19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από obanebane »

giapas έγραψε:
DC έγραψε:Οι περιπτώσεις Φετφατζίδη και Παπαδόπουλου (του πιτσιρικά που βγάζει μάτια δίπλα στον Ραούλ) δείχνουν πόσο καλά λειτουργεί το σκάουτινγκ του γάβρου αλλά και πόσο καλά διαχειρίζονται τα λαβράκια τους.
Oxι μόνο το σκάουτινγκ αλλά γενικότερα η λειτουργία στις ακαδημίες κ στις μικρές τους ομάδες.

Αν δεν ήταν κολλημένοι με τα πρωταθλήματα και είχαν κάποια υπομονή θα έβγαζαν πολλούς αντίστοιχους παίκτες.

Κριμα , αλλά σε αυτό το τομέα είναι σαφέστατα μπροστά από εμας.

Με τοσα μυρια που εχουν παρελασει στα ταμεια των γαυρων τα τελευταια 15 χρονια θεωρειτε επιτυχια την υπαρξη του φετφατζιδη και του μικρου παπαδοπουλου?
Αλλα αυτα που επρεπε να δωσουν στις ακαδημιες τους τα εδιναν για να κερδιζουν μονο αυτοι και το αιγαλεω ουστ παλιοκαρκινοι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι η ύπαρξη του Δραμινού (στη καταγωγή) είναι επιτυχία. Κλήθηκε ξαφνικά να παίξει με τους άνδρες και τα πήγε περίφημα. Ούτε ένα λάθος, αντίθετα αρκετές, πολύ καλές στιγμές.
Κανένας άλλος δεν ξεκίνησε τόσο ελπιδοφόρα. Ακόμα και υπέροχη assist έβγαλε και είναι μόνο 20!
Τον Κυριάκο δεν τον έχω δει αρκετά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν με επιασες αλλα δεν εχει και πολλη σημασια, απλα ειπα οτι σε αυτα τα 15 χρονια αυτοι οι δυο μικροι ειναι οι μονοι που εχουν προοπτικες κανεις αλλος δε βγηκε που να παιζει στην ομαδα τους η να εχει πουληθει.
Για πια καλη λειτουργια μιλαμε οταν εχουν βγαλει μονο δυο παιχτες?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

moican4 έγραψε:εκτος αυτου στο τετ α τετ ,δεν ξερει τι θελει να κανει..
Δεν εχει αποφασισει τι θα κανει με αποτελεσμα να παιρνει τελευταια στιγμη την αποφαση αν θα τριπλαρει , θα σουταρει ,θα πασαρει ,θα την πεταξει μπροστα και θα τρεξει...

Χαος στο μυαλο του..

Δεν έχεις κι άδικο....
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

obanebane έγραψε:Δεν με επιασες αλλα δεν εχει και πολλη σημασια, απλα ειπα οτι σε αυτα τα 15 χρονια αυτοι οι δυο μικροι ειναι οι μονοι που εχουν προοπτικες κανεις αλλος δε βγηκε που να παιζει στην ομαδα τους η να εχει πουληθει.
Για πια καλη λειτουργια μιλαμε οταν εχουν βγαλει μονο δυο παιχτες?
Που έφτασα μεγαλοδύναμε ΠΑΟΚ μου; Να υπερασπίζομαι τον θεό της φουστιάς, φτου φτου... Και τον Καστίγιο έβγαλαν που τον έφεραν 14 χρονών σαν αριστερό μπακ και τον πούλησαν 15 μύρια στη Σαχτάρ... Και σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι...

Και επειδή σκάουτινγκ δε σημαίνει τμήμα υποδομής, αλλά βλέπω αν μου κάνει και τον αγοράζω, να μη θυμηθούμε παίχτες τύπου Γιαννακόπουλου, Τζόλε, Μαυρογενίδη και Γεωργάτου...

Κλείνω με τον Τοροσίδη, που κάποιοι Παοκάρχες δημοσιογραφίσκοι της πλάκας και του Νουβό (που νομίζουν πως νιώθουν από μπάλα, γεια σου ΠΑΟΚ εσύ και τα φυτά σου), στο ερώτημα Τόρο ή Πετκάκης επέλεγαν τον 2ο γιατί ο 1ος δεν μπορούσε να σταθεί σε ομάδα αξιώσεων όπως ο ΠΑΟΚ και εν τέλει πήραμε Αραμπατζή... Φτου σας ξεφτίλες...

υ.γ. Την άποψη μου για τον Κούτσια την έχω πει σε προηγούμενες σελίδες... Σύντομα και στη Νίκη Πολυγύρου ή τον Ερμή Ποτίδαιας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ολοι οσοι ανεφερες αγοραστηκαν, κανενας δεν βγηκε απο τις ακαδημιες ουτε καν ο καστιγιο.
Πολυ το σηζητησαμε το τελειωνω εδω. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Moz έγραψε: Και επειδή σκάουτινγκ δε σημαίνει τμήμα υποδομής, αλλά βλέπω αν μου κάνει και τον αγοράζω, να μη θυμηθούμε παίχτες τύπου Γιαννακόπουλου, Τζόλε, Μαυρογενίδη και Γεωργάτου...
obanebane έγραψε:Ολοι οσοι ανεφερες αγοραστηκαν, κανενας δεν βγηκε απο τις ακαδημιες ουτε καν ο καστιγιο.
Δεν βλεπω να διαφωνειτε καπου! Ο ενας αναφερεται στις ακαδημίες, ο άλλος λέει για παίχτες που αγοραστηκαν απο μικρες ομαδες (βλεπε Μαυρογεννιδης :lol: ) ... Και οι δυό δίκιο έχετε!

