9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Falegkos »

joshua έγραψε:Ειστε τοσο σιγουροι οτι προχωρησαμε οντως σε μειωση αποδοχων στον Μουσλιμοβιτς περαν της αρχικης συζητησης?Εγω δεν ειμαι τοσο σιγουρος.
ετσι ειχε ακουστει τοτε.
τωρα αν ηταν τοσο μεγαλος παπας τη να πω....

αν και αν του πει ο ζαγορ 250-300 να τα κανουν θα δεχτει...... ξερει οτι δεν προσφέρει για οσα παίρνει.

το θεμα μας δεν ειναι αυτο όμως :opaokara: :opaokara:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Όντως το θέμα μας δεν είναι αυτό, αλλά η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.

Η σχέση ποιότητας/τιμής του ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη, προς το παρόν αποφέρει τραγικά αποτελέσματα. Η ομάδα χρεώνεται με 8 κατοστάρικα, για έναν παίχτη που καταλαμβάνει θέση βασικού σχεδόν de facto, και μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρώπη, από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα, έχει βάλει ένα γκολ. Ένα έχει και ο Παπάζογλου που παίζει κάτι 10λεπτα που και που...
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

+40% εφορια ?
yiannisPAOKitalia

Αυτό είναι το ίδιο για όλους. Και για τον Kresic, και για τον Ivic, και για τον Χαλκιά που έχει γίνει μόνιμος παγκίτης πληρώνεις 40% εφορία.

Ας παίξει ρε πούστη μου, ας τα παστελώνει, κι ας τα φάει στις γκόμενες μετά και στο καζίνο, δε με νοιάζει. Αλλά καταντάει αηδία...
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

εγω ειχα ακουσει οτι ειναι 40% για τα νεα συμβολαια
yiannisPAOKitalia

Α, δεν ξέρω, μπορεί να είναι κι έτσι, αλλά και πάλι, αυτό είναι το λιγότερο.
thief

Δημοσίευση από thief »

Άρε Σάλπι... δεν θα παρελθοντολογίσω γιατί έχει καταντήσει κουραστικό η συνεχής επανάλυψη των ίδιων και των ίδιων απόψεων ( για να προλάβω και τυχόν κάποιους που θα το παρεξηγήσουν, ναι είχα δώσει λεφτά μέσω sms, και ναι ξεκωλώθηκα και εκείνο το καλοκαίρι σε κάθε είδους πορεία...).

Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι κυρίως ψυχολογικό και όσο δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και δεν αξιοποιεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται τόσο θα βαραίνει περισσότερο. Η ομάδα από την άλλη κάλως ή κακώς έχει μάθει σε συγκεριμένο τρόπο επιθετικής ανάπτυξης, και όσο περιορίζονται στο ελάχιστο οι κάθετες μπαλιές τόσο και ο Σαλπιγγίδης θα δυσκολεύεται.

Εγώ όπως και για κάθε παίχτη της ομάδας, δύσκολα να ισοπεδώσω και ειρωνευτώ. Είτε αυτός λέγεται Σαλπιγγίδης, είτε Μπαλάφας, είτε Γκαρσία... Ναι στιν κριτική (και σκληρή) αλλά όχι σε αυτό που προανέφαρα. Εκτός το ότι το θεωρώ πολύ εύκολο από την άλλη μου την δίνει όταν ακούω ή διαβάζω ΠΑΟΚτσή να λοιδωρεί έτσι παίχτη ή ακόμη και την ίδια την ομάδα όπως πολλές φορές γίνεται.

Κλείνοντας, εύχομαι να συνελθεί ο Σάλπι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για το καλό της ομάδας και μόνο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Νταξ, οκ. 700άρι. Αλλά αυτός δε χώρισε την Τούμπα στη μέση...

Σε καμια μεση δε χωριστηκε η Τουμπα. Το 90-10 δεν ειναι η μεση. Δηλαδη διαβαζω τοσα σχολια κατα του, και τωρα που σχολιαζω θα πειτε παλι γιατι τον υπερασπιζεσαι και μπλα μπλα?? Οχι ρε, οπως διαβαζω 2 σελιδες ειρωνειες και χαρακτηρισμους ετσι θα γραφω κιολας. Οποιος δε γουσταρει ας μη διαβαζει το ποστ μου.
Πηραμε τον καλυτερο ελληνα επιθετικο. Το αν δεν εχει αποδωσει οσα περιμεναμε δε σημαινει οτι ηταν λαθος που τον φεραμε (αγωνιστικα παντα γιατι τα περι "προδοσιας" τα ακουω βερεσε). Ναι δεν αποδιδει οσα περιμεναμε. Αλλα θα κριθει (οπως και ολοι) οταν εχουμε εναν σοβαρο προσανατολισμο σαν ομαδα. Με 1.70 σεντερ φορ και με συνεχομενες σεντρες οχι 10.. ουτε 2 δε θα βαλει γιατι απλα δεν ειναι ο σουπερμαν. Με τον πανιωνιο επαιξε διπλα στον μουσλι και ηταν μεταμορφωμενος. Στην εθνικη ειχε παλι στηριγμα και εβγαλε ματια γιατι τροφοδοτηθηκε. Τι σκατα? Οκ εκανε λαθος κοντρολ... ε και??? ειναι αχρηστος??? Ποιος παιχταρας δεν εχει χασει κοντρολ και τετ α τετ??? Ας σταθεροποιηθει μια αποδοση και ενα στυλ παιχνιδιου με κατω τη μπαλα και μετα εδω ειμαστε.
Ας απαντησει οποιος δεν εχει διαθεση να ειρωνευτει. Οι εμπαθεις ας προσπερασουν το σχολιο και ας συνεχισουν τα μπινελικια στον Σαλπι.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Γενικά να κάναμε ένα γκάλοπ τώρα αν συμφωνούμε για το ύψος του συμβολαίου του κοντού, όπως γινότανε τότε για την επιστροφή του; Γελοίο ακούγεται όπως γελοίο ήταν αυτό που κάνανε όλοι τότε....
Γιατί πολλοί ήταν αυτοί που δε τον θέλανε όχι επειδή ήταν κολλημένοι όπως λέτε αλλά επειδή δεν άξιζε τόσα λεφτά και επειδή ο τρόπος που ερχότανε ήτανε ''περίεργος''. Η σχέση Χρήμα- Αξίας είναι δυσανάλογη.
Συγχαρητήρια στον μάνατζέρ του, πλέον είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και το θέμα είναι να βάλει γκολ για να πάει η ομάδα μπροστά....Καλό θα ήταν για την ομάδα να κοπεί η αβάντα γιατί καταντάει γελοίο για τους υπόλοιπους...
Γιατί δεν βγήκε ένας ΑΡΔ να πει για τον Πορτογάλο, που έχει γίνει λάστιχο και παίζει όλες τις θέσεις από το κέντρο και μπροστά εδώ και 2 χρόνια...
Μέχρι και σεντερ φορ στο Ατρόμητος ΠΑΟΚ....

Αν δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο σύστημα ένας παίκτης, πάει στον πάγκο μέχρι να δουλέψει για να προσαρμοστεί αυτός στο σύστημα και όχι το σύστημα σε αυτόν...
yiannisPAOKitalia

Mα τι λες τώρα? Φέραμε τον γαμάω-νταο και να μην προσαρμοστεί όλη η ομάδα πάνω του? Σιγά το πράγμα.. Αντί να αλλάξει ένας το στυλ του, ας το αλλάξουν οι άλλοι 10, μωρέ..

Δεν τα ήξερε αυτά πριν έρθει? Μήπως περίμενε να έχει μπροστά του κανένα Cisse? Δεν ήξερε ότι θα παίζει με Παπάζογλου και Muslimovic?

Τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια.. Πράξεις, και όχι λόγια θέλουμε!
dj_timo έγραψε:
yiannisPAOKitalia έγραψε:Νταξ, οκ. 700άρι. Αλλά αυτός δε χώρισε την Τούμπα στη μέση...
Σε καμια μεση δε χωριστηκε η Τουμπα. Το 90-10 δεν ειναι η μεση.
Απλά τραγικό. Βγες από τη σαπουνόφουσκα που ζεις και δες τι γίνεται γύρω σου. Δε λέω αν ήταν σωστό ή λάθος, λέω τι έγινε. Η Τούμπα ήταν χωρισμένη στα δυο, είτε σ'αρέσει, είτε όχι. Γεγονός είναι, όχι υπόθεση.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καθολου τραγικο. Στην 5 στη γωνια προς την 4 εχω διαρκειας και το μονο που γινοταν ηταν 200 ατομα στην 4 κατω να βριζουν και η υπολοιπη Τουμπα να τους αποδοκιμαζει. Πες οτι κανω λαθος. Δικο σου θεμα. Ματς δεν εχασα απο το καλοκαιρι, εκτος απο τωρα τελευταια λογω δουλειας. Ουτε καν το 10%. Μην αφηνεις την εμπαθεια σου να σε τυφλωνει.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

dj_timo έγραψε:
Σε καμια μεση δε χωριστηκε η Τουμπα. Το 90-10 δεν ειναι η μεση. Δηλαδη διαβαζω τοσα σχολια κατα του, και τωρα που σχολιαζω θα πειτε παλι γιατι τον υπερασπιζεσαι και μπλα μπλα?? Οχι ρε, οπως διαβαζω 2 σελιδες ειρωνειες και χαρακτηρισμους ετσι θα γραφω κιολας. Οποιος δε γουσταρει ας μη διαβαζει το ποστ μου.
Πηραμε τον καλυτερο ελληνα επιθετικο. ..
Συμφωνώ ότι το 90-10 δεν είναι η μέση Τίμο, αλλά τα ποσοστά αυτά αποτελούν την προσωπική σου άποψη, οπότε δε μου λένε και κάτι... Όχι ότι θα ασχοληθώ και περισσότερο με αστείες ποσοτικές στατιστικές, αλλά λέμε τώρα...
Όπως βέβαια και το "τον καλύτερο έλληνα επιθετικό" είναι καθαρά υποκειμενικό. Για να μη τα ισοπεδώνουμε όλα, ίσως θα ήταν καλύτερα το "καλύτερο έλληνα επιθετικό του πρωταθλήματος"....
teod1980 έγραψε:.....

Αν δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο σύστημα ένας παίκτης, πάει στον πάγκο μέχρι να δουλέψει για να προσαρμοστεί αυτός στο σύστημα και όχι το σύστημα σε αυτόν...
Ε όχι ρε συ teod1980... Είπαμε, ο blogger πάνω απ όλα....
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

dj_timo έγραψε:Καθολου τραγικο. Στην 5 στη γωνια προς την 4 εχω διαρκειας και το μονο που γινοταν ηταν 200 ατομα στην 4 κατω να βριζουν και η υπολοιπη Τουμπα να τους αποδοκιμαζει. Πες οτι κανω λαθος. Δικο σου θεμα. Ματς δεν εχασα απο το καλοκαιρι, εκτος απο τωρα τελευταια λογω δουλειας. Ουτε καν το 10%. Μην αφηνεις την εμπαθεια σου να σε τυφλωνει.
Να σαι καλα ρε Τιμο που μας ανοιγεις τα ματια..... Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι όσοι κάνουμε μούγκα στο γήπεδο, γιατί βάλαμε το καλό του ΠΑΟΚ πάνω απ όλα, ότι τον θέλουμε κιόλας??? Απ τη στιγμή που έγινε το λάθος και φοράει τον δικέφαλο στο στήθος δε πρόκειται να ακούσει κάτι στο γήπεδο... Αυτό δε τον κάνει και αρεστό όμως....
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Θα συμφωνήσω με το novito. Για πολλούς δεν ήταν εύκολο να δεχτούν την επιστροφή του. Προσωπικά αποφάσισα να του φέρομαι σαν ακόμα ένα παίχτη του ΠΑΟΚ αγνοώντας τις τυχόν δηλώσεις ΠΑΟΚοφροσύνης. Μακάρι να γίνει κάτι και να αρχίζει να ξερνάει γκολ από την άλλη αγωνιστική σε κάθε παιχνίδι γιατί από αυτά και μόνο θα κριθεί, από τίποτε άλλο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυτο δε λεω τοσο καιρο αν παρακολουθεις τα ποστ μου? Ειπα οτι το 90% και πανω κοιταει το ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα οπως εσυ. Δε σημαινει οτι τον θες η τον πας, σημαινει οτι σεβεσαι τον ΠΑΟΚ και τις επιλογες της διοικησης σου. Αν δε συμφωνεις δε στηριζεις σωστα??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”