(τοκ!τοκ!)
-Τι είναι αυτός ο θόρυβος ,τόσες μέρες δε λέει να σταματήσει.Μου χει σπάσει τα νεύρα.Απο που ακούγ..
-Αφεντικό εγω λέω να αφήσουμε τους θορύβους και να ασχοληθούμε με το θέμα που μας καίει γιατι ο χρόνος περνάει.
-Δικιο έχεις Ζήση.Λοιπόν ποιά είναι η εισήγηση σου τελικά?
-Εγω κατέληξα σ ένα Ιταλό τσκάλι.Πιστόλα τον λένε.Βέβαια αγωνίζεται στη serie D και δεν έχει μεγάλη εμπειρία αλλα..
-Κομμένη Ζησάκο ,Εγώ θέλω προπονητή κανόνι για να αντέχει το κλίμα της Τούμπας τι πιστόλα μου λες ...Εσυ Τεο?
(Τοκ.τοκ.)
-Μα τι διαολο...
-Εγω αφεντικό λέω να περιμένουμε τον Φερνάντου.Τέσσερα ματσακια μείνανε.Με λίγη υπομονή ακόμη θα..
-Τι λέτε μωρέ ζουρλαθήκατε ?Αρχίζω και φουντώνω.Τι τέσσερα ματσάκια .Εμεις τον θέλουμε εδώ και τώρα .Λέγε ρε Τσιτσι κι εσύ γιατι οι άλλοι δύο..
(Τοκ!Τοκ)
-Τι ναι αυτό ρε μου χει σπάσει τ αρ@@@α λέμε..
-Εγω αφεντικό εδώ που φτάσαμε λέω να πάρουμε τον Γιώργο ξανά.Εδω που φτάσαμε μόνο αυτός μπορεί.Εξάλου ψηφίστηκε ο καλύτερος για το 2013 και δε το κρύβω μου λείπει κιολας.Ανεβάζω κι ενα βιντεάκι με 24 αυτοματισμούς απ τη χρονια που πέρασε και όλα καλ..
-ΕΧΕΤΕ ΣΑΛΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕΕΕ? ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ (Τοκ!Τοκ!)..ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ?ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΣΤΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ..
-Αφεντικό..?
-Ναι Μαρια ..
- Ηρθε ένα φαξ απο Πορτογαλική Ομοσπονδία (ΤΟΚ.ΤΟΚ)
-Και τι (ΤΟΚ.ΤΟΚ) θελουν (ΤΟΚ.ΤΟΚ)
-Να αφήσουμε λεει(ΤΟΚ.ΤΟΚ) ελεύθερο τον Ντομίγκο.(ΤΟΚ.ΤΟΚ) (ΤΟΚ.ΤΟΚ)
-Τι λεν αυτοί ρε Ζηση?(ΤΟΚ.ΤΟΚ)(ΤΟΚ.ΤΟΚ)
-ΦΤΟΥ.Ετσι εξηγείται ο (ΤΟΚ.ΤΟΚ) θόρυβος. Τον ξέχασα στη βαλίτσα.(ΤΟΚ.ΤΟΚ)
-ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΟΡΝΙΟ .Και γιατι τον έκλεισες εκεί είπαμε?
-Αφου δεν έσκυβε ο μ@@@@ς στο τζίπ.
ΥΓ Δουλειά δεν είχε ο διαολος(ουτε προπονητη) ...