Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μην αγχωνεσαι, παντου υπαρχει πλεον!

[dailymotion]xlwac6_yyyyyyyy-yyy-yyy-yyyyy-yyyyyy-yyy-yyyy-yyyy-1-1_sport#from=embediframe[/dailymotion]
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εχει πολυ γέλιο αλλα με κάνει εντύπωση το πόσο πολυ πειράζει στα σκουλήκια ....απο τα σχόλια τους το καταλαβαίνεις..
theo G4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από theo G4 »

Έφυγε ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος.

Καλό ταξίδι.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

GI4NNEN4 έγραψε:
sport24.gr έγραψε:
«Θα τους γυαλίζετε τα παπούτσια!»

Εικόνα

Ο Νίκος Κωστένογλου μάζεψε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην απογευματινή προπόνηση και τους είπε: "Κάποιοι από εσάς δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεστε και κάποιοι από εσάς πρέπει να μάθουν να σκέφτονται διαφορετικά για την ΑΕΚ"

Ο Νίκος Κωστένγλου είναι απογοητευμένος με αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές συμπεριφορές ορισμένων ποδοσφαιριστών και θέλει να επιβάλει ένα δικό του νόμο στ' αποδυτήρια της Ένωσης. Σε αυτό το πλαίσιο αποφάσισε ότι πριν από τις προπονήσεις κάποιοι νεότεροι ποδοσφαιριστές θα γυαλίζουν τα παπούτσια των συμπαικτών τους και θα τα καθαρίζουν αμέσως μετά το τέλος της!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ο Κώστας Μανωλάς θα γυαλίζει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του Τραϊανού Δέλλα, ο Τσουκαλάς αυτά του Βάργκας, ο Μπέλεκ του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο Χέλγκασον του Γεωργά και ο Γκέντσογλου του Παντελή Καφέ κ.ο.κ. Φυσικά, μετά το τέλος της προπόνησης τα ίδια παπούτσια θα πρέπει να καθαρίζονται από τους ίδιους παίκτες που έκαναν το γυάλισμα.

Με τον τρόπο αυτό ο προπονητής της ΑΕΚ δεν επιχειρεί να επιβληθεί αυταρχικά στους παίκτες του αλλά επιθυμεί να υπάρχουν κάποιες αρχές μέσα στ' αποδυτήρια και κάποιοι παίκτες να καταλάβουν ποια φανέλα φορούν.

Τέλος, αξίζει ν αναφέρουμε πως θα υπάρχει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που θα κοιτάει καθημερινά (!) αν τα παπούτσια του τραυματία Γκουντγιόνσεν θέλουν γυάλισμα ή όχι!
Μήπως να το έβαζα στο "Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?" :?:
Μήπως να το έβαζα στο "Καζούρα σε αλλόθρησκους" :?:
Μήπως τα παπούτσια μου θέλουν γυάλισμα :?:

Η φράσεις "δουλεμένο στην προπόνηση" και "τον καθάρισε" αποκτούν άλλη διάσταση στην κούλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Τετ 26 Οκτ 2011, 13:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δεν παίζουν Σουμπίνιο και Κατάι με Ολυμπιακό
Δίχως έναν από τους πλέον φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές του θα εμφανιστεί στο Καραϊσκάκη ο ΟΦΗ, καθώς ο Σουμπίνιο δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, όπως και ο Αλεξάντερ Κατάϊ.

Στο πλαίσιο του δανεισμού των δύο από την ομάδα του Πειραιά, μολονότι από το συμβόλαιό τους δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, υπάρχει προφορική δέσμευση από την πλευρά του ΟΦΗ, ότι στα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια δεν θα αγωνιστούν οι δύο ποδοσφαιριστές.

Και αν η απουσία του Κάται, ο οποίος δεν είναι μέχρι τώρα στα βασικά πλάνα του Αναστόπουλου, δεν θεωρείται σημαντική, αυτή του Σουμπίνιο δημιουργεί τεράστιο κενό στην μεσοεπιθετική γραμμή. Αυτό αναμένεται να καλυφθεί είτε από τον Βερόν είτε από τον Χόρχε Λόπεθ, ο οποίος δοκιμάστηκε στη θέση του μεσοεπιθετικού στο διάστημα που ο Βραζιλιάνος ήταν τραυματίας.

Μοιραία οι απουσίες ενόψει Ολυμπιακού για τον ΟΦΗ ανέρχονται στις πέντε, καθώς εκτός από τους Σουμπίνιο-Κατάι ο τεχνικός της κρητικής ομάδας δεν θα έχει στη διάθεση του για το ματς του Σαββάτου ούτε τον τραυματία Βάντο, αλλά και τους ανέτοιμους Μπούρμπο και Χαριτωνίδη.

Kαι μερικοί θέλετε να μιλάμε για πρωτάθλημα......αυτό που θα γίνει με τον ΟΦΗ θα γίνετε με τις περισσότερες ομάδες της λίγδας κάθε φορά που θα παίζουν στο καραιτάβλι και ΟΑΚΑ.....

