6. Χάρης Τσιγγάρας
Re: 6. Χάρης Τσιγγάρας
το παιδι αυτο δεν εχει ταλεντο, ενας εργατης ειναι ...δυσκολα θα εξελιχθει...
Το γεγονός ότι παίζεις στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη είναι από τα ανεξήγητα του σύμπαντος.
-
Γιατι τετοια απαξιωση ρε παιδια;;apple64 έγραψε:Το γεγονός ότι παίζεις στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη είναι από τα ανεξήγητα του σύμπαντος.
Ούτε αποστολή μόλις μπει κ ο Αντώνης
Μειτε βασικός μέχρι να λιώσει μέχρι τότε
Μειτε βασικός μέχρι να λιώσει μέχρι τότε
Έχει να δώσει. Παίκτης ειδικών αποστολών.
Δεν είναι το ολοκληρωμένο χαφ που παίρνει τη φανέλα σπίτι του, αλλά πιστεύω αξίζει να γράψει 30+ συμμετοχές φέτος. Είναι ήδη στις 8
Δεν είναι το ολοκληρωμένο χαφ που παίρνει τη φανέλα σπίτι του, αλλά πιστεύω αξίζει να γράψει 30+ συμμετοχές φέτος. Είναι ήδη στις 8
Φάνηκε ότι επηρεάστηκε από την μη χρησιμοποιηση του στα τελευταία ματς. Μηχανάκι από τα λίγα. Θα χρειαστεί φουλ μέσα στην σεζόν
- Μπαρκαρούτσος
- James Moriarty
Παίκτης μικρομεσαίας ελληνικής ομάδας πού είναι όμως Έλληνας. Χειρότερος παίκτης εχθές. Συγνώμη για την άποψη μου για ένα ΕΛΛΗΝΑ παίκτη. Τους ξένους για παράδειγμα τους έχετε κάνει γκάιντα (βλέπε Σαμαρά,Εκονγκ) κτλ.
Σέ 2 χρόνια εκτιμώ ότι θά παίζει σέ μικρή ομάδα όπως δεκάδες Έλληνες παίκτες πού τούς είχατε κάνει ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. Ήρεμα μιλάω
Σέ 2 χρόνια εκτιμώ ότι θά παίζει σέ μικρή ομάδα όπως δεκάδες Έλληνες παίκτες πού τούς είχατε κάνει ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. Ήρεμα μιλάω
-
Ανυπαρκτος.
Απορω τι βλεπετε σε αυτον τον παικτη.
Ταχυτητα? Μετριος προς αργος
Τεχνικη? Τιποτα
Πασες? Της πλακας
Αμυνα? Αορατος
Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν ειχε ουτε μια συμμετοχη περυσι σε μια κακη γαλικη ομαδα
Τεχνικη? Τιποτα
Πασες? Της πλακας
Αμυνα? Αορατος
Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν ειχε ουτε μια συμμετοχη περυσι σε μια κακη γαλικη ομαδα
- sourmenetes
- Moderator
Ο Εκονγκ έχει πολύ περισσότερες παραστάσεις, έχει πρεμιερ και έχεις απαιτήσεις παραπάνω. Ο Σαματά και αυτός έχουμε παραπάνω απαιτήσεις.James Moriarty έγραψε:Παίκτης μικρομεσαίας ελληνικής ομάδας πού είναι όμως Έλληνας. Χειρότερος παίκτης εχθές. Συγνώμη για την άποψη μου για ένα ΕΛΛΗΝΑ παίκτη. Τους ξένους για παράδειγμα τους έχετε κάνει γκάιντα (βλέπε Σαμαρά,Εκονγκ) κτλ.
Επίσης ο τσιγγαρας είχε και ματς που ήταν πολύ καλός.
Επίσης χθες στο 1ο ημίχρονο δεν υπήρχε ούτε ένας που να ήταν πάνω από το μέτριο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Και ο ντελιας στην εουπεν πεταμένος ήταν.giliopoulos έγραψε:Ανυπαρκτος.
Τεχνικη? Τιποτα
Πασες? Της πλακας
Αμυνα? Αορατος
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
100% To επιπεδο του ειναι για ατρομητο η αστερα τριπολης το πολυJames Moriarty έγραψε:Παίκτης μικρομεσαίας ελληνικής ομάδας πού είναι όμως Έλληνας. Χειρότερος παίκτης εχθές. Συγνώμη για την άποψη μου για ένα ΕΛΛΗΝΑ παίκτη. Τους ξένους για παράδειγμα τους έχετε κάνει γκάιντα (βλέπε Σαμαρά,Εκονγκ) κτλ.