Τσιμέντο στα κάτω άκρα και μπανάκι στο πέλαγος.Odi έγραψε:Μα την Παναγία,μόνο από ξύλο καταλαβαίνουν τέτοια υποκείμενα..
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
-
Επικόtheo G4 έγραψε:Τσιμέντο στα κάτω άκρα και μπανάκι στο πέλαγος.Odi έγραψε:Μα την Παναγία,μόνο από ξύλο καταλαβαίνουν τέτοια υποκείμενα..

barlow4 έγραψε:οσο θυμαμαι στις κομπινες που στηθηκαν στη χωρα , ειτε γινοντουσαν γνωστες μετα την παραγραφη τους, ειτε οι εμπλεκομενοι χανονταν απο το προσκηνιο μεχρι να παρελθει η παραγραφη και κανεις ως τοτε δεν τους αναζητουσε ειτε γινοντουσαν με τακτ χωρις να ακουγονται πραγματικα στοιχεια και ονοματα.χωρις καν τη φυσικη συμμετοχη των πρωταγωνιστων.
αυτο που συμβαινει με το βοθρο του χοντρου πραγματικα δε θυμαμαι να το εχω ξαναδει.δε μπορει καπου θα ο φαει το κεφαλι του.
τα λαμογια σε αυτον τον τοπο παλια τις μοιραζαν τις δουλειες η εστω δεν εμπαινε ο ενας στα χωραφια του αλλου στο ξεκαρφωτο.βριζοντουσαν στα ποδοσφαιρα και μετα τρωγανε μαζι.αυτη η λυσσαλεα φαγωμαρα ειναι πρωτοφανης.
ο μελισσανιδης αποκαλεσε το χοντρο αλβανικη κουραδα.ο χοντρος το μελισσανιδη μονο λαθρεμπορο τον αποκαλει.ο αλαφουζος δινει στεγνα το χοντρο σε καθε ευκαιρια.
ολα αυτα τα λεω γιατι οι λεγομενες πλατες πλεον του σπαθα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ισχυρες για να βγαινουν και να ωρυονται ετσι απροκαλυπτα.αν ηταν τοσο ισχυρες θα εβγαζαν μια ντεμεκ πολιτισμενη ανακοινωση η αντιδραση και θα χασκογελουσαν.αυτοι κραζουν πανικοβλητοι και απροκαλυπτα.
δε λεω μπορει να περασαμε σε τετοια επιπεδα οικονομικης εξαρτησης απο τα λαμογια που δεν κρατουν ουτε τα προσχηματα και ξερουν οτι δεν κινδυνευουν απο πουθενα.αλλα δεν ξερω.περιεργα πραγματα.
υγ.θα κανω και γραφικη και παρακινδυνευμενη προγνωση οτι ο χοντρος τη χρονια δε θα τη βγαλει.
Σιγα μηπως δε βγαλει τη χρονια,πισω απο το χοντρο ειναι μια απο τις μεγαλυτερες πολιτικες οικογενειες της ελλαδας ολων των εποχων.
Ολες τις βρωμοδουλειες μαζι τις κανουν και οταν λεω βρωμοδουλειες εννοω τα παντα ολα.
Θα κουκολουθουν ολα για αλλη μια φορα και εμεις θα το συζηταμε εδω σα μαλακες ως συνηθως.
καλα σαν γραφικοτητα το εγραψα.
αλλα απο την αλλη μπανε στις υποθεσεις που τον αφορουν οι διωξεις προερχονται απο την ιντερπολ.
εκει καπου βασιζομαι και γραφω αυτες τις γραφικοτητες.
οπως και να εχει εκτιμησεις της κακιας ωρας.γιουνανισταν εισαι.
υγ.οσο για την πολιτικη οικογενεια που λες οι βρωμες λενε οτι ο ερωτας τους περναει κριση.ψιλοενδεικτικη ειναι και μια τηέφωνικη συνομιλια που διερρευσε οπου ενας μεγαλοπαραγοντας μιλαει με εναν μεγαλοδημοσιογραφο οχι με τα κολακευτικοτερα λογια για μια μεγαλοπολιτικο και ψαχνουν τροπο να την πιεσουν για το καλο του τοπου.
δεν ειναι μονο τα στημενα δλδ..
υπαρχουν και κατι αλλοι διαλογοι που δεν επαρκουν φυσικα αλλα μιας και ο πολεμος των "αφεντικων" ειναι τοσο ακραιος πλεον δεν ξερεις και που αποσκοπουν.
παραθετω:
SMS πρόεδρου μεγάλης ΠΑΕ σε στέλεχος της ίδιας ΠΑΕ, 03/06/12, ώρα 23:55 : ''πως είναι εκεί ; ''. SMS άγνωστου προς τον πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ : '' O Σαλάχ το κουμάντο της ναυτιλιακής και ο άλλος ο Σαλάχ του Oil And Gass )''.
Εισερχόμενη κλήση του (Η) προς το πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ, 05/06/12, ώρα 13:13 : '' O H. τον ενημερώνει ότι κατεβαίνει ο Μεγάλος ο Κινέζος και θέλει να κάνουν μια συνάντηση.Ο Β. του λέει να τον φέρει όπου θα βρίσκεται ο ίδιος''.
Μήνυμα Α προς τον πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ. ,05/06/12 , ώρα 15:36 : ''έχουν συναντηθεί με το φίλο του Θόδωρου που ήρθε από την Αγγλία αν μπορείς πάρε με να σου πω δυο κουβέντες γιατί έχει τρομερό ενδιαφέρον''.
Συνομιλία στελέχους μεγάλης ΠΑΕ (Α) με (Αχ):
Αχ: έλα
Α: άγορακι μου τα δείγματα πήγαν κάτω
Αχ: ποιά δείγματα ;
Α: σαπούνια
Αχ: ποιά ;
Α: τα σαπούνια!
Αχ: μέχρι που ήμουν στο γάμο δεν είχε πάει τίποτα
Α: και δεν μπορείς να τους βοηθήσεις από εκεί πέρα εσύ ;
Αχ: και πως να τους βοηθήσω αδελφέ μου ; Αφού δεν έχουν παει τα δείγματα εκεί
Α: αφού ήθελαν κάτι χαρτιά
Αχ: Tι θέλουν κάτι χαρτιά ;
Α: δεν είναι δικό τους το τελωνείο εκεί πέρα
Αχ: Όχι είναι δικό τους. Τα υλικά τους καθαρά 100%. Ζητάνε χαρτιά από το εργοστάσιο
Α: Μμμ!
Συνομιλία στελέχους μεγάλης ΠΑΕ (Α) με προφυλακισμένο δυο χρόνια αργότερα για εμπόριο ναρκωτικών (Μ), 03/06/12:
A: τι ραντεβού έχεις στην Αγία Παρασκευή μπορείς να μου πεις ;
M: έχω ραντεβού με έναν τύπο για το Ντουμπάι
Α: τί ;
M: για το καράβι ρε
Α: έχει δικό του αυτός
Μ: ναι
A: Ααα!
M: ε τι μαλ... για τι δουλειά μας. Τί ραντεβού να έχω δηλαδή ;
A: α καλά
SMS στελέχους μεγάλης ΠΑΕ (Α) σε ποδοσφαιρικό παράγοντα (Γ), 27/07/12, ώρα 15:10 : ''μην αφήσεις να περάσει καιρός. Συζήτα αυτό που είπαμε γιατί έχει τεράστιο θέμα και θα το δεις. Αν γίνει, έυκολα και γρήγορα λεφτά''.
Εισερχόμενη κλήση από (Ν) σε (Α), 06/06/12 , ώρα 18:08 : ''ο Α. του λέει ότι αυτός που ενδιαφέρεται για το βαπόρι είναι φίλος του γαμπρού του, Ιρανός και θέλει να φορτώσουνε από το Μπατάρ Αμπάχ και να πάνε Κίνα. Ο Ν. λέει ότι θα του απαντήσει μετά από δυο μέρες λόγο πολυπλοκότητας ασφάλειας και εμπάργκο.
Κλήση (Αχ) σε (Α) : Aχ: έλα αδελφέ μου.
Α: τα βρήκα σήμερα, τα πήρα.
Αχ: τί ; τί ;
Α: τα φάρμακα.
Αχ: τα έχεις ;
Α: τα έχω.
Aχ: τέλεια.
υγ.να σημειωσω οτι ολα τα παραανω διαρρεονται απο μμε της μιας και της αλλης επιχειρηματικης ομαδας και η αξιοπιστια τους ειναι αμφιβολη.
αυτο που θελω να πω δλδ ειναι οτι ο πολεμος ειναι πολυ πολυ αγριος πλεον και ετσι οπως τα εχουν κανει δεν βλεπω πως μπορει να ληξει αναιμακτα.
βεβαια ειπαμε.γιουνανισταν εισαι.
αλλα απο την αλλη μπανε στις υποθεσεις που τον αφορουν οι διωξεις προερχονται απο την ιντερπολ.
εκει καπου βασιζομαι και γραφω αυτες τις γραφικοτητες.
οπως και να εχει εκτιμησεις της κακιας ωρας.γιουνανισταν εισαι.
υγ.οσο για την πολιτικη οικογενεια που λες οι βρωμες λενε οτι ο ερωτας τους περναει κριση.ψιλοενδεικτικη ειναι και μια τηέφωνικη συνομιλια που διερρευσε οπου ενας μεγαλοπαραγοντας μιλαει με εναν μεγαλοδημοσιογραφο οχι με τα κολακευτικοτερα λογια για μια μεγαλοπολιτικο και ψαχνουν τροπο να την πιεσουν για το καλο του τοπου.
δεν ειναι μονο τα στημενα δλδ..
υπαρχουν και κατι αλλοι διαλογοι που δεν επαρκουν φυσικα αλλα μιας και ο πολεμος των "αφεντικων" ειναι τοσο ακραιος πλεον δεν ξερεις και που αποσκοπουν.
παραθετω:
SMS πρόεδρου μεγάλης ΠΑΕ σε στέλεχος της ίδιας ΠΑΕ, 03/06/12, ώρα 23:55 : ''πως είναι εκεί ; ''. SMS άγνωστου προς τον πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ : '' O Σαλάχ το κουμάντο της ναυτιλιακής και ο άλλος ο Σαλάχ του Oil And Gass )''.
Εισερχόμενη κλήση του (Η) προς το πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ, 05/06/12, ώρα 13:13 : '' O H. τον ενημερώνει ότι κατεβαίνει ο Μεγάλος ο Κινέζος και θέλει να κάνουν μια συνάντηση.Ο Β. του λέει να τον φέρει όπου θα βρίσκεται ο ίδιος''.
Μήνυμα Α προς τον πρόεδρο της μεγάλης ΠΑΕ. ,05/06/12 , ώρα 15:36 : ''έχουν συναντηθεί με το φίλο του Θόδωρου που ήρθε από την Αγγλία αν μπορείς πάρε με να σου πω δυο κουβέντες γιατί έχει τρομερό ενδιαφέρον''.
Συνομιλία στελέχους μεγάλης ΠΑΕ (Α) με (Αχ):
Αχ: έλα
Α: άγορακι μου τα δείγματα πήγαν κάτω
Αχ: ποιά δείγματα ;
Α: σαπούνια
Αχ: ποιά ;
Α: τα σαπούνια!