Ο ΟΦΗ περιμένετε ναπαίξει ταμπούρι στο τηγάνι....όπως με ΠΑΟΚ?Εδω γελάμε.......ανοιχτά θα παίξει ....θα φάει την 4αρα του και θα ζήσουν αυτοι καλά και μεις καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Αργοναυτη , οικογενειακο διπλο θα ειναι ... Το σκορ , δεν εχει ιδιαιτερη αξια ... Ασε που θα χειροκροτησουν και τον Rexona , τα τετραποδα-οπαδοι της ΔΕΚΟ ... 8-)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο γαυρος δεν περιμενουμε να κανει γκελα με την ομαδα του..Εχει ομως 2 βδομαδες με δυσκολο προγραμμα σε ευρωπη και ελλαδα και λογικα θα κανει καποια γκελα που πρεπει να εκμεταλλευτουμε.Οσο πιο κοντα τοσο πιο καλα...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συγγνωμη,αλλα οσο πιθανο ειναι να με παρει τηλεφωνο η Μονικα Μπελουτσι για να περασουμε μαζι ενα ΣΚ , αλλο τοσο ειναι να χασει ο γαυρος βαθμους στην Ελλαδα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εσυ ποιο απο τα δυο θα επελεγες???
Για να δουμε τη θα θυσιασεις... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μαλλον θα θυσιασω τον γαυρο ... Αλλωστε πιο πιθανο ειναι να συμβει το πρωτο παρα να χασει ο γκευ βαθμους στο ελληνικο πρωταθλημα...

Σε αφηνω γιατι χτυπαει ηδη το τηλεφωνο ... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Λάθος νούμερο είναι αδερφέ,
εμένα θέλει η Μόνικα, με το είπε χτες το βράδυ.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Από συνέντευξη του Βιτόλο στην goalnews:

-Πώς αισθάνεσαι που την Κυριακή θα είσαι απέναντι στον ΠΑΟΚ;
«Παράξενα. Εχω στο μυαλό μου τη νίκη της ομάδας μου οπωσδήποτε, αλλά δεν μπορώ να κρύψω πως αισθάνομαι πραγματικά περίεργα».
-Ηταν μια απόφαση για την οποία φάνηκες να είσαι απόλυτα σίγουρος όμως
«Ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Στη Θεσσαλονίκη πέρασα τα πιο όμορφά μου χρόνια».
-Στη Θεσσαλονίκη ή στον ΠΑΟΚ;
«Από τον ΠΑΟΚ έχω υπέροχες αναμνήσεις. Στο μυαλό μου δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό».
-Επέμεινες στη λύση του συμβολαίου σου, ωστόσο
«Ηταν το καλύτερο και για τους δύο. Ηταν η κατάλληλη στιγμή να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο και σας μιλάω ειλικρινά. Ηταν θέμα επαγγελματικής επιλογής».
-Σήμερα είσαι ικανοποιημένος από τη μετακίνησή σου στον Παναθηναϊκό;
«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Το βλέπω σαν πρόοδο και είμαι σίγουρος ότι θα κάνω πολύ σημαντικά βήματα σαν παίκτης αυτής της ομάδας».
-Πώς περιμένεις να σε υποδεχθεί... η Τούμπα;
«Δεν ξέρω. Ελπίζω ο κόσμος του ΠΑΟΚ να καταλάβει ότι πραγματικά εννοώ όσα λέω. Οτι πέρασα υπέροχα»
-Αν τύχει να σκοράρεις, πώς θα αντιδράσεις;
«Δύσκολη ερώτηση, αλλά επειδή δεν σκοράρω γενικά, δεν ανησυχώ Αστειεύομαι. Ειλικρινά θα αισθανθώ πολύ παράξενα».
-Τα συναισθήματά σου έχουν καμία σχέση με εκείνα που είχες όταν έπαιξες για πρώτη φορά αντίπαλος με τον Αρη, όταν είχες φύγει από τους «κίτρινους»;
«Κάποιος μπορεί να νομίζει ότι είναι παρόμοια κατάσταση, αλλά δεν είναι. Με τον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικά, διότι οι στιγμές που έχω στο μυαλό μου με τις δυο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση. Στον ΠΑΟΚ ήμουν ασφαλώς πιο χαρούμενος».

Πηγή:

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=128824978
Πώς να μην έχεις καλές αναμνήσεις, όταν σε όλη σου την καριέρα έπαιξες 13 ματς στην Ευρώπη και τα 12 ήταν στον ΠΑΟΚ. Αλλά εσύ ήθελες το «βήμα στην καριέρα σου». Το limit up της καριέρας σου ήταν πρόπερσι και πέρσι, απλώς δεν το έχεις καταλάβει ακόμη.

Από το καλοκαίρι όμως πέρασε πολύς καιρός και πλέον μου έχει περάσει η διάθεση να σε βρίσω όταν (και αν) μπεις στο γήπεδο της Τούμπας. Ίσα-ίσα που θα σε χειροκροτήσω κιόλας (όταν βάλεις το αυτογκόλ που μας δώσει τη νίκη). :twisted:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

stephanos έγραψε:Ειλικρινά θα αισθανθώ πολύ παράξενα».

Aπο " αλλο "πραγμα θα αισθανθεις παραξενα ... Να εισαι σιγουρος .. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Nα μας πει ο Βιτόλο τι έχει κάνει μέχρι στιγμής στο βάζελο.

Οσο θα ανεβάζει στροφές ο Αρίας θα σε ξεχνάμε.....οπότε καλά να περνάς.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

1. Εφυγε ο τζιγγερ
2. Εμειναν εκτος ΤΣ.Λ.
3. Εμειναν εκτος ΟΥΕΦΑ
4. Τραυματιστηκε ο ιδιος

Μεχρις στιγμης καλα τα παει .... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”