Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

cellophan έγραψε:
Scientist@PAOK έγραψε:ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ??? Εσεις οι πιο ψυχραιμοι αντέχεται??? Βοηθήστε και εμάς. Οτι σοβαρό έχει έρθει στελέχη παίχτες έχει φύγει σε χρόνο dt....τι γινεται??? Ζητείται ελπίς!
Ρε συ Scientist, χωρίς παρεξήγηση, αλλά για όνομα του θεού μετα -αι στους δεύτερους πληθυντικούς. Και στο λέω γιατί το βλέπω σε κάθε ποστ σου. Επειδή είσαι και Scientist σου κάνω την παρατήρηση. Φαντάζομαι στο πλαίσιο του healthy discourse θα κατανοήσεις το υγιές των προθέσεων μου.
Φιλε μου βγάζω :redcard:. Μου Φεύγουν...κάνω και άλλα ορθογραφικά μετα τα διορθώνω. Γράφω ελληνικά μόνο εδώ...παντού αλλου Αγγλικά εδώ και 8 χρόνια. Γι αυτο το λόγω ξεκίνησα να γράφω στο φόρουμ αρχικά...για να ξαναθυμηθώ τα ελληνικά...μετά κόλλησα. ΣΥΓΝΩΜΗ.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Εαν δουμε και τη θετικη πλευρα καποτε οι καλυτεροι μας παικτες εφευγαν με τη ληξη του συμβολαιου και δεν ανανεωναν,στη συνεχεια ελευθεροι με προσφυγες,επειτα τους πουλουσαμε με τη πρωτη προταση που εσκαγε και σημερα το διαπραγματευομαστε....Θα ερθει και η στιγμη που θα πουλαμε στο χρονο που θελουμε με το ποσο που ζηταμε και με τον αντικαταστατη ετοιμο γιατι δε πρεπει να ξεχναμε οτι ολες οι ομαδες πουλανε και αγοραζουν

Η Γαλατα ηρθε ετοιμη 31 του μηνος και σου κανει προταση (γιατι μαλλον πουλαει τον Μπρουμα)με ψημενο τον παικτη απο οτι γραφετε να σε πιεσει...εμεις ξερουμε οτι θελουμε ενα σεντερ φορ και ενα οχταρο δεκαρι και χθες βγηκε μια διαρροη(ελπιζω να μην ισχυει)οτι παμε για 10 του μηνος....Ας τους τρεναρουμε και εμεις να σκασουν τη ρητρα
Άβαταρ μέλους
Mackos

Δημοσίευση από Mackos »

vs40 έγραψε:Αν πουληθεί ο Γκάρυ εγώ δε δίνω καμιά δικαιολογία στην ΠΑΕ. Πάλι άργησε να κάνει την ανανέωση συμβολαίου. Συνεχώς πιάνεαι στον ύπνο, πράγμα που παύω να πιστεύω. Άφησε το Μακ στο τελευταίο έτος λέω εγώ, γιατί ήθελε άλωθι να τον πουλήσει και να καλύψει τρύπες. Το ίδιο και για τον Γκάρυ. Οι παίκτες που πρέπει να αμοίβονται με τα περισσότερα, παίρνουν τα λιγότερα. Κάνε μια ανανέωση τον Γκάρυ στα 800Κ το μήνα Οκτώβρη - Νοεμβρη που πετούσε και ηταν ευχαριστημένος με την ομάδα. Όταν ο παίκτης είναι ευτυχισμένος, τότε του κάνεις την πρόταση ανανέωσης και όχι όταν μει το αβγό στον κώλο. Εκεί του κάνεις ένα νέο συμβόλαιο ως το 2020 με 800Κ και βάλε ρήτρα στα 10εκ.

Το έχω πει 100 φορές εδώ μέσα. Αν πουλάμε ότι καλύτερο έχουμε ομάδα ΠΟΤΕ δε θα κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ διοικείται όπως διοικούσα εγώ στο μάνατζερ το γαύρο, όταν έκανα add manager: ξεπουλούσα τους παίκτες που κάνανε τη διαφορά, και αγόραζα υπερεκτιμημένους μέτριους.

Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ κάθε χρονιά βγάζουμε 1 παίκτη ΜΟΝΟ. Μια ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει να μπορεί να βγάζει περισσότερους αν θέλει να πουλάει. Δηλ βγάλε 4 παίκτες και πούλα τον 1. Όχι κάθε χρόνο να βγάζεις 1 και να τον πουλας σαν χαλβάς. Τρελαίνομαι μετά να ακούω για τοπ20 και τέτοιες μπούρδες.