Αχ: μέχρι που ήμουν στο γάμο δεν είχε πάει τίποτα
Α: και δεν μπορείς να τους βοηθήσεις από εκεί πέρα εσύ ;
Αχ: και πως να τους βοηθήσω αδελφέ μου ; Αφού δεν έχουν παει τα δείγματα εκεί
Α: αφού ήθελαν κάτι χαρτιά
Αχ: Tι θέλουν κάτι χαρτιά ;
Α: δεν είναι δικό τους το τελωνείο εκεί πέρα
Αχ: Όχι είναι δικό τους. Τα υλικά τους καθαρά 100%. Ζητάνε χαρτιά από το εργοστάσιο
Α: Μμμ!
Συνομιλία στελέχους μεγάλης ΠΑΕ (Α) με προφυλακισμένο δυο χρόνια αργότερα για εμπόριο ναρκωτικών (Μ), 03/06/12:
A: τι ραντεβού έχεις στην Αγία Παρασκευή μπορείς να μου πεις ;
M: έχω ραντεβού με έναν τύπο για το Ντουμπάι
Α: τί ;
M: για το καράβι ρε
Α: έχει δικό του αυτός
Μ: ναι
A: Ααα!
M: ε τι μαλ... για τι δουλειά μας. Τί ραντεβού να έχω δηλαδή ;
A: α καλά
SMS στελέχους μεγάλης ΠΑΕ (Α) σε ποδοσφαιρικό παράγοντα (Γ), 27/07/12, ώρα 15:10 : ''μην αφήσεις να περάσει καιρός. Συζήτα αυτό που είπαμε γιατί έχει τεράστιο θέμα και θα το δεις. Αν γίνει, έυκολα και γρήγορα λεφτά''.
Εισερχόμενη κλήση από (Ν) σε (Α), 06/06/12 , ώρα 18:08 : ''ο Α. του λέει ότι αυτός που ενδιαφέρεται για το βαπόρι είναι φίλος του γαμπρού του, Ιρανός και θέλει να φορτώσουνε από το Μπατάρ Αμπάχ και να πάνε Κίνα. Ο Ν. λέει ότι θα του απαντήσει μετά από δυο μέρες λόγο πολυπλοκότητας ασφάλειας και εμπάργκο.
Κλήση (Αχ) σε (Α) : Aχ: έλα αδελφέ μου.
Α: τα βρήκα σήμερα, τα πήρα.
Αχ: τί ; τί ;
Α: τα φάρμακα.
Αχ: τα έχεις ;
Α: τα έχω.
Aχ: τέλεια.
υγ.να σημειωσω οτι ολα τα παραανω διαρρεονται απο μμε της μιας και της αλλης επιχειρηματικης ομαδας και η αξιοπιστια τους ειναι αμφιβολη.
αυτο που θελω να πω δλδ ειναι οτι ο πολεμος ειναι πολυ πολυ αγριος πλεον και ετσι οπως τα εχουν κανει δεν βλεπω πως μπορει να ληξει αναιμακτα.
βεβαια ειπαμε.γιουνανισταν εισαι.
το παιχνίδι έχει χοντρύνει γιατί τα πράγματα αλλάζουν / θα αλλάξουν σύντομα.
συμφωνώ οτι ο τρόπος τους δεν δείχνει το αφεντικό που ξέρει οτι κάνει κουμάντο, αλλά το αφεντικό που ξέρει οτι πέφτει και τον πιάνει ο πανικός του φόβου της πρώτης φοράς...
το κύτος έχει ενοχλήσει αρκετό κόσμο επειδή πήγε/πάει να φάει από βάζο που δεν είναι δικό του συν οτι δεν κάθεται και ήσυχος στο λιμάνι.
δεν ξέρω εάν θα φάει νίλα γενικά, αλλά μπορεί να χρειαστεί να χαλαρώσει λίγο τη βουλιμία του ή να μαζευτεί στα πιο σοβαρά...από την άλλη, όσο χοντραίνει το θέμα, τόσο περισσότερο θα χρειάζεται το στρατό των προβάτων...
