ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

gika έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Φαντασου ποσο τσατιστηκε που το εγραψε 4 φορες :lol:
:lol: :lol: :lol:

Ο καημένος, τα ίδια έγραφε και πέρσι τέτοιο καιρό.
Μετά ήρθε η 31η Ιανουαρίου και η ομάδα είχε ενισχυθεί με 0 παίκτες.
Δεν μαθαίνει. Το καλό είναι ότι δεν απογοητεύεται ποτέ όμως.
Ο ΠΑΟΚ είναι εναλλαγή άσπρου και μαύρου. Για τον εορπτολ είναι μόνο άσπρο.
Ο καημένος ο ερπτολ που αγαπάει ανιδιοτελως την ομάδα. Ανεξάρτητου πριγιο ή Εσιτι! Δεν μαζευεστε λέω γω;; Άντε να πούμε, μέσα στην ειρωνεία ολοι!
gpap

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από gpap »

Λίγοι έγιναν ΠΑΟΚ λόγω των μεταγραφών.
Οι περισσότεροι, και κυρίως αυτοί που δεν χάνουν αγώνα, γίνανε ΠΑΟΚ λόγω άλλων παραγόντων
που δεν σχετίζονται με τις μεταγραφές στο ελάχιστο.

Προσωπικά θεωρώ πως οι μεταγραφές Λάμπρου-ΆμΡα είναι στοίχημα, κυρίως λόγω των προηγούμενων ευκαιριών
που τους δόθηκαν.

Όσο αφορά τον Πρίγιο, θεωρώ δεδομένο πως η εικόνα που έχουμε για τον Πρίγιο από την προηγούμενη φορά, είναι διαφορετική από τον σημερινό Πρίγιο. Λάθη τύπου Στοχ, δεν πρέπει να ξαναγίνουν.

Από εκεί κ πέρα, σαφώς και χρειαζόμαστε παίχτες, εφόσον έχουμε αποδεχθεί πως από το υπάρχων υλικό έχουμε πάρει το 100%.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Έχουμε δει τι μπορούν να προσφέρουν Λάμπρου και Ουαρντα και δυστυχώς δεν είναι πολλά. Προσωπικά πίστευα πολύ τον Λάμπρου αλλα με έχει διαψεύσει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

bersekeros έγραψε:
aivas19 έγραψε:Gospi ασχετο, σημερα ο Τζορμπα ειπε στον Πλιακο οτι ο ΠΑΟΚ μιλαει με φορ ή χαφ ΟΝΟΜΑΤΑΡΑ που δεν το φανταζεται κανεις αλλα δεν λεει κατι γιατι ειναι νωρις. Ετσι δεν ειπωθηκε; Η του εκανε καζουρα; Υπαρχουν ψιθυροι για χαφαρο, οποιος ξερει κατι ας το ριξει
Δύσκολα φίλε aivas να βγει κάποιο όνομα που δεν έχει πεταχτεί έστω και στο άσχετο και εδώ μέσα.
Και αυτό γιατί και η αγορά του Ιανουαρίου είναι συγκεκριμένη...και η πόλη μικρή...και γράφουν πολλοί και διάφοροι που ούτε ξέρουμε ποιοί είναι, ούτε την ιδιότητά τους.

Αλλά έστω κι έτσι έχει τον χουλιαμά του. Ιδίως αν κάποιος διαβάζει καθημερινά και τακτικά το φόρουμ.

Εμένα ας πούμε με ιντριγκάρουν μερικές φορές τα post του agios που πάει και πετάει ξερωγώ το όνομα Gaston Brugman ή Rodrigo Pinho ή κάτι όπως το άλλο το post του van roy που μιλούσε για την scouting team του ΠΑΟΚ και ότι αυτή απαξιώνεται όταν γυρνάνε παίκτες που γουστάρει ο κόσμος.

Πάντως μεταγραφικά καλές/χρήσιμες είναι οι προσθήκες του Warda και του Λάμπρου.

Εγώ θέλω σαν τρελός τον Πρίγιοβιτς πίσω.

Και τέλος επειδή ακούγεται το όνομα του Φερράρι σποραδικά στα ράδια, που δεν ξέρω αν έχει βάση η όχι...αλλά θα ήθελα να πω μια σκέψη.

Σε περίπτωση που πωληθεί ο Γιαννούλης τώρα....σε πολλούς μπορεί να φανεί ότι πετάμε λευκή πετσέτα.

Με δεδομένο όμως ότι κανένας δεν βλέπω, να ξεκαλουπώνεται, για να βρει άλλη ομάδα, από αυτούς που δεν υπολογίζονται ή τους έχει ζητηθεί να βρουν ομάδα...

Μία ενδεχόμενη πώληση Γιαννούλη και αντικατάστασή του από τον Φερράρι, δεδομένου και του FFP - που είμαστε πιο χαλαρά πλέον...

Θα μπορούσε με 5-6-7 εκατομμύρια να χρηματοδοτηθεί όλη η μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη και να χτυπήσουμε αγωνιστικά το Πρωτάθλημα, χωρίς να μπούμε μέσα οικονομικά και με δεδομένη την οικονομική αποτυχία μέχρι τώρα των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ που στοίχισε η μεταγραφή Τσόλακ.
Σωστος εισαι Bersek. Παιζονται πολλα απο τις μεταγραφες Γεναρη, γιατι ο Παμπλο παει καλα στο πρωταθλημα και πλεον η ΠΑΕ φαινεται να μην μασαει στον εξωαγωνιστικο πολεμο (εχει και αυτο το αντικτυπο εντος γηπέδου). Συμφωνω επισης σε οσα ειπες. Μακαρι ο Γιαννουλης να φερει λεφτα και να επενδυθουν καταλληλα, Γιαννουλη αλλον δυσκολα βρισκεις οποτε Φεράρι φτηνια και παλι Φεραρι. Βλεπω ποσο επηρεαζει το ΦΦΠ τον αγωνιστικο σχεδιασμο και απλα θελω να φυγουμε απο αυτο, plus κανεις αναντικαταστατος, μας στοιχιζουν οι κακες πωλησεις, πρεπει να πουλαμε στο peak και το παλικαρι θα παιξει μπαλιτσα να κανει καριερα. Με εχουν πει λογιστη πολλακις αλλα αυτο γουσταρω για την ομαδα. Στην τελικη δες τον Μπερτολιο και τον Ανσαριφαρντ που πανε τρενο. Σιγουρα θα βοηθησουν οι επιστροφες και ειναι και κομβικο το σημειο να φερει τωρα χαφ και φορ και να τα δωσουμε ολα για την κουπα (γιατι οχι; )και να παμε τσουλου ή γιουροπα τον Αυγουστο. Αυτο διακυβεύεται φετος, να πεταξεις τον γαβρο στο κονφερενς και στην μιζερια, δεν ειναι χοντροπετσοι σαν εμάς αυτοι, θα πεσει κραξιμο και μακαρι να παρει η μπαλα και τα κιτρινομαυρα γατια γιατι νομιζουν οτι ξυπνησαν. Σορι που μακρηγορησα. δεκτο το μπαν [GRINNING FACE WITH SMILING EYES].
Συνοψη: Ξεφορτωμα Εσιτι Μπισε Τσολακ Ζαμπα (εστω και ενα μυριο διωχτον να μην τον βλεπω), φερε χαφ και φορ για Γεναρη, πας για 6 νικες και 2 χ (προβλεψη Χ με Γαβρο εκτος και Ατρομητο). Καλοκαιρι Δουβικα απο τωρα και οτι αλλο ερθει. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ
Van Roy

Δημοσίευση από Van Roy »

bersekeros έγραψε:
Van Roy έγραψε:Όσο επιστρέφουν παίχτες γιατι γουστάρει ο οπαδός κ απαξιωνεται το τμήμα σκαουτινγκ δεν υπάρχει ελπίδα
Μου προξένησε το ενδιαφέρον αυτό το παραπάνω σχόλιο και έκανα μια μικρή αναζήτηση για να δω από ποιούς αποτελείται το τμήμα scouting του ΠΑΟΚ. (Για επαγγελματίες παίκτες εννοώ.... γιατί βρήκα και κάποια επιπλέον ονόματα από παλιότερο δημοσίευμα που αφορούν τις ακαδημίες και αυτά είναι τα.... Scouter: Κωνσταντίνος Λαγωνίδης, Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Κωνσταντίνος Μαλιούφας, Στέφανος Μπορμπόκης).

Σύμφωνα με το transfermarkt,σήμερα λοιπόν, το τμήμα scouting του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:

Georgios Kostikos
Scout
Stefanos Borbokis
Scout

Ενώ κάτω από το όνομα του Rebbe στο τμήμα management αναφέρεται το όνομα:
Konstantinos Lagonidis
Chief Executive Officer

Επίσης αναφέρεται το όνομα του Lubos Michel ως Advisor

Αφού συμφορουμίτη, γνωρίζεις....εάν κατάλαβα καλά αυτό που έγραψες, ότι απαξιώνεται το τμήμα scouting (που αποτελείται από αυτούς που έγραψα....????), θα ήθελα, εάν γνωρίζεις ή έχεις ακούσει ή σου μεταφέρθηκε κάπως τελοσπάντων....

Ποιά ήταν η εισήγηση του Τμήματος Scouting για τον Τσόλακ;
Αρχικά να σου πω ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν τη βρώμικη δουλειά κ δεν αναφέρονται πουθενά. Αλοίμονο αν πιστεύει κάποιος ότι παίχτες από Αυστρία ή Ισλανδία έχουν σταμπαριστει από τον Στεφανακο τον Μπορμποκη που δεν ξέρει αγγλικά... Η σιγουριά της ΠΑΕ ότι θα αποκλειστείς από Μπενφίκα ήταν τέτοια που χε κλείσει να φύγει ο Ακπομ, κ με τραυματία από τις 28/8 τον Ροντρίγκο, έφερε τον Ουαγκε 2 μέρες πριν το ματς με Κρασνονταρ κ πηγές με Κρέσπο στα δεξιά. Ο Τσολακ ήταν κίνηση πανικού να πάρουμε έναν φονιά τύπου Πριγιο να προκριθούμε. Από κει και πέρα εμπλέκονται μανατζαρεοι, η νοοτροπία εγω πληρώνω κι αποφασίζω κ άλλα που καθιστούν δυσκοιλιο το σύστημα αποφάσεων.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Για εμένα τα πράγματα είναι απλά:

α)Ποιον είχες δεκάρι; Τον Μουργκ που είναι δεξί εξτρέμ και τον αόρατο Μπίσεσβαρ.
Είναι ο Ουάρντα καλύτερος σε αυτή τη θέση; Με τα σημερινά δεδομένα είναι.
Επομένως ίσως βρήκες ένα καλύτερο δεκάρι και πας και τον Μουργκ εκεί που πρέπει, για να μπαίνει μέσα όταν δεν τραβάει ο Σέρβος.

β)Ποιον είχες αλλαγή στα εξτρέμ;
Τον Ζαμπά ( :roll: :roll: ).
Τώρα έφερες τον Λάμπρου που θα δώσει κάτι έστω από τον πάγκο όταν δεν τραβάει ο Τζόλης.
Είναι μια προσθήκη με κάποια χρησιμότητα; Είναι.

Επομένως, πήρες ένα δεκάρι (που δεν είχες κανέναν), το οποίο μπορεί να παίξει και πλάγια, πήρες κ έναν εξτρέμ εκεί που δεν είχες κανέναν. Είναι αναβαθμίσεις σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Δεν είναι να τρελαίνεσαι, ούτε να λες οτι πας για πρωτάθλημα. Είναι όμως αναβαθμίσεις.

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο ακραίες οι αντιδράσεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:Παντως εγω αυτο που δεν αντιλαμβανομαι, ειναι αυτο π ακουω σημερα ολη μερα...
Αν ισχυει φυσικα...
Ο Γκαρσια λεει θελει ουρουγουανο, αλλοι μεσα στην ομαδα θελουν Πριγιο κλπ...
Δεν γινεται μια ζωη στον ΠΑΟΚ να υπαρχουν 5 διαφορετικες απόψεις και γνωμες! Ας στηριξουν μια φορα ουσιαστικά τον προπονητη και να του φερουν τον φορ π θελει ή εναν με τα ιδια χαρακτηριστικα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που τ ακούς;;

Γιατι εγώ δεν ακούω τπτ.

Η παε δεν έχει βγάλει τπτ.

Που ακούγονται όλα αυτά;;

Εκεί που ακούγονται ότι ο ουαρντα ήρθε σαν χαφ;;
Από κει που ακούγονται οτι ο λαμπρου θα πήγαινε δανεικος στο Βόλο;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειλικρινα δεν αντιλαμβανομαι καιρο τωρα το υφος σου όταν σχολιαζεις τα ποστ μου.
Τι ακριβως σε πειραξε?
Αυτα ειναι τα διαθεσιμα ραδια στην πολη αυτα ακουμε.
Ολοι εδω μεσα συζηταμε και σχολιαζουμε μς βαση αυτα που διαβαζουμε απο τα διαφορα ρεπορταζ.
Και φυσικα εγραψα πως το σχολιο μ αφορα την περιπτωση π ισχυει αυτο π ακουσα. Δεν ειπα ποτε οτι ξερω οτι ισχυει.
Αν η λογικη εδω μεσα ειναι να συζηταμε μονο οσα βγαχει η ΠΑΕ οπως λες τοτε κλειστο το τοπικ γιατι η ΠΑΕ βγαζει τις επίσημες ανακοινωσεις και τπτ.

Δεν ξερω γιατι αντιδρας ετσι αλλα δεν θα μπω και στην διαδικασια να αντιδρασω και εγω.
Θα σου λεγα να χαλαρωσεις λιγο και να αρχισεις να συζητας και οχι να ορμας...
Αν παλι δεν με γουσταρεις και ψαχνεις απλα αφορμες να με βγαζεις κακο και περιεργο τοτε συνεχισε, δεν θα ξανα ασχοληθω αν επαναληφθει.

Ειλικρινά το παίρνεις εντελώς στραβά!!

Καμία διάθεση να τρέχω πισω από τα ποστ σου..
Εγώ δεν ακούω τα ράδια της Θεσσαλονίκης και είπα που ακούγονται αυτά γιατί δεν τα άκουσα.

Τι εννοείς να χαλαρώσω;;

Έκανα μια ερώτηση.

kos

Δημοσίευση από kos »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ρε συ Renegade, ξερεις μπαλα, μην συγκρινεις τον ρολο του ΤΔ στις μεγαλες αγγλικες και την Ρεαλ μ'αυτον του ΠΑΟΚ. Ποσοι παικτες κανουν παγκοσμιως για την Ρεαλ, την Λιβερπουλ, την Μπαγερν? 50? 100? Λογικο να τους ξερει ολους ο προπονητης της. Ποσοι κανουν για τον ΠΑΟΚ? 1.000? 3.000? 10.000? Αντε τωρα να ξερει καποιος που δεν ειναι αυτη η δουλεια του πανω απο 100, για τους οποιους χτυπιουνται ενα σωρο ομαδες, κι οι οποιοι μπορει να μην ξερουν καν τον ΠΑΟΚ. Δεν γινεται μια τετοια ομαδα να λειτουργει με τα θελω του προπονητη, περιοριζεται τραγικα. Το θεμα ειναι να εχουμε ΚΑΛΟ ΤΔ, οχι καθολου ΤΔ. Δες και μια ομαδα οπως η Σεβιλλη που παλι ψωνιζει απο μικροτερο πουλ παικτων απο μας τι εκανε με τον Μοντσι. Το προβλημα μας δεν ειναι τα ατομα που στελεχωνουν την ΠΑΕ, δε νομιζω τωρα οτι δεν μας εκανε ο Αρνεσεν που εχει περασει απο ιστορικους συλλογους, ή οτι ο Ρεμπε δεν ξερει τι του γινεται. Το προβλημα ειναι οτι οι Σαββιδηδες ειναι παρα παρα πολυ δυσκολοι στην συνεργασια.
Καλημέρα.
Το πρόβλημα μας είναι ότι επειδή οι σαββιδηδες είναι δύσκολοι στην συνεργασία οι Τ.Δ πριν ακόμη έρθουν, ξέρουν ότι δεν θα μακροημερευσουν. Και κάνουν μπίζνες στην πλάτη της ομάδας.

Πήγε ο καρντοσο προπονητής στο χανουμι, τους γέμισε παλτά και έφυγε πριν την παρέλαση. Ακόμη τους πληρώνουν.

Πήγε ο ρόκα στον βαζελο Τ.Δ τους γέμισε ισπανικά παλτά και τώρα προσπαθούν να διώξουν πέραν του Δώνη και τα δικά του.

Προσωπικά δεν βλέπω καμία διαφορά μεταξύ ρόκα, καρντοσο, Μπράνκο και Ρέμπε.

Οι δικοί μας εσιτι που τον ήξεραν από Πορτογαλία, το καλύτερο δεξί Μπακ της Πορτογαλίας, τον τσολακ που τον είχε έτοιμο από την ημέρα που ήρθε, την τραμπα μουργκ Πέλκα.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Odi έγραψε:Για εμένα τα πράγματα είναι απλά:

α)Ποιον είχες δεκάρι; Τον Μουργκ που είναι δεξί εξτρέμ και τον αόρατο Μπίσεσβαρ.
Είναι ο Ουάρντα καλύτερος σε αυτή τη θέση; Με τα σημερινά δεδομένα είναι.
Επομένως ίσως βρήκες ένα καλύτερο δεκάρι και πας και τον Μουργκ εκεί που πρέπει, για να μπαίνει μέσα όταν δεν τραβάει ο Σέρβος.

β)Ποιον είχες αλλαγή στα εξτρέμ;
Τον Ζαμπά ( :roll: :roll: ).
Τώρα έφερες τον Λάμπρου που θα δώσει κάτι έστω από τον πάγκο όταν δεν τραβάει ο Τζόλης.
Είναι μια προσθήκη με κάποια χρησιμότητα; Είναι.

Επομένως, πήρες ένα δεκάρι (που δεν είχες κανέναν), το οποίο μπορεί να παίξει και πλάγια, πήρες κ έναν εξτρέμ εκεί που δεν είχες κανέναν. Είναι αναβαθμίσεις σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Δεν είναι να τρελαίνεσαι, ούτε να λες οτι πας για πρωτάθλημα. Είναι όμως αναβαθμίσεις.

Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο ακραίες οι αντιδράσεις.
Επιτέλους κάποιος είπε το αυτονόητο. Ουάρντα και Λάμπρου αντί Μπίσε και Ζαμπά που ήταν μεταφορικά και πολλές φορές κυριολεκτικά άφαντοι και κάποιοι κάνουν λες αντικαταστήσαμε τον Ζίφκο με τον Τσιλούλη.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

aivas19 έγραψε:Gospi ασχετο, σημερα ο Τζορμπα ειπε στον Πλιακο οτι ο ΠΑΟΚ μιλαει με φορ ή χαφ ΟΝΟΜΑΤΑΡΑ που δεν το φανταζεται κανεις αλλα δεν λεει κατι γιατι ειναι νωρις. Ετσι δεν ειπωθηκε; Η του εκανε καζουρα; Υπαρχουν ψιθυροι για χαφαρο, οποιος ξερει κατι ας το ριξει
Δεν τον έχω για παπατζη τον τζορμπα και εικάζω πως εννοεί κάποιον από τους ελευθέρους.
Ίσως τον wilshere που είχε ακουστεί.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

O ζαμπα ήταν πραγματικά άφαντος.

Λεπτό δεν έπαιξε.

Ο μπισεσβαρ ήταν κάκιστος, άρα ο ουαρντα καλύτερος θα είναι.

Περιμένουμε και κάτι καλύτερο στα χαφ και στο φορ.

Για να δούμε.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μιζερος ειναι ο Τσορμπα, αλλα η αληθεια ειναι πως δυσκολα πεταει παπαδες...
Μακαρι να ξερει κατι

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν υποψιαστω παντως πως παλι εχουμε μπει στο τριπακι των εγκρισεων ενω οι στοχοι εχουν βρεθει δεν θα το αντεξω...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Matias Arezo και Philip Zinckernagel
Πάρε μόνο αυτούς και τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Μάκη ο Zinckernagel πήγε Watford ως ελεύθερος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”