Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Γιατι ρε γινεστε κακοι?Αφήστε να χαρούμε λιγο ,να δυο τρεις ωρίτσες μονο.Αμέσως να μας το κόψετε....efthimis_paok έγραψε:Η τον εχει κλείσει ο γαυρος και μας πουλάνε τρέλα για μια ακομη επικοινωνιακή ήττα...

- hasio_john
Για να άρχισε και το γαυροContra ειδικές αφιερώσεις ---> http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 72153.html ...., κάτι ύποπτο κρύβετε! Έφαγε φάπα ο γκέι με Κόστα και θέλουν να βγουν από πάνω! ΚΑΚΩΣ διαρεύσαμε το θέμα! 

Σίγουρα θα έπρεπε τα δικά μας Site ναι είναι αρκετά επιφυλακτικά και να μη βγάζουν τπτ.
Εδώ αντι για Costa απο το πρωι πουλούσανε το ότι αρνήθηκε ο Βιερίνια.
Είναι έτη φωτός μπροστά και ελέγχουν πάνω από το 70% του ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου. Δεν πρέπει να τους δίνουμε πατήματα, κανονικά η ΠΑΕ πρέπει να διαψεύδει το όνομα ΑΜΕΣΑ ακομά και αν βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις μαζί του.
Εδώ αντι για Costa απο το πρωι πουλούσανε το ότι αρνήθηκε ο Βιερίνια.
Είναι έτη φωτός μπροστά και ελέγχουν πάνω από το 70% του ηλεκτρονικού και γραπτού τύπου. Δεν πρέπει να τους δίνουμε πατήματα, κανονικά η ΠΑΕ πρέπει να διαψεύδει το όνομα ΑΜΕΣΑ ακομά και αν βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις μαζί του.
Πιστευεις οτι ειναι δυνατον ο ΠΑΟΚ να εχει διαρρευσει το θεμα;
Αποκλειεται.
Ειναι σιγουρα δακτυλος μανατζερ.
Εγω να πω οτι μονο κρινοντας απο τα βιντεο, δεν θελω τετοιο παικτη.
8/10 φορες που ειναι στην περιοχη ,εχει 1 και 2 επιθετικους τελειως ελευθερους και προτιμαει να κανει την παραπανω τριπλα. Και αν στα βιντεο βλεπουμε ως καταληξη τα γκολ φανταστειτε ποσες αλλες ευκαιριες εχει χασει.
Ο Αγγελος θα τον πετουσε αμεσως εξω φανταζομαι αν εκανε κατι τετοιο.
Αποκλειεται.
Ειναι σιγουρα δακτυλος μανατζερ.
Εγω να πω οτι μονο κρινοντας απο τα βιντεο, δεν θελω τετοιο παικτη.
8/10 φορες που ειναι στην περιοχη ,εχει 1 και 2 επιθετικους τελειως ελευθερους και προτιμαει να κανει την παραπανω τριπλα. Και αν στα βιντεο βλεπουμε ως καταληξη τα γκολ φανταστειτε ποσες αλλες ευκαιριες εχει χασει.
Ο Αγγελος θα τον πετουσε αμεσως εξω φανταζομαι αν εκανε κατι τετοιο.
mitsotakis έγραψε:Εντάξει ,να το πει ο Κούλης που είναι πιτσιρικάς το καταλαβαίνω. Να λέει ο Βιερίνια στα 29 πως κάποτε θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ λες και είναι το χωριό του, δε μ' αρέσει.
Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε . Δεν είναι η ομαδούλα που ήξερες. Όταν του χρόνου θα κουνάει σεντόνι και θα έχει παικταράδες μέσα, θα χτυπάς το κεφάλι σου . Και σε 3-4 χρόνια μην είσαι καθόλου σίγουρος ότι θα σε θέλει ο ΠΑΟΚ.
Μαζι σου 100% το εχω γραψει κιολας εδω και καιρο,το χειροτερο ειναι οτι νομιζει οτι μπορει να επιστρεψει οποτε γουσταρει.
Ολα αυτα βασικη προυποθεση εχουν να εχει κανει τη δηλωση ο ποδοσφαιριστης,
Ρε παιδιά, το γράφω εδώ γιατί το βλέπει κόσμος.
Υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος συνοπαδός για εισιτήρια Δευτέρα στα εκδοτήρια για το ντέρμπι με το γαύρο; Το online το έχουν κατεβάσει, τους πήρα τηλέφωνο στην ΠΑΕ, δε δίνουν λέει πια ηλεκτρονικά. Σκοπέυω να κάνω το ταξίδι ,έχω ψήσει και τη γυναίκα μου για να καταλάβει γιατί η πρωτη λέξη που είπα είναι Κούδας και έφαγα τα μούτρα μου.
Όποιος σκοπέυει να το κάνει και δεν είναι κόπος, ας μου γράψει μια γραμμή εδώ μπας και.......
Ευχαριστώ.
Υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος συνοπαδός για εισιτήρια Δευτέρα στα εκδοτήρια για το ντέρμπι με το γαύρο; Το online το έχουν κατεβάσει, τους πήρα τηλέφωνο στην ΠΑΕ, δε δίνουν λέει πια ηλεκτρονικά. Σκοπέυω να κάνω το ταξίδι ,έχω ψήσει και τη γυναίκα μου για να καταλάβει γιατί η πρωτη λέξη που είπα είναι Κούδας και έφαγα τα μούτρα μου.
Όποιος σκοπέυει να το κάνει και δεν είναι κόπος, ας μου γράψει μια γραμμή εδώ μπας και.......
Ευχαριστώ.
-
Πολυ σωστα! Απολαυστε τον παιχαρα αλλα ηρεμα και προσεκτικα. Τους τσουζει και δεν το εχουνε πολυ να πανε να μας κανουνε το καζο! Το θεμα ειναι οτι στην παε πρεπει να κανει κλικ και να μην επιτρεψουν να διασηρθει το ονομα της!
Γιατι και με τον Κοστα ειδαμε μεχρι που το πηγανε, επειδη αυτος συμπεριφερθικε σωστα δεν σημαινει οτι θα το κανουν ολοι...Υπομονη !
Γιατι και με τον Κοστα ειδαμε μεχρι που το πηγανε, επειδη αυτος συμπεριφερθικε σωστα δεν σημαινει οτι θα το κανουν ολοι...Υπομονη !
Για μένα είναι ορθό να επικοινωνούμε κάτι που μας ενδιαφέρει, είτε το θέλουμε είτε είναι προπέτασμα καπνού για κάτι άλλο.
Αν κάθε όχι που λέει παίχτης σε οποιαδήποτε ομάδα είναι επικοινωνιακή ήττα, τότε έχουμε χαιρετήσει τη λογική.
Καλά κάνουν και βγάζουν θέματα συνεχώς διότι ο ντρόχος πόσους παίχτες που μας ενδιαφέρουν θα αγοράσει; Όλους;
Άστους εκεί να κάνουν τα δικά τους.
Με την περίπτωση Ριχάρδο κατάλαβα πως μάθαμε να αντιμετωπίζουμε τέτοιες αρπακτικές συμπεριφορές, όπως επίσης κατάλαβα πως ο Μεκάνικο θα είναι σύμμαχος μας για πολύ καιρό, κι εχθρός τους για πάντα.
Άντε και ο πλάγιος τώρα γιατί είναι ευκαιρία 8/2 να ξεπεράσουμε τις Σέρρες με το κόκκινο χαπακωμένο τσίρκο.
Αν κάθε όχι που λέει παίχτης σε οποιαδήποτε ομάδα είναι επικοινωνιακή ήττα, τότε έχουμε χαιρετήσει τη λογική.
Καλά κάνουν και βγάζουν θέματα συνεχώς διότι ο ντρόχος πόσους παίχτες που μας ενδιαφέρουν θα αγοράσει; Όλους;
Άστους εκεί να κάνουν τα δικά τους.
Με την περίπτωση Ριχάρδο κατάλαβα πως μάθαμε να αντιμετωπίζουμε τέτοιες αρπακτικές συμπεριφορές, όπως επίσης κατάλαβα πως ο Μεκάνικο θα είναι σύμμαχος μας για πολύ καιρό, κι εχθρός τους για πάντα.
Άντε και ο πλάγιος τώρα γιατί είναι ευκαιρία 8/2 να ξεπεράσουμε τις Σέρρες με το κόκκινο χαπακωμένο τσίρκο.
- thanos-xanthi
μια διαρροη οτι παμε για ανανεωση με κλειστο τετραετες στον Σπυροπουλο..
μπας και τον κλεψει ο χοντρος μεσα απο τα χερια μας

