Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Σε άλλα νέα ο Στέλιος Καζάζης υπέβαλλε την παραίτησή του και ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή.
- miburosaito
Για τη διακοπη στις γυναικες η αληθεια ειναι οτι ο Τυχαλας δεν θυμομουν τι ελεγε αλλα η Ροντογιαννη προσπαθουσε οντως να κρατησει αντικειμενικη αποψη, μεταξυ υγειονομικου κινδυνου, βιοποριστικης καλυψης στις αθλητριες (μιας και δεν δικαιουταν επιδομα αφου ακομα ειναι ερασιτεχνικο το πρωταθλημα), της υπαρχουσας επενδυσης που ειχε γινει απο τις ομαδες, κτλ..PaokCuba4 έγραψε:
Εγώ ξέρω ότι τόσο για τη διακοπή του Πρωταθλήματος στις γυναίκες όσο και για τη φωτογραφική διάταξη των 5 ξένων το 2017/2018 μόνο οι Τυχάλας και Ροντογιάννη ακολούθησαν αντικειμενική άποψη.
Για τους 5 ξενους μονο τον Λεμονιδη θυμαμαι παραφωνια, συγγνωμη δηλαδη ο Καρακουσης ή ο Ασημακοπουλος τι ελεγαν δηλαδη?
FYI. Μεγαλυτερη απογοητευση απο τη σταση του ερασιτεχνη σε εκεινο το θεμα δεν υπαρχει. Πιο πολυ αυτο μου εχει μεινει απο εκεινη την ιστορια παρα η σταση των δημοσιογραφων. Ο Τσαλοπουλος να ωρυεται και ο ερασιτεχνης να κοιμαται τον υπνο του δικαιου...
PaokCuba4 έγραψε: Όπως και για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος το 19/20 στους άνδρες, όπου ο Καρακούσης προκλητικά προσπαθούσε να πείσει κόσμο ότι ήταν το σωστό μιλώντας για πρωτοπορία και από κάτω τον κοροϊδευαν οι πάντες. Αυτό που έκανε ο Καρακούσης είναι καθαρά "πράσινη" αντίληψη και μάλιστα σε ιστοσελίδα που δεν ανήκει στον Παναθηναϊκό. Να ήταν στο PAO24 δε θα έλεγα τίποτα. Όπως δε λέω για τον Λεμονίδη όπου πετάει τη λάσπη του σε οπαδική εφημερίδα που δε θα τη διαβάσει κανείς άλλος παρά μόνο οι συνοπαδοί του.
Ενα αλλο κλασικο παραδειγμα χωρισμου σε στρατοπεδα...
Και ειναι τα ιδια στρατοπεδα που αλλαξαν τον επομενο χρονο τροπαρι, στην αποφαση για τα (μη) πλει οφ

Ομολογω οτι εγω προσωπικα δεν εχω θεμα με το που γραφουν, αρκει να ειναι ξεκαθαροι οτι υποστηριζουν καποια ομαδα, εν προκειμενω ο Καρακουσης δεν εχει κρυφτει.
Δεν καταφερα να το βρω το κειμενο αλλα δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω.PaokCuba4 έγραψε: Εγώ για τον Ασημακόπουλο δεν εννοώ καθόλου ότι μίλησε ρατσιστικά. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι δικαίωμά του να συμφωνήσει ή όχι με ένα ρόστερ, αλλά άλλο να βγω και να πω ότι οι ξένοι του ΠΑΟΚ είναι ρίσκο γιατί ο Χιμένεθ δεν έχει υποδοχή ή είναι παίκτης ψυχολογίας και γιατί ο Σεπέδα είναι η πρώτη του έξοδος από την Κούβα και επομένως αμφιβάλλω για το αν θα προσαρμοστεί και άλλο να βγω με γλώσσα καθαρά οπαδική και να λέω για "εκρηκτικότητα" αθλητών που προκαλεί εκνευρισμό και μπορεί να "κουτουλάνε" μεταξύ τους γιατί δεν έχουν ψυχραιμία και ότι αυτό θα φέρει εκνευρισμό στους πάντες. Αυτή δεν είναι αθλητική άποψη, είναι καφενείου και έχει απόχρωση.
Καλο ειναι οι δημοσιογραφοι παντως να διατηρουν ενα επιπεδο στο υφος τους, γενικος κανονας
Ειναι απαραδεκτο αυτο που συμβαινει και δεν βλεπω να υπαρχει και καποια εξοδος απο αυτη την κατασταση...PaokCuba4 έγραψε:Στη Θεσσαλονίκη πέρα ότι δεν υπάρχει δημοσιογράφος στα του βόλεϊ, έχεις και τον Α.Σ. με τα non-paper που δεν αφήνει να βγαίνουν ειδήσεις. Αυτό είναι η καθοδήγηση που λέμε. Που επίσης είναι κατακριτέο και δυστυχώς έχει εξελιχθεί σε συνήθεια.
Τωρα πια ειμαστε σε ενα δρομο χωρις επιστροφη, οταν ολος ο τυπος ειναι καθοδηγουμενος απο τη μια ή την αλλη πλευρα αυτο που ζητας ειναι ουτοπικο, καλα κανεις και το αναφερεις για να θυμιζεις και το 'κανονικο', αλλα ειμαστε σε μια δινη που δεν ξερω πως θα βγουμε απο εκει μεσα. Γενικα για τον τυπο ειναι το σχολιο.PaokCuba4 έγραψε:Δυστυχώς η ελληνική δημοσιογραφία και αθλητικογραφία έκανε ουτοπικό το ζήτημα της αντικειμενικής άποψης και είδησης. Και να φανταστείς ότι κάποτε ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Εγώ ζητάω κάτι πολύ απλό που δε βρίσκεται στην Ελλάδα.
Συγγνώμη και πάλι που είμαι ονειροπόλος, αλλά το κομμάτι αυτό είναι κάτι που με πικραίνει και δεν αφορά μόνο τα αθλητικά αλλά και κοινωνικά θέματα.
Παντως δεν υπαρχει μονο στην Ελλαδα αυτο, επειδη ημουν και στις ΗΠΑ καποιο καιρο και γενικα μου αρεσουν να παρακολουθω τα Αμερικανικα μεσα (ακομα και τωρα), οτι βλεπουμε να συμβαινει στην Ελλαδα τωρα, εχει ηδη συμβει στις ΗΠΑ 10 ή και 20 χρονια πριν. Απο την συγκεντρωση του τυπου σε ολιγαρχες μεχρι την θεματολογια (βλεπω οτι εχουμε war on Christmas και στην Ελλαδα τωρα

PaokCuba4 έγραψε:Στο μπάσκετ για παράδειγμα δεν μπαίνω καν να διαβάσω απόψεις, παρά μόνο στο Basketplus. Ο Μοσχοβίτης και ο Κόλκας θα μου πουν για μπάσκετ; Όχι βέβαια! Ή ο Μελάγιες με το Νικολογιάννη με το σούργελο τον Παπαδογιάννη; Στη μπάλα δε το ψάχνω καν, γιατί δεν ασχολούμαι πλέον με το ποδόσφαιρο.
Στο μπασκετ ειναι τραγικο το επιπεδο των δημοσιογραφων....
Ξεφυγαμε παντως λιγο απο τα βολεικα, αλλα μου αρεσε που καναμε αυτη τη κουβεντα

Μπηκα στη διαδικασια να ξαναδω τι ειχαν πει οι συγκεκριμενοι για τα δυο θεματα που ανεφερα, οπως επισης μου ειπες και εσυ τη σταση καποιων που δεν θυμομουν για αλλα θεματα. Ειναι καλο να τους τσεκαρουμε μετα απο καποιο καιρο, για να ξερουμε ποιος εχει πει τι και ποτε το εχει πει...
- miburosaito
-
Έχουμε νέα για το σημερινό παιχνίδι? Θα διεξαχθεί κανονικά?

Εξαιτίας της Covid Αν βγεί συγκεκριμένος αριθμός θετικών τέστ πριν τον αγώνα αναβάλεται.
Για να μην ακούσαμε κάτι μέχρι αυτήν την ώρα, λογικά είναι όλα εντάξει.
ΕΡΤ3 δηλαδή όσοι είμαστε απο υπολογιστή θα δυσκολευθούμε να το δούμε.
Για να μην ακούσαμε κάτι μέχρι αυτήν την ώρα, λογικά είναι όλα εντάξει.
ΕΡΤ3 δηλαδή όσοι είμαστε απο υπολογιστή θα δυσκολευθούμε να το δούμε.
-
αφου δεν εχει αποσυρθει απο το στοιχημα κατι ξερουν αυτοι.αν παιξεις νικη ΠΑΟΚ σε λιγο θα πληρωνεις προστιμο
- Metagrafakias
-
Χωρίς Μπράουν το σημερινό παιχνίδι. Ακόμα δε ξέρουμε το λόγο. Πάντως δεν πρόκειται για τραυματισμό.
- sourmenetes
- Moderator
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ! 
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

sourmenetes έγραψε:Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ!

Παίζουμε όσο χρειάζεται και κάνουμε το 1-0. Ξεκινήσαμε μέτρια στην αρχή και ειδικά ο Ουολς με τις διπλές μπαλιές και ο Κουμεντάκης σε υποδοχή. Ανεβήκαμε μετά και το καθαρίσαμε. Ο Ούντρις συνεχίζει ακάθεκτος, μπλοκ καλό και χωρίς Μπράουν. Κουμεντάκης καλός επιθετικά με κάποια λαθάκια.
Ο Μπράουν πιθανότατα είναι σε άδεια.
Ο Μπράουν πιθανότατα είναι σε άδεια.