Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

paok düsseldorf έγραψε:ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ : :o

Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ :D
Με την επιθυμία θα μείνεις
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

papwolf έγραψε:Το σδνα μόλις έβγαλε υποτιθέμενο ενδιαφέρον της Αλ Αχλί για το Λουτσέσκου. Στο δημοσίευμα υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής έχει ρήτρα 7 μύρια.
:P
Έτσι μου έρχεται να κλειδώσω τις επόμενες μου διακοπες για Κάιρο και να τους ευχαριστήσω από κοντά.
Άβαταρ μέλους
mastra4

Δημοσίευση από mastra4 »

Το SDNA σίγουρα χρηματοδοτείται απο τον Ιβάν Σαββίδη; διότι αν χρηματοδείται και κάποιοι απο εκεί μέσα του κάνουν τέτοια κόλπα, τότε έγω πλέον στον Ιβάν θα ρίχνω το φταίξιμο.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

paok düsseldorf έγραψε:ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ : :o

Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ :D

Αμήν αντέ να χαρεί και το χειλάκι σου( το Εγώ σου και μάτι σου)
Να ησυχασουμε κι εμείς.
Αντέ να γίνει πράξη η επιθυμια σου όπως και πολλών Αλλων.......

Να έρθει ΤΏΡΑ ο Προπονηταρας, που θα κάνει την ομάδα μας να ΠΕΤΑΕΙ και μα ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ.
Μαζί σας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τι μαλακίες θεέ μου
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

mastra4 έγραψε:Το SDNA σίγουρα χρηματοδοτείται απο τον Ιβάν Σαββίδη; διότι αν χρηματοδείται και κάποιοι απο εκεί μέσα του κάνουν τέτοια κόλπα, τότε έγω πλέον στον Ιβάν θα ρίχνω το φταίξιμο.

Όχι. Αυτά είναι μαλακίες που λένε χανούμια και γαύροι χωρίς να μπορούν να το στηρίξουν κυριολεκτικά πουθενά.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Ρε αυτός ο Τεν χαχ Τεν Χακ πω;ς τον λένε που τον πήραν φέτος στην Μάντσεστερ και παίζει το παρωχημένο 4-2 3-1 και λυσαξε να πάρει τον κασεμιρο τριάντα χρονών γέρο με 75 μύρια γιατί είναι άσχετος και δεν παίζει άλλο σύστημα και ήθελε ντε και καλά αμυντικό χαφ, τον δικό μας τον άχρηστο αντιγράφει;;; :ΡΑΖΒΑΝ ΞΥΠΝΑ ΣΟΥ ΚΛΈΒΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΈΕΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΝΆΙΤΕΝΤ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ Ο ΤΕΝ ΧΑΧ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΙ ΚΑΙ ΕΣΎ ΕΊΣΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΉΝΤΑ......
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

ΤΡΙΑ πουλακια καθονταν και καπνιζαν ταμπακο.

Κομφουκιος.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Η καλύτερη δυνατή εξέλιξη για το πρότζεκτ η ελευση νεου προπονητη. Του βαζεις και εναν εφικτο στοχο, συντομη εξασφαλιση παραμονης στην κατηγορια, και τον αφηνεις να πλασει τον νεο ΠΑΟΚ. :shock:
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Το κεφάλι μου το ξερό, αφού ξέρω ότι θα μπλέξω τι τα θέλω ?

Η άκρατη επιθετικότητα σας. Η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα, έχει σαν κύριο σκοπό να προσβάλει και δευτερευόντως να ανταλλάξει απόψεις.

Ποιος βρε είπε να φύγει ο Προπονητής ? Αν τυχόν κάνει για δεύτερη φορά τέτοιο πράγμα και όχι φέτος, αλλά και πριν ολοκληρωθεί η σύμβαση του θα είναι άθλιος. Επειδή κάποιοι αρπάζονται από τις λέξεις, διευκρινίζω αν, ΑΝ κάνει τέτοια κίνηση.

Ποιος είπε ότι ο Προπονητής Razvan Lucescu δεν είναι καλός για τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ ? Αντιθέτως είναι ιδανικός. Δεν τον πολύ συμπαθούσα από την θητεία του στην Ξάνθη, για αυτά που έλεγε για τον Π.Α.Ο.Κ. στους μεταξύ μας αγώνες. Όμως τον είχα σταμπάρει και χάρηκα - να πω την αλήθεια - με την απόφαση του Προέδρου να τον προσλάβει μετά από εκείνον τον Στάνκοβιτς, Στανόγιεβιτς, δεν θυμάμαι.

Για όσους δεν κατάλαβαν η ανάρτηση μου αφορούσε, τον Εγωισμό, την Υστεροφημία του Κου Προπονητή, την οποία διαφυλάσσει ως κόρη την αρετή της. Ας τσαλακωθεί ο οποιοσδήποτε, μην τυχόν και τσαλακωθεί η δική του φήμη.

Μου γράψατε διάφορα. Σας ερωτώ

- Ποιος φταίει για τον αποκλεισμό ? Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν έτοιμος να απογειωθεί στην Ευρώπη και αν γινόταν αυτό τότε θα είχαμε όλοι πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία για τον νέο Π.Α.Ο.Κ. και η ΠΑΕ πιο γεμάτα ταμεία.
- Τι θα πει, δεν θέλω μεσοβδόμαδα αγώνα. Θαρρείς μόνον ο Razvan έχει καΐκι. Μωρέ γίνεται να αναδειχθεί ο Π.Α.Ο.Κ. στην Ευρώπη χωρίς μεσοβδάμοδον αγώνα ? Μήπως είναι η εύκολη δικαιολογία για τις ήττες όπως εκείνη με την γειτονίτσα μέσα στην Τούμπα 0-1, πριν τον αγώνα με την Μασσαλία ? Δεν φταίω εγώ κουράστηκαν τα έρμα.

Θα μου απαντήσετε γεροξούρα ευκολάκι. Αυτοί που δεν του φέρνουν τους Ποδοσφαιριστές που ζητάει πολύ καιρό τώρα. Αυτοί φταίνε !!!
Άρα λέω εγώ - με το μυαλό αχταρμά που έχω giapas - ή ο Κος Boto ή ο Πρόεδρος. Εκτός αν είναι και κάτι άλλο που δεν το ξέρω, γιατί με έχει παρασύρει μακριά το Όπου Φυσάει ο Άνεμος ΚΩΣΤΑΣ2019.*

Σιχαίνομαι τον εαυτό μου πια. Ειλικρινά σιχαίνομαι τον εαυτό μου. Είμαι χοντροκομμένος σαν κούτσουρο, το δέχομαι. Ότι μου έρθει στο νου το λέω. Αν είναι δε για τον Π.Α.Ο.Κ. χάνω τον εαυτό μου. Τέλος πάντων.

Λοιπόν είπαμε φταίνε εκείνοι που δεν του έφεραν τους Ποδοσφαιριστές που ζήτησε. Δηλαδή 6-9 μήνες, δύο χρυσοπληρωμένα στελέχη, άξια στελέχη, δεν μπόρεσαν να συντονισθούν και να φέρουν τους Ποδοσφαιριστές που χρειάζεται η Ομάδα μας ? Αυτό θέλετε να δεχτώ ? Όχι, Όχι και πάλι Όχι. Μοιρολάτρης δεν γίνομαι.

Όλα αυτά όμως, δυστυχώς, αποτελούν παρελθόν και το παρελθόν δεν αλλάζει. Βέβαια έχω μια κρυφή ελπίδα στην χρονομηχανή του Αδελφού DoomLord αλλά. . . **

Αυτά λοιπόν συνέβησαν τα κατάπιαμε δύσκολα, πέρασαν. Δημόσια δεν ειπώθηκε τίποτε.
Και ξαφνικά μετά την πρώτη αγωνιστική βγαίνει ο μυστήριος και δηλώνει στην τηλεόραση ότι εμένα μου λείπει 10αρι ή Αριστερός ακραίος.
Βρε άνθρωπε σε ποιόν το λες σε εμάς, στους άλλους σε ποιόν ?
Αν αυτό δεν είναι ξεφώνημα στο Boto ή στον Πρόεδρο, τι είναι ? βαθύς εσωτερικός στοχασμός ?

