Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
xrisitsapa

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από xrisitsapa »

nunies4 έγραψε:
icue έγραψε:Εγω περιμενω τη μερα που θα παιξουν μαζι Σιντκλει-Μιχαηλιδης-Ιγκασον-Βιερινια στην αμυνα, Κουρτιτς-Σβαμπ-Καντουρι στο κεντρο, Ζιφκοβιτς-Μπισεσβαρ στα ακρα και μπροστα ο Ολιβειρα.
Οπως ακριβως στηθηκε δηλαδη αυτη η ομαδα πριν αρχισουν οι τραυματισμοι (καποιοι σοβαροτατοι που ανετρεψαν ολο τον σχεδιασμο οπως του Ολιβειρα) και τα κοβιντ περιστατικα...
Αυτο παλι που οι αλλοι ταξιδευουν στα βαθη της Αφρικης που σιγουρα δεν εχει υγειονομικες συνθηκες, μασκες,rapid, εμβολια και τα συναφη και γυρνανε οκ, και οι δικοι μας πανε εδω διπλα στην Ευρωπη και κολλανε, πρεπει να απασοχολησει καποιον ( ποιον;).
Αληθεια, ειναι εμβολιασμενοι ολοι οι παικτες,οεο ;;;
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Sick Bastard έγραψε:
ariskatiforos έγραψε:Ο τελευταίος π φταίει είναι ο εσιτι
Ούτε μπήκε 11αδα με το ζόρι
Ούτε ανέλαβε με το έτσι θέλω το ρόλο της πρώτης μπάλας από τα σεντερ μπακ κ του μοιράσματος μπροστά
Τέτοια γκάφα δε τη περίμενα από τον λουτσεσκου
Βούτυρο στο ψωμί του μαρτινς
Οσο μάγος κ ν εισαι η να πιστεύεις εσυ και άλλοι ότι εισαι ,εσιτι κ χτίσιμο παιχνιδιού, όντας ο πρώτος που ακουμπάει η μπάλα από τα σεντερ μπακ,δε γίνεται ν βάλεις χωρίς ν το πληρώσεις …
Ο πρώτος που φταίει είναι ο Εσίτι,
όχι ο τελευταίος.

