Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
τι ασχολείστε μωρέ με τη σχέση γαυροσκούληκων?
οι γαύροι το χαίρονται
τα σκουλήκια δεν χαλιούνται
η υπόλοιπη χώρα το γνωρίζει και γελάει
εμείς τον παίζουμε, γιατί είμαστε υπεράνω
οι γαύροι το χαίρονται
ποσο ποιο χαμηλα ρε ρουληδες ......τα γιουσουφακια του βορρα.....
να ρωτήσω κάτι;
επιτρέπεται ποδοσφαιριστής να κάνει 2 μεταγραφές μέσα στην ίδια μεταγραφική περίοδο?
απ'ό,τι ξέρω όχι
επιτρέπεται ποδοσφαιριστής να κάνει 2 μεταγραφές μέσα στην ίδια μεταγραφική περίοδο?
απ'ό,τι ξέρω όχι
Αυτά είναι μόνο δηλαδή τα μέσα; Δεν έχει άλλα; Κι όταν λέω επιβεβαίωση δεν λέω ότι είναι ψέμματα, αλλα εννοώ να διασταυρωθεί και να επαληθευτεί. Ένα έγγραφο κάτι. Δεν περιμέναμε αυτό για να δούμε τα σκατα στα οποία μαζί κυλάνε οι δυο αυτοί.Мир έγραψε:Περιμένεται να το διαβάζεται από τον κοκκινο πρωκταθλητη ή από τον χρυσάνθεμο;
Sent from my iPhone using Tapatalk
WestBlock4 έγραψε:Καμία εξάρτηση απλα δυναμώνει το κλίμα στη θεσνικη κ παίρνει δυνατότερους συμμάχους σαν παράρτημα.Mīngus έγραψε:Την εξάρτηση του Κάρυ από τον χοντρό την καταλαβαίνω απόλυτα.
Προσπαθώ να καταλάβω και το αντίστροφο όμως, γιατί βλέπω ότι κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για το φιλαράκι του και δεν τον έχω για τόσο ανιδιοτελή τύπο τον Βαγγέλα.
Ακομη κ σε υποτιθέμενα σκάνδαλα βλέπε σιαμπανη.
Αν και αυτό που ήξερα εγω ήταν ότι η αδερφή του παλέτα κάνει δουλειές με το Κόκκαλη φέτος και για αυτό πήρε φορά. Τώρα για το ροουζ που έβγαλε το sdna αν θυμάμαι καλά τον ιουνιο λεγανε ότι πάει μεταγραφή στον γαυρο κ τα ληκια σκουζανε, ελπίζω να έχουν τρναταχτες αποδειξεις κ να ρίξουμε γελιο
ΕΠΟ
Περίοδος εγγραφών – μεταγραφών που αφορά τα επαγγελματικά σωματεία
➜ Θερινή μεταγραφική περίοδος επαγγελματικών σωματείων για διεθνείς και εσωτερικές κινήσεις: 1/7/2021-31/8/2021
➜ Θερινή μεταγραφική περίοδος επαγγελματικών σωματείων για ανέργους επαγγελματίες, για διεθνείς και εσωτερικές κινήσεις: 1/9/2021-17/9/2021
➜ Χειμερινή μεταγραφική περίοδος επαγγελματικών σωματείων για διεθνείς και εσωτερικές κινήσεις: 1/1/2022-31/1/2022
➜ Χειμερινή μεταγραφική περίοδος επαγγελματικών σωματείων για άνεργους επαγγελματίες για διεθνείς και εσωτερικές κινήσεις: 1/2/2022-15/2/2022
➜ Επιτρέπονται σε όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου από 1/7/2021-30/6/2022 οι τροποποιήσεις συμβολαίων επαγγελματιών που ανήκουν ήδη στη δύναμη μιας ΠΑΕ
➜ Επιτρέπονται σε όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου από 1/7/2021-30/6/2022 οι αλλαγές ιδιότητας (από ερασιτέχνες σε επαγγελματίες) σε όσους ποδοσφαιριστές ανήκουν ήδη στη δύναμη μιας ΠΑΕ.
Για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη δύναμη του ιδρυτικού σωματείου μιας ΠΑΕ απαιτείται η διενέργεια μεταγραφής ώστε να ενταχθεί στη δύναμη της ΠΑΕ και αυτή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός των ανωτέρω περιόδων.