Οιαναντικατάστατοι στον ΠΑΟΚ παίκτες πρέπει να έχουν ρήτρα πάνω από 8εκ. Εμείς για να φέρουμε το Μακ πίσω πόσα πρέπει να πληρώσουμε? Ετσι πως είναι τώρα, η τιμή του πήγε κοντά στα 10εκ. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι φυτώριο. Έλεος! Στην τελική δεν πήγε σε τοπ ομάδα. Το αν ο κάθε παίκτης θέλει να φύγει μόλις λιγάκι ξεπέρασε την ομάδα δε μου λέει κάτι. Δηλ ο Μπεκάλης πως κρατούσε το Στάντσιου και τον ανανέωσε με 5ετές? Ομάδα με πολύ μικρό μπάτζετ και μικρές οικονομικές δυνατότητες. Στην τελική τον πούλησε 8εκ όταν αυτή γούσταρε, δηλαδή το καλοκαίρι. Επιτέλους πρέπει να δείξουμε ότι όποιος γουστάρει δε μπορεί να φεύγει από την ομάδα. Αυτό που έγινε με Λούκας ήταν μεγάλη πληγή και τα είχα πει τότε. Τα ίδια είπα και για το Μακ. Βέβαια εκεί έφταιγε καθαρά η διοίκηση που άργησε στην ανανέωση. Αν είχε κάνει κίνηση μέχρι το Νοέμβριο και του έδινε ενα καλό ποσό 800Κ-1εκ, ο παίκτης θα ανανέωνε για πλάκα ως το 2019. Φάε τώρα Τζαλμά με 900Κ μισθό, αντί Μακ, δηλ τα ίδια που θα έδινες στην ανανέωση Μακ αν γίνονταν μεχρι το Νοέμβριο του 2015. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ: add manager στο FM από αντίπαλο. Πιο γελοίο τρόπο διοίκησης δεν έχω δει με τα μάτια μου σε οτιδήποτε στον πλανήτη. Εδώ φέρανε τον Τσιστιακοφ, τον πιο αποτυχημένο ΤΔ του πλανήτη, που φαλίρησε την Ανζί ακριβώς μετά την "επιτυχία" του αυτή: Πάει ο Τσιστιακόφ για συνέντευξηνα πάρει δουλειά, και του ρωτάς ποια είναι τα achievemts στην καριέρα σου? Και σου απαντάει η δουλειά μου στην Ανζί, ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που φέραμε παικταράδες. Εσύ δεν ερευνάς τπτ παραπάνω και τον προσλαμβάνεις :lol:.
:lol:

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.

Τον Γκάρυ και τον κάθε Γκάρυ πρέπει να τον πουλάς μόνο αν έρθει προσφορά 50% πάνω από την αξία του παικτη, που είναι στα 7-8 εκατομμύρια αυτήν τη στιγμή. Δλδ προσφορά 10-12 εκατομμύρια. Πρέπει όποιος θέλει τον παίκτη να ΜΑΤΩΝΕΙ. Αν θέλεις να λέγεσαι φυσικά μεγάλη ομάδα και όχι φυτώριο. Αν είσαι φυτώριο και έχεις πείσει και τους οπαδούς σου γι' αυτό, τότε άνετα αποδέχεσαι προσφορά και στα 5 εκατομμύρια.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Scientist@PAOK έγραψε:
cellophan έγραψε:
Scientist@PAOK έγραψε:ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ??? Εσεις οι πιο ψυχραιμοι αντέχεται??? Βοηθήστε και εμάς. Οτι σοβαρό έχει έρθει στελέχη παίχτες έχει φύγει σε χρόνο dt....τι γινεται??? Ζητείται ελπίς!
Ρε συ Scientist, χωρίς παρεξήγηση, αλλά για όνομα του θεού μετα -αι στους δεύτερους πληθυντικούς. Και στο λέω γιατί το βλέπω σε κάθε ποστ σου. Επειδή είσαι και Scientist σου κάνω την παρατήρηση. Φαντάζομαι στο πλαίσιο του healthy discourse θα κατανοήσεις το υγιές των προθέσεων μου.
Φιλε μου βγάζω :redcard:. Μου Φεύγουν...κάνω και άλλα ορθογραφικά μετα τα διορθώνω. Γράφω ελληνικά μόνο εδώ...παντού αλλου Αγγλικά εδώ και 8 χρόνια. Γι αυτο το λόγω ξεκίνησα να γράφω στο φόρουμ αρχικά...για να ξαναθυμηθώ τα ελληνικά...μετά κόλλησα. ΣΥΓΝΩΜΗ.
Κανένα πρόβλημα, φίλε μου & kudos for a well-mannered and respectful response to the easily misunderstood suggestion i made.

