Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- NikLiverpool
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Για τους συγκεκριμένους και καθαρά ποδοσφαιρικά δεν έχει καμιά λογική η αποκτησή τους.
Δώνης: Τον παίρνουμε ως εξτρέμ ενώ εξτρέμ δεν είναι. Έχει να παίξει σοβαρό ποδόσφαιρο απο το 18. Καριέρα σε συνεχη πτωτική πορεία.
Κάργας. 27 χρονών στοπερ. Έχει παίξει μόνο σε μικρομεσαίες ομάδες. Έχει κάνει μία καλή χρονιά (πέρσυ).
Εκτός αν τους παίρνεις για αλλάγή της αλλαγής. Τότε θα προτιμούσα κάποιον απο τους μικρούς μας.
Δώνης: Τον παίρνουμε ως εξτρέμ ενώ εξτρέμ δεν είναι. Έχει να παίξει σοβαρό ποδόσφαιρο απο το 18. Καριέρα σε συνεχη πτωτική πορεία.
Κάργας. 27 χρονών στοπερ. Έχει παίξει μόνο σε μικρομεσαίες ομάδες. Έχει κάνει μία καλή χρονιά (πέρσυ).
Εκτός αν τους παίρνεις για αλλάγή της αλλαγής. Τότε θα προτιμούσα κάποιον απο τους μικρούς μας.
Ρε παιδια θα με τρελανετε; Δεν πρεπει να γεμισει το ροστερ και μαλιστα οσο γινεται ποιοτικοτερα;
Ουτε 2 μηνες δεν περασαν που γυρνουσαμε προς τον παγκο και βουρκωναμε απο το τιποτα που υπηρχε. Μηδεν βαθος.
Τελειωσαμε την σεζον με εξτρεμ τον ΤΕΥΛΟΡ!!!!!!!
Και τωρα λεμε γιατι παιρνουμε τον εναν η τον αλλον και αν θα ειναι 4ο εξτρεμ η 3ο στοπερ;;;;
Ουτε 2 μηνες δεν περασαν που γυρνουσαμε προς τον παγκο και βουρκωναμε απο το τιποτα που υπηρχε. Μηδεν βαθος.
Τελειωσαμε την σεζον με εξτρεμ τον ΤΕΥΛΟΡ!!!!!!!
Και τωρα λεμε γιατι παιρνουμε τον εναν η τον αλλον και αν θα ειναι 4ο εξτρεμ η 3ο στοπερ;;;;
Ξεχνας τον Καντουρι. Οποτε αν νιωθεις καλυμμενος με Καντουρι Δωνη δικαιωμα σου.kosths BXL έγραψε:ρε φιλε βλεπεις στοιχεια η ονοματα ? αντιλαμβανεσαι πως μπαινουν τα στοιχεια του ναρει σε σχεση με αυτα του ζιβκοβιτς για να υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης αναλογα με τις απαιτησεις του αγωνα ? επισης δεν εχουμε μονο δυο θεσεις κενες...αριστερα εχεις αλλη μια εκτος απο τον δωνη γτ αν τον παρεις θα ειναι ο μονος αριστερα...ο μουργκ φευγει ο μπισεσβαρ οπως βλεπεις δεν τον κραταμε και αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει αριστερο εξτρεμ στον ΠΑΟΚ και προφανως δεν θα μεινεις μονο με εναν...αρα τι ακριβως δεν βγαζει νοημα ? δεν βγαζει νοημα που ο λουτσεσκου με τον μποτο κανουν τις επιλογες τους χωρις να μας ρωτανε ? ισχυει δεν βγαζει νοημα λογικα που να ξερουν απο μπαλα αυτοιGospi έγραψε:Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα έχουν στο μυαλο τους για τα εξτρεμ. Ειναι η μονη θεση π εχουμε πληροτητα απο μετριους εως κακους ποδοσφαιριστες και δεν βλεπω να γινεται προσπαθεια για βελτιωση της καταστασης. Δηλαδη εχουμε 2 θεσεις μονο διαθεσιμες και οι βασικοι μας στοχοι ειναι ο Ναρει και ο Δωνης? Δεν βγαζει νοημα. Δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτη ειναι η στοχευση μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολα τα αλλα που γραφεις δεν αξίζουν καν σχολιασμου.
Blackgr4 έγραψε:Μόλις ανέβασε άρθρο ο Κόλκας, που εμμέσως πλην σαφώς, αναφέρει πως αριστερό εξτρέμ ΔΕΝ θα έρθει.
Αυτός που θα παίζει αριστερά είναι ο Δώνης.
Εκεί που περιμέναμε δηλαδή να πέσουν λεφτά σε δυνατό συμβόλαιο, θα έρθει ένα από τα χειρότερα εξτρέμ που θα μπορούσαμε να φέρουμε.
Γνωρίζει κανείς αν ισχύει;;;;;
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΊΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Δώνης έρχεται ,Νάρει έρχεται.. Τσόλακ-Μουργκ φεύγουν…Και στα τέσσερα εχει άμεση συμμετοχή ο Ελληνογερμανός…
Προφανώς ο Δώνης έρχεται
ως αντί Ναρευ και ως μια
λύση στα φορ.
Σαφώς λογικό και με συγκεκριμένο
υπόβαθρο. Αν λεγόταν Δωνιτς
με την καριέρα του θα ήταν η καλύτερη
μεταγραφή ως τώρα.
Αυτό δε σημαίνει ότι θα μας βγει.
Κυρίως λόγω μυαλού από
ότι γράφετε......
Αυτά από κεάποιον που μισεί
τον μπαμπά Δώνη λόγω
Πάμπλο.
ως αντί Ναρευ και ως μια
λύση στα φορ.
Σαφώς λογικό και με συγκεκριμένο
υπόβαθρο. Αν λεγόταν Δωνιτς
με την καριέρα του θα ήταν η καλύτερη
μεταγραφή ως τώρα.
Αυτό δε σημαίνει ότι θα μας βγει.
Κυρίως λόγω μυαλού από
ότι γράφετε......
Αυτά από κεάποιον που μισεί
τον μπαμπά Δώνη λόγω
Πάμπλο.
Που ακριβώς έχει αναμειξη ο Κουτσουλιακος στην μεταγραφή Νάρεϊ;;proedros έγραψε:Δώνης έρχεται ,Νάρει έρχεται.. Τσόλακ-Μουργκ φεύγουν…Και στα τέσσερα εχει άμεση συμμετοχή ο Ελληνογερμανός…
- Mitsospaoki4
- Moderator
Να τα αφήσω στην άκρη αυτά για τον πατέρα του
Φορ χωρίς γκολ τα τελευταία 3 χρόνια σας λέει κάτι;
Δεν είναι θέμα προσώπων
Ο Φορτουνης αν ερχόταν δεν νομίζω να πειράζε κανέναν , αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με παίχτη με μηδενική προσφορά τα τελευταία χρόνια
Φορ χωρίς γκολ τα τελευταία 3 χρόνια σας λέει κάτι;
Δεν είναι θέμα προσώπων
Ο Φορτουνης αν ερχόταν δεν νομίζω να πειράζε κανέναν , αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με παίχτη με μηδενική προσφορά τα τελευταία χρόνια
Η αλήθεια είναι πως εμείς ως οπαδοί, θα θέλαμε κάτι περισσότερο ως ποιότητα στα εξτρεμ από Δώνη και Ναρει (αν έρθει).
Αν καταφέρουν και στείλουν Ζαμπά και Μουργκ, τότε ίσως να έρθει κι άλλος, διαφορετικά τώρα αριθμητικά δεν βγαίνει, έκλεισε η θέση.
Επειτα θα είναι κρίσιμο η αντικατάσταση του Τσόλακ, εκεί θες ποιότητα.
Δεν ξέρω τι στυλ παίχτη αναζητούν, φαντάζομαι κάποιον με ταχύτητα και ατομική ενέργεια.
Και φυσικά δύσκολα να πιστέψω πως ο Λουτσέσκου δεν ζητά πιο έμπειρο στόπερ από τη στιγμή που μας χαιρέτισε ο Κρέσπο.
