Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Τεσπα ας πάρει ένα τέλος αυτή η ιστορία με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο.
Επιβάλλεται.
Επιβάλλεται.
Εγώ δεν τον γουστάρω πίσω, εκτός κι αν ξηγηθεί.
Πριν λίγες βδομάδες δήλωνε "δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους έφυγα"... Τώρα ξαφνικά, γυρνάει; Μας πούλησε πριν το πιο κρισιμο ματς, πριν το ιστορικότερο ματς του ΠΑΟΚ (ίσως σε όλη την ιστορία του), μας έφτυσε πριν λίγο καιρό με την ξινίλα που έβγαλε σε πρωτοσέλιδο που τον ήθελε να γυρνάει, ο βάζελος μιλάει ανοιχτά για πρόσληψη του κι αυτός λέει θα δούμε μωρέ και αύριο θα αποφασίσω κτλ, και ξαφνικά θα ρθει στον ΠΑΟΚ;
Η μόνη περίπτωση να αλλάξω γνώμη είναι να ξηγηθεί.
Να πει τους λόγους αποχώρησης, ή αν είναι κανάς καυγάς με το Ζαγοράκη ας πει ότι είχαμε διαφορετική νοοτροπία με τον πρόεδρο ή το άλλο..
Ας ζητήσει συγγνώμη από τον λαό του ΠΑΟΚ.
Ας βγάλει ανακοίνωση που να λέει "σιγά μην πήγαινα στην ομάδα που μας έκλεψε πούστικα το πρωτάθλημα".
Ας ζητήσει συγγνώμη από το λαό που πρόδωσε, γιατί όντος μας πρόδωσε με τις αποφάσεις του.
Και μετά όλα καλά.
Μέχρι τότε όμως, δεν τον θέλω πίσω. Ξέρω ότι δεν είναι στο χέρι μου, ούτε θα γίνω "ορκισμένος εχθρός" του αν έρθει και δεν πει τίποτα. Απλά έχω ξενερώσει άσχημα με την πάρτη του.
ΥΓ: Κράξτε με που λέω κακά λογάκια για την σημαία του ΠΑΟΚ, για τον άνθρωπο που στα δύσκολα βγήκε μπροστά..
Πριν λίγες βδομάδες δήλωνε "δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους έφυγα"... Τώρα ξαφνικά, γυρνάει; Μας πούλησε πριν το πιο κρισιμο ματς, πριν το ιστορικότερο ματς του ΠΑΟΚ (ίσως σε όλη την ιστορία του), μας έφτυσε πριν λίγο καιρό με την ξινίλα που έβγαλε σε πρωτοσέλιδο που τον ήθελε να γυρνάει, ο βάζελος μιλάει ανοιχτά για πρόσληψη του κι αυτός λέει θα δούμε μωρέ και αύριο θα αποφασίσω κτλ, και ξαφνικά θα ρθει στον ΠΑΟΚ;
Η μόνη περίπτωση να αλλάξω γνώμη είναι να ξηγηθεί.
Να πει τους λόγους αποχώρησης, ή αν είναι κανάς καυγάς με το Ζαγοράκη ας πει ότι είχαμε διαφορετική νοοτροπία με τον πρόεδρο ή το άλλο..
Ας ζητήσει συγγνώμη από τον λαό του ΠΑΟΚ.
Ας βγάλει ανακοίνωση που να λέει "σιγά μην πήγαινα στην ομάδα που μας έκλεψε πούστικα το πρωτάθλημα".
Ας ζητήσει συγγνώμη από το λαό που πρόδωσε, γιατί όντος μας πρόδωσε με τις αποφάσεις του.
Και μετά όλα καλά.
Μέχρι τότε όμως, δεν τον θέλω πίσω. Ξέρω ότι δεν είναι στο χέρι μου, ούτε θα γίνω "ορκισμένος εχθρός" του αν έρθει και δεν πει τίποτα. Απλά έχω ξενερώσει άσχημα με την πάρτη του.
ΥΓ: Κράξτε με που λέω κακά λογάκια για την σημαία του ΠΑΟΚ, για τον άνθρωπο που στα δύσκολα βγήκε μπροστά..