συμφωνώ οτι ο τρόπος τους δεν δείχνει το αφεντικό που ξέρει οτι κάνει κουμάντο, αλλά το αφεντικό που ξέρει οτι πέφτει και τον πιάνει ο πανικός του φόβου της πρώτης φοράς...
το κύτος έχει ενοχλήσει αρκετό κόσμο επειδή πήγε/πάει να φάει από βάζο που δεν είναι δικό του συν οτι δεν κάθεται και ήσυχος στο λιμάνι.
δεν ξέρω εάν θα φάει νίλα γενικά, αλλά μπορεί να χρειαστεί να χαλαρώσει λίγο τη βουλιμία του ή να μαζευτεί στα πιο σοβαρά...από την άλλη, όσο χοντραίνει το θέμα, τόσο περισσότερο θα χρειάζεται το στρατό των προβάτων...
Δεν ελπιζω σε τιποτα βρωμαει ολη η χωρα χρονια τωρα,εδω μας γαμανε χωρις σαλιο και εμεις ψηφιζουμε τους ιδιους σκαταδες κοντα 40 χρονια.
Μεγαλη κουβεντα ανοιγω γιαυτο και θα την κλεισω αμεσως δε μου αρεσει να μιλαω για πολιτικα εδω μεσα γιαυτο δεν το εχω κανει ποτε.
Παμε παρακατω ο ΠΑΟΚ ειναι το θεμα μας εδω.
Μεγαλη κουβεντα ανοιγω γιαυτο και θα την κλεισω αμεσως δε μου αρεσει να μιλαω για πολιτικα εδω μεσα γιαυτο δεν το εχω κανει ποτε.
Παμε παρακατω ο ΠΑΟΚ ειναι το θεμα μας εδω.
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Με αυτα που γραφονται εδω μεσα τρελλαινεσαι.Που παμε εμεις ρε παιδια ξυπολητοι στα αγγουρια; 

Για καποιους στη ζωη αρκει να περπατανε με το κεφαλι ψηλα φιλε Σωτηρη.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Πέμ 06 Νοέμ 2014, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι υπόλοιποι πολιτικοί και πολιτικοί σχηματισμοί παλαιοί και νέοι, εκτός της προαναφερομένης πολιτικής οικογένειας, ποια θέση έχουν πάρει για τα πακιστανικά τηλέφωνα, τα στημένα και το έγκλημα της Τρίπολης.obanebane έγραψε:barlow4 έγραψε:οσο θυμαμαι στις κομπινες που στηθηκαν στη χωρα , ειτε γινοντουσαν γνωστες μετα την παραγραφη τους, ειτε οι εμπλεκομενοι χανονταν απο το προσκηνιο μεχρι να παρελθει η παραγραφη και κανεις ως τοτε δεν τους αναζητουσε ειτε γινοντουσαν με τακτ χωρις να ακουγονται πραγματικα στοιχεια και ονοματα.χωρις καν τη φυσικη συμμετοχη των πρωταγωνιστων.
αυτο που συμβαινει με το βοθρο του χοντρου πραγματικα δε θυμαμαι να το εχω ξαναδει.δε μπορει καπου θα ο φαει το κεφαλι του.
τα λαμογια σε αυτον τον τοπο παλια τις μοιραζαν τις δουλειες η εστω δεν εμπαινε ο ενας στα χωραφια του αλλου στο ξεκαρφωτο.βριζοντουσαν στα ποδοσφαιρα και μετα τρωγανε μαζι.αυτη η λυσσαλεα φαγωμαρα ειναι πρωτοφανης.
ο μελισσανιδης αποκαλεσε το χοντρο αλβανικη κουραδα.ο χοντρος το μελισσανιδη μονο λαθρεμπορο τον αποκαλει.ο αλαφουζος δινει στεγνα το χοντρο σε καθε ευκαιρια.
ολα αυτα τα λεω γιατι οι λεγομενες πλατες πλεον του σπαθα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ισχυρες για να βγαινουν και να ωρυονται ετσι απροκαλυπτα.αν ηταν τοσο ισχυρες θα εβγαζαν μια ντεμεκ πολιτισμενη ανακοινωση η αντιδραση και θα χασκογελουσαν.αυτοι κραζουν πανικοβλητοι και απροκαλυπτα.
δε λεω μπορει να περασαμε σε τετοια επιπεδα οικονομικης εξαρτησης απο τα λαμογια που δεν κρατουν ουτε τα προσχηματα και ξερουν οτι δεν κινδυνευουν απο πουθενα.αλλα δεν ξερω.περιεργα πραγματα.
υγ.θα κανω και γραφικη και παρακινδυνευμενη προγνωση οτι ο χοντρος τη χρονια δε θα τη βγαλει.
Σιγα μηπως δε βγαλει τη χρονια,πισω απο το χοντρο ειναι μια απο τις μεγαλυτερες πολιτικες οικογενειες της ελλαδας ολων των εποχων.
Ολες τις βρωμοδουλειες μαζι τις κανουν και οταν λεω βρωμοδουλειες εννοω τα παντα ολα.
Θα κουκολουθουν ολα για αλλη μια φορα και εμεις θα το συζηταμε εδω σα μαλακες ως συνηθως.
Ψέλλισε έστω και ένας απ αυτούς το όνομα του φαταουλ???
Απ ότι γνωρίζω το όνομα του τιγρη ακούστηκε από κάποιον εν δυνάμει κυβερνητικό, μελλοντικά, σχηματισμό!!!!
Για τον φαταούλ "μούγγα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με τον φαταουλ κάνουν μεραμεσονυκτιες συναντησεις σε ταβερνες του Πειραιά αλλά φυσικά είναι ορκισμένοι εχθροί, οι μελλοντικοι κυβερνητες
Re: Προπαγάνδα και
Πονηρούλη, όλα τα παρακολουθείς!!!!!!!!!!!!!!!!eorptol έγραψε:Με τον φαταουλ κάνουν μεραμεσονυκτιες συναντησεις σε ταβερνες του Πειραιά αλλά φυσικά είναι ορκισμένοι εχθροί, οι μελλοντικοι κυβερνητες
Σημ. η προσφώνηση, γιατί σε φαντάζομαι πολύ νεότερό μου!!!!!!
κωστα εχω την εντυπωση οτι προσπαθεις να με ταυτισεις με το συριζα για καποιον λογο.
βγαλτο απο το μυαλο σου.
αριστερος ειμαι.στη φαντασια μου τουλαχιστον.
δεν ξερω αν ο χοντρος ειναι τακιμι με τα στελεχη του συριζα.ξερω οτι ειναι τακιμι με τη γιαννα που ειναι σε ασχημο πολεμο με το χοντρο.και προφανως δε μου κανει καμια διαφορα πλην του οτι η γιαννα βαζει και καμια καποτα.
και αυτο που λεω ειναι οτι ο χοντρος γ@μαει στεγνα και στη μεση του δρομου και οποιον ναναι.καποια στιγμη θα το κολλησει το αφροδισιο.
βγαλτο απο το μυαλο σου.
αριστερος ειμαι.στη φαντασια μου τουλαχιστον.
δεν ξερω αν ο χοντρος ειναι τακιμι με τα στελεχη του συριζα.ξερω οτι ειναι τακιμι με τη γιαννα που ειναι σε ασχημο πολεμο με το χοντρο.και προφανως δε μου κανει καμια διαφορα πλην του οτι η γιαννα βαζει και καμια καποτα.
και αυτο που λεω ειναι οτι ο χοντρος γ@μαει στεγνα και στη μεση του δρομου και οποιον ναναι.καποια στιγμη θα το κολλησει το αφροδισιο.
Να ρωτησουμε την Δουρου την γνώμη της για τον Χοντρό '; σαπίλα παντού
:(