Θα πρέπει να φύγει παίχτης, πιθανόν σε κάποια φάση μέσα στο καλοκαίρι ο Μιχάι.
Νομίζω πως θα είναι ζήτημα να στηριχτείς στους άπειρους Κάργα-Νέσμπεργκ (στο κομμάτι του πρωταθλητισμού και της Ευρώπης).
Εχει ακόμα συνέχεια πιστεύω.
Σίγουρα όμως είναι σημαντικό πως σε μεγάλο βαθμό ότι υποσχέθηκε ο κυρ Μπότος, γίνεται πράξη, κι ας υπάρχουν κάποιες παραφωνίες.
Αν καταφέρουν και στείλουν Ζαμπά και Μουργκ, τότε ίσως να έρθει κι άλλος, διαφορετικά τώρα αριθμητικά δεν βγαίνει, έκλεισε η θέση.
Επειτα θα είναι κρίσιμο η αντικατάσταση του Τσόλακ, εκεί θες ποιότητα.
Δεν ξέρω τι στυλ παίχτη αναζητούν, φαντάζομαι κάποιον με ταχύτητα και ατομική ενέργεια.
Και φυσικά δύσκολα να πιστέψω πως ο Λουτσέσκου δεν ζητά πιο έμπειρο στόπερ από τη στιγμή που μας χαιρέτισε ο Κρέσπο.
Θα πρέπει να φύγει παίχτης, πιθανόν σε κάποια φάση μέσα στο καλοκαίρι ο Μιχάι.
Νομίζω πως θα είναι ζήτημα να στηριχτείς στους άπειρους Κάργα-Νέσμπεργκ (στο κομμάτι του πρωταθλητισμού και της Ευρώπης).
Εχει ακόμα συνέχεια πιστεύω.
Σίγουρα όμως είναι σημαντικό πως σε μεγάλο βαθμό ότι υποσχέθηκε ο κυρ Μπότος, γίνεται πράξη, κι ας υπάρχουν κάποιες παραφωνίες.
-
Gospi έγραψε:Ξεχνας τον Καντουρι. Οποτε αν νιωθεις καλυμμενος με Καντουρι Δωνη δικαιωμα σου.kosths BXL έγραψε:ρε φιλε βλεπεις στοιχεια η ονοματα ? αντιλαμβανεσαι πως μπαινουν τα στοιχεια του ναρει σε σχεση με αυτα του ζιβκοβιτς για να υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης αναλογα με τις απαιτησεις του αγωνα ? επισης δεν εχουμε μονο δυο θεσεις κενες...αριστερα εχεις αλλη μια εκτος απο τον δωνη γτ αν τον παρεις θα ειναι ο μονος αριστερα...ο μουργκ φευγει ο μπισεσβαρ οπως βλεπεις δεν τον κραταμε και αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει αριστερο εξτρεμ στον ΠΑΟΚ και προφανως δεν θα μεινεις μονο με εναν...αρα τι ακριβως δεν βγαζει νοημα ? δεν βγαζει νοημα που ο λουτσεσκου με τον μποτο κανουν τις επιλογες τους χωρις να μας ρωτανε ? ισχυει δεν βγαζει νοημα λογικα που να ξερουν απο μπαλα αυτοιGospi έγραψε:Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα έχουν στο μυαλο τους για τα εξτρεμ. Ειναι η μονη θεση π εχουμε πληροτητα απο μετριους εως κακους ποδοσφαιριστες και δεν βλεπω να γινεται προσπαθεια για βελτιωση της καταστασης. Δηλαδη εχουμε 2 θεσεις μονο διαθεσιμες και οι βασικοι μας στοχοι ειναι ο Ναρει και ο Δωνης? Δεν βγαζει νοημα. Δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτη ειναι η στοχευση μας.
Ολα τα αλλα που γραφεις δεν αξίζουν καν σχολιασμου.
