Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
-
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
http://www.sport24.gr/football/ellada/S ... 95728.html
Τέλεια τα λέει ο Βασιλειάδης
Αλήθειες που πονάνε
Αλήθειες που πονάνε
από εχθές, προσπαθώ να ηρεμήσω και να δω πιο ψύχραιμα την κατάσταση.
Ακούω δεξιά και αριστερά σενάρια επί σεναρίων το πως ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει να δικαιωθεί από την υπόθεση.
Μην πουλάτε παπά στους οπαδούς που έχει ματώσει από εχθές η ψυχή τους.
Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσουμε.
Αυτό ήθελε το σύστημα και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να το κάνει, ακριβώς επειδή κάποιος ήθελε σήμερα να πάει στη δουλειά χαμογελαστός πως ''έκανε τον μάγκα στον γαύρο''.
Κρίμα παίδες να μας πουλάνε ελπίδες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές οι δημοσιογράφοι της πόλης.
Οφείλουν να μιλήσουν ξεκάθαρα - πάμε για την μικρότερη δυνατή τιμωρία.
Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για ακροαμτικότητες και για πωλήσεις εφημερίδων.
Ματώνει η ψυχή μου, αλλά έχουμε χάσει αυτή την μάχη.
Εξαιτίας ενός ''μάγκα'', που βίασε την ψυχή και την καρδιά μας.
Μπράβο ρε ''μάγκα'', ελπίζω σήμερα να έλαβες τα εύσημα στην δουλειά σου.
Ακούω δεξιά και αριστερά σενάρια επί σεναρίων το πως ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει να δικαιωθεί από την υπόθεση.
Μην πουλάτε παπά στους οπαδούς που έχει ματώσει από εχθές η ψυχή τους.
Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσουμε.
Αυτό ήθελε το σύστημα και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να το κάνει, ακριβώς επειδή κάποιος ήθελε σήμερα να πάει στη δουλειά χαμογελαστός πως ''έκανε τον μάγκα στον γαύρο''.
Κρίμα παίδες να μας πουλάνε ελπίδες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές οι δημοσιογράφοι της πόλης.
Οφείλουν να μιλήσουν ξεκάθαρα - πάμε για την μικρότερη δυνατή τιμωρία.
Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για ακροαμτικότητες και για πωλήσεις εφημερίδων.
Ματώνει η ψυχή μου, αλλά έχουμε χάσει αυτή την μάχη.
Εξαιτίας ενός ''μάγκα'', που βίασε την ψυχή και την καρδιά μας.
Μπράβο ρε ''μάγκα'', ελπίζω σήμερα να έλαβες τα εύσημα στην δουλειά σου.
- ΑποστόληςΑ
Μη βάζετε σκετο λινκ ρε παιδιά. Καντε και ενα κοπυπειστ τι κείμενο.elvetos giatros έγραψε:http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/vasileiadhs-apo-enan-hlithio-mia-omada-kindyneuei-na-xasei-ena-prwtathlhma.5095728.html
Αλήθειες που πονάνε
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΕΤΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ.
ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΞΕ ΚΟΡΔΕΛΑ, ΤΟ ΚΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ;;;
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ, ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΓΟΧΕΣΜΑ!
ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!!!
- ΑποστόληςΑ
Αποστομωτική απάντηση Κυριάκου σε Καραπαπά!
ΠΑΟΚ24 - 26-02-2018, 18:05 Ελενη Μπουντου
Απάντησε στις... ψευδαισθήσεις του Καραπαπά ο Κυριάκος Κυριάκος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ντρέπεται που ανήκει στον ίδιο χώρο με εκείνον.
Αναλυτικά τα όσα σημείωσε:
Λοιπόν, ας κάνουμε έναν απολογισμό, για να βοηθήσω και αυτόν που η μοίρα μου επιφύλασσε να έχω ως «συνάδερφο». Αν κάτι τον δυσκολεύει στο λεξιλόγιό μου, μπορεί να ρωτήσει έναν από τους πιο μορφωμένους payrollιστες του.
Ψευδαίσθηση 1: Έστησαν πριν το ματς διαρροή σε δικό τους site, έστειλαν τη διαρροή που έστησαν ως παραπομπή στον Περέιρα, για συνάντηση Τεβεκέλη-Πουρλιοτόπουλου με τον πεθερό του Αρετόπουλου, που δυστυχώς γι αυτούς ήταν μπανανόφλουδα του πληροφοριοδότη τους!
Ψευδαίσθηση 2: Απειλούσαν και με φωτογραφίες
Ψευδαίσθηση 3: Δηλώθηκε κανονικά λένε ο Γκαρθία, αλλά στη λίστα που έδωσαν 75 λεπτά πριν το ματς έναν Κόντη κι έναν...Πούτσε εμφάνισαν (ας μάθουν ποιός κανονισμός και τι προβλέπει).
Ψευδαίσθηση 4: Τραυματισμός Γκαρθία. Που ξεκίνησε από το μάτι (όπως είπε ο κ. Γαβαλάς της NOVA πως του είπαν από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού), σήμερα είναι σε κολάρο, μακάρι αύριο του ανθρώπου μην του επηρεάσει και το στομάχι, σε αυτά δεν χωρούν οπαδικά. Περαστικά, είχε και βροχή!
Ψευδαίσθηση 5: Ο γιατρός -υπάλληλος του ΠΑΟΚ, που παλιά χτυπούσε φροντιστές και πιο παλιά έκανε θυσίες... στη θεά Αθηνά- που αφού έβγαλε το μπουφάν με τα διακριτικά διέγνωσε εσωτερική αμυχή στο χείλος είναι επίορκος! Και γι αυτό πήγαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της αρεσκείας τους, επειδή κατά τη γνώμη τους οι γιατροί γνωματεύουν με βάση το που εργάζονται! Και εκεί διέγνωσαν το ίδιο!
Ψευδαίσθηση 6: Υπήρχε ανάγκη -σύμφωνα με τη δήλωση του ασθενούς στους γιατρούς- 24ωρης νοσηλείας λόγω ναυτίας, αλλά ο ίδιος υπέγραψε στις 10 ώρες, χωρίς να πάρει χαρτί, για να βγει (με κολάρο)
Ψευδαίσθηση 7: Θα πληρώσουμε την ιστορία με τον Ίβιτς λένε. Ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι. Με αυτή τη συλλογιστική, που πρόθυμα ακολουθούν και οι δημοσιογράφοι «τους», έχουν δικαίωμα ψήφου!
Ο Ίβιτς που χτυπήθηκε εξ επαφής με κουτάκι μπύρας στο κεφάλι, εξετάστηκε απο γιατρό του αγώνα και του συστήθηκε από εκείνον εξέταση σε νοσοκομείο (δημόσιο) είναι ίδια περίπτωση με ξετυλιγμένο ρολό από τα 20 μέτρα που (ισχυρίζονται ότι) τραυμάτισε τον προπονητή τους.
Ψευδαίσθηση 8: Μας διδάσκει πολιτισμό και ήθος η ομάδα που έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ (και τιμωρηθεί με μικρή ποινή) για βιαιοπραγίες εναντίον αντιπάλων παικτών σε ματς που έχαναν και μετά από αυτό κέρδισαν.
Τέλος. Ναι Κώστα, ντρέπομαι που ανήκουμε στον ίδιο χώρο και ντρέπομαι που πρέπει να βγάλω τον επιθετικό μου εαυτό μπας και συνεννοηθούμε, γιατί δεν υπάρχει ανάμεσά μας κανένα κοινό λεξιλόγιο, καμιά γραμματική, κανένα συντακτικό.
Δυστυχώς εγώ έχω συναίσθηση πως ο ρόλος μας πρέπει να είναι «αόρατος» στο κανονικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς σου αρκούν λοβοτομημένοι κλακαδόροι.
Αν χρειαστεί θα συνεχιστεί...
ΠΑΟΚ24 - 26-02-2018, 18:05 Ελενη Μπουντου
Απάντησε στις... ψευδαισθήσεις του Καραπαπά ο Κυριάκος Κυριάκος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ντρέπεται που ανήκει στον ίδιο χώρο με εκείνον.
Αναλυτικά τα όσα σημείωσε:
Λοιπόν, ας κάνουμε έναν απολογισμό, για να βοηθήσω και αυτόν που η μοίρα μου επιφύλασσε να έχω ως «συνάδερφο». Αν κάτι τον δυσκολεύει στο λεξιλόγιό μου, μπορεί να ρωτήσει έναν από τους πιο μορφωμένους payrollιστες του.
Ψευδαίσθηση 1: Έστησαν πριν το ματς διαρροή σε δικό τους site, έστειλαν τη διαρροή που έστησαν ως παραπομπή στον Περέιρα, για συνάντηση Τεβεκέλη-Πουρλιοτόπουλου με τον πεθερό του Αρετόπουλου, που δυστυχώς γι αυτούς ήταν μπανανόφλουδα του πληροφοριοδότη τους!
Ψευδαίσθηση 2: Απειλούσαν και με φωτογραφίες
Ψευδαίσθηση 3: Δηλώθηκε κανονικά λένε ο Γκαρθία, αλλά στη λίστα που έδωσαν 75 λεπτά πριν το ματς έναν Κόντη κι έναν...Πούτσε εμφάνισαν (ας μάθουν ποιός κανονισμός και τι προβλέπει).
Ψευδαίσθηση 4: Τραυματισμός Γκαρθία. Που ξεκίνησε από το μάτι (όπως είπε ο κ. Γαβαλάς της NOVA πως του είπαν από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού), σήμερα είναι σε κολάρο, μακάρι αύριο του ανθρώπου μην του επηρεάσει και το στομάχι, σε αυτά δεν χωρούν οπαδικά. Περαστικά, είχε και βροχή!
Ψευδαίσθηση 5: Ο γιατρός -υπάλληλος του ΠΑΟΚ, που παλιά χτυπούσε φροντιστές και πιο παλιά έκανε θυσίες... στη θεά Αθηνά- που αφού έβγαλε το μπουφάν με τα διακριτικά διέγνωσε εσωτερική αμυχή στο χείλος είναι επίορκος! Και γι αυτό πήγαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της αρεσκείας τους, επειδή κατά τη γνώμη τους οι γιατροί γνωματεύουν με βάση το που εργάζονται! Και εκεί διέγνωσαν το ίδιο!
Ψευδαίσθηση 6: Υπήρχε ανάγκη -σύμφωνα με τη δήλωση του ασθενούς στους γιατρούς- 24ωρης νοσηλείας λόγω ναυτίας, αλλά ο ίδιος υπέγραψε στις 10 ώρες, χωρίς να πάρει χαρτί, για να βγει (με κολάρο)
Ψευδαίσθηση 7: Θα πληρώσουμε την ιστορία με τον Ίβιτς λένε. Ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι. Με αυτή τη συλλογιστική, που πρόθυμα ακολουθούν και οι δημοσιογράφοι «τους», έχουν δικαίωμα ψήφου!
Ο Ίβιτς που χτυπήθηκε εξ επαφής με κουτάκι μπύρας στο κεφάλι, εξετάστηκε απο γιατρό του αγώνα και του συστήθηκε από εκείνον εξέταση σε νοσοκομείο (δημόσιο) είναι ίδια περίπτωση με ξετυλιγμένο ρολό από τα 20 μέτρα που (ισχυρίζονται ότι) τραυμάτισε τον προπονητή τους.
Ψευδαίσθηση 8: Μας διδάσκει πολιτισμό και ήθος η ομάδα που έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ (και τιμωρηθεί με μικρή ποινή) για βιαιοπραγίες εναντίον αντιπάλων παικτών σε ματς που έχαναν και μετά από αυτό κέρδισαν.
Τέλος. Ναι Κώστα, ντρέπομαι που ανήκουμε στον ίδιο χώρο και ντρέπομαι που πρέπει να βγάλω τον επιθετικό μου εαυτό μπας και συνεννοηθούμε, γιατί δεν υπάρχει ανάμεσά μας κανένα κοινό λεξιλόγιο, καμιά γραμματική, κανένα συντακτικό.
Δυστυχώς εγώ έχω συναίσθηση πως ο ρόλος μας πρέπει να είναι «αόρατος» στο κανονικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς σου αρκούν λοβοτομημένοι κλακαδόροι.
Αν χρειαστεί θα συνεχιστεί...
ο Κυριάκος είναι το εντελώς αντίθετο απ'το καραπαπααα....ρα πως τον λενε. Μορφωμένος, ήρεμος, λιτός και στον στόχο
- The_Stalker
ΠΡΟΣ MODS:
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ.
ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ":
ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ.
ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ":
ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Αυτό ακριβώςpanpangr77 έγραψε:Και τελικα επισημα ο γαύρος εφυγε μόνος του απο το γηπεδο προφασιζοντας οτι είχε τραυματιστεί ο προπονητης του που εκπροθεσμα δηλωθηκε στην λίστα που δεν υπάρχει πουθενα ο κυριος(Καραπαπας) που ειναι στις καμερες και εκανε δηλώσεις και χειρονομίες προκαλώντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ και με εντολή ενός ανθρώπου που δεν ειναι τίποτα στον Ολυμπιακο(Μαρινακης) και οχι με την άδεια του διαιτητη ...
Αν αυτό που μεταφέρει το sdna είναι όντως το φύλλο αγώνα, οτιδήποτε λιγότερο από την κατακύρωση του παιχνιδιού υπέρ μας και αφαίρεση βαθμών από τον γαύρο, θα είναι μέγα σκάνδαλο.
-
Σιγά ρε μεγάλεAle έγραψε:ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΕΤΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ.
θα σχίσεις κάνα καλτσον
Στην Αγγλία αυτούς που ρίχνουν αντικείμενα σε αντιπαλους προπονητές, φαντάζομαι θα τους κερνάνε και κάνα ουισκάκι, έτσι.....;
++++++ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Παιδιά, η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρέπει να είναι η εξής:
1) Πετάχθηκε από την κερκίδα οπαδών του ΠΑΟΚ αντικείμενο, ο οποίος και εντός δωδεκαώρου, συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία και υποβλήθηκε από την ΠΑΕ μας, αγωγή σε βάρος του. Τιμωρείστε μας. Με πρόστιμο. Καθώς...:
2) Ο κ. Όσκ. Γκαρθία, ο οποίος δέχτηκε ένα κομμάτι χαρτιού, ΔΕΝ είχε δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν ήταν δηλωμένος στο Φύλλο Αγώνα, άρα διεκδικούμε την τιμωρία της ΠΑΕ Gayρος για παράνομη είσοδο οπαδού της! Θα εξετάσουμε μάλιστα, αν θα 'πρεπε να συλληφθεί γι' αυτή του την πράξη...
3) Δεν μας ενδιαφέρει σε ποιό νοσοκομείο (δημόσιο ή ιδιωτικό, συμφερόντων της ΠΑΕ Gayρος ή όχι) πήγε ο παράνομα ευρισκόμενος στον αγωνιστικό χώρο κ. Γκαρθία. Πάντως του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση απ' το τραύμα του!
4) Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Gayρος κ. μπαρμπα - Σάββας, είπε on camera 'παίρνω την ομάδα και φεύγω, άντε γειά', ενώ δεν είχε δώσει σχετική εντολή ο διαιτητής του αγώνα. Οπότε ζητάμε την τιμωρία της ΠΑΕ Gayρος για την αυθαίρετη απόφασή της να εγκαταλείψει το γήπεδο και επιθυμούμε την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ ως ορίζει ο Κανονισμός.
5) Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα α) για την χειρονομία του κ. Κέβιν Μιραλάς που έφτυσε αντίπαλό του στον αγώνα Gayρος - Αεκ και β) για την άσεμνη χειρονομία του προς τους οπαδούς της ομάδας μας, δείχνοντάς τους τα γεννητικά του όργανα.
6) Απαιτούμε τέλος, την οικονομική αποζημίωση 400.000 €, τα οποία θα διαθέσουμε στη μάχη κατά των ναρκωτικών (διπλό το κακό τους, σωστά..?) από την υπαίτια ΠΑΕ Gayρος, για την ηθική βλάβη που υπέστησαν οι 29.999 οπαδοί (εξαιρούμε τον 'λακαμά της υπόθεσης') που δεν παρακολούθησαν ζωντανά το πάρτι οργίων που θα τους προσέφερε η ομαδάρα μας ενάντια στον αγωνιστικό εκφραστή της Ε.Ο. και στα τσιράκια του που πανηγύριζαν στο πλευρό του.. !!!
Για καμιά μεταγραφή ακούγεται τιποτα για το καλοκαίρι παρεμπιπτόντως.?? .....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος okkas73 την Δευ 26 Φεβ 2018, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΣΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΡΕ.
ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΑΛΛΟΝΩΝ.
ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΑΛΛΟΝΩΝ.
-
Mods
επιληφθείτε παρακαλώ
ασχέτως αν έχω δίκιο η άδικο
δεν γίνεται έτσι διάλογος
επιληφθείτε παρακαλώ
ασχέτως αν έχω δίκιο η άδικο
δεν γίνεται έτσι διάλογος