Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
EugenePAOKI

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Βγάζετε κακούς παίκτες που ΔΕΝ έχουμε καν δει. Βρε περιμένετε να τα δούμε... Εδώ θα είμαστε...
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Doomlord4 έγραψε:Κάτσε να σημειώσω κάτι για του χρόνου...
μπότο σελίς 131....

οκ,συνεχίστε...τι λέγαμε;

:mrgreen:
Θα θυμίσεις στους 10 Γιάννηδες (Μελισσανίδηδες) του φορουμ τι έλεγαν πριν 1 χρόνο και θα τους κάνεις τα μούτρα κρεας.
Αυτούς που με 5 κωλοτουμπες και δύο ανάποδα σάλτα θα πάνε την συζήτηση ξανά εκεί που τους βολεύει...

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εσύ τελικά πόνεσες πάρα πολύ χτες
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Εχθές πήγαν όλα λογικά τέλεια, αναμενόμενο ταβάνι σε ματς υψηλής συγκέντρωσης ακόμη κι όταν ολόκληρος Χαμες έγινε σχεδόν βολειμπολιστας για να σκοράρει. Εννοώ το άλμα, όχι κανένα χέρι κλπ. Και δεν χάθηκε καμία ψυχραιμία.

Από εκεί και πέρα είδα τον ΠΑΟΚ που περίμενα να δω από Ιούλιο. Τον προπονητή να καμουφλάρει αδυναμίες, η δουλειά όχι απλώς να φαίνεται αλλά να αποδίδει επιτέλους.

Το φέρτε παίκτες ισχύει. Δεν γίνεται να μην ξέρουν αυτοί και να ξέρουμε εμείς. Ομάδα με αρχή , μέση και τέλος, επιτέλους.

Ελπίζω μόνο να είναι η αρχή της αφομοίωσης και όχι μια αναλαμπή.

Δυστυχώς μάγκες εχθές δεν χωράει χολή. Ακόμη και οι αλλαγές στο 80 ήταν λογικές, γιατί ο πάγκος είμαι αστείος. Πρωταγωνιστές θα είμαστε ξανά όταν ο πάγκος αποτελείτε από παίκτες που εχθές ήταν βασικοί.

Αυτά και άντε επιτέλους, έχουμε γανιάσει 4 μηνες με τόσο αρνητικό κλίμα.
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Για εμένα προσωπικά ο Πορτογάλος σκάουτερ έχει τελειώσει.

Ζητάει ο προπονητής έτοιμο παίκτη από το περασμένο καλοκαίρι, έρχεται ο Πορτογάλος και του φέρνει με 3Μ τον Σοαρες που και ΔΕΚΑΡΙ δεν είναι,κ μέχρι στιγμής είναι η τελευταία επιλογή στα χάφ.

Πάμε στο καλοκαίρι πάλι ζητάει ο προπονητής ΔΕΚΑΡΙ, και τι φέρνει ;

Έναν Κουλιατα 22 ετω, 2,2Μ χωρίς νούμερα χωρίς τίποτα, στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ουρουγουάης που ο 38 χρονος Εστογανοφ κάνει χαβαλε τα τελευταία χρόνια με γκολ και ασίστ.

Α και έναν Ρικαρντο 22 ετω με 55 επαγγελματικά λεπτά στην καριέρα του, που όλους αυτούς ο 18 χρονος Κωνσταντελιας δεν τους βλέπει καν!

Αριστερό μπακ έφερε τον άλλο Σοαρες, που ζήτησε από τον προπονητή να μην τον βάλει αποστολή γιατί δεν είναι έτοιμος… ας πάει κάποιος στην δουλειά του που παίρνει 650-1000 ευρώ και να πει τον εργοδότη σήμερα δεν μπορώ να δουλέψω δε θα έρθω αλλά μην μ χρεώσεις αδεια….μιλάμε για ανέκδοτα

Οι μόνοι που δείχνουν να βγαίνουν είναι ο Ναρει, ο Κοταρσκι που σίγουρα θα κάνει γκέλες στην πλάτη μας αλλά δείχνει ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, και ο Νταντας που με την ρήτρα που έχει δεν δίνω πάνω από 10% να μείνει.