Ο τελευταίος που φταίει είναι ο Λουτσέσκου και μη μιλάτε καθόλου με αυτό το ρόστερ αυτά που κάνει είναι πάρα πολύ δύσκολα.
Εγώ λέω ν τελειώσει αυτή η καραμέλα του ρόστερ διότι αυτό το ρόστερ είναι επιλογή του προπονητή…ένα από τα δυο ισχύουν η ο ιβαν δε του πήρε παίχτες η ο λουτσεσκου έκανε τις επιλογες π ήθελε ,δηλαδή ν αναβαθμίσει τον εσιτι ν φέρει πίσω τον μπισεσβαρ ν παίζει συνεχόμενα ματς ,να στηριχτεί σε Βαρέλα κρεσπο έτσι πίστευε αρχικά ,ν φέρει μιτριτσα ,να προτιμήσει Ολιβέιρα από κριμεντσικ κλπ
Ας βγει ν πει γιατί δε το είπε ούτε μισή φορά ,ότι εγώ ήθελα παίκτες αλλά η διοίκηση μου έβαλε φρένο
Αν ήταν έτσι σίγουρα θα το έλεγε
Και ναι η ευθύνη είναι δικιά του ,δε γίνεται ποτε ν περιμένεις τον εσιτι να είναι η πρώτη κολόνα στο επιθετικο χτίσιμο μετά τα σεντερ μπακ …πιστεύω εδώ στο φορουμ πόσοι είναι ούτε ένας θ σκεφτόταν κάτι τέτοιο ότι είναι δυνατο να συμβεί επιτυχημένα χωρίς ν είναι κανένας προπονητής
Χοντρο λάθος τακτικής
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Το ματς χθες το εχασε ο Λουτσεσκου
Λαθος στησιμο ενδεκαδας και λαθος τακτικη
Ουτε ο Εσιτι φταιει,ουτε ο Ακπομ,ουτε ο Μπισε κλπ κλπ
Οσο και να μας ποναει,αυτη ειναι η πραγματικοτητα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μια χαρα εκανε τα παραπονα του για τις μεταγραφες ο Λουτσεσκου και μαλιστα πρωτη φορα μιλησε και ζητησε να μην λεμε οτι θελουμε.Οπως ειχαμε γραψει και τοτε η εντολη της διοικησης εμοιαζε να ειναι προφανης.Καμια προσθηκη χωρις ταυτοχρονη αποχωρηση στη προσπαθεια να μαζευτει το μπατζετ.Καπως ετσι μειναμε με τον Εσιτι,καπως ετσι αναγκαστικα επαιξε ο Εσιτι χτες καθως δεν ειχαμε αλλη διαθεσιμη επιλογη.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Το ροστερ δεν είναι ροστερ πρωταθλητισμού, θέλει προσθήκες. Αυτές θα γίνονται σιγά σιγά. Θεωρητικά θα παλέψουμε φέτος για το πρωτάθλημα αλλά νομίζω ότι του χρονου θα είναι εφικτός στόχος.
Πρέπει να βρει σταθερές η ομαδα ξανά και να έχει ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο.
Σίγουρα θα κάνουμε 3 μεταγραφές και θα φύγουν άλλοι 2-3 παίκτες το χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ariskatiforos έγραψε: Εγώ λέω ν τελειώσει αυτή η καραμέλα του ρόστερ διότι αυτό το ρόστερ είναι επιλογή του προπονητή…ένα από τα δυο ισχύουν η ο ιβαν δε του πήρε παίχτες η ο λουτσεσκου έκανε τις επιλογες π ήθελε ,δηλαδή ν αναβαθμίσει τον εσιτι ν φέρει πίσω τον μπισεσβαρ ν παίζει συνεχόμενα ματς ,να στηριχτεί σε Βαρέλα κρεσπο έτσι πίστευε αρχικά ,ν φέρει μιτριτσα ,να προτιμήσει Ολιβέιρα από κριμεντσικ κλπ
Ας βγει ν πει γιατί δε το είπε ούτε μισή φορά ,ότι εγώ ήθελα παίκτες αλλά η διοίκηση μου έβαλε φρένο
Και ναι η ευθύνη είναι δικιά του ,δε γίνεται ποτε ν περιμένεις τον εσιτι να είναι η πρώτη κολόνα στο επιθετικο χτίσιμο μετά τα σεντερ μπακ …πιστεύω εδώ στο φορουμ πόσοι είναι ούτε ένας θ σκεφτόταν κάτι τέτοιο ότι είναι δυνατο να συμβεί επιτυχημένα χωρίς ν είναι κανένας προπονητής
Χοντρο λάθος τακτικής
Εσύ μπορείς να λες ότι θέλεις για την ''καραμέλα του ρόστερ'' μιας κι αυτή σου την άποψη την στηρίζεις εξ ολοκλήρου σε μία θεωρία πως αυτό το ρόστερ είναι 100% επιλογή του προπονητή. Κι αυτό, πάω στοίχημα ότι θέλεις, δεν το ξέρεις, απλά το υποθέτεις.
Άσε που ξεχνάς, ότι ο Λουτσέσκου έχει διαμαρτυρηθεί και μία και δύο φορές...
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από -keeper- »

Τωρα βλέπουμε τα αποτελέσματα όχι μόνο του καλοκαιριού αλλά και του προηγούμενων μεταγραφικών περιόδων (πχ φυγή Γιαννουλη Ματος)
Εγώ θα ξαναπώ ότι έχουμε 12-13 ενδεκαδατους όταν χρειαζόμαστε 16 για ΕΝΑ αγώνα . Και από αυτούς πολλοί είναι μόνο για 60 λεπτά το πολύ ..

Μπαίνει ο Σιντκλει με πρόβλημα βασικος και αλλαγή ο αντρε με ένεση !!!!! Ο μπισε και ο σβαμπ και ο εσιτι βασικοί σε 3ο αγώνα σε ΜΙΑ εβδομάδα … την ώρα που αντίπαλος πετούσε μέσα ροντριγκες για ένα ημίχρονο .
Και περιμένουμε ποτε θα ξαναμπεί ο καντουρι ο οποίος θα βγάλει δε θα βγάλει 7-8 καλά παιχνίδια ακόμα ..

