Ε πολυ εκνευριστικο ομως να το ξερετε τοσοι κ να μην το ξερουμε οι υπολοιποι.Δλδ οκ χειροτεροι απο αρδ.nunies4 έγραψε:Αυξάνονται οι συνοπαδοι που ξέρουν τον εκλεκτό...
Μόνο τα πουλιά μας οι δημοσιογράφοι δεν έχουν ιδέα...
Το επάγγελμα στα καλύτερα του...
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Εγώ πιστεύω ότι ο αντικατάστασης του Τζόλη είναι ο Florin Tanase της στεαουα
- sourmenetes
- Moderator
Σιγά μη σου πούνε.. Είσαι ικανός να στηθεί από σήμερα στο αεροδρόμιο..barlow4 έγραψε:Ε πολυ εκνευριστικο ομως να το ξερετε τοσοι κ να μην το ξερουμε οι υπολοιποι.Δλδ οκ χειροτεροι απο αρδ.nunies4 έγραψε:Αυξάνονται οι συνοπαδοι που ξέρουν τον εκλεκτό...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακάριobanebane έγραψε:Σε 4 μήνες 22 μέρες 6 ώρες και 33 λεπτά,κλείνει τα 30.

Μα ούτε εγώ γνωρίζω...Αλλά το διασκεδάζω αφάνταστα. Ο καθένας βγάζει το ποδοσφαιρικό του απωθημένο...barlow4 έγραψε:Ε πολυ εκνευριστικο ομως να το ξερετε τοσοι κ να μην το ξερουμε οι υπολοιποι.Δλδ οκ χειροτεροι απο αρδ.nunies4 έγραψε:Αυξάνονται οι συνοπαδοι που ξέρουν τον εκλεκτό...
Ότι πρέπει δηλαδή για μια μεταγραφική περίοδο.
ποιον λετε ??Jeremy4 έγραψε:Μακάριobanebane έγραψε:Σε 4 μήνες 22 μέρες 6 ώρες και 33 λεπτά,κλείνει τα 30.
Αν πάμε να πάρουμε τανασε τώρα που ο μπεκαλι ξέρει πως έχουμε ρευστό γύρω στο επόμενο καλοκαίρι θα έχουμε συμφωνήσει
- bersekeros
Παικταράς, εάν είναι αυτός!Peloponnisios έγραψε:Μακάρι να ισχύουν οι 4 μήνες και 22 ημέρες..Όπως και τα IKEA..Τότε ναι,οι αντίπαλοι θα θέλουν συναρμολόγηση!
Όσο για το αργός....
Έ, δεν είναι και τόσο αργός.
Ποιός είναι γρηγορότερος αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό πρωκτάθλημα (αλλά και στον ΠΑΟΚ), από αυτόν;
- PaokPatraG4
Αυτόν λένε....Demir έγραψε:ποιον λετε ??Jeremy4 έγραψε:Μακάριobanebane έγραψε:Σε 4 μήνες 22 μέρες 6 ώρες και 33 λεπτά,κλείνει τα 30.
https://www.transfermarkt.com/viktor-cl ... ler/116598
- bersekeros
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ θυμάμαι ότι πέρσι στο παιχνίδι στην Ρωσία μας έπαιζε μόνος του αυτός και ο Καμπελα..
Να έχεις ένα άκρο τον Ζιφκοβιτς, στο άλλο αυτόν και στο 10 τον Ιταλό μάγο, και τον Κλάους να έχεις φορ, 20 γκολ θα βάλει
Να έχεις ένα άκρο τον Ζιφκοβιτς, στο άλλο αυτόν και στο 10 τον Ιταλό μάγο, και τον Κλάους να έχεις φορ, 20 γκολ θα βάλει