Αλλά εσείς επιμένετε ότι πρέπει να κάνει ο Μποτο της μεταγραφές του Ιανουαρίου, ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MikeStr4 την Τρί 18 Οκτ 2022, 13:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αυτά του ζήτησε ο Λουτσεσκου. Ο Ιβάν τι μπορεί να ζήτησε;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Γιατι πρεπει τωρα που κερδισαμε να ειναι θεος ο Λουτσε και να φυγει ο Μποτο; Το αναποδο απο την αρρωστη κατασταση που επικρατουσε τοσο καιρο (Μποτο βρες προπονητη κτλ). Αυτους εχουμε παιδια, ας δουλεψουν μαζι να το στρωσουν, ολοι κανανε λαθη, ΠΙΣΤΗ σε ολους.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Στόχος είναι να φύγουν και οι δύο τώρα αν το σύστημα καταφέρει να φάει τον έναν από αυτούς πάλι κέρδος θα είναι. Μηδέν ψυχραιμία πάντως από μια όχι ιδιαίτερα μεγάλη αλλά έξοχος αποκρουστική κι άθλια μερίδα θορύβουντων οπαδών όπου σε δύο κακές στιγμές μας αφήσαμε 4 βαθμούς ισοφαριζομενοι στο τελευταίο δευτερόλεπτο, φτιάχνοντας από εκεί κι μετά σενάρια επί σεναρίων κι ασκώντας ουσιαστικά εμετικη κριτική. Ελπίζω η εμφάνιση του Σαστρε χθες να είναι προάγγελος μιας αναγέννησης του.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Πάμε μια ξανά.

Στήριξη στην ομάδα και στο χτίσιμο που επιτελείται, στήριξη στον ΤΔ, στήριξη στον προπονητή.

Τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρόνιας πρέπει να πάμε έτσι κάνοντας υπομονή όταν πρέπει και βάζοντας πλάτη όπου πρέπει.

Όταν χρειαστεί κριτική εννοείται ότι θα την κάνουμε.

Αλλα πρέπει να δούμε την διαδικασία να ολοκληρώνεται και στο τέλος αυτής της χρονιάς θα μπορούμε να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα και να κάνουμε απολογισμό.

Υπομονή.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Εσύ τελικά πόνεσες πάρα πολύ χτες

Δυστυχώς δεν υπάρχει πρόσβαση στο ιστορικό των τοποθετήσεων των μελών, ώστε να δούμε πραγματικά ποιος πονάει και τι ακριβώς τον πονάει.

Προς το παρόν είναι εύκολο να στοχοποιούνται σχετικά σταθερές απόψεις και παράλληλα όλες οι υπόλοιπες να χάνονται στο πλήθος των κωλοτούμπων των εκφραστών τους.

Άντε καλό απόγευμα.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για τον Γενάρη αυτό που περιμένω από τον Μπότο είναι να διορθώσει τα λάθη του καλοκαίριου, που είναι και αυτό από μόνο του ένα πολύ σημαντικό προσόν ενός τεχνικού διευθυντή.
Βλέπεις ότι ο Ράφα Σόαρες δεν βγαίνει ως μεταγραφή; Πρέπει ήδη να γίνεται προεργασία για αποχώρηση του παίκτη μέσω δανεισμού σε άλλη ομάδα και να βρεθεί ο αντικαταστάτης.
Αντίστοιχα, βλέπουμε ότι υπάρχει κενό μεσοεπιθετικά; Να εισακουστούν οι ανάγκες του προπονητή και να έρθει μια καλή επιλογή.
Ούτε αφορισμούς, ούτε αποχωρήσεις. Η εύκολη λύση είναι η αποφυγή της ανάληψης ευθυνών. Το δύσκολο είναι το να κάτσεις και να δουλέψεις για να διορθώσεις τα λάθη σου και να πας ένα βήμα παρακάτω το πρότζεκτ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγώ έχω σοβαρές ενστάσεις στις επιλογές μποτο.

