Μάκης Χάβος

Dimg4

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από Dimg4 »

Aggelos is one of the biggest coaches ever in PAOK! Garcia is the biggest player all-time in PAOK! We will understand that when he leaves. I believe that Aggelos and Garcia would match perfectly their craziness would match.
Aggelos want MEN to play on field like warriors not kittens. NO WALKERS and change them in 93´min.[/quote]

But he also wants everyone to get haircuts like Tanasis! So i dont think tha Garcia would want that at the age of 34...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σωστοτατος ο Bono, αν και τωρα τελευταια μου τα χαλας λιγο ρε τι τελευταια δηλαδη 2-3 μηνες τωρα αλλα θα επανελθεις ειμαι σιγουρος, ελπιζω μονο να μην καταφεραν να σε επηρεασουν οι γνωστοι αγνωστοι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Στο στησημο παντος ηταν καλος ο "ιερομοναχος"
------------------------ΔΕΝ ΧΕΧΝΩ---------------- :evil:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

απο στησιμο αλλο τπτ ο εσφιγμενος...ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

υγ ΤΟ ΦΑΞ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Και εγω δεν ξεχνω το οτι μας εβγαλε 3ους με ροστερ μικρομεσαιας ομαδας και διοικηση Γουμενοπαγωνηδων. Επισης δεν ξεχνω την προκριση με αρσεναλ, το 4-4 με Ατλετικο, το 5-3 με Σπαρτακ Τρναβα.

Υ.Γ. Απο που και ως που χρεωνεται ο προπονητης για ενα φαξ?
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

μην ξεχνας ομως οτι ο αποκλεισμος ηταν πρωτα αγωνιστικος...... 1-2 στη τουμπα απο την μακαμπι..... :redcard:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Bono έγραψε:
PAPA TSIBIKOS έγραψε: Και να αρχισει να μας κουβαλαει σαπακια οπως αδερφους Αμαεφουλε, :lol: Σκαρμουτσο, :lol: Λιασο Λουκα :lol: Ραιαν Καπαγιαννιδη :lol: και Γουηλιαμ Αντωνιαδη :lol: .Ειδικα τους τελευταιους δυο νομιζα οτι πηραμε τενιστες. :mrgreen:
Οποιος δεν γνωρίζει-θυμάται πως στήθηκε η ομάδα εκείνο το καλοκαίρι του 2003 αποδεικνύει για ακόμα μιά φορά πόσο δίκιο υπάρχει πίσω απ' τη φράση η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
Εγώ θυμάμαι πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της τούμπας με μόνους γνωστούς παίκτες τον Γιασεμή και τον Σλάτζιαν τον Σπάσιτς...

Ομάδα που θα πάλευε για την παραμονή και βγήκε τρίτη με ευκολία...

Αλλά είναι αλλού ''παπά Ευαγγέλιο'' όλα αυτά...εδώ λαίμαι για τον Χάβο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 22 Μαρ 2011, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το μονο που λειπει,αυτη τη στιγμη,απο την ομαδα μας ειναι μια κοντρα Αγγελικων και μη................... :evil:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

+ 100000000000000000000000000000000000000000000000000 :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

sporos123 έγραψε:μην ξεχνας ομως οτι ο αποκλεισμος ηταν πρωτα αγωνιστικος...... 1-2 στη τουμπα απο την μακαμπι..... :redcard:
Αυτό ήταν το μόνο που του χρεώνω από κείνο το παιχνίδι...πως πρωτίστως αποκλειστήκαμε αγωνιστικά.
Τα υπόλοιπα με τα φαξ και τα "στησίματα" έχουν καταχωρηθεί στα best της πάντα γνωστής και ευεπίφορης ΠΑΟΚτσήδικης μυθολογίας.
Οσο για το κλίμα της εποχής εκείνης με κάλυψαν Olorin και teod.

υ.γ. τι σου χάλασα ρε συ bane? :pano:
Άβαταρ μέλους
diniko80

η ιστορια γραφτηκε δυστυχως, τα γεγονοτα γνωστα, η μνημη οταν ασθενει και μαλιστα τοσο γρηγορα με κανει να απορω για το μελλον

ΑΠ.ΔΓ
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ντάξει φίλε diniko η περίοδος επί Μπάτμαν και Τζον Γου ήταν ο δικός μας Μεσαίωνας aka Σκοτεινός Αιών...οπότε κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα αφού στο σκοτάδι δύσκολα βλέπεις...
Άβαταρ μέλους
diniko80

δεν την αναπολω, τη θυμιζω και απορω, οπως και με τη παρελθοντολογια, σα να θυμηθω τωρα εγω το σερβοελληνα ελληνοσερβο σερβο για υποψηφιο κοουτς..τεσπα κουρασα :lol:
ΥΓ το δευτερο κυπελλο το σηκωσε ο καλαφατης....ετσι για να μη ξεχναμε τη μπατμανωδια που καποιοι εδω μεσα τη χρησιμοποιουν ως δεικτη για την αποτυχια του ζαγορ...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

teratios2 έγραψε:αφού έζησα για να διαβάσω πως η φετινή πορεία είναι ίδια με την περσινή μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος...δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με εκπλήξει στον πλανήτη πλέον...

πως το λεγε εκείνο το ωραίο ο Αινστάιν με την ηλιθιότητα...
+100

Τα σχόλια είναι περιττά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

teratios2 έγραψε:αφού έζησα για να διαβάσω πως η φετινή πορεία είναι ίδια με την περσινή μπορώ να πεθάνω ευτυχισμένος...δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να με εκπλήξει στον πλανήτη πλέον...

πως το λεγε εκείνο το ωραίο ο Αινστάιν με την ηλιθιότητα...

κανένας δεν προσβάλλεται που φάγαμε 4άρα από την χειρότερη ΑΕΚ της 20ετίας,
"Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ότι κάναμε μια αρκετά καλή σεζόν. " δήλωση PABLO GARCIA 2 σελίδες πρίν.

Η τεσσάρα απο την ΑΕΚ σε πείραξε,η τεσσάρα απο ομάδα της Β (εκεί παίζει το γιάννενο) πέρσι δε σε πείραξε ?

Κανείς δε μίλησε για πορεία στο πρωτάθλημα για θέση στη βαθμολογία λέμε.Αυτό θα μείνει.
Εγω πιστεύω οτι η ομάδα μπορεί να βγεί δεύτερη αρκεί να τη στηρίξουμε.

ΥΓ Όταν διαφωνείς με κάποιον προσπάθησε να τον πείσεις με επιχειρήματα,όχι με ύβρεις.
Σε μικραίνει αυτό.
ΥΓ Το μαμήσαμε το τοπικ καί φταίω εγώ .Sorry και τελος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”