καλα σχολιασμου δεν αξιζει το σχολιο σου αλλα το παραβλεπω, γτ σου γραφω οτι προφανως εκτος του δωνη θα ερθει και αλλος εξτρεμ αρα το πως βγαζεις συμπερασμα οτι ειμαι καλυμμενος με καντουρι δωνη οταν τον καντουρι δεν τον μετρησα καν το ξερεις μονο εσυ...τα υπολοιπα δεν μπορεις να τα σχολιασεις γτ αν μπεις στη διαδικιασια να μιλησεις ποδοσφαιρικα και για τα στοιχεια του ναρει πχ εκει θα φανει το με πια λογικη εκανες το αρχικο σχολιο...σιγουρα οχι με ποδοσφαιρικη θα πω εγω αλλα με την κλασσικη του οτι και να γινει κατι θα βρουμε να πουμε....ευκολο να λεμε γενικοτητες αλλα δυσκολο να αποδομησεις επιλογες που ποδοσφαιρικα εχουν νοημα οπως του ναρει για καλυψη του αντριγια...
Mε τις μεταγραφες Δωνη και Ναρει θα κλεισει λογικα ο πρωτος κυκλος της ενισχυσης και με αυτο το ροστερ θα παμε στα Ευρωπαικα παιχνιδια (μικρη επιφυλαξη για στοπερ λογω καθυστερησης του Νορβηγου).
Στη συνεχεια και μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου θα γινουν και αλλες κινησεις,καθως η αγορα θα γεμιζει συνεχως και θα ειναι σαφως πιο ευκολο να προσεγγισεις παικτες μεγαλυτερης αξιας και κοστους.
Θα πρεπει να δουμε τι θα γινει και με τις αποχωρησεις - πωλησεις ,καθως σιγουρα θα υπαρξουν αρκετες.Να κανει οποιοσδηποτε προβλεψη και ειδικα δημοσιογραφος ,οταν ηδη κατα διαστηματα εχουν γραψει οτι ναναι ,ειναι τουλαχιστον αστειο.Περιμενε κανεις τον Νταντας,ενισχυση στα χαφ χωρις αποχωρηση? Στα στοπερ αρχικα εγραφαν 1 που εγινε δυο που εγιναν τρεις για να ξαναγινουν δυο...Τη στροφη στους Ελληνες την διερευσε η ΠΑΕ.Γενικα το πλανο μεχρι τωρα ειναι κατι ζωντανο,διαμορφωνεται καθε μερα και διαφορετικα.Δεν ειναι δυνατον να κλεισει το ροστερ απο τον Ιουνιο και σιγουρα εχει κρατησει μπατζετ καβατζα ο Μποτο.
Στη συνεχεια και μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου θα γινουν και αλλες κινησεις,καθως η αγορα θα γεμιζει συνεχως και θα ειναι σαφως πιο ευκολο να προσεγγισεις παικτες μεγαλυτερης αξιας και κοστους.
Θα πρεπει να δουμε τι θα γινει και με τις αποχωρησεις - πωλησεις ,καθως σιγουρα θα υπαρξουν αρκετες.Να κανει οποιοσδηποτε προβλεψη και ειδικα δημοσιογραφος ,οταν ηδη κατα διαστηματα εχουν γραψει οτι ναναι ,ειναι τουλαχιστον αστειο.Περιμενε κανεις τον Νταντας,ενισχυση στα χαφ χωρις αποχωρηση? Στα στοπερ αρχικα εγραφαν 1 που εγινε δυο που εγιναν τρεις για να ξαναγινουν δυο...Τη στροφη στους Ελληνες την διερευσε η ΠΑΕ.Γενικα το πλανο μεχρι τωρα ειναι κατι ζωντανο,διαμορφωνεται καθε μερα και διαφορετικα.Δεν ειναι δυνατον να κλεισει το ροστερ απο τον Ιουνιο και σιγουρα εχει κρατησει μπατζετ καβατζα ο Μποτο.
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ το λέω σήμερα χωρίς να έχω γνώση
Εξτρεμ θα έρθει κι άλλο.
Εδώ ειμαστε
Επίσης το ότι ενώ γίνεται σοβαρότατη προσπάθεια άρχισε πάλι μια κατάσταση μα δε βλέπουν, μα το ένα μα το άλλο..
Ψυχραιμία
Γεμισε το ροστερ και έχουμε άλλους 2 μήνες μπροστά.
Να δούμε τις προσθαφαιρεσεις και μετα
Έχει δρόμο η υπόθεση!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξτρεμ θα έρθει κι άλλο.
Εδώ ειμαστε
Επίσης το ότι ενώ γίνεται σοβαρότατη προσπάθεια άρχισε πάλι μια κατάσταση μα δε βλέπουν, μα το ένα μα το άλλο..
Ψυχραιμία
Γεμισε το ροστερ και έχουμε άλλους 2 μήνες μπροστά.
Να δούμε τις προσθαφαιρεσεις και μετα
Έχει δρόμο η υπόθεση!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εεεεεεε χωριανοί!
Ηρεμηστε
Θυμηθείτε ότι το ΤΕΛΙΚΟ συμπέρασμα για την ΤΕΛΙΚΗ μορφή του ρόστερ το βγάζουμε στο ΤΕΛΟΣ των μεταγραφών. Όχι στα μέσα-τελη Ιουνίου
Αν προηγηθούν οι βαρβατες μεταγραφές και "κλείσουμε" με μέτριους, επικρατεί πανζουρλισμος και "πάμε να τ αγαπήσουμε όλα"
Αν όμως ξεκινάμε με μέτριους μα ςτρωει η φαγωμαρα ότι "αμάν, αυτό ήταν, οριακά σώζουμε την Πέμπτη θέση".
Ηρεμηστε λιγο
Ηρεμηστε
Θυμηθείτε ότι το ΤΕΛΙΚΟ συμπέρασμα για την ΤΕΛΙΚΗ μορφή του ρόστερ το βγάζουμε στο ΤΕΛΟΣ των μεταγραφών. Όχι στα μέσα-τελη Ιουνίου
Αν προηγηθούν οι βαρβατες μεταγραφές και "κλείσουμε" με μέτριους, επικρατεί πανζουρλισμος και "πάμε να τ αγαπήσουμε όλα"
Αν όμως ξεκινάμε με μέτριους μα ςτρωει η φαγωμαρα ότι "αμάν, αυτό ήταν, οριακά σώζουμε την Πέμπτη θέση".
Ηρεμηστε λιγο
Ποια καριέρα έχει ο Δωνης ρε παλικαρια, τι είναι αυτά που γράφετε;
Μια συμπαθητική χρόνια στην Μπουντεσλιγκα το 18/19 με 1124 λεπτά και 5 γκολ/2 ασιστ.
Από κει και πέρα το απόλυτο τίποτα.
Πτωτική πορεία χωρίς σταματημό.
Το μόνο θετικό είναι ότι είναι γηγενής (ελπίζω) και προφανώς φτηνός καθώς θα καλύψουμε απ ότι διαβάζω μέρος του συμβολαίου του.
Υ.Γ. Δεν θα ρθει άλλο αριστερό εξτρεμ, δεν χρειαζόταν να το επιβεβαιώσει ο Κολκας. Φως φανάρι είναι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια συμπαθητική χρόνια στην Μπουντεσλιγκα το 18/19 με 1124 λεπτά και 5 γκολ/2 ασιστ.
Από κει και πέρα το απόλυτο τίποτα.
Πτωτική πορεία χωρίς σταματημό.
Το μόνο θετικό είναι ότι είναι γηγενής (ελπίζω) και προφανώς φτηνός καθώς θα καλύψουμε απ ότι διαβάζω μέρος του συμβολαίου του.
Υ.Γ. Δεν θα ρθει άλλο αριστερό εξτρεμ, δεν χρειαζόταν να το επιβεβαιώσει ο Κολκας. Φως φανάρι είναι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ο κολκας αυτο που εγραψε στο αρθρο για το φορ και το εξτρεμ το ειπε και στην προχθεσινη εκπομπη στο παοκ24 ...την ιδια στιγμη στην ιδια εκπομπη απλα λιγα λεπτα πιο πριν ο ιδιος ειχε πει και ο τζορμπα οτι θα πεσουν λευτα για εξτρεμ....βγαλτε συμπερασματα...