Δε νοείται να έρχεται παίκτης που δεν υπηρετεί το πλάνο του προπονητή.

ΡΑΦΑ Σοαρες εκτός αποστολής μονιμα.

Ρικάρντο εκτός αποστολής βασικής ομάδας.

Φελίπε πάρα πολύ λίγα πράγματα έως τπτ

ΚΟΥΑΛΙΑΤΑ φαίνεται βάσει συμμετοχών ανέτοιμος, θέλει χρονο.

Σαστρε ενώ πέρυσι ξεκίνησε καλά φέτος δεν πατάει τόσο καλά.

Δε γίνεται να έρχονται παίκτες για βασικοί τουλάχιστον οι σάστρε ραφα ήρθαν για βασικοί και να μην μπορούν καν.

Αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε τους νέους απορώ με ποιους θα επαιζε στην άμυνα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

15_50 έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Εσύ τελικά πόνεσες πάρα πολύ χτες

Δυστυχώς δεν υπάρχει πρόσβαση στο ιστορικό των τοποθετήσεων των μελών, ώστε να δούμε πραγματικά ποιος πονάει και τι ακριβώς τον πονάει.

Προς το παρόν είναι εύκολο να στοχοποιούνται σχετικά σταθερές απόψεις και παράλληλα όλες οι υπόλοιπες να χάνονται στο πλήθος των κωλοτούμπων των εκφραστών τους.

Άντε καλό απόγευμα.
Έχει τύχει και εγώ να έχω λανθασμένη άποψη για κάποιον και μετά βγήκα και το είπα πως ήμουν λάθος
Δεν έχω θέμα να το ξανακάνω

Παρόλα αυτά ποτέ δεν βγήκα μετά από μεγάλη νίκη της ομάδας μου να την παρομοιάζω με τον Λεβαδειακό ή ότι νικήσαμε με 2 στραβοκλωτσιες

Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε το λάθος μας, κακό είναι να κουνάμε γη και ουρανό να αποδείξουμε ότι έχουμε δίκιο ενώ έχει επιβεβαιωθεί από παντού πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει
icue

Δημοσίευση από icue »

Ευθυνη στον Μποτο ριχνω μονο για τους Ραφα Σοαρες και Νασμπεργκ. Το να μην σου βγει ενας 20χρονος συμβαινει. Αλλα να παιρνεις για βασικους (υποτιθεται) παικτες σε αυτη την ηλικια και να μην ακουμπανε, ειναι θεμα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε:Εγώ έχω σοβαρές ενστάσεις στις επιλογές μποτο.

Δε νοείται να έρχεται παίκτης που δεν υπηρετεί το πλάνο του προπονητή.

ΡΑΦΑ Σοαρες εκτός αποστολής μονιμα.

Ρικάρντο εκτός αποστολής βασικής ομάδας.

Φελίπε πάρα πολύ λίγα πράγματα έως τπτ

ΚΟΥΑΛΙΑΤΑ φαίνεται βάσει συμμετοχών ανέτοιμος, θέλει χρονο.

Σαστρε ενώ πέρυσι ξεκίνησε καλά φέτος δεν πατάει τόσο καλά.

Δε γίνεται να έρχονται παίκτες για βασικοί τουλάχιστον οι σάστρε ραφα ήρθαν για βασικοί και να μην μπορούν καν.

Αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε τους νέους απορώ με ποιους θα επαιζε στην άμυνα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ναι τοσο αμπαλος στην επιλογη παικτων δε γινεται ρε γιωργο.
Μεγαλο μυστηριο το φετεινο.
Μια επιφυλαξη κραταω για κουαλιατα γιατι περασε δυσκολα απο την ιωση και πολλοι παίκτες επηρεαστηκαν σε μεγαλο βαθμο σε αντιστοιχες περιπτωσεις αλλα Φελίπε ,ραφα ρικαρντο....Τι να πεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”