Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αντε κουρεψου ρε μπαγλαμα,ας βρουν εναν παιχταρα στα ακρα,ας ειναι και δανεικος και ας τον πουλησουν αυτον τον βλακα σε καμια αραβια,γιατι τωρα μονο απο εκει μπορει να φερει ικανοποιητικη προταση,με πολυ δυσκολια μαλιστα.
Κριμα τετοιο ταλεντο να χαραμιστει,τι να πει κανεις;
Δεν θα απέκλεια καθόλου να έχει σχέση η στάση του με τις συζητήσεις ανανέωσης του Μπίσεσβαρ. Γιατί σε κάθε ομάδα οι ισορροπίες είναι σημαντικές. Και η προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να ληφθεί μια τελεσίδικη απόφαση. Ή φεύγει ο Μπίσε ή ο Καντουρί και ο Ουάρντα μπαίνει στις σταθερές, ή πωλείται το Γενάρη.
Λημνιός, Ζάμπα οι επενδύσεις, Καντουρί όποτε είναι καλά παίζει, Μπίσε έχει μετατεθεί κι αυτός μόνιμα στα εξτρέμ, ο Ουάρντα είναι πέμπτος. Λογικό είναι όποιος δεν παίζει να μην είναι ευχαριστημένος. Και δυστυχώς ο Ουάρντα δεν έχει το χαρακτήρα να διαχειριστεί τέτοια κατάσταση.
Η εναλλακτική που δίνει η δυνατότητα να παίξουν εξτρέμ, στην ανάγκη, είτε ο Βιερίνια είτε ο Καρέλης, νομίζω επιτρέπει την πώληση ενός από τους 3 (Μπίσε, Καντουρί, Ουάρντα) ώστε να υπάρχει καλύτερη διαχείριση.
obanebane έγραψε:Αντε κουρεψου ρε μπαγλαμα,ας βρουν εναν παιχταρα στα ακρα,ας ειναι και δανεικος και ας τον πουλησουν αυτον τον βλακα σε καμια αραβια,γιατι τωρα μονο απο εκει μπορει να φερει ικανοποιητικη προταση,με πολυ δυσκολια μαλιστα.
Κριμα τετοιο ταλεντο να χαραμιστει,τι να πει κανεις;
Φίλε είναι σαν το θεομουνο που πηδας, αλλά σου βγάζει την Παναγία και βρίσκεις μονίμως δικαιολογίες για να συνεχίσεις να το πηδας.
Συμπέρασμα :του έδωσες την ευκαιρία παραπάνω από μια φορά, αλλά αν έχεις προσωπικότητα ξεκοβεις τα πάντα μαζί του.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk