Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από Sera4 »

κανει προπονηση για το κυνηγι που θα φαει :ugeek:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τι παλτά είναι αυτά βρέέέέέέέέέ;;;;;;;; Φ Υ Γ Ε τώώώώώρρρρρααααααααααα.............. :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αφού δεν τους εφερε αυτός γιαυτό δείχνουν πράγματα

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ Ε :D
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

simba » Σάβ Νοέμ 07, 2015 4:35 pm
Ειναι τουλαχιστον ατοπο και αδικο να κανουμε ολοκληρωτικες κρισεις για πλανα και πεπραγμενα (τη στιγμη που αντεξαμε τοοοοοσα χρονια με ΖΒ) μετα απο την μολις πρωτη μεταγραφικη περιοδο η οποια ειχε δεδομενες δυσκολιες οπως η αναγκη για ξεσκαρταρισμα, το μικρο μπατζετ σε σχεση με προηγουμενες θητειες, οι πολλες χυλοπιτες, τα capital controls, νωρις ευρωπη, αδυναμια αξιολογησης υλικου απο τοσο νωρις, αδυναμια "συγκλισης" φιλοσοφιων σε 1.5 μηνα 2 ατομων (Φρανκ και Ιγκορ) που δεν ειχαν συνεργαστει ξανα στο παρελθον ..

Ποσο μαλλον οταν καποιες επιλογες ειναι αρκετα ελπιδοφορες με τον Γκαρι δειχνει πολυ καλα δειγματα, με Σαμπο-Ζαιρο ν'αρχιζουν και αυτοι σιγα σιγα να παιρνουν μπρος και με Τσιμιροτ να ερχεται, χωρις να εχουμε δει καθολου τον Αντονις..

Ποσο μαλλον οταν βλεπουμε την κεντρικη ιδεα που διεπει το πλανο, οπως την ανεπτυξαν οι despe και K_geo..

Δε λεω, λαθη γινανε οπως τονισε και ο joshua (και τονιζαμε κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου την αναγκη 1-2 ποιοτικων εμπειρων στο 10 και πισω),
απλα πρεπει να συνειδητοποιοιησουμε οτι δεν ειναι δυνατον να γινουν ολα μεσα σε μια μεταγραφικη περιοδο, ποσο μαλλον την πρωτη που ειχε και τις δυσκολιες που παραθεσα πιο πανω...

Rome wasn't built in a day..

Μακαρι και το καλοκαιρι με την κατακτηση της θεσης που οδηγει στα προκριματικα Ch.L., την αυξηση του μεταγραφικου μπατζετ στα 6-8 μυρια, να δουμε τους 3-4 παιχταραδες που θα ανυψωσουν αυτη την ομαδα...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μάζεψες όλους τους απίθανους, απο κάτι αυστραλίες, βασνίες, σλοβακίες και δεν συμμαζευεται...

σακουλέψου, ζουμπαδιάσου και μη μας κάνεις χαλι-γκαλι την καρδιά; οκ;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ο κατ5 κι ο παπάς συνεχιζουν και ειναι

ΦΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

Sabri32 έγραψε:Χαιρετώ και εγώ την παρέα..
Λοιπόν για τον Άρνεσεν νομίζω ότι γίνεται πόλεμος από πολλούς δημοσιογράφους και αυτό περνάει και στον κόσμο.
Δημοσιογράφοι(αν χαρακτηρίζονται έτσι) σαν τον Ραπτόπουλο και τον Πετρουλάκη νομίζω ότι δεν θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ οπότε και δεν τους αρέσει να υπάρχει ένας άνθρωπος σαν τον Αρνεσεν στον ΠΑΟΚ γιατί ξέρουν τι θα επακολουθήσει.
Τα λεφτά του Σαββίδη με τις γνώσεις και την ικανότητα του Άρνεσεν θα κάνουν τον ΠΑΟΚ πολύ μεγάλο.
Αν βέβαια μείνει στον ΠΑΟΚ ο Άρνεσεν και δεν καταφέρουν να τον διώξουν.
Είναι και άλλοι δημοσιογράφοι παοκτσήδες που είχαν τα μέσα με τις προηγούμενες διοικήσεις και το παρεάκι χάλασε και χάσαν ειδήσεις και τα μέσα στην ΠΑΕ. Προφανώς και δεν τους αρέσει η νέα κατάσταση.

Οπότε πέσαν όλοι να φάνε τον Δανό για την βόλεψή τους και όχι για τον ΠΑΟΚ.
Ο Σαββίδης έχει συμβούλους που δεν θα έπρεπε να έχει οπότε τα πράγματα είναι δύσκολα και ίσως και να τον διώξει τον Αρνεσεν. Γιατί απλά ο Σαββίδης όσο καλός επιχειρηματίας και να είναι στο ποδόσφαιρο κάνει την μια πατάτα μετά την άλλη.

Πάνε να διώξουν έναν τεχνικό διευθυντή (που τυχαίνει να είναι και στους καλύτερους της Ευρώπης) σε μια μεταγραφική περίοδο. Απίστευτο και όμως στον ΠΑΟΚ γίνονται αυτά.
Προσπαθούνε να βγάλουν σκάρτες τις μεταγραφές της ομάδας στηριζόμενοι κυρίως στον Σάμπο. Που όμως τους διαψεύδει πανηγυρικά τον τελευταίο καιρό. Ήταν η σημαία ο Σάμπο για να υποστηρίξουν ότι οι μεταγραφές δεν είναι πετυχημένες. Όμως ο Σάμπο ίσως είναι και το καλύτερο κεντρικό χαφ στο πρωτάθλημα. Και το δείχνει σιγά σιγά. Απλά ήθελε κάποιο χρόνο προσαρμογής και να μην τον βρίζουν από την κερκίδα οι ίδιοι οι φίλαθλοι της ομάδας.

Ας πάρουμε έναν έναν τους παίχτες που ήρθαν
Ροντρίγκες - από τα καλυτερα εξτρέμ στο πρωτάθλημα
Σάμπο - Παίχτης βουνό στο κέντρο με απίστευτη ταχύτητα για το ύψος του και αμέτρητα τρεξίματα
Λέοβατς - καλό αριστερό μπακ με ταχύτητα. Είναι όμως μπακ και όχι εξτρέμ για αυτό αδικείται από την θέση που παίζει
Ζάιρο - παίχτης με ατομική ενέργεια και με αυτόν μέσα διαλύσαμε την άμυνα του ΠΑΟ. Ο Τούντορ δεν του δείχνει εμπιστοσύνη και αυτό είναι άλλο θέμα
Τσίμιροτ - απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του βοσνιακού πρωταθλήματος.. Το ότι ήταν τραυματίας δίνει την ευκαιρία να τον βγάλουν και αυτόν άχρηστο
Μαλεζάς - τον ξέρουμε όλοι ότι είναι καλός παίχτης και βοηθάει
Όλσεν - ίσως είναι η μόνη αποτυχία στις μεταγραφές. Και αυτός όμως το θέμα του μπορεί να ήταν ψυχολογίας και προσαρμογής όπως του Σάμπο που ανέβηκε με τον καιρό. Απίστευτα προσόντα και ο Ολσεν αλλά κολούσε το μυαλό του.
Αντόνις -δεν τον έχουμε δει και δεν τον ξέρουμε. Να τον βγάλουμε άχρηστο και αυτόν? Εγώ θέλω να τον δω στο χορτάρι
Μπερμπάτοφ - μεταγραφή Σαββίδη

Οπότε έναν έναν αν πάρουμε τους παίχτες κανένας πλην Ολσεν δεν είναι αρνητικός. Υπάρχει κανένας Μαντούρο μέσα σε αυτούς? Κανένας Μαρτενς? Κανένα άλλο αργοκίνητο καράβι?
όλοι τους είναι σχετικά νεαροί, ταλαντούχοι και εξελίξιμοι.

Οπότε ας αφήσουμε αυτόν τον άνθρωπο να τελειώσει την χρονιά και να κάνει τις κινήσεις που θέλει και να τον κρίνουμε στο τέλος της. Όχι σε τρία χρόνια αλλά στο τέλος αυτής της χρονιάς.
Αν καταφέρουμε και διώξουμε έναν τέτοιο τεχνικό διευθυντή σε 3 μήνες ήμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Με δυο κινήσεις το χειμώνα αυτή η ομάδα θα κάνει πλάκα στους αντιπάλους στα πλέι οφ.
Οι άνετες νίκες με ΑΕΚ και ΠΑΟ εμένα αυτό μου λένε.

Αυτά πριν καμια βδομάδα που πολλοί ήθελαν να φύγει ο Αρνεσεν..
Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος από τις ταλεντάρες που έχει φέρει και ποτέ δεν ήμουν τόσο αισιόδοξος.
Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα με δυο μεταγραφάρες που είμαι σίγουρος ότι θα κάνει θα κάνει πλάκα στα πλέι οφ
Απλά να μην ανακατευτεί πάλι κανένας Σαββίδης ΄
Αφήστε τον ανθρωπο να δουλέψει αυτός όντως ξέρει
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μπράβο ρε Σαμπρι το ξέρεις το τοπι.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παράταση ζωής
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Δικαιουται?

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:mrgreen: υ

Ανα βδομαδα εξαρτάται
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

πραγματικά τι παλτά μας κουβάλησε
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sera4 έγραψε:κανει προπονηση για το κυνηγι που θα φαει :ugeek:
Το καλό που του θέλω..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κοιτα ρε να δεις ,μια εξαρα σ ενα χωριο της Κρητης κι ήρθανε τα πανω κατω.Παικταρες γιναν τα παλτα και αρχοντας ο Φρανκ .Πανηγυρτζήδες είμαστε.

Τοσα χρονια σ αυτη τη ζωη , αυτο που εμαθα ειναι οτι τα καλα κρατανε λιγο.Δυστυχως θα φυγεις κι εσυ ή μαλλον θα σε φυγουν.Αν δε ταϊσεις τα λαμογια σ αυτη τη χωρα τελειωσες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 04 Δεκ 2015, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”