Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από omerta76 »

GiorgosAtha έγραψε:Καλώς τον Arma...
Καιρό είχες να φανείς... λογικό... κερδίσαμε παίζοντας καλή μπάλα. Αν χάναμε πρώτος θα εμφανιζόσουν...
Αυτή η γενίκευση είναι όλα τα λεφτά. Να υποθέσω τον Boumale ο προπονητής της ζέλας τον ήθελε και τον παρακολουθούσε όταν ήταν και στην Inter και στην Udineze αλλά δεν έκατσε τότε η μεταγραφή.
Επίσης αν παίρναμε εμείς Boumale πουλώντας ταυτόχρονα τον Mak... πρώτος θα ήσουν που θα "κριτίκαρες" για την μεταγραφή που δεν μας αλλάζει επίπεδο και ότι όλοι στην ΠΑΕ είναι γελοίοι που ξεπουλήσαν έναν από τους καλύτερους παίχτες.
Τώρα η ζέλα κινήθηκε άμεσα και έξυπνα.
++++++++++++++
Ξέχασες να πεις ότι αν εμείς τον φέρναμε, θα λέγανε κάποιοι: "....δηλαδή πληρώνουμε τον άσχετο τον Δανό 1 εκ για να μας φέρνει τον Μπουμάλ; Τα τρώει τα λεφτά του Σαββίδη''.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παιδιά εγω χθες τον ειδα το βαζελο, με βαζελους, και ολη την ωρα λεγανε τουτον το μπουμαλ τι τον πηραμε..

ασε που το γκολ πνίξιμο του χογκ ειναι παρά καλο σουτ.

αλλά δείτε τα πρωτοσέλιδα/site...

ειδικά αυτόν τον μεστο αν ήταν τοσο θεϊκη η εμφάνιση του απορώ γιατί ακόμα δεν έχουν κανει ειδικά εξτρα σουπερ αφιερώματα για τον λεοβατς πχ... :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:Ο παίχτης αυτός έχει όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε,καλός ψηλά δεν είναι αμπαλος όπως τα παλιάς κοπής στόπερ και δεν τον λες αργό για το ύψος του.
Μοιάζει πολύ με τον Σιοβα και μπορεί να γίνει καλύτερος.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Δεν υπάρχει σέντερ μπακ Σιόβας παρά μόνο για Ελλάδα και μόνο για π@υστόγαυρο με κοράκια 95-5 υπέρ του ρε παιδιά...Όταν παίξει απέναντι σε γρήγορους και δυνατούς επιθετικούς είναι τρισχειρότερος του (σε μας) κάκιστου Κόστα...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ...

Αυτοί τον βάφτισαν σέντερ μπακ και με την προπαγάνδα τους στα πρόβατα που τους υποστηρίζουν και με την αβάντα των κ@λοάρδ τον έκαναν και διεθνή...Μη χέσ@ δηλαδή...Παίζει αυτός εθνική κι όχι :shock: :shock: :shock: ο Κυριάκος ο Παπαδόπουλος... :o :o :o ..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο παιχνιδάκι μανατζαρέων-κ@λοάρδ-φατ μούσι μπόυ, μην μασάτε λογοπρό... ;)

Υ.Γ. Αν καταφέρει το φατ μούσι μπόυ να τον "ξεφορτώσει" πουθενά με κάνα 500άρικο το πολύ, θα κάνει και 5 κωλοτούμπες και 4 φλικ φλακ παράλληλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

obanebane έγραψε:Αν έχει τα κότσια να αντέξει την πίεση,όπως τον εχω δει εγώ παίζει άνετα και βασικός.
Ο παίχτης αυτός έχει όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε,καλός ψηλά δεν είναι αμπαλος όπως τα παλιάς κοπής στόπερ και δεν τον λες αργό για το ύψος του.
Μοιάζει πολύ με τον Σιοβα και μπορεί να γίνει καλύτερος.
συμφωνώ, είναι σίγουρα πιο γρήγορος απ αυτούς που έχουμε και πολύ καλός στα ψηλά, πράγμα απαραίτητο γα στόπερ στη σουπα λιγκ...κ εγώ πιστεύω θα'ναι πολύ καλή προσθήκη και για τώρα και στο μέλλον αν εξελιχθεί κ άλλο, 23 είναι άλλωστε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Φιλε goran 64 ο Σιοβας που εβλεπα εγω πριν τον τραυματισμο του (η αληθεια ειναι οτι μετα τον σοβαρο τραυματισμο του δεν εχει ερθει στο παλιο του επιπεδο) θα ηταν βασικοτατος στον ΠΑΟΚ.
Ουτε προλογο τρωω ουτε μασαω απλα γραφω αυτο που βλεπουν τα ματια μου,προφανως και ειναι δικαιωμα σου να εχεις αντιθετη αποψη δεν βρισκω ομως τον λογο να ασχοληθουμε αλλο.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

O next generation λεει για έναν πορτογάλο που έπαιζε λουντογκορετς κσι φετος πήγε μαλαγα χωρίς ν κάνει κάτι εκει ,παπας βέβαια αλλά ετσι να περνάει η ώρα.Fabio espinho
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:Φιλε goran 64 ο Σιοβας που εβλεπα εγω πριν τον τραυματισμο του (η αληθεια ειναι οτι μετα τον σοβαρο τραυματισμο του δεν εχει ερθει στο παλιο του επιπεδο) θα ηταν βασικοτατος στον ΠΑΟΚ.
Ουτε προλογο τρωω ουτε μασαω απλα γραφω αυτο που βλεπουν τα ματια μου,προφανως και ειναι δικαιωμα σου να εχεις αντιθετη αποψη δεν βρισκω ομως τον λογο να ασχοληθουμε αλλο.
Έχεις δίκαιο φίλε μου, τον λογοπρό όμως δεν τον έγραψα για σένα μα γενικά για όλους, μην με παρεξηγείς... :oops:

Έχουμε λοιπόν και διαφορετική άποψη και δικαίωμα σ αυτήν όπως είπες και φτάνει τόσο που ασχοληθήκαμε... ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Της πλακας ποδοσφαιριστης,ο Πελκας ειναι πολυ καλυτερος.
Οτι να ναι γραφουν.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:παιδιά εγω χθες τον ειδα το βαζελο, με βαζελους, και ολη την ωρα λεγανε τουτον το μπουμαλ τι τον πηραμε..

ασε που το γκολ πνίξιμο του χογκ ειναι παρά καλο σουτ.

αλλά δείτε τα πρωτοσέλιδα/site...

ειδικά αυτόν τον μεστο αν ήταν τοσο θεϊκη η εμφάνιση του απορώ γιατί ακόμα δεν έχουν κανει ειδικά εξτρα σουπερ αφιερώματα για τον λεοβατς πχ... :lol:

Αναμενόμενα ρε γεο τουιτι μίντια πρόβατα ζελες ηρεμία τα πρόβατα ολα καλα

Να σαι καλα που έβαλες αβαταρ σου τη μεταγραφή που θέλω ;)
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

τον Χατζηησαια τον ειχα αναφερει ως καλη προσθηκη και καποιοι με λεγαν αρρωστο που θελω παικτακια της σειρας στην ομαδα..τεσπα..
κατ εμε μπορει να αποτελεσει μια πολυ καλη κινηση με προοπτικη.εννοειται ομως οτι ειναι αναγκαια και η αποκτηση ενος πιο εμπειρου και μεγαλυτερης κλασης αμυντικου.

υγ.ο Σιοβας (που στα χηλα και με την μπαλα στα ποδια ειναι απ τους καλυτερους αμυντικους)καταστραφηκε επειδη δεν εχει διπλα του εναν Μανωλα που παροτι κριαρι ειναι τρομερα γρηγορος και δεν τον αφηνε να εκτεθει.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

obanebane έγραψε:Της πλακας ποδοσφαιριστης,ο Πελκας ειναι πολυ καλυτερος.
Οτι να ναι γραφουν.
Me to paραδεχθηκε οτι αυτός ειναι ,παίκτης που έχει 4 γκολ σε 51 συμμετοχές στην λουντογκορετς?δεν νομίζω τακη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως αν μπορουσαν να φερουν τον Στοχ με ενα καλο οικονομικο ντιλ θα ηταν σουπερ,ιεραρχικα βεβαια σαφως μετα τον επιτελικο.Αν τελικα σταθεροποιηθει και το 4-2-3-1 τοτε ακομα περισσοτερο.Εγω και με αυτον τον σχηματισμο,τον Ροντριγκεζ δεν θα τον επαιρνα απο τα μπακ,δεν τον θεωρω χειροτερο αμυντικα απο τον Κιτσιου η τον Κωνσταντινιδη ενω αντιστοιχα δεν τον θεωρω τοσο ικανο ως εξτρεμ,ειδικα απεναντι σε κλειστες αμυνες,το βαςικο του προςον,η ταχυτητα του δινει πλεονεκτημα απεναντι σε ανοιχτους χωρους και αυτους μπορει να τους βρει πιο ευκολα ως μπακ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Συμφωνω οτι θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει και ως δεξι η αριστερο μπακ σε σχηματισμο με 4 πισω,θα ειχε ενδιαφερον να το δουμε καποια στιγμη.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Παιδια ο στοχ amc πως σας φαίνεται?έχει και ρο βρωμοσουτο για να ξεκλειδώνει άμυνες
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Δεν εχει την καθετη πασα ουτε την καθετη κινηση.Ασε που ο ΑMC,πρεπει να εχει και ποδοσφαιρικο μυαλο.Σε σχημα ομως 4-4-1-1 σαν κρυφο φορ πισω απο τον σεντερ φορ περιοχης θα τον ηθελα ή σαν περιφεριακο φορ σε 3-5-2
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”