Περα απο αυτο … Διαβάζοντας τις δηλώσεις Λουτσε πριν κ μετά τον αγώνα νομίζω ότι κατάλαβε κι ο ίδιος κάποια πράγματα … πριν μιλούσε για επιθετική πίεση στον αντίπαλο και μετά έπεσε θύμα ο ίδιος από τον αντίπαλο…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Καμία ευθύνη δεν μπορεί να έχει ο προπονητής για ότι συμβαίνει. Παίκτες δεν φέραν εκεί που ήθελε (πόσο πιο ανοιχτά δηλαδή να μιλούσε γι αυτό), ένα κάρο τραυματίες και μερικές απο τις όποιες κινήσεις έγιναν δεν αποδίδουν. Τι άλλο να κάνει δηλαδή?
Προς τιμήν του κιόλας προσπαθεί να επιβάλει το σύστημα του και τον δικό του τρόπο σκέψης στην ομάδα και παρόλα τα προβλήματα κάτι γίνεται μέχρι στιγμής. Άλλοι (και το έχω υποστηρίξει και εγώ αυτό) θα το γύρναγαν με 3 πίσω και ότι κάτσει.
Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει το χειμώνα. Κινήσεις δε βλέπω να γίνονται, (μακάρι έστω να γίνουν οι ανανεώσεις). Να δούμε πως θα την παλέψει ο Λουτς γιατί θα έχουμε μεγάλο κλατάρισμα.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

ariskatiforos έγραψε: Εγώ λέω ν τελειώσει αυτή η καραμέλα του ρόστερ διότι αυτό το ρόστερ είναι επιλογή του προπονητή…ένα από τα δυο ισχύουν η ο ιβαν δε του πήρε παίχτες η ο λουτσεσκου έκανε τις επιλογες π ήθελε ,δηλαδή ν αναβαθμίσει τον εσιτι ν φέρει πίσω τον μπισεσβαρ ν παίζει συνεχόμενα ματς ,να στηριχτεί σε Βαρέλα κρεσπο έτσι πίστευε αρχικά ,ν φέρει μιτριτσα ,να προτιμήσει Ολιβέιρα από κριμεντσικ κλπ
Χοντρο λάθος τακτικής
Ο ίδιος ο Ράζβαν διαμαρτυρήθηκε για το ρόστερ του ακόμα και μπροστά στις κάμερες, και σε συνεντεύξεις τύπου εκεί στα τέλη Αυγούστου είπε ότι ελπίζει σε ενίσχυση, οι εισηγήσεις του προπονητή ήταν ξεκάθαρες αλλά τμήμα scouting και διοίκηση τα κάνανε ρόιδο..εσύ μπορεί να περίμενες να θάβει τους υπάρχοντες παίκτες του σε live μετάδοση κιόλας ή να κάνει ακτιβίστικη διαμαρτυρία για να χωνέψεις τι έγινε το καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Σε μια μεταγραφικη περίοδο όπου έχοντας έσοδα 20Μ μόνο από πωλήσεις, ξοδέψαμε το αστρονομικό ποσο των 300Κ για τον...Τζίμα και σε αυτήν, λοιπόν, τη μεταγραφικη περίοδο φταίει ο Ραζβαν που δεν έγιναν μεταγραφές.

Μάλιστα...

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Δε ξέρω ποιος την έχει μεγαλύτερη … την ευθύνη αλλά σίγουρα έχει κι Λουτσε το μερίδιο του

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Η κριτική στο Λουτσεσκου για τον Εσίτι είναι εξωφρενική και εμμονικη.
Εχουμε 5 παίκτες που μπορούν να παίξουν στις θέσεις έξι οκτώ, οι δύο είναι εκτός με κορονοϊό και ο ένας έρχεται από τραυματισμο συν ότι υπολογίζεται και για άλλες θέσεις. Επίσης μια χαρά εμφανίσεις είχε ο Εσίτι τον τελευταίο καιρό. Όλοι λένε να μην τον έβαζε κανείς δεν λέει ποιον να έβαζε.