Καλή χρονιά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Όποιος δεν αντέχει 31/12 ας βγάλει και μπορντοροδοκοραλί κάρτα σε Ιβάν, Μιχελ κοκ!

Θεωρώ ασχήμια το να βγαίνουν κορώνες έναντι πάντων προτού παρέλθει και η τελευταία μέρα των μετεγγραφών. Τέλος πάντων, ας παραμείνω χαλαρός σχετικά μέρα που είναι ...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

simba βγες απ' τον cellophan
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΑΝ πουληθεί ο γκαρυ με λιγότερα απο 4.5 με 5(ρητρα) ειναι για πολυ κραξιμο.Διαβαζω για 3 κ τρελενομαι!επισης ητο γεγονός οτι δεν υπηρξε εγκαιρη αναπροσαρμογή του συμβολαίου με αυξηση ρητρας ειναι τ λιγότερο απαραδεκτο!

υ.γ ΑΝ δεν φυγουν με πωληση ή ελευθερο τωρα οι ανενεργοι τζιολης,σκονδρας,τζαβελας,,κοροβεσης,βελλιδης,τιαμ κ συνεχισουν ν καθονται στα συμβολαια τους θ μιλάμε για εγκλημα κατα του ΠΑΟΚ~

υ.γ2 αζμουν ή καισεδο ή αντριανο,βιεριινια,στοχ,καστρο!μονο ετσι θα ηρεμησουμε!ιβαν ριξε χρημα επιτελους στο ροστερ!
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

cellophan έγραψε:
Scientist@PAOK έγραψε:
cellophan έγραψε:
Κανένα πρόβλημα, φίλε μου & kudos for a well-mannered and respectful response to the easily misunderstood suggestion i made.

Καλή χρονιά.
Καλή χρονιά φιλε μου και σε όλους εδω μέσα...Α ρε Ιβαν μας μαύρισες ρε συ...Αλλα ΠΑΟΚ αφού
trouman

Δημοσίευση από trouman »

GoMaRoS έγραψε:Χθες διάβαζα ότι ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις για ανανέωση με τον Ροντρίγκεζ, και σήμερα η FORZA βγάζει πάρα πολύ καλή πρόταση από Τουρκία. Μάλιστα. Μανατζεροδουλειά ως εκεί που δεν πάει. Αν θέλει τόσο πολύ τα λεφτά των Τούρκων ο Γκάρι, ας φέρει τα 5,5εκ της ρήτρας του και άντε στο καλό. Αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ ας καθήσει να τα βρει με την ομάδα, απλά τα πράγματα. Συμβόλαιο έχει ως 30/06/2018
Και μεις ξοδεύουμε το μελάνι μας και την ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ φαιά ουσία μας...

Ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει πολλά τέτοια και μεις ως οπαδοί ή φίλαθλοι που μπαίνουμε στη διαδιακασία να κρίνουμε πρόσωπα και πράματα, θα πρέπει να μη μας διαφεύγουν αυτά..

είναι και μια υγιής εκτόνωση αυτό εδώ μέσα όλο , συνειδητή ή μη, οπότε λες :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

Και πάμε παρακάτω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Σάβ 31 Δεκ 2016, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Να πω την αλήθεια, εξτρέμ υπάρχουν πάρα πολλά με ποιότητα και ειδικά νεαροί. Στο φορ που έψαξα είναι ελαχιστες οι επιλογές. Όμως με αυτή την ανύπαρκτη διοίκηση - σκάουτ κ.λπ δεν περιμένω τπτ. Ας κρατάμε τουλάχιστον του αναντικατάστατους ως τη λήξη του συμβολαίου και ας μην παίρνουμε ούτε ευρώ από τις πωλήσεις. Εξάλλου τα λεφτά αυτά (των πωλήσεων) θα πάνε σε αποζημιώσεις παλτών, λάθος χειρισμών, υπερκιμημένων και στην τελική δε θα λείψουν από το μεγιστάνα Σαββίδη που έχει όνειρα να φτάσουμε στο τοπ20 της ευρωπης, και να ξεπεράσουμε δηλαδή τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

cellophan έγραψε:Τη ρήτρα και να φύγει, αν θέλει και ο ίδιος. Το αγωνιστικό κενό, δεν καλύπτεται Γενάρη. Όχι μόνο γιατί οι επιλογές είναι περιορισμένες, αλλά και για λόγους ομοιογένειας. Αυτό το θεωρώ δεδομένο. Αν μπορούσε να πουληθεί σήμερα και να συμφωνηθεί να δοθεί τον Ιούνιο, θα ήταν το ιδανικό. Προφανώς, αυτό είναι no deal για τους Τούρκους. Ότι είναι να'ρθει δε να' ρθει αλλιώς θα προσπεράσει που έλεγε και η Γιαγιά μου.

:pano:
Πολύ μεστό το απαύγασμα των σκέψεων σου φίλε @cellophan... :nairepaok:
Ειλικρινά σε τέσσερις γραμμές είπες όλη την ουσία του προκύψαντος θέματος!!!!

Το οξύμωρο όμως του όλου σκηνικού, για την πλειοψηφία θαρρώ των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ., είναι ότι αν η Γιαγιά σου τα έλεγε σωστά (που θέφατα είναι σίγουρο), τότε μάλλον κάποιος άλλος έπεφτε έξω όταν δήλωνε πριν λίγο καιρό ότι "πέρασαν ανεπιστρεπτί οι καιροί που ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν έρμαιο των διαφόρων μάνατζερς"!!!! :oops:
Γιατί οι πρόσφατες περιπτώσεις του Γκάρυ και του ακατανόμαστου, τον διαψεύδουν δίχως δεύτερη κουβέντα!!!!

Υ.Γ. Εκτός βέβαια κι αν εννοούσε τον Φρανκ, οπότε "θα γενεί άλικος ο ουρανός" απ τις κόκκινες κάρτες... :( :evil:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αναπροσαρμογη ολων οσοι ειναι γυρω απο την ομαδα....

κανενας κατω απο 1 εκατομμυριο +εφορια.

καμια ρητρα κατω απο 40 εκατομμυρια και εαν καποιοι τραυματιστουν θα εχουν και μπονους αποκαταστασεις στις μαλβιδες,

οι καντινες εξω απο την τουμπα να πουληθούν οσο οσο και η παε να ξανααγορασει καινουργιες στις οποιες θα βαλει ρητρα μεταπωλησεις

κανονικα Odi η παε επρεπε να δωσει τον γκαρυ νεο συμβολαιο κοντα στα 2 εκατομμυρια πριν ακομη βγει ο σεπτεμβριος ...ποιος σεπτεμβριος....ακομη απο την προετοιμασια επρεπε να το προβλεψει.

ρητρα κοντα στα 12 εκατομμυρια οσα ο ...........σαμαρης.......
το προβλημα ομως ξερεις ποιο ειναι

εαν μετα απο ολα αυτα ερχοταν η γαλατα και εσκαγε τα 12 εσυ θα εισουν ..........ενταξη?? .....

ολα οκ???
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

navigator11 έγραψε:Όποιος δεν αντέχει 31/12 ας βγάλει και μπορντοροδοκοραλί κάρτα σε Ιβάν, Μιχελ κοκ!

Θεωρώ ασχήμια το να βγαίνουν κορώνες έναντι πάντων προτού παρέλθει και η τελευταία μέρα των μετεγγραφών. Τέλος πάντων, ας παραμείνω χαλαρός σχετικά μέρα που είναι ...
Δικαιο έχεις φίλε... Την κάρτα εγω την έβγαλα στον Ιβαν, ακουλουθώντας έναν φίλο για το πως ένιωθε αν φύγει ο γκάρι. Εσείς οι πιο ψυχραιμοι, βοηθήστε, όπως κάνουμε εμείς σε άλλες περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

ο ΛΑΙΦΗΣ έχει 7 εκ ρήτρα!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

vs40 έγραψε:Να πω την αλήθεια, εξτρέμ υπάρχουν πάρα πολλά με ποιότητα και ειδικά νεαροί. Στο φορ που έψαξα είναι ελαχιστες οι επιλογές. Όμως με αυτή την ανύπαρκτη διοίκηση - σκάουτ κ.λπ δεν περιμένω τπτ. Ας κρατάμε τουλάχιστον του αναντικατάστατους ως τη λήξη του συμβολαίου και ας μην παίρνουμε ούτε ευρώ από τις πωλήσεις. Εξάλλου τα λεφτά αυτά (των πωλήσεων) θα πάνε σε αποζημιώσεις παλτών, λάθος χειρισμών, υπερκιμημένων και στην τελική δε θα λείψουν από το μεγιστάνα Σαββίδη που έχει όνειρα να φτάσουμε στο τοπ20 της ευρωπης, και να ξεπεράσουμε δηλαδή τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ...

οταν μεγαλωσουν οι οπαδοι θα μεγαλωσει και η ομαδα.....

καλα το πατε ....
και απο τους ............εχθρους.............καλυτερα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”