Στις 30/6/21, ανακοινώθηκε από την Legia
https://t.co/NtyfZ4CIy6 https://t.co/Y260STHvm5 https://twitter.com/LegiaWarszawa/statu ... 40901?s=20
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Δευ 06 Σεπ 2021, 22:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ο ροουζ δεν ηταν που ειχε δωσει συνεντευξη στο εξωτερικο φορωντας την φανελα του καμαρα?
ειπαμε ρε κουφαλες να ειστε παραρτημα αλλα εσεις το εχετε παει σε αλλο επιπεδο
ειπαμε ρε κουφαλες να ειστε παραρτημα αλλα εσεις το εχετε παει σε αλλο επιπεδο

Παντός βρήκαμε πως παρέκαμψαν το Financial fair play της UEFA, όπως η PSV.
Με δωρεές από τον Οργανισμό Σεσημασμένων Φίλων Πακιστάν γνωστού και ως με τα αρχικά ΟΣΦΠ.
Με δωρεές από τον Οργανισμό Σεσημασμένων Φίλων Πακιστάν γνωστού και ως με τα αρχικά ΟΣΦΠ.
αναποδα τα λεςdanirifle έγραψε:τι ασχολείστε μωρέ με τη σχέση γαυροσκούληκων?
οι γαύροι το χαίρονται
τα σκουληκια το χαιρονται
οι γαυροι δεν χαλιουνται
-
Με ανεξάρτητα μέλη στην εεα μια χαρά γράφεται απόφαση για επιρροή, αλλά με την εεα της νδ ξέχνα το. Γενικότερα και ο πιο αδαής από πολιτικά πρέπει να χει καταλάβει ότι με κυβέρνηση κούλη είμαστε αποκλεισμένοι από παντού στο παρασκήνιοAnthimox έγραψε:Νομικά δεν έχει γίνει τίποτα παράνομο. Ο Άρης πούλησε ένα παίκτη στον Ολυμπιακό και την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός τον πούλησε στη Λέγκια. ΝΟΜΙΚΑ δεν υπάρχει κάτι μεμπτό.
Ηθικά δεν νομίζω να αλλάζει κάτι. Υπάρχει κανείς φυσιολογικός οπαδός που δεν γνωρίζει πως ο Άρης είναι παράρτημα του Ολυμπιακού; Στην καφετερία οπαδοί του Άρη βλέπουν αγώνα του Ολυμπιακού και λένε αυτοσαρκαζόμενοι "παίζουν τα κεντρικά".
Επικοινωνιακά δεν ξέρω πόσο μπορεί να ζημιώσει τον Άρη μια τέτοια ιστορία. Σίγουρα είναι δυσκολότερο τώρα να υπάρξουν πολιτικές πιέσεις για σβήσιμο του -6, αν και αυτοί έχουν αποδείξει πως δεν έχουν φιλότιμο για να επηρεάζονται από τέτοιες "λεπτομέρειες".
Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν τέτοια κίνηση μπορεί να στοιχειοθετήσει επιρροή ας μας το αναλύσει. Προσωπική μου εκτίμηση πάντως είναι πως νομικά δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
σωστά φίλε
είχα στο μυαλό μου το συγκεκριμένο σκηνικό με την λέγκια
είχα στο μυαλό μου το συγκεκριμένο σκηνικό με την λέγκια
Αυτοί οι μ@λ@κες θα ρίξουν την κυβέρνηση τους, για μια λαμογίστικη κωλομεταγραφή.
Εδώ ο πρόεδρος τής ΕΠΟ και παίρνει ουσιαστικά το μέρος ομάδας που καταδικάστηκε για καραμπινάτη πλαστογραφία.
Περιμένουμε δικαιοσύνη σ´αυτή τη χώρα;
Περιμένουμε δικαιοσύνη σ´αυτή τη χώρα;
- anekfrastos
Εμένα μου φαίνεται τόσο χοντρό που φοβάμαι ότι μπορεί να μην ισχύει κ να είναι παγίδα στο sdna για να εκτεθούν.Immemoric έγραψε:Για να περιμένουμε επιβεβαίωση γιατί το sdna από μόνο του δεν είναι και το πιο έγκυρο μέσο…
Όχι εννοείται ότι έχω οποιαδήποτε αμφιβολία για τη σχέση τους.
Είναι τόσο χοντρό, που ντρέπομαι εγώ που το διάβασα.
Εγώ πάντως έχω πίστη πως θα τους τρέξουμε όπως τους τρέξαμε για το σαλέ και τον Σιαμπάνη. Δεν τις αφήνουν αναπάντητες τέτοιες προκλήσεις οι δικοί μας.