Που να σε ζητούσαν να κρατήσεις ενωμένη μια Ομάδα απλήρωτων Ποδοσφαιριστών.

Κε Προπονητά είστε Κακός Χαρακτήρας.-

* Σε παρακαλώ διαφώτισε με τον πλανεμένο, αλλά σε παρακαλώ όχι με ρούνους, ιερογλυφικά, γρίφους ή αρχικά. Να μου απαντήσεις ως ισότιμο μέλος του Forum όπως όλοι μας και όχι ως εκείνον που ξέρει τα πάντα και μας κάνει την τιμή να συμμετέχει στο Π.Α.Ο.Κ.ΜΑΝΙΑ με τους αδαείς. Πίστεψε με στην περίπτωση σου, το λακωνίζειν ΔΕΝ εστί φιλοσοφείν.

** Το δε μέλλον δεν προβλέπεται, σας διαβεβαιώ, δεν υπάρχει το μέλλον αλλά σχηματίζεται από τυχαία γεγονότα την κάθε χρονική μονάδα και την βούληση των ελευθέρων ανθρώπων. Για τον λόγο αυτό κανείς μας ας μην προδικάζει την πορεία του Π.Α.Ο.Κ. την νέα περίοδο.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Μη δίνεις σημασία.
Τα υπόλοιπα, πλην ελαχίστων, ήταν επιδοκιμαστικα.
Ευρεία, σχεδόν απόλυτη, αποδοχή.
Το ζητούμενο επετεύχθη.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Στην αρχή καρότο, μετά μαστίγιο.
Έτσι Ρουμανε ακούς.

Μόνος σου μπορείς μόνο, να γυρίσεις τον τροχό και να βάλεις πλώρη για τα καλά, προς τα εμπρός.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Γέροντα είσαι φιλόσοφος.

Και ως τέτοιος, θα πρέπει να υπάρχουν δύο τουλάχιστον στην εξέλιξη της σκέψης σου.

Διερωτάσε κοιτάζοντας τα αστέρια ''ζητήσατε κύριε Ραζβάν από τον κύριε Μπότο, παίχτες με συγκεκριμένα στοιχεία;''.
Ίσως η ορθή ερώτηση θα ήταν ''έχετε αποφασίσει κύριε Ραζβάν τι πλάνο ανάπτυξης παιχνιδιού θα έχει ο ΠΑΟΚ φέτος, ώστε ο κύριος Μπότο να βρει τους κατάλληλους παίχτες για να ενισχύει την εφαρμογή αυτού του πλάνου;'.

Καλά τα λες λοιπόν Γέροντα,
αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα σημάδι κάποιου συγκεκριμένου πλάνου ανάπτυξης παιχνιδιού.

Και αυτό, έγινε ξεκάθαρα στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής.
Για πρώτη φορά, ο Ραζβάν έχασε όχι απλά το χαμόγελό του, αλλά και την ψυχραιμία του.
Η δικαιολογία πως του λείπουν παίχτες, ήταν απλά μια προσπάθεια για να αποκρύψει την έλλειψη προπονητικού πλάνου ανάπτυξης.

Εύχομαι να διαψευσθώ.
Και είναι όλα υπέρ μας φέτος για να διαψευσθώ. Οι αντίπαλοί μας , γάβρος και βάζελος είναι για κλάμματα.
Ο ρούλης μόνο με ανησυχεί και η κούλα που δεν έχω δει και όλοι στοιχιματίζουν πάνω της για τον τίτλο.
Αν περάσω τον ρούλη από Χαριλάου, ψάξτε τον δεύτερο.
Για να τον περάσω όμως, πρέπει ο Ραζβάν να αναλύσει τον αντίπαλο, να κλείσει τους παίχτες-κλειδιά του, να περιορίσει το παιχνίδι του αντιπάλου, και να αναπτύξει ένα πλάνο παιχνιδιού όπου να ταιριάζει στους παίχτες μας και να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματά τους.
Αν δεν το κάνει, και κατεβούμε στο χαριλάου με την αφέλεια που παίζουμε το τελευταίο διάστημα, τότε ο Ραζβάν θα έχει πλέον την πλάτη στον τοίχο.
Και τότε, φοβάμαι πως δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί σωστά.
Άβαταρ μέλους
mastra4

Δημοσίευση από mastra4 »

Ρε guys σόρρυ κιόλας, αλλά χαλαρώστε, κάνουμε ΚΡΙΤΙΚΗ σε οπαδικό σιτε. Ε δεν γίνεται να συμφωνούμε. Τι κάνει ο Σαββίδης, στελέχη, προπονητής είναι άλλη υπόθεση. Εμείς εδώ ως οπαδοί λέμε την γνώμη μας.

Αλλά πως να το πώ, δεν δέχομαι ως δικαιολογία ό,τι επειδή δεν έχουμε ένα 10αρι με νούμερα δεν καταφέραμε να περάσουμε την Λέφσκι, η οποία αποκλείστηκε απο μια ομάδα απο την Μάλτα. Στους αγώνες με την βουλγάρικη ομάδα, έκανε τραγικά λάθη, τραγικότατα, και όταν βγήκε και είπε ό,τι φταίει δεν το εννοούσε, απλά το είπε, εμένα αυτό με νευριάζει, κολοχαρακτήρας.

Total Market Value
PAOK: 53.95 m
Levski Sofia: 10.6 m
Hamrun Spartans: 3.46 m
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Γέρος έγραψε:Το κεφάλι μου το ξερό, αφού ξέρω ότι θα μπλέξω τι τα θέλω ?

Η άκρατη επιθετικότητα σας. Η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα, έχει σαν κύριο σκοπό να προσβάλει και δευτερευόντως να ανταλλάξει απόψεις.

Ποιος βρε είπε να φύγει ο Προπονητής ? Αν τυχόν κάνει για δεύτερη φορά τέτοιο πράγμα και όχι φέτος, αλλά και πριν ολοκληρωθεί η σύμβαση του θα είναι άθλιος. Επειδή κάποιοι αρπάζονται από τις λέξεις, διευκρινίζω αν, ΑΝ κάνει τέτοια κίνηση.

Ποιος είπε ότι ο Προπονητής Razvan Lucescu δεν είναι καλός για τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ ? Αντιθέτως είναι ιδανικός. Δεν τον πολύ συμπαθούσα από την θητεία του στην Ξάνθη, για αυτά που έλεγε για τον Π.Α.Ο.Κ. στους μεταξύ μας αγώνες. Όμως τον είχα σταμπάρει και χάρηκα - να πω την αλήθεια - με την απόφαση του Προέδρου να τον προσλάβει μετά από εκείνον τον Στάνκοβιτς, Στανόγιεβιτς, δεν θυμάμαι.

Για όσους δεν κατάλαβαν η ανάρτηση μου αφορούσε, τον Εγωισμό, την Υστεροφημία του Κου Προπονητή, την οποία διαφυλάσσει ως κόρη την αρετή της. Ας τσαλακωθεί ο οποιοσδήποτε, μην τυχόν και τσαλακωθεί η δική του φήμη.

Μου γράψατε διάφορα. Σας ερωτώ

- Ποιος φταίει για τον αποκλεισμό ? Ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν έτοιμος να απογειωθεί στην Ευρώπη και αν γινόταν αυτό τότε θα είχαμε όλοι πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία για τον νέο Π.Α.Ο.Κ. και η ΠΑΕ πιο γεμάτα ταμεία.
- Τι θα πει, δεν θέλω μεσοβδόμαδα αγώνα. Θαρρείς μόνον ο Razvan έχει καΐκι. Μωρέ γίνεται να αναδειχθεί ο Π.Α.Ο.Κ. στην Ευρώπη χωρίς μεσοβδάμοδον αγώνα ? Μήπως είναι η εύκολη δικαιολογία για τις ήττες όπως εκείνη με την γειτονίτσα μέσα στην Τούμπα 0-1, πριν τον αγώνα με την Μασσαλία ? Δεν φταίω εγώ κουράστηκαν τα έρμα.

