Sick Bastard έγραψε:ariskatiforos έγραψε:Ο τελευταίος π φταίει είναι ο εσιτι
Ούτε μπήκε 11αδα με το ζόρι
Ούτε ανέλαβε με το έτσι θέλω το ρόλο της πρώτης μπάλας από τα σεντερ μπακ κ του μοιράσματος μπροστά
Τέτοια γκάφα δε τη περίμενα από τον λουτσεσκου
Βούτυρο στο ψωμί του μαρτινς
Οσο μάγος κ ν εισαι η να πιστεύεις εσυ και άλλοι ότι εισαι ,εσιτι κ χτίσιμο παιχνιδιού, όντας ο πρώτος που ακουμπάει η μπάλα από τα σεντερ μπακ,δε γίνεται ν βάλεις χωρίς ν το πληρώσεις …
Ο πρώτος που φταίει είναι ο Εσίτι,
όχι ο τελευταίος.
Ο τελευταίος που φταίει είναι ο Λουτσέσκου και μη μιλάτε καθόλου με αυτό το ρόστερ αυτά που κάνει είναι πάρα πολύ δύσκολα.
Εγώ λέω ν τελειώσει αυτή η καραμέλα του ρόστερ διότι αυτό το ρόστερ είναι επιλογή του προπονητή…ένα από τα δυο ισχύουν η ο ιβαν δε του πήρε παίχτες η ο λουτσεσκου έκανε τις επιλογες π ήθελε ,δηλαδή ν αναβαθμίσει τον εσιτι ν φέρει πίσω τον μπισεσβαρ ν παίζει συνεχόμενα ματς ,να στηριχτεί σε Βαρέλα κρεσπο έτσι πίστευε αρχικά ,ν φέρει μιτριτσα ,να προτιμήσει Ολιβέιρα από κριμεντσικ κλπ
Ας βγει ν πει γιατί δε το είπε ούτε μισή φορά ,ότι εγώ ήθελα παίκτες αλλά η διοίκηση μου έβαλε φρένο
Αν ήταν έτσι σίγουρα θα το έλεγε
Και ναι η ευθύνη είναι δικιά του ,δε γίνεται ποτε ν περιμένεις τον εσιτι να είναι η πρώτη κολόνα στο επιθετικο χτίσιμο μετά τα σεντερ μπακ …πιστεύω εδώ στο φορουμ πόσοι είναι ούτε ένας θ σκεφτόταν κάτι τέτοιο ότι είναι δυνατο να συμβεί επιτυχημένα χωρίς ν είναι κανένας προπονητής
Χοντρο λάθος τακτικής