Για μένα ο Λουτσεσκου φέτος είναι απόλυτα επιτυχημένος, έχει κάνει υπέρβαση με το υλικό που έχει και αν δεν υπήρχε το παιχνίδι με τον Βόλο θα έπαιρνε 101%. Και δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα αλλά και παίκτες που θεωρούσαμε ξεγραμενους τους ανέστησε (Μπισε Πασχαλακης ακόμα και τον Εσίτι τον έκανε χρήσιμο εργαλείο).

Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση αλλά έχει κάποιες σταθερές, επιτακτική η ανάγκη για εξτρεμ, σίγουρα χρειάζεται δεξί μπακ, (αυτά οπωσδήποτε το χειμώνα) , και πρωτοκλασατες επιλογές για τερματοφυλακα, στόπερ και δεκάρι και οκταρι.
Δεν χρειάζεται να γίνουν όλες αυτές οι μεταγραφές το χειμώνα, αλλά οποιο κενό καλύπτεται πρέπει να καλυφθεί ποιοτικά και με μακροπροθεσμη προοπτική.

Μέχρι να έρθει το καλοκαίρι και να λήξουν τα πολλά συμβόλαια, χρειάζεται υπομονή.

Ο Λουτσεσκου σε έχει αυτή τη στιγμή πρώτο σε ευρωπαϊκό όμιλο και με καλή εικόνα στο πρωτάθλημα, 5 βαθμούς κάτω από τον πρώτο μεν, αλλά έχοντας βγάλει δύσκολο πρόγραμμα. Στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή είμαστε ξεκάθαρα μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου, αν μάλιστα κερδίσουμε Απόλλωνα (αυτονόητο) κάνουμε και το διπλό στο βαζελο θα είμαστε καλά.
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Κλειστο συμβολαιο 5 χρονια και οτι ζητησει....τον θεο τον ιδιο να ζητησει να του τον φερουν...αλλιως θα χουμε νιρλα και τα γνωστα..

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εφεραν οδηγο φορμουλα 1 για να οδηγησει υλικο Opel Astra... Δηλαδη ποσο θα τρεξει...Ας του παρουν καλυτερο αμαξι οπως το 2019 να σαρωσει...
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Όλα θ γίνουν γνωστά
Εσείς με την άρτια λογική λοιπόν να πιστεύετε ότι ο ιβαν τσιγκουνεύτηκε την ίδια στιγμή που αποφάσισε να δώσει δυο μυρια στο προπονητικό τιμ
Άλλωστε τέτοια δείγματα μας έχει δώσει τσιγκούνη
Πήγε πήρε το ακριβό κουστούμι αλλά για τα παπούτσια προτίμησε τα παλιά τα μπαλωμένα
Εγώ πάλι θυμαμαι αλλα…θυμαμαι ένα προπονητή ν μιλάει για γκρουπ κ τρεις στοχευμένες προσθήκες
Κ στις ερωτήσεις οι απαντήσεις του ήταν θολές κ διπλωματικές σιγά μην έλεγε ξεκάθαρα δε θέλω μεταγραφές
Τον εσιτι από τη πρώτη στιγμή τον έκανε σχεδόν βασικό
Κ χτες το πρόβλημα δεν ήταν η παρουσία του εσιτι αλλα η έλλειψη βοήθειας σ αυτόν μη έχοντας παίκτες κοντά ν ακουμπήσει τη μπάλα γρήγορα στις παγίδες
Θέμα σχεδιασμού κ υπερ εκτίμησης δυνατοτήτων του
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μονο παραπονο απο τον Λουτσεσκου το συνηθες με ολους τους καλους προπονητες.Εχεις κουρασμενη ομαδα,εχεις περιορισμενες λυσεις,εχεις ομως και παικτες στους οποιους ταιριαζει η τριαδα στην αμυνα και το εχουν παιξει πολυ καλα ,πολυ προσφατα σε σερι παιχνιδιων απεναντι στο γαυρο .Κανε μια φορα την καρδια σου πετρα και εστω για το πρωτο ημιχρονο αλλαξε τη τακτικη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”