Δεν θέλω πραγματικά να πιστέψω οτι θα παμε με Σακχοφ και Μαουριτσιο στα χαφ με την αεχ.....Nikos 74 έγραψε:Πως να ξεκινήσει ο Πορτογαλος με αεχ, είναι Πέμπτη και δεν ξέρουμε αν είναι στην Ελλάδα. Για Μαουριτσιο, Σακχοφ είμαστε την Κυριακή. Το θέμα είναι πως πάει ο Πέλκας 10αρι για να καλύψει το κενό με τα τρεξιματα στο κέντρο.
Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
- sourmenetes
- Moderator
Υπαρχει ενα ποστ μου για παρτη σου κατα τη 1 παρα τα ξημερωματα..joshua έγραψε:ΑΙΣΧΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ!!! Ολοκληρη μεταγραφικη περιοδος και αμυντικο χαφ δεν πηρανε και περιμεναμε παλι τελευταια μερα για να κανουν μεταγραφες,ΑΝΙΚΑΝΟΙ...
Υ.Γ Δεν ξερω δεν βρισκω κατι αλλο να πω...![]()
Υ.Γ2 ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ???

- sourmenetes
- Moderator
+1926+Sick Bastard έγραψε:Παιδιά, κλειδώστε το.
Μας γλέντησε όλους το Σαββιδεϊκο σ αυτές τις μεταγραφές.
Φίλους κι εχθρούς.
Ότι και να πούμε πλέον γι αυτό το ζήτημα, είναι περιττό κι ανούσιο.
Μόνο γκάβλα, τίποτα άλλο.
απλά μη ξαναγράψεις για retardation γιατί ακόμα κι εγώ που σε πάω πολύ για το τρόπο γραφής σου θα σε μπινελικώσωvs40 έγραψε:Στο Open TV είπαν κλείσαμε και τον Ισλανδό!!!!!!!!
Ρε έχω τρελαθεί με τον Ιβάν Σαββίδη!
Η καλύτερη μεταγραφική περίοδος του PAOK όλων των εποχών! Νέοι παίκτες με μέλλον και φυσικά προσόντα. Τα όνειρά μου γίνονται πραγματικότητα!!! Τεράστιε Γιώργη και Ιβάν!
Πραγματικα εγώ μόνο με τον Πολωνό ήμουν χαρούμενος, τώρα είμαι thrilled. Η ομάδα ετοιμάζεται για Τσουλου! Έχω τρελαθεί από την χαρά μου!![]()
![]()

Και λες πουτάνα μοίρα να ήμουν 15-20 χρόνια νεώτερος να τα ζήσω αυτά να μη μείνει κολυμβηθρόξυλο όρθιο.sic-4 έγραψε:Α ρε Ιβαν...
πανω που ειχα συμβιβαστει εκει γυρω στα 40 μου με την ιδεα οτι αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ, αυτο ειναι το ελληνικο ποδσφαιρο και οτι θα ειμαι τυχερος αν δω κανα πρωταθλημα ακομα μεχρι να πεθανω, ξαφνικα πιανουμε το τζοκερ. Βλεπουμε στην ομαδα πραγματα που δεν τα ονειρευομασταν ουτε οταν ημασταν παιδια και καναμε ονειρα.
- Sick Bastard
sn0ufel4 έγραψε:Σκουξτε αλλοθρησκοι

Αλλόθρησκοι μετανοείτε, θα ξαναζήσετε την κάθοδο των Δωριέων εκεί χάμου!
tzo_1926 έγραψε:Εξαιρετικές κινήσεις... Γενικά όλης της μεταγραφικής περιόδου!!αλλά ρε παιδιά, ας μας πει κάποιος, πως δέχτηκε αυτός ο παίκτης της Πόρτο να έρθει στην Ελλάδα ενώ είχε συμμετοχή στο rotation της ομάδας του και πως η Πόρτο που πρόσφατα τον ανανέωσε τον δίνει δανεικό με ρήτρα στα 6 χαρτιά; ο παίκτης λένε ότι έχει ρήτρα 20μυρια!!! Ακομη κ να τσακώθηκε με τον Σέρτζιο, μη ξεχνάμε πως ο Σέρτζιο τον είχε κ στη Ναντ κ ειναι πουλέν του...