Θα μου απαντήσετε γεροξούρα ευκολάκι. Αυτοί που δεν του φέρνουν τους Ποδοσφαιριστές που ζητάει πολύ καιρό τώρα. Αυτοί φταίνε !!!
Άρα λέω εγώ - με το μυαλό αχταρμά που έχω giapas - ή ο Κος Boto ή ο Πρόεδρος. Εκτός αν είναι και κάτι άλλο που δεν το ξέρω, γιατί με έχει παρασύρει μακριά το Όπου Φυσάει ο Άνεμος ΚΩΣΤΑΣ2019.*

Σιχαίνομαι τον εαυτό μου πια. Ειλικρινά σιχαίνομαι τον εαυτό μου. Είμαι χοντροκομμένος σαν κούτσουρο, το δέχομαι. Ότι μου έρθει στο νου το λέω. Αν είναι δε για τον Π.Α.Ο.Κ. χάνω τον εαυτό μου. Τέλος πάντων.

Λοιπόν είπαμε φταίνε εκείνοι που δεν του έφεραν τους Ποδοσφαιριστές που ζήτησε. Δηλαδή 6-9 μήνες, δύο χρυσοπληρωμένα στελέχη, άξια στελέχη, δεν μπόρεσαν να συντονισθούν και να φέρουν τους Ποδοσφαιριστές που χρειάζεται η Ομάδα μας ? Αυτό θέλετε να δεχτώ ? Όχι, Όχι και πάλι Όχι. Μοιρολάτρης δεν γίνομαι.

Όλα αυτά όμως, δυστυχώς, αποτελούν παρελθόν και το παρελθόν δεν αλλάζει. Βέβαια έχω μια κρυφή ελπίδα στην χρονομηχανή του Αδελφού DoomLord αλλά. . . **

Αυτά λοιπόν συνέβησαν τα κατάπιαμε δύσκολα, πέρασαν. Δημόσια δεν ειπώθηκε τίποτε.
Και ξαφνικά μετά την πρώτη αγωνιστική βγαίνει ο μυστήριος και δηλώνει στην τηλεόραση ότι εμένα μου λείπει 10αρι ή Αριστερός ακραίος.
Βρε άνθρωπε σε ποιόν το λες σε εμάς, στους άλλους σε ποιόν ?
Αν αυτό δεν είναι ξεφώνημα στο Boto ή στον Πρόεδρο, τι είναι ? βαθύς εσωτερικός στοχασμός ?

Που να σε ζητούσαν να κρατήσεις ενωμένη μια Ομάδα απλήρωτων Ποδοσφαιριστών.

Κε Προπονητά είστε Κακός Χαρακτήρας.-

* Σε παρακαλώ διαφώτισε με τον πλανεμένο, αλλά σε παρακαλώ όχι με ρούνους, ιερογλυφικά, γρίφους ή αρχικά. Να μου απαντήσεις ως ισότιμο μέλος του Forum όπως όλοι μας και όχι ως εκείνον που ξέρει τα πάντα και μας κάνει την τιμή να συμμετέχει στο Π.Α.Ο.Κ.ΜΑΝΙΑ με τους αδαείς. Πίστεψε με στην περίπτωση σου, το λακωνίζειν ΔΕΝ εστί φιλοσοφείν.

** Το δε μέλλον δεν προβλέπεται, σας διαβεβαιώ, δεν υπάρχει το μέλλον αλλά σχηματίζεται από τυχαία γεγονότα την κάθε χρονική μονάδα και την βούληση των ελευθέρων ανθρώπων. Για τον λόγο αυτό κανείς μας ας μην προδικάζει την πορεία του Π.Α.Ο.Κ. την νέα περίοδο.
H ερωτηση του δημοσιογραφου ηταν γιατι παιξατε με 3 8αρια;;; Γιατι δεν εχει παικτη ο ΠΑΟΚ στο 10;;; και ποια ειναι τα χαρακτηριστικα που ψαχνεται γι αυτην την θεση.
Απαντηση Λουτσεσκου: Δεν ξερω! Αυτην ηταν η απαντηση του...και μετα απαντησε στις αλλες 2 ερωτησεις.

Αυτο το ''δεν ξερω'' το πηραν καποιοι και χτιζουν ολοκληρες ερμηνειες και θεωριες πανω σε αυτο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”