Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
ε να ξεπλένουμε και λίγο τον δικαστή ,όχι ότι έγινε η αλητεία της χιλιετίας ,αλλα ήταν κακοί οι δικηγόροι μας ... φέρτε μια ακόμα ενδεκάδα δικηγόρους για τον ζάιρο ρε παιδιά , γτ οι 5 καλύτεροι δικηγόροι της ελλάδας δεν κάνουν τίποτα .... 

- navigator11
Τι να πεις! Είναι κωμικό, αν και, οκ, κάπου αναμενόμενο μέχρι ένα σημείο το να στρέφονται κάποιοι εναντίον και του ίδιου του ΠΑΟΚ για όλα αυτά τα ... μαγικά που ζούμε. Η πραγματικότητα δεν αλλάζει όμως. Δεν είναι, γνώμη μου, δίκαιο να κάνουμε πέσιμο τώρα στον Σαββίδη. Παρακολουθήσαμε για 24 αγωνιστικές ένα πιο ισορροπημένο και "φυσιολογικό" πρωτάθλημα, τουλάχιστον σε σχέση με τα πολλά προηγούμενα χρόνια. 24 αγωνιστικές κατά τις οποίες, παρά το ότι οι "ανταγωνιστές" πάλι είχαν μεγαλύτερη διαιτητική ασυλία και εύνοια, ο ΠΑΟΚ έδειχνε το μεγάλο φαβορί, επειδή είχε την καλύτερη ομάδα! Τόσο απλά. Αποφάσισαν, λοιπόν, στην τελική ευθεία να το απονείμουν στην κουλιτσα με το έτσι θέλω! Κι εμείς τώρα καθόμαστε και λέμε και γράφουμε το κοντό μας και το μακρύ μας. Η πίκρα και η οργή όλων μας είναι δεδομένη και δικαιολογημένη. Αλλά οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι. Ο Σαββίδης έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια. Δε γίνεται να το παραγνωρίσουμε αυτό. Το αν δεν απέδωσε το δίκαιο για φέτος είναι μια τεράστια κουβέντα.
Ενωσαμε ποκ μέχρι και το πολιτικό σύστημα εναντίον μας.... Κάτι καλό κάναμε
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιβάν αλάνι προσωπολατρης θα γίνω.
Στο επόμενο εντός μαζί θα καθόμαστε στα σκαλιά έξω απ' το γήπεδο.
Ο πρώτος που ζήτησε συγγνώμη ποτέ στην Ελλάδα
Ο πρώτος που δίνει μετρητά για χρέη και για νέο γήπεδο.
Και του απαγορεύουν να μπει σ αυτό!!!
Στο επόμενο εντός μαζί θα καθόμαστε στα σκαλιά έξω απ' το γήπεδο.
Ο πρώτος που ζήτησε συγγνώμη ποτέ στην Ελλάδα
Ο πρώτος που δίνει μετρητά για χρέη και για νέο γήπεδο.
Και του απαγορεύουν να μπει σ αυτό!!!
- kataramenos5
6 χρονια ναβιιιι .6 χρονιαnavigator11 έγραψε:Το αν δεν απέδωσε το δίκαιο για φέτος είναι μια τεράστια κουβέντα.
Ιβαν μην ακούς κανέναν.
Πάρε τη φετινή χρονιά, πούλησέ την σε ένα παραγωγό στο hollywood και με τα έσοδα της ταινίας θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα, δηλαδή θα κερδίζουμε αγώνες στα χαρτιά, θα φέρνουμε πετρέλαιο από το Ιραν παρά τις κυρώσεις και θα ξεσκονίζουμε λευκό θάνατο από αμπάρια πλοίων...
Πάρε τη φετινή χρονιά, πούλησέ την σε ένα παραγωγό στο hollywood και με τα έσοδα της ταινίας θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα, δηλαδή θα κερδίζουμε αγώνες στα χαρτιά, θα φέρνουμε πετρέλαιο από το Ιραν παρά τις κυρώσεις και θα ξεσκονίζουμε λευκό θάνατο από αμπάρια πλοίων...
Ρε καταραμενε, ενα ολοκληρο κρατος σε πολεμησε, μια πρωτευουσα, πανισχυροι οικονομια παραγοντες και μια υπερδυναμη μαζι με οργανωσεις ποδοσφαιρου παγκοσμιες και εσυ περιμενεις απο εναν ανθρωπο να τα καταφερει;kataramenos5 έγραψε:6 χρονια ναβιιιι .6 χρονιαnavigator11 έγραψε:Το αν δεν απέδωσε το δίκαιο για φέτος είναι μια τεράστια κουβέντα.
Ούτε σε μία χιλιετία δε μπορεί να το κάνει μόνος του.
χαλαρωσε λιγο
- kataramenos5
40 χρονια με πολεμανε δεν ειναι τωρινο. ΡΕ ο γατουλης σε 2 χρονια εσκισε το χοντρο (της ντορας ρε ,το καταλαβαινετε? ) και ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Σε 2 χρονια.Ποιον εχει αυτος απο πισω του ?Τον Τραμπ?Γιατι εσυ εχεις και τωρινη κυβερνηση και Πουτιν.
Σοβαρά τώρα;
Ο γατουλης αψήφισε παγκόσμιες κυρώσεις κατά του Ιράν αλλά οκ μωρε κλαιν
Ο γατουλης αψήφισε παγκόσμιες κυρώσεις κατά του Ιράν αλλά οκ μωρε κλαιν
- kataramenos5
Άστο, ενταξει, δε πειραζει...
Σοβαρα, άστο, πιστεύω θα πάμε παράλληλα, οπότε άστο.
Χωρίς παρεξηγηση
Σοβαρα, άστο, πιστεύω θα πάμε παράλληλα, οπότε άστο.
Χωρίς παρεξηγηση
Πρόεδρε...
Μετά απ όλα αυτά τα τραγελαφικά,
αν ήμουν στην θέση σου, