Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από invincible »

bersekeros έγραψε:
invincible έγραψε:
bersekeros έγραψε: Ezequiel Muñoz ? παλιά σχολή μαντουμανδορος όμως με σοβαρό τραυματισμό στους προσαγωγούς που έχει περάσει. Εγώ εκτός από τους Μιχαηλιδη και Μιχαι αν δεν έκλεισε πουθενά θα έδινα μια ευκαιρία στον Μιχογεβιτς με ανανέωση. Αλλά μην υποτιμάτε τον Μιχάι είναι next big thing.
Ναι, μπράβο!
Αυτόν είχε πει κάποιος συμφορουμίτης ότι πληρεί τα κριτήρια που είπαν στα ράδια.
Εντάξει δεν είναι μεγάλος αλλά ούτε κρύο ούτε ζέστη με τους Αργεντινούς σέντερ μπακ έχουν ένα στυλ επιθετικό άγριο άλλα δεν τον λες τον συγκεκριμένο και σύγχρονο σέντερ μπακ. Αλλά δεν ξέρω τι στυλ σεντερ μπακ θα ζητούσε ο Φερέιρα σε περίπτωση φύγει ο Ινγκανσον. Αν θες κάτι στο στυλ παραδοσιακό πάρε τον τάδε επιθετικό μαν το μαν και καθάριζε φάσεις στην περιοχή είναι καλός αυτός αλλά δεν τον λες και σύγχρονο.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Αν παρθεί σεντερ μπακ πιστευω θα ειναι καποιος σαν αυτον του Μακη. Καποιος που να αγωνιζεται και ως μπακ να μην ειναι μονοδιαστατος και βαρυς.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Βαρελα θα ηταν καλο να πουλησουμε παντως απο τα σεντερ μπακ και να κρατησουμε Μιχογιεβιτς για 5ο
Fs06

Δημοσίευση από Fs06 »

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο νέος μας χαφ;

https://www.transfermarkt.com/daler-kuz ... ler/279570
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Δεν έχει ακουστεί τίποτα για Βαρέλα. Κρέσπο - Βαρέλα - Μιχαηλίδης είναι νομίζω αμετακίνητοι.
Fs06

Δημοσίευση από Fs06 »

Δεν γνωρίζω κάτι,απλά τον βλέπω αρκετό καιρό στους ελεύθερους και μου χει μπει σαν ιδέα.Δεν τον ξέρω τον παίκτη και γι αυτό ρωτάω.Επαναλαμβανω δεν γνωρίζω τίποτα.Απλα ρωτάω.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Κάτι παραπάνω από 1Μ στη διετία οι συνολικές απολαβές του Ζίβκοβιτς.

Οσα γύρω γύρω (σε μπόνους), άλλες τόσες κ οι δικλείδες.
Οικονομίδης στο twitter...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
mbison έγραψε:Δυνητικά θα μπορούσε να φυγει κ ο Πέλκας κ να ερθει ο σουπερ χαφ.
Ο Πέλκας πιστευω οτι είναι απαραίτητος και πρέπει να ανανεωθεί.
εννοειται κ εγω αυτο πιστευω, αλλα απ΄οτι καταλαβα πουλαμε ο,τι καλό δεν μπορουμε να ανανεωσουμε, πχ Ακπομ
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Οσο αφορα τις μεταγραφες και την ετοιμοτητα να παιξουν θα διαφωνησω με καποιους του φορουμ. Ο Ζιβκοβιτς με 4 χρονια στην Μπενφικα 24 χρονων,ο Γιανκο που εχει παιξει σε αρκετα πρωταθληματα και ειναι 25 και ο Σβαμπ ειναι 30 με χρονια στην Ραπιντ Βιεννης. Οι αλλοι δυο που αποκτηθηκαν(Περειρα και Νινουα δεν ηρθαν για βασικοι).
Σε αυτο που εχω αλλη αποψη χωρις να ξερω τους παιχτες(Νινουα και Περειρα), οπως οι αρμοδιοι(Ρεμπε, Φερειρα), ειναι η αποκτηση με χρηματα ή και όχι στοιχηματων και ειδικα απο κατωτερα πρωταθληματα απλα και μονο για ενα λογο και οχι για αυτα που μπορει να δειξουν.
Θα προτιμουσα στη θεση τους να δω καποια ελληνακια(πχ Λυρατζη, κ.α.) καθως και να δωθουν περισσοτερες ευκαιριες και στα υπολοιπα Ελληνακια(Τζολης, Μιχαηλιδης) για συμμετοχη τους αρχικα στο ροστερ, στις αποστολες αλλα και στους αγωνες. Θα προτιμουσα τα λεφτα που δινονται λιγα-λιγα σε αυτους, να δινονταν σε ενα πιο φτασμενο ταλεντο(π.χ. Αουγκουστο) αντι σε τρια π.χ. στοιχηματα ή σε εναν ετοιμο παιχτη εκος αν προκειται για σπανια περιπτωση......
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Fs06 έγραψε:Αυτός θα μπορούσε να είναι ο νέος μας χαφ;

https://www.transfermarkt.com/daler-kuz ... ler/279570

Ίδια περίπτωση με Μαουριτσιο,Γκροζνι,Ζενιτ και τώρα ελεύθερος,πολύ δύσκολα πάντως.
Οι Ρώσοι παίχτες πληρώνονται πλουσιοπάροχα στο πρωτάθλημα τούς.
Θα έχουν ορμηξει ήδη όλες οι μεγάλες της χώρας για να τον αποκτήσουν.
Θα ήταν πολύ καλή κινηση πάντως και λόγω Ιβάν ίσως και να γίνει εφικτή.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Aν δεν ειχαμε αναγκη απο ταχυτητα στα χαφ θα ηταν μια πολυ πιθανη κινηση.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Εμένα ένα πράγμα με ενοχλεί στον Τοσκιτση και όχι μόνο σε αυτόν. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ τους,χαρακτηριστικό που νομίζω ότι έχει οδηγήσει και την ΠΑΕ να έχει τη στάση που έχει απέναντι τους. Εμένα πάντως με έκανε μπλοκ μετά από κάποια σχόλια που ανέβασα για τον τερματοφύλακα που τόσες μέρες περιμένει και ήρθε επιτέλους χτες...
Αν δεν εισαι αλαζονας και θρασυς δεν πετυχαινεις στον συγκεκριμένο χωρο...
Θελει μεγαλο θρασος να απαιτεις να πληρωνεσαι για να μην κανεις τπτ και απλα να γραφεις κειμενα απο το μυαλο σου...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Χαφ δεν εννοώ τις θέσεις πίσω από τον φορ, αλλά αυτές μπροστά από τα στόπερς.
Nαι, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι πισω απο το φορ. στο 4-3-3 μπορει μπροστα ο Ζιβκο κ ο Τζολης να πλαισιωσουν τη φορακλα.
'Και γω θελω να μεινει ο Πελκας αλλα δυστυχως ακομα να ανανεωσει
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

ΑΜΠΑΛΑΕΑ

https://www.gazzetta.gr/football/superl ... ia-lyratzi

Ενδιαφερον Βαζελου για Λυρατζη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”