joshua έγραψε:Και ο μονος τροπος να απαντησεις σε αυτο ειναι να φορτωσεις με ενα καρο προσβλητικες εκφρασεις ενα μελος,αλλα μηπως ειναι η πρωτη φορα...Αν παλι προσεχες πως γραφει συνηθως ο giapas,τοσα χρονια μελη και οι 2,θα καταλαβαινες πως το ποστ του εχει μια λογικη reverse psychology.Παλευει μεσα του, οπως και πολλοι αλλοι να καταλαβει πως μπορει να γυρισει η κατασταση,η ομαδα να βρει το ρυθμο της και αυτος να παραμεινει στη θεση του και το εκφραζει ακριβως με ενα διφορουμενο μηνυμα που περιεχει τις ανησυχιες των περισσοτερων.
Υ.Γ Σορυ Γιαννη αν προσπαθησα αποτυχημενα να ψυχολογησω το ποστ σου.
εσυ το βλεπεις...
αυτος τι βλεπει μπορεις να πεις??
και εγω σου λεω οτι και ο λουτσεσκου να ηταν ακομη εδω και ...αλλους..παικτες να ειχαμε παλι σε αυτο το σημειο θα ημασταν...
ολο το ζουμι ηταν και περσι και φετος οι αγωνες για το τσου λου...
ηταν τετοιοι οι αγωνες που για να τους παιξεις επρεπενα κανεις ...την..συγκεκριμενη προετοιμασια...
πιστευεις οτι ειναι τυχαιο οτι και περσυ και φετος μετα απο αυτους τους αγωνες η ομαδα εχει ακριβως την ιδια αποδοση?
δεν ...εκατσε,,,τελος
μην γινεστε μετα χριστο προφητες
υπομονη και χρονο θελει η ομαδα...αν κανει η δεν κανει ο προπονητης θα το δουμε οπως το βλεπουμε τα τελευταια χρονια μετα τον δεκεμβριο..
τωρα ο γιαπας θα μου πει οτι ...ναι αλλα θα χαθουν οι στοχοι το αηττητο και δεν ξερω και εγω τι αλλο..
συμφωνω αλλα αυτο ειναι το ποδοσφαιρο,,,εκτος εαν ξερεις εσυ καποια ομαδα που παει ..τρενο..οτι καιρο και αν κανει