Κανείς δεν είπε για συμφωνία αδελφέ.Απλά για συνάντηση και μερικές λεπτομέρειες..VAGGOS4 έγραψε:Η είδηση για την συναντηση ειναι περα για περα αληθινη.Τώρα για συμφωνία και πόστο δεν είμαι 100% σίγουρος.Λογικά αντιπροέδρου η τεχν. διευθ.

ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ? ΟΧΙ.
ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ RESPECT
Για μένα δεν είναι απλά μια ιστορία...Οπωσδήποτε μπορεί να καταλήξει άσχημα κυρίως γιατί υπήρξε το συναισθηματικό δέσιμο με το Βρύζα, αλλά αν καταλήξει καλά, η δυναμική που θα πάρουμε με νέο (καλό) προπονητή και Ζήση, θα είναι εφάμιλλη των πρώτων χρόνων του Ζαγόρ....
++++++++++++++++++Bono έγραψε:Κούρασε η φάση και ξενέρωσε ειδικά όταν αρχίζουν και μπαίνουν και κάποια (πολλά) φράγκα στη μέση.
- navigator11
και για μένα,που δεν κρύβω ότι είμαι "βρυζικός" (και θα εξακολουθώ να τον ΓΟΥΣΤΑΡΩ το ζήση έστω κι αν πάει στο βάζελο),κι αν επιστρέψει ούτε κρύο ούτε ζέστη.άσε,που εφόσον δεν υποχωρήσουν αμετακλήτως τα όποια ... σύννεφα στις σχέσεις του με το ζαγοράκη,δεν ξέρω κατά πόσο πιθανός γυρισμός του θα'ναι επωφελής για τον ΠΑΟΚ.Bono έγραψε:Αμα σου πω,ούτε κρύο ούτε ζέστη θα το πιστέψεις?niko70 έγραψε:Εντάξει ρε Bono, εσύ θα στεναχωρηθείς δηλαδή..?
Κούρασε η φάση και ξενέρωσε ειδικά όταν αρχίζουν και μπαίνουν και κάποια (πολλά) φράγκα στη μέση.
-
'νταξ', μην το παίζουμε δύσκολοι τώρα εμείς. Κράξαμε, κράξαμε, και τώρα το παίζουμε υπεράνω? Υπάρχει περίπτωση να του δώσουμε περισσότερα από τα υποτιθέμενα 500 του λαγού?
για τα φραγκα το γκαζετα δεν το ειπε ? μην πιστευετε απο αστεια σαιτ τετοια πραματα
σωστος... αυτο και γω περιμενωD.A.A.T. έγραψε:δεν νομιζω πως ξερει και κανενας τι ειναι στη μεση..μονο ο ζησης και ο τεο μπορουν να μας εξηγησουν.
μην ξεχνατε ποσες φορες τελευταια εχει ερθει στην Τουμπα και ειδε παιχνιδια μαζι με τον Ζαγορ...
Θυμιζω οτι αυτο εγινε ΜΕΤΑ απο την ανακοινωση οτι οι λογοιι αποχωρησης...δεν εξελειπαν. Μηπως το τελευταιο διαστημα οι λογοι...τελικα εξελειπαν??? Εμενα ετσι μου φαινεται και για να ειμα ειλικρινης...τον βλεπω να ερχεται.
Αλλιως θα εκανε τα παντα για να αποφυγει την συναντηση με τα παιδια του Πανελληνιου...
Θυμιζω οτι αυτο εγινε ΜΕΤΑ απο την ανακοινωση οτι οι λογοιι αποχωρησης...δεν εξελειπαν. Μηπως το τελευταιο διαστημα οι λογοι...τελικα εξελειπαν??? Εμενα ετσι μου φαινεται και για να ειμα ειλικρινης...τον βλεπω να ερχεται.
Αλλιως θα εκανε τα παντα για να αποφυγει την συναντηση με τα παιδια του Πανελληνιου...
Νομίζω πως το πρόβλημα του Βρύζα ηταν καθαρά προσωπικό με τον Ζαγορ.Ελπίζω αυτή η συνάντηση (μετά από πάρα πολύ καιρό μεταξύ τους ) να τους έκανε να τα ξαναβρούν..