1) Που το είδες εσύ για τα 6 χαρτιά ρήτρα πως έβαλαν στον δανεισμό;
2) Τα 20χαρτιά ρήτρα στο ροτέισον που τον είχαν στο rotation έχουν τον Danilo Pereyra και 1 άλλο δεν μου έρχεται το ονομα του 1 βραζιλιάνο και βασικούς τους Héctor Herrera και Oliver Torres ακόμα και στους ομίλους του CL.
Επίσης μάλωσε καταρχάς με τον προπονητή τώρα διαβάζεις αρδοαπόψεις και το λες (σύμφωνα για εμένα καταρχάς εκεί μέχρι και το παλτό τον Hernani που δεν παίζει καν τον έχουν ρήτρα 10χαρτιά.
Αν δεν παρακολουθείς την ομάδα μην λες για πουλεν και ξεπουλεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Πέμ 31 Ιαν 2019, 09:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Πέσ' τα Χρυσόστομε.sourmenetes έγραψε:Το οτι βγαινουν site και αρδ και μιλανε για τις 2 τελευταιες μεταγραφες και αποκλειστικα και μαλακιες το θεωρω πολυ γελοιο.
Χθες γραψατε ολα τελος.
Μενει και ο χατσερ και τελος οι μεταγραφες.
Τωρα γιατι τα γυρνατε??
- ΑποστόληςΑ
maceio έγραψε:φερτε μου την μπενφικα να την σκισω τωρα !!!!!!

Καθίστε πρώτα να τους δούμε στο χόρτο. Να μην ξεχνάμε ότι και οι δύο παίκτες μας που σκόραραν κόντρα στην Μπενφίκα, έφυγαν, ενώ αυτοί που έκαναν τα δύο πέναλτυ έμειναν.
- thanos-xanthi
αυτο δεν ειναι μεταγραφες χειμωνα 2018
αυτο ειναι ονειρωξεις χειμωνα 2018
ευχαριστουμε ρε Ιβαν
αυτο ειναι ονειρωξεις χειμωνα 2018
ευχαριστουμε ρε Ιβαν
- Mauricio-8-
- Mauricio-8-
Αυτη η μεταγραφική περίοδο εχει ικανοποιήσει μέχρι και τους ποιοι δυσπιστους!
- Mauricio-8-
- ΑποστόληςΑ
Θέλω να ευχαριστήσω τον macho που μας ενημέρωνε έγκαιρα και κυρίως έγκυρα για τα όσα διαδραματίζονταν όσον αφορά στις ανανεώσεις και τις μεταγραφές.
Δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε τις ΑΡΔιες που έγραφαν ακόμη και τα αθλητικά sites του ΠΑΟΚ, ότι δηλαδή υπήρχαν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στους παίκτες μας και την ΠΑΕ σε ότι αφορά τις ανανεώσεις. Ιδιαίτερα για τους Bise και Varela. Όλα αυτά την ώρα που ο Macho είχε αναφέρει ότι οι ανανεώσεις, πλην Σάχωφ, ήταν τελειωμένες και η ΠΑΕ θα διάλεγε το timing των ανακοινώσεων.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τι μας έλεγαν για τον Πολωνό, ότι δηλαδή τον έκλεισε η Τζένοα, ή για το Ισλανδό ότι ναυάγησε η μεταγραφή αφού οι Ρώσοι (ομάδα του Ιβάν, παρακαλώ) ανέβασε την οικονομική αξίωσή της στα 6 μύρια από 4 που ήταν πριν.
Για όλα τα παραπάνω ευχαριστούμε αδελφέ macho για την όαση που μας πρόσφερες μέσα στην έρημο της παραπληροφόρησης και να είσαι πάντα κοντά στο φόρουμ μας. Καλή λευτεριά στη γυναίκα σου και να χαρείτε το παιδάκι σας!
Δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε τις ΑΡΔιες που έγραφαν ακόμη και τα αθλητικά sites του ΠΑΟΚ, ότι δηλαδή υπήρχαν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στους παίκτες μας και την ΠΑΕ σε ότι αφορά τις ανανεώσεις. Ιδιαίτερα για τους Bise και Varela. Όλα αυτά την ώρα που ο Macho είχε αναφέρει ότι οι ανανεώσεις, πλην Σάχωφ, ήταν τελειωμένες και η ΠΑΕ θα διάλεγε το timing των ανακοινώσεων.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τι μας έλεγαν για τον Πολωνό, ότι δηλαδή τον έκλεισε η Τζένοα, ή για το Ισλανδό ότι ναυάγησε η μεταγραφή αφού οι Ρώσοι (ομάδα του Ιβάν, παρακαλώ) ανέβασε την οικονομική αξίωσή της στα 6 μύρια από 4 που ήταν πριν.
Για όλα τα παραπάνω ευχαριστούμε αδελφέ macho για την όαση που μας πρόσφερες μέσα στην έρημο της παραπληροφόρησης και να είσαι πάντα κοντά στο φόρουμ μας. Καλή λευτεριά στη γυναίκα σου και να χαρείτε το παιδάκι σας!
- black_star_ninja
+1ΑποστόληςΑ έγραψε:Θέλω να ευχαριστήσω τον macho που μας ενημέρωνε έγκαιρα και κυρίως έγκυρα για τα όσα διαδραματίζονταν όσον αφορά στις ανανεώσεις και τις μεταγραφές.