28.Evgen Shakhov
Re: 28.Evgen Shakhov
Τίμιος παίκτης αλλά θέλω παίκτη αθληταρα προσωπικά. Προτιμώ να φύγει το καλοκαίρι.
- constadine
Προτιμώ να "επενδύσουμε" με κάποιο νέο και αθλητικό στη θέση του .
Κάτι δηλαδή σαν την περίπτωση Άκπομ ,αλλά σε αμυντικό χαφ .
Κάτι δηλαδή σαν την περίπτωση Άκπομ ,αλλά σε αμυντικό χαφ .
Πολύ καλός σήμερα δεν μάσησε και μπήκε σε όλες τις μονομαχίες, σε όλα τα μαρκαρίσματα και είτε κέρδισε τη μπάλα τις περισσότερες φορές είτε δεν πέρασε ο αντίπαλος. Πολύ καλός και στην προώθηση του παιχνιδιού. Εντύπωση μου έκανε που ζητούσε συνέχεια μπάλα σήμερα, ενώ συνήθως δεν το κάνει. Δεν πίεζε αρκετά ψηλά η Ξάνθη άραγε; Ή ο παίχτης προσπαθεί να πείσει πως αξίζει καινούριο συμβόλαιο; Όπως και να΄χει τώρα που λείπουν Wernbloom Mauricio μακάρι να συνεχίσει κατ' αυτόν τον τρόπο σε όλα τα ματς που απομένουν. Βρέθηκε καλά και με τον Oliveira.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Κυρ 31 Μαρ 2019, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι ματσαρα έκανες παικταρα μου.
Ελπίζω να ανανεώσεις σύντομα.
Υγ το 10αρι που έγινε αμυντική χαφαρα.
Υγ2 όση ταχύτητα σου λείπει την αναπληρωνεις με την απίστευτη ποδοσφαιρική σου ευφυΐα
Ελπίζω να ανανεώσεις σύντομα.
Υγ το 10αρι που έγινε αμυντική χαφαρα.
Υγ2 όση ταχύτητα σου λείπει την αναπληρωνεις με την απίστευτη ποδοσφαιρική σου ευφυΐα
-
Μου εισαι πολυ συμπαθης...σημερα ΜΒΠ...αν και ψηφισα Σβι
Πολυ μπερδεμενος για το αν πρεπει να μεινεις η να φυγεις
Για το μπουρδελο μας μια χαρα εισαι...αλλα στο τσου λου?Ας κανουν την καλυτερη επιλογη αυτοι που πρεπει.

Πολυ μπερδεμενος για το αν πρεπει να μεινεις η να φυγεις
Για το μπουρδελο μας μια χαρα εισαι...αλλα στο τσου λου?Ας κανουν την καλυτερη επιλογη αυτοι που πρεπει.
Gif το τακούνι που κάνειwickerman έγραψε:Πολύ καλός σήμερα δεν μάσησε και μπήκε σε όλες τις μονομαχίες, σε όλα τα μαρκαρίσματα και είτε κέρδισε τη μπάλα τις περισσότερες φορές είτε δεν πέρασε ο αντίπαλος. Πολύ καλός και στην προώθηση του παιχνιδιού. Εντύπωση μου έκανε που ζητούσε συνέχεια μπάλα σήμερα, ενώ συνήθως δεν το κάνει. Δεν πίεζε αρκετά ψηλά η Ξάνθη άραγε; Ή ο παίχτης προσπαθεί να πείσει πως αξίζει καινούριο συμβόλαιο; Όπως και να΄χει τώρα που λείπουν Wernbloom Mauricio μακάρι να συνεχίσει κατ' αυτόν τον τρόπο σε όλα τα ματς που απομένουν. Βρέθηκε καλά και με τον Oliveira.
SM-G965F
Ωραίος με το μιλιτέρ κούρεμα. Η Σαχόβενα η γυναίκα τι λέει; Της αρέσει;
Keep on closing mouths Ευγένιε!

Keep on closing mouths Ευγένιε!
Καλος και συμπαθητικος αλλα δεν πρεπει να θολωσει το μυαλο απο το μεθυσι του τιτλου. Πρεπει να παρθουν κρυες αποφασεις
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι θα ανανεώσει, γιατί ο τραυματισμός του Mauricio ήταν καταλυτικός προς αυτή την κατεύθυνση. Όχι ότι δεν το αξίζει βέβαια.Και στα τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ κάνει πολύ καλούς δεύτερους γύρους.
Τέτοιον χαφ, για ροτέισον, θα θελαν να χουν όλες στην Ελλάδα και πολλές ομάδες στην Ευρώπη...
Ελπίζω να μην μας τον "κλέψει" ο Βλάντο, που τον χρησιμοποιούσε σε πιο οικείο (γι αυτόν) ρόλο...
Ελπίζω να μην μας τον "κλέψει" ο Βλάντο, που τον χρησιμοποιούσε σε πιο οικείο (γι αυτόν) ρόλο...
- V-olakiotis
Εξαιρετικός χθες, ήταν παντού στον χώρο του κέντρου και έδωσε άνεση στον Ολιβειρα!
Μπράβο Ευγένιε!
ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μπράβο Ευγένιε!
ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Sick Bastard
Παλεύει για το συμβόλαιό του. Και καλά κάνει .
Δε μου αρέσει τεχνικά ως παίκτης , αλλά μου αρέσει ως προσωπικότητα και επαγγελματίας.
Δε μου αρέσει τεχνικά ως παίκτης , αλλά μου αρέσει ως προσωπικότητα και επαγγελματίας.