μπας και τον κλεψει ο χοντρος μεσα απο τα χερια μας

- kataramenos5
thanos-xanthi έγραψε:μια διαρροη οτι παμε για ανανεωση με κλειστο τετραετες στον Σπυροπουλο..
μπας και τον κλεψει ο χοντρος μεσα απο τα χερια μας![]()

ΥΓ Ειστε για μαζικη παραγγελια F5? To δικο μου αρχισε να τα παιζει..
-
ΕΓΡΑΨΕΣthanos-xanthi έγραψε:μια διαρροη οτι παμε για ανανεωση με κλειστο τετραετες στον Σπυροπουλο..
μπας και τον κλεψει ο χοντρος μεσα απο τα χερια μας![]()

ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ Ο Mr. 14 ????
- Trilofiotis
Και αν το διαρρεύσαμε εμείς για να ζαλιστεί απτις τρίπλες ο Βιειρίνια και να αλλάξει γνώμη..;
(ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΖΒ 1η ΦΟΡΑ ΕΒΕΡ;;!)

(ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΖΒ 1η ΦΟΡΑ ΕΒΕΡ;;!)
Οποιος παικτης αποκτηθηκε εδω και καιρο διερρευσε μονο οταν οι επαφες ηταν προχωρημενες,αντιθετα οποιο απλο ενδιαφερον αναφερθηκε απο δημοσιογραφους αποδειχθηκε μουφα,οποτε μην περιμενετε κατι περισσοτερο ,δυστυχως ,απο μια διαψευση εντος ολιγου.