους προσπεράσουν.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ότι υπάρχει η πιθανότητα να έχουμε κλείσει 28 Μαϊου, Κουαλιάτα, Νάσμπεργκ, Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες και να είμαστε κοντά σε εξτρέμ και εμείς είμαστε μέσα στην μίρλα..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ότι υπάρχει η πιθανότητα να έχουμε κλείσει 28 Μαϊου, Κουαλιάτα, Νάσμπεργκ, Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες και να είμαστε κοντά σε εξτρέμ και εμείς είμαστε μέσα στην μίρλα..
Γιατί είναι καμιά επιτυχία να πάρει ο ΠΑΟΚ τον Νάσμπεργκ και τον Κουαλιάτα, όταν έχει, όπως δηλώνει, στόχο κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο; Μακάρι να βγούνε. Ομάδες με στόχους δε λένε όμως μακάρι. Παίρνουν για βασικό έναν παίκτη που ξέρουν ότι στη χειρότερη θα τους βγει παίκτης του 6, όχι να κρεμάσουν την ομάδα με τον κάθε Τέιλορ.
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

JohnDag έγραψε:Ποιος βάζει πχ το χέρι του στην φωτιά ότι σε περίπτωση παραμονής Μπισε και με Λουτσε προπονητή δεν θα είναι και του χρόνου ο Αφανας βασικός και αναντικαταστατος;

Εγω προσωπικά δεν το βάζω.

Νιώθει κάνεις από εσάς τόσο σίγουρος ώστε να βάλει το χέρι του στην φωτιά;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι αν παραμεινουν οι 4,θα παιζουν βασικοι.Όποιοι και ΑΝ ερθουν.
Κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας τωρα;Για να τους θελει τοσο πολυ ο Λουτσεσκου(οπως γράφεται),σιγουρα δεν τους θελει για παγκο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Φτανει βρε ολο τα ιδια ανακυκλωνουμε, οι 4,ο λουτσεσκου ο μποτο. Χανονται τα ποστ.

Μπαν ολοι. Μονο ΠΟΡΚΥ ρε
Που ειναι κι ο παπας που χει συνδεση με τους.. αγιους, να πει για πορτογαλο?
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Δηλαδή πρέπει σώνει και καλά να ασπαστούμε την άποψη ότι με Νασμπεργκ, Κουαλιάτα και Κοτάρσκι πάμε για πρωτάθλημα και πρέπει να πετάμε από τη χαρά μας; Μακάρι βέβαια να βγούνε οι παίκτες στο γήπεδο και να βοηθήσουν πολύ την ομάδα και να τους χαιρόμαστε όλοι. Ποιός δεν το θέλει αυτό; Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι χρειαζόμαστε και παίκτες πιο εγνωσμένης αξίας από αυτούς για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Μπορεί να κάνω και λάθος. Είναι απλά μία άποψη.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

vs40 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ότι υπάρχει η πιθανότητα να έχουμε κλείσει 28 Μαϊου, Κουαλιάτα, Νάσμπεργκ, Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες και να είμαστε κοντά σε εξτρέμ και εμείς είμαστε μέσα στην μίρλα..
Γιατί είναι καμιά επιτυχία να πάρει ο ΠΑΟΚ τον Νάσμπεργκ και τον Κουαλιάτα, όταν έχει, όπως δηλώνει, στόχο κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο; Μακάρι να βγούνε. Ομάδες με στόχους δε λένε όμως μακάρι. Παίρνουν για βασικό έναν παίκτη που ξέρουν ότι στη χειρότερη θα τους βγει παίκτης του 6, όχι να κρεμάσουν την ομάδα με τον κάθε Τέιλορ.
Μίλησε κανείς για επιτυχία; Για πλάνο μιλάω. Έχουμε συνηθίσει τέτοια ταχύτητα και οργάνωση; Θυμήστε μου γιατί μπορεί να ξεχνάω.

Μόνο το καλοκαίρι του 2017 όταν είχαν έρθει κάποιος Μάτος, κάποιος Σακχοφ ( και μην μου πείτε για τελικό Europa) και κάποιος Κάμπος. Αργότερα κάποιος Κρέσπο, κάποιος Βαρέλα. Εε κι αυτοί κάνανε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή! Υπομονή παιδιά..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Όλοι αυτοί ειχαν τουλάχιστον το μίνιμουμ επίπεδο.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Napoli4 έγραψε: Ο Μπίσε φέτος ήταν καλύτερος από Μιτρίτα, Ζαμπά, Μουργκ.
Σε ποιο παραλληλο συμπαν;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

vs40 έγραψε:
Ποιον θες να σου πάρει ο θείος Ιβαν, στείλε του ένα γράμμα.
Αυτό το μπάτζετ έχει πλέον ο ΠΑΟΚ, αυτούς θα παίρνει, μη γράφουμε τα ίδια και τα ίδια
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εχει κανεις εικονα του Ραφα Σοαρες; Απο περυσι τον γυροφερνουμε. Ειχε γραφτει και σε γαυροφυλλαδα φετος οτι ειναι στοχος του gay
Το τελευταιο ακραιο μπακ που πηραμε απο Πορτογαλια δεν μας βγηκε βεβαια αλλα εχω εμπιστοσυνη στον Μποτο
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Θέλω πραγματικά να ρωτήσω όσους θέλουν ανανέωση του Μπίσε για ποιόν ρόλο τον θέλουν στην ομάδα. Για να καταλάβω και εγώ δηλαδή :

1. Ως ημιβασικό για να μοιράζεται τα παιχνίδια με έναν άλλον μεσοεπιθετικό μαζί ?

2. Ως δεύτερη λύση πίσω από τον βασικό ?

3. Ως τρίτη λύση πίσω από 2 νέες μεταγραφές ?
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Στο «κάδρο» Σοάρες και Μάνγκας! απο inpaok

Εχει γουστο να παμε για το πουλεν μου τον Μανγκα,πρωτος εγω τον ειχα αναφερει. :D
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κολλάμε στον μπιζέλια και δεν βλέπουμε ότι αν δεν ανανεώσουν οι βιερίνια Κρέσπο θα κατέβουμε στα προκριματικά με 3/5 καινούργια αμυντική γραμμή.
Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει καταστροφικό για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

Παιδια το μπατζετ επρεπε να πεσει και να γινουμε ομαδα βιωσιμη. Αγαπηστε τον ΠΑΟΚ και τιποτα αλλο. Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει το ποιος θα ερθει απο την στιγμη που υπαρχει μια κυβερνηση και ενας Κλατενμπεργκ που θα βγαλουν τα καστανα απο την φωτια για τον γαυρο οταν ζοριστει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”