Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ερώτηση: ο Σάλπι γιατί έχει άδεια; Οι υπόλοιποι έχουν κάποια δικαιολογία (Εθνική,
η γυναίκα γεννάει, είμαι ακόμα δανεικός κλπ)...
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

Rizla έγραψε:Θα παρεις σβαρνα τα τοπικ τωρα?
Πανε θεσσαλονικη και πετα τους μονο σου...
πριν χρονια θα τους επνιγαν σε βοθρο
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

οι αρδ ελεγαν οτι ο ραικοβιτς περιμενε προταση απο την μπουντεσλιγκα, τωρα λενε οτι συμφωνησε σε ολα με τον ΠΑΟΚ. ε και τοτε τι περιμενει και δεν ερχετε ρε αρδ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

paoktzis έγραψε:οι αρδ ελεγαν οτι ο ραικοβιτς περιμενε προταση απο την μπουντεσλιγκα, τωρα λενε οτι συμφωνησε σε ολα με τον ΠΑΟΚ. ε και τοτε τι περιμενει και δεν ερχετε ρε αρδ
Το grexit....
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Θέλω να μου απαντήσει κάποιος σοβαρά σε μια ερώτηση.
Υπάρχει τόση γκρίνια με ένα αναγνωρισμένα πετυχημένο ΤΔ φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχαμε ακόμα ΤΔ τον Ζησάκο και προπονητή τον ΓΧ?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επειη καποιοι ειστε απαραδεκτοι δε θα γαμ@τε καθε τοπικ και δε θα καθομαστε με τις ωρες να σβηνουμε τα οφτοπικ σας.πιο πολυ κακο κανετε στο τοπικ με το να γκρινιαζετε παρα καλο...

Ειχα κανει ενα ποστ για το πως θα διαχριριστουμε φετος το συγκεκριμενο τοπικ...οποιος δε το θυμαται δε με νοιαζει,να ψαξει να το βρει..οποιος ανακατωνει το τοπικ ή ειναι οφοπικ οπως ειχα πει θα φευγει...

Και ιστοριες οτι και καλα λεω αυτο που βλεπω και οτι ολα αργουνε και τα ρεστα δεν περνανε..απο το πρωι συγκεκριμενα μελη ποσταρουν το ιδιο πραγμα με αλλα λογια..δε θα το κανουμε καφενειο για 2 3.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

παοκαρα23 έγραψε:Οσο κουραστικος ειναι καποιος που γκρινιαζει συνεχως,αλλο τοσο κουραστικοι γινονται οσοι προσπαθουν να τον νουθετησουν.Ο καθενας εχει την αποψη του και κρινεται γι αυτην στο περασμα του χρονου(ειτε δικαιωνεται ειτε γινεται ρομπα).Οποιος θελει χειροκροταει και στηριζει οποιος δεν συμφωνει,δεν το κανει με βαση τα δικα του κριτηρια για το τι θεωρει καλο για την ομαδα.Αυτη η συνεχης αντιπαραθεση των πολλων με οποιον εκφερει αντιθετη αποψη μονο εποικοδομητικη δεν ειναι.
Το θεμα ειναι οτι αυτος που νουθετει το κανει με ενα δυο ποστ και τελος.εδω βλεπουμε ριπες ποστ για το ποσο πισω ειμαστε και οσο μπροστα ειναι ολοι οι αλλοι κτλ κτλ...

Ημαρτον...κουρασε...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ειναι κατι παραπανω απο φανερό οτι σωτηρία δεν υπαρχει

Και θέλουμε ανακοινώσεις να χαιρόμαστε πρόωρα και μετα να βρίζουμε ολοι παρέα για τα παλτά που μας φόρτωσαν βιαστικά οι άσχετοι συνταξιούχοι και οι άπειροι

Ομάδες στην ευρωπη που απο περσι το καλοκαίρι προετοιμαζόταν για φετος προφανώς και ειναι χαζές εμεις σε δυο βδομάδες ολα τα μπορούμε ... Γατακια
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Magpies4 έγραψε:Ερώτηση: ο Σάλπι γιατί έχει άδεια; Οι υπόλοιποι έχουν κάποια δικαιολογία (Εθνική,
φιλε δε ξερω ποιος το εγραψε αυτο, αλλα αν δεις τις φωτογραφιες ηταν κανονικα στην προπονηση
κι εγω πιστευω οτι η προσφορα του ειναι δυσαναλογη με τα εσοδα του, αλλα μη το τερματιζουμε
στα μεταγραφικα οι εγκυροι αρδ, διαψευστηκαν εντελως στο οτι αυτη τη βδομαδα θα ειχαμε αρκετες κινησεις
μεχρι να φυγουν Ολλανδια ας ερθει τουλαχιστον ο τερματας και κανενας μεσοεπιθετικα επιτελους
giapas

Δημοσίευση από giapas »

και σιγά τους φωστήρες δηλαδή που κατά τα άλλα έχουν δομημένη σκέψη που θα περίμενες να εκφραστούν αντίστοιχα στο παρόν τοπικ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τον είχε στο βίντεο .. Με σαλπι Πέλκα και κοροβεςη ειμαστε καλυμμένοι στα εξτρεμ , αν μεινει και ο λουκας δε υπερπλήρεις :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

thanos-xanthi έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Ερώτηση: ο Σάλπι γιατί έχει άδεια; Οι υπόλοιποι έχουν κάποια δικαιολογία (Εθνική,
φιλε δε ξερω ποιος το εγραψε αυτο, αλλα αν δεις τις φωτογραφιες ηταν κανονικα στην προπονηση
κι εγω πιστευω οτι η προσφορα του ειναι δυσαναλογη με τα εσοδα του, αλλα μη το τερματιζουμε
στα μεταγραφικα οι εγκυροι αρδ, διαψευστηκαν εντελως στο οτι αυτη τη βδομαδα θα ειχαμε αρκετες κινησεις
μεχρι να φυγουν Ολλανδια ας ερθει τουλαχιστον ο τερματας και κανενας μεσοεπιθετικα επιτελους
OK δικό μου λάθος...
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Πάγκο ο ολσεν στο σημερινό φιλικό της μαλμε ,άντε να κατηφορίζει σιγά σιγά ,σε συνάρτηση με τα δημοσιεύματα από σερβια οτι κλεινκει και ο ραικοβιτς αυτοί πιστεύω ότι θα είναι οι 2 πρώτες μεταγραφές .
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Ο ολσεν δεν έπαιξε ημέρα στο φιλικο μάλλον ερχεται
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Καλά τι διαβάζω πάλι εδω μέσα? Σήμερα 26/6 η πρώτη προπόνηση και άρχισε η γκρίνια και η μιζέρια? Φτάνει πια με την περιττή πίεση για μεταγραφές. Δε σας φτάνει ο Μαντούρο και ο Μάρτενς ο Κόστα και τόσοι άλλοι που πάρθηκαν από την άρρωστη πίεσή σας? Φτάνει πια. Έχουμε word class αθλητικό διευθυντή και έγινε επιτέλους πλάνο 3ετίας. Ο βάζελος έχει τον ίδιο προπονητή τόσο καιρό και ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται η ομάδα του (όχι και πολλά). Ο Άρνεσεν αν άκουγε τις εισηγήσεις του Άγγελου ή του ΓΧ όλοι θα κράζατε για παρεάκια που διαμόρφωσαν άποψη στον Άρνεσεν. Για αυτό ο άνθρωπος, και μπράβο του, είπε δεν ακούω κανέναν και αξιολογώ εγώ με το νέο μου προπονητή το υλικό. Αυτό όμως θα του πάρει και λίγο χρόνο, γιατί πρέπει να τους δει όλους από κοντά στις προπονήσεις όπως εξάλλου δήλωσε ο ίδιος ξεκάθαρα. Τι δεν καταλαβαίνετε?

Κάνω και μία πρόβλεψη εδώ μέσα: Μέχρι το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι θα δούμε πολύ μεγάλη εκκαθάριση στο ρόστερ. Δε ξεγελάς εύκολα τον Άρνεσεν. Αν δει τιτίκες και παικτάκια χωρίς δίψα (hunger που λέει) θα πάρουν σύντομα πούλο. Κάτι πολύ καλό ετοιμάζεται παιδιά - έχω ενθουσιαστεί πολύ περισσότερο από την περίοδο Σάντος. Φέτος η ομάδα θα δείξει πράγματα και μια δουλειά που είναι στο ξεκίνημα. Τη 2η σεζόν δηλ 1/7/2016 θα γίνει το ολικό ξεκαθάρισμα του ρόστερ και η απόκτηση ππαικτών για ολοκλήρωση του ρόστερ. Στη 2η χρονιά θα παλέψουμε σοβαρά για το πρωτάθλημα και ανάλογα με τον αντίπαλο και τις συνθήκες εγκλητικής οργάνωσης, θα έχουμε και τις αντίστοιχες ελπίδες. Την 3η χρονιά η ομάδα θα έχει δέσει, ίσως και να έχει καινούργιο προπονητικό κέντρο. Εκεί θα μπορεί πλέον η ομάδα να αξιοποιήσει 2-3 μεγάλα ονόματα που θα φέρει, για να σου δώσουν το πρωτάθλημα. Εννοώ μεγάλα ονόματα, όπως πχ Ριβάλντο στα 30 του που εφερε ο γαύρος, όχι παλέμαχα πρώην αστέρια.

Για μένα η πίεση του κόσμου θα πρέπει να είναι προς την πολιτεία που μας καθυστερεί τόσο στο θέμα του προπονητικού κέντρου, θα πρέπει να είναι στο φαινόμενο της εγκληματικής οργάνωσης και διαφθοράς στο ποδόσφαιρο, και η πίεση θα πρέπει τέλος να είναι στην αντίπαλη ομάδα που θα έρχεται στην ΓΕΜΑΤΗ Τούμπα και θα φεύγει με σακούλες.

Φτάνει πια η γκρίνια και η μιζέρια!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”