11.Χρήστος Τζόλης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 11.Χρήστος Τζόλης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Χρήστο!
Ευχαριστούμε για το πρώτο μισό της περυσινής σεζόν και ευχόμαστε να το επαναλάβεις και στην Νόριτς και να πάρεις μεταγραφή για περισσότερα από 30 μύρια (≥ 5,25 μύρια για τον ΠΑΟΚ)
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πουλάμε κατά μέσο όρο ένα παίκτη τον χρόνο;
Πέρσι Λημνιός, Άκπομ, Πέλκας, Γιαννούλης. Δανεικοί Ζαμπά, Εσίτι, Τσόλακ (μακάρι οι δύο τελευταίοι τουλάχιστον να γίνουν και αγύριστοι, με το όποιο οικονομικό όφελος για την ομάδα).
Φέτος Τζόλης και να ελπίζω στους δύο που ανέφερα συν Αφάνα, Καγκάβα, Βαρέλα; Μήπως και κάποιος ακόμα; Και να ελπίσουμε να μην πουληθούν Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης, Κούτσιας, Κωνσταντέλιας και κάποιο ακόμα πρώην Κ19.
Πολλά εισπράξαμε, ας τα αξιοποιήσουν για μία τουλάχιστον φορά σωστά. Όχι άλλος Μουργκ, Τσόλακ κλπ.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Καλή συνέχεια, θα έχουμε κι άλλες ομάδες να βλέπουμε μαζί με την Β ομάδα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

tzelas έγραψε:
montekristo έγραψε:Να μην ξεχασουμε να δωσουμε και συγχαρητηρια σε οποιον "πετυχε" το ντιλ Τζολης - Wasserman (με εδρα το L.A.).
Για να πουλήσεις ανερχόμενο παίκτη κάτω από την χρηματιστηριακή του αξία το κάνεις και χωρίς νεράνθρωπους και γλυτώνεις και το χοντρό κάτι τις τους.
Σωστά, που να ξέρει ο Σαββίδης από πωλήσεις.
Πάλι κορόιδο ο Σαββίδης.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ο ΠΑΟΚ έφτασε να φλερτάρει με την δαμόκλειο σπάθη του ffp έχοντας δισεκατομμυριούχο πρόεδρο. Χωρίς ΚΑΝΈΝΑ πραγματικό σχέδιο για το πώς θα πετύχουμε την είσοδο μας στα κορυφαία κλαμπ τις Ευρώπης , κάτι που αποτελεί εκφρασμενο στόχο από το στόμα του ίδιου του Ιβάν . Φίλαθλοι σήμερα πανυγηριζουν γιατί πουλάμε ένα εξαιρετικό ταλέντο , μη έχοντας καν εξασφαλίσει ούτε την συμμετοχή μας στα πλέι οφ του Κόνφερενς. Πουλήσαμε πέρσι τον Γιαννούλη κι ξοδέψαμε ένα κάρο λεφτά σε μεταγραφές που ούτε κατά διάνοια δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν για την είσοδο στο Τσάμπιονς λιγκ. Γίνονται εντελώς άστοχες συγκρίσεις με κλαμπ που πουλάνε με μεθοδο κι που μπορούν κι συμμετέχουν σχεδόν ανελλιπώς στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Με τον ΠΑΟΚ μας που κατρακυλα διαρκώς στο Ευρωπαϊκο ranking. Αυτό που είναι όμως άπειρος ενοχλητικοτερο, είναι η βαθύτατη απαξίωση της ίδιας της ομάδας μας. Θεωρούμε επιτυχία ότι κάναν οι γριές με τον Ταυλαρίδη 20 χρόνια κι πλέον πισω. Κι μάλιστα εκείνος είχε πάρει κι μεταγραφή στην Άρσεναλ, όχι στους πουθεναδες με την κίτρινη στολή. Γράφει κάποιους φίλος πιο πάνω ότι άμα έπαιζε η Νόριτς στην Ελλάδα θα έκανε πλάκα. Μόνο που ξεχνάει ότι μόλις πέρσι ο μπάσταρδος ο γαύρος απέκλεισε την Άρσεναλ κι έχασε στις λεπτομέρειες από την Γουλβς.
Κι επειδή λοιπόν πολλοί εδώ μέσα πανυγηριζουν για τις παρτίδες που ανοίγουμε με μεγάλα μανατζερικα γραφεία , να υποθέσω ότι αυτές οι παρτίδες δουλεύουν κι αντίστροφα κι ότι έτσι θα αποκτούμε κι εμείς πρόσβαση για να φέρουμε κάποιους πραγματικά καλούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα . Υγεία να ευχηθούμε στο Χρήστο κι καλή σταδιοδρομία. Κι φυσικά να πιάσουν τόπο τα λεφτά της μεταγραφής. Ο ΠΑΟΚ έχει αγώνα δίχως αύριο για την Ευρώπη σε δύο μέρες.
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Φυσικά χαίρομαι για τον Τζολη και ελπίζω σε κάνα 1-2 χρόνια να παίζει σε ακόμη καλύτερη ομάδα , αλλα για
αυτά χρειάζεται πολλή δουλειά και σκυμμένο
κεφαλι, τα οποία από ότι έδειξε στον ΠΑΟΚ
τα έχει ο Τζολης. Άριστη επιλογή η Νόριτς
αλλά δύσκολο το πρωτάθλημα που θα παίξει....
Η Αγγλία θέλει πολύ τρέξιμο
αντοχές και δύναμη. Ο Γιαννούλης να φανταστείτε
που σε μας όργωνε όλη την πλευρά είχε στην β Εθνική
της Αγγλίας πρόβλημα αντοχής στην αρχή.

Από εκεί και πέρα όσο αφορά την ομάδα μας,
όπως έχω ξαναγράψει και σε σχέση με την πώληση Γιαννούλη πάλι στη Νόριτς με 8,5 εκ.μεσω ffp, ο
όποιος ήταν αμυντικός 24 χρόνων, τα 13,5 είναι λίγα.
Αντικειμενικά η μεταγραφή θα έπρεπε να κυμανθεί στα 20 εκ., αφού τέτοιοι παίχτες και με τέτοιο
χαρακτήρα βγαίνουν σπάνια.

Καλή συνέχεια στον Τζολη και ελπίζω σε καλύτερες πωλήσεις στο μέλλον και σε ακόμη καλύτερες
μεταγραφές για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας....
Αν πηγαινες για 20 δεν θα επαιρνες ποσοστο,οποτε ελπιζουμε το παλικαρι μας να μας βγαλει ασπροπροσωπους και να μας ερθουνε οπως με λουκας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Από τις δηλώσεις καταλαβαίνει κανείς ποιος ηθελε πιο πολύ τη μεταγραφή.

Καλή επιτυχία στον Χρήστο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

xrisitsapa έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Ελα ντε, γραφει ο αλλος δεν θελει να γινουμε selling club, οταν εχουν γινει τετοια εκτος απο τους κλασικους Αγιαξ, Πορτο, Μπενφικα κ σια, ΟΛΕΣ οι ομαδες πλην 5-6 κορυφαιων.

Οκ, ας δούμε τον αντικαταστάτη του Τζόλη και βλέπουμε.
Ο αντικαταστατης του Τζολη επρεπε να υπαρχει ηδη στις ακαδημιες ή εστω στις λιστες του σκαουτινγκ.

Κι εγω δεν εχω ακομα εμπιστοσυνη, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η πωληση ειναι λαθος. Απλα ειναι το ενα βημα απο τα δυο.
Έκανε μια απόπειρα ο ΠΑΟΚ να φέρει έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή, ας πούμε της γενιάς Τζόλη, που παίζει όλες τις θέσεις της επίθεσης, θεωρείται και αυτός από τα αστέρια της γενιάς του και ευελπιστεί η Ομάδα ότι έχει να πάρει από αυτόν. Για τον Πάνο τον Τζίμα μιλάω για να πω ότι μάλλον δεν έχουν ξεχάσει στην ΠΑΕ το θέμα Έλληνας παίχτης και ίσως αυτός να είναι ο Έλληνας αντικαταστάτης του Χρήστου που γράφεις
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

xrisitsapa έγραψε:Ελα ντε, γραφει ο αλλος δεν θελει να γινουμε selling club, οταν εχουν γινει τετοια εκτος απο τους κλασικους Αγιαξ, Πορτο, Μπενφικα κ σια, ΟΛΕΣ οι ομαδες πλην 5-6 κορυφαιων.
Οι ομάδες που αναφέρεις αντικαθιστούν τις πωλήσεις τους με νεαρούς υποσχόμενος παίκτες,βαριά σε ηλικίες 25-26 που έχουν ακόμα να δώσουν πράγματα ώστε και πρωταθλητισμό να κάνουν και να ετοιμάζουν τις επόμενες πωλήσεις τους. Όχι με ξεζουμισμένους βετεράνους 30φευγα! Τι σχέση έχουμε εμείς με την νοοτροπία αυτών των club;Όταν πανηγυρίζουν κάποιοι για πώληση 11 εκατομυρριων(λίγο απίθανο να παρθεί το bonus μιας και θέλει συνδυασμό πραγμάτων)ενός από τα κορυφαία wonderkid στον κόσμο σε ένα πρωτάθλημα που αυτά τα ποσά είναι για καραμέλες......έχουμε θέμα! Το σιγουρο βέβαια είναι πως οι της Norwich θα μας προτιμάνε για τις επόμενες αγορές τους μιας και δύσκολα βρίσκεις τέτοιους διαπραγματευτές που να τους κάνεις ότι θέλεις. Κλαίει από τα γέλια ο Becalli της Steaua που πούλησε τον 22χρονο Man πριν 6 μήνες στην Parma 13 χαρτια(στο χέρι και όχι δόσεις κωτσοβολος) και 20 % μεταπώληση!Έτσι για να τελειώνει το παραμυθάκι πως ακριβά πουλάνε μόνο ομάδες Champion's league (βλέπε γαύρος)Για να μη μιλήσουμε για κάτι κροάτικες και εκ Σκανδιναβιας ομάδες το ποσό πουλάνε
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

O Man πωληθηκε 11εκ + 2 με μπονους κατα τη Wikipedia. Αλλου γραφουν για παραπανω.
Επισης ο σκληρος διαπραγματευτης Μπεκαλι, ΔΕΝ εχει κανει πιο ακριβη πωληση ποτε. Οπως κι εμεις.

τελος, ερχεται απο ενα ποδοσφαιρο το οποιο εχει βγαλει ΑΠΕΙΡΩΣ περισσοτερα ταλεντα απο το δικο μας.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

boogeyman, Tzela και Andrew τι είναι αυτά που γράφετε ??

είστε πολύ ντεμοντέ ... εδώ λέμε άλλοι πανηγυρίζουν, οπαδοί και φιλικά ΜΜΕ και εσείς επιχειρηματολογείτε εναντίον ??

δεν γνωρίζετε ότι όταν πας ενάντια στο ρεύμα σε παίρνει το ποτάμι αμπάριζα ?
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Θα πω την άποψη μου και ας χαρακτηριστώ αμπαλος .
Ποδοσφαιρικά και όχι λογιστικά θα εξηγήσω τι εννοώ παρακάτω,προσωπικά πιστεύω ότι ορθώς πουλήθηκε.
Λογιστικά δεν ξέρω αν καλως πουλήθηκε γιατί θα μπορούσε να πιάσει περισσότερα αν μαζί του έπαιζες τσουλου πχ.
Ποδοσφαιρικά σέβομαι τι έκανε περυσι στην αρχή της σεζόν (εξωπραγματικά πράγματα για Ελλάδα ,στην ηλικία του)
Αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι στο καλό δικο μας κομμάτι δεν έπαιζε καν.όπως και ότι είναι ντεφορμέ καιρό τώρα.
Όπως και ότι ήταν πολύ καλός για συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού .
Προτιμώ τα 11 ή 13 και ένα διαφορετικό παιχτη εκεί που θα κάνει πραγματικά την διαφορά .
Έναν βιειρινια όταν πρωτοήρθε ή ακόμα και εναν Μπισε τις χρονιές των Νταμπλ. Και δεν μπαίνω στο τρυπακι ασίστ γκολ κλπ προσωπικά καλά είναι όλα αυτά αλλά δεν μου κάνουν και πολύ κέφι.
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

Καλή επιτυχία να έχεις,
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Andrew R έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έφτασε να φλερτάρει με την δαμόκλειο σπάθη του ffp έχοντας δισεκατομμυριούχο πρόεδρο.[/quote]
Το έπαθε και η Παρι και Σιτυ και η Τσέλσυ αυτό.
Andrew R έγραψε:Φίλαθλοι σήμερα πανυγηριζουν γιατί πουλάμε ένα εξαιρετικό ταλέντο , μη έχοντας καν εξασφαλίσει ούτε την συμμετοχή μας στα πλέι οφ του Κόνφερενς.[
Δεν πανηγυρίζει κανείς που πουλάμε ένα εξαιρετικό ταλέντο, απλά θεωρούμε πως δεν είναι κακή οικονομικά συμφωνία τηρουμένων των πραγματικών συνθηκών.
Andrew R έγραψε:Θεωρούμε επιτυχία ότι κάναν οι γριές με τον Ταυλαρίδη 20 χρόνια κι πλέον πισω. Κι μάλιστα εκείνος είχε πάρει κι μεταγραφή στην Άρσεναλ, όχι στους πουθεναδες με την κίτρινη στολή.

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο μόνο εσύ ξέρεις. Ο Ταυλαρίδης πουλήθηκε 700χιλ. και ο Τζόλης 11+2,5 εκατ. με ρήτρα μεταπώλησης 17,5 %, από την δευτερη ομάδα του 21ου πρωταθλήματος της ευρώπης σε ομάδα του πρώτου.

Κανένας όμως δεν απαντάει το εξής ερωτημα. Ας πουμε πως ο ΠΑΟΚ λέει ο Τζολης δεν πωλείται για κανένα ποσό για να χαρεί ο Andrew R, o Paok dusseldorf, o Tad, και οι υπόλοιποι οπαδοί του ΠΑΟΚ που έχουν αρχίσει την γκρίνια, και ο παίκτης πάει στη Γκοντζάρεβα και πει τα εξής.

Καλά τα λέτε από την πλευρά σας τα όχι στη πώληση μου αλλά.
1ον εγω στην Αγγλία θα έπαιρνα 1,2 το χρόνο. Αυτά τα 6 μυριακια που μου εγγυάται η Νοριτς εξασφαλίζουν το μέλλον μου, των γονιών μου, των παιδιών που θα κάνω και των παιδιών που θα κάνουν.
2ον θα έπαιζα αντίπαλος με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, στα καλύτερα γήπεδα του κόσμου, στις πιο υγιείς συνθήκες παγκοσμίως για ποδοσφαιριστή και
3ον θα ημουνα βιτρίνα μπροστά σε όλους τους μάνατζερ του κόσμου.
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ως παίκτης είμαι απολύτως εντάξει απέναντι στην ομάδα.
Πως θα με κάνει η ομάδα ευχαριστημένο, όταν εγω θεωρώ πως μου καταστρέφει την μοναδική ευκαιρία που μου δόθηκε?

Τι θα του πεις και τι θα κάνεις σαν ομάδα τοτε?
Τι μήνυμα δίνεις στα παιδιά των ακαδημιών οταν βλέπουν τον Τζόλη να του κόβεις τα όνειρα ακόμα και όταν φέρνει προτάσεις που δεν έχεις ξαναδεί, λες και ο ΠΑΟΚ είναι ο βάζελος του βαρδινογιάννη το 90?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιάσονας την Τρί 10 Αύγ 2021, 15:32, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Καλή επιτυχία παλίκαρε!

Υγεία να 'χεις και να δουλεύεις. Σε δύο χρονια θα είσαι αλλού...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”