Το θέμα είναι αν εμεις υστερούμε και στους δύο τομείς. Ειλικρινα εμενα δεν με πειράζει ο παιχτης που θα βγει να μην ειναι "καθαρό προιον" ακαδημιας... Ακομα και αν αγοραστει 18 χρονων (αγοραστει τελος παντων- μηδαμινα λεφτά) και κάνει καριέρα , για μενα σαν επιτυχια λογίζεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Πέμ 14 Οκτ 2010, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

πχ Βιειρίνια...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Maximus έγραψε:
Moz έγραψε: Και επειδή σκάουτινγκ δε σημαίνει τμήμα υποδομής, αλλά βλέπω αν μου κάνει και τον αγοράζω, να μη θυμηθούμε παίχτες τύπου Γιαννακόπουλου, Τζόλε, Μαυρογενίδη και Γεωργάτου...
obanebane έγραψε:Ολοι οσοι ανεφερες αγοραστηκαν, κανενας δεν βγηκε απο τις ακαδημιες ουτε καν ο καστιγιο.
Δεν βλεπω να διαφωνειτε καπου! Ο ενας αναφερεται στις ακαδημίες, ο άλλος λέει για παίχτες που αγοραστηκαν οταν η αξία τους ηταν μικρή... Και οι δυό δίκιο έχετε!

Το θέμα είναι αν εμεις υστερούμε και στους δύο τομείς. Ειλικρινα εμενα δεν με πειράζει ο παιχτης που θα βγει να μην ειναι "καθαρό προιον" ακαδημιας... Ακομα και αν αγοραστει 18 χρονων (αγοραστει τελος παντων- μηδαμινα λεφτά) και κάνει καριέρα , για μενα σαν επιτυχια λογίζεται.
Μαξιμε κανεις απο αυτους δεν αγοραστηκε φτηνα ηταν τα μεγαλυτερα ονοματα της εποχης και αγοραστηκαν με σεβαστα ποσα, τους ηθελαν και οι αλλοι δυο του ποκ αλλα κατεληξαν σε αυτους που εδωσαν τα περισσοτερα, δηλαδη στον κοκκαλη :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε παιδες εδω και 2-3 σελιδες ειστε οφτοπικ ή μου φαινεται??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ναι, πριν προλαβεις να το γραψεις, εκανα και εγω edit την αποψη μου και το αλλαξα σε "αγοραστηκαν απο μικρες ομαδες"... Σαφεστατα και δαπανηθηκαν πολλα λεφτά... Εκεινη η ομαδα του γαυρου χτιστηκε με χρημα, κανεις δεν διαφωνει...

Το θέμα ομως είναι να κρίνεις σωστά αν κάποιος παίχτης αξίζει τα λεφτά που θα δωσεις...και θέλω να ελπίζω οτι τα 1,2 εκ. του Κουτσιανικουλη καποια στιγμη θα πιασουν τόπο (;)...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επειδη εισαι οντοπικ θα σου απαντησω μαξιμε...Καποια στιγμη θα πιασουν τοπο.Πιστευω συντομα...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγω δεν πιστευω οτι θα πιασουν τοπο τελικα, αλλα δεν θα ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος παιχτης παγκοσμιως που δεν πιανουν τοπο τα λεφτα που δαπανηθηκαν γιαυτον.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

τόπο ή πάτο, κάτι θα πιάσουν σίγουρα...
kos

Δημοσίευση από kos »

το να βρεις ενα ταλεντο ειναι η μιση δουλεια. ισως και λιγο λιγοτερο απο την μιση.
το παλουκι ειναι να το εξελιξεις και να το βαλεις στην ομαδα. να το δουλεψεις και να το βοηθησεις να μην παρουν τα μυαλα του αερα.

το προβλημα με τον κουτσια ειναι οτι στον ΠΑΟΚ ηρθε με δευτερο συμβολαιο. εκανε ενα μετριο εως κακο στον εργοτελη και ενα πολυ καλο στον ΠΑΟΚ. και τα λεφτα τον ανθρωπο τον χαλανε. πριν παιξει μπαλα πηρε την τζιπαρα του, εβγαλε την γκομεναρα του και που μυαλο για μπαλα.

ο καστιγιο, ο φετφατζιδης, κυριακος παπαδοπουλος και ο φουρτουνης της τριπολης πρωτα θα παιξουν μπαλα και μετα θα δουν φως (χρημα). εχει τεραστια διαφορα. το ιδιο ειχε γινει και με την ομαδα του βαζελου. καραγκουνης, μπασινας, λυμπεροπουλος και αρκετοι αλλοι μεχρι τα 24 ειχαν συμβολαια της πεινας. με το αστικο στην παιανια για προπονηση. θελεις δεν θελεις θα γινεις και σεμνος και επαγγελματιας και οτι αλλο γουσταρεις. οταν εισαι στην πεινα μεχρι τα 24 μετα ο επαγγελματισμος ειναι τροπος ζωης. το ιδιο εγινε και με τον σαλπι που ετρεχε στην καβαλα με το κτελ.

με λιγα λογια τον κουτσια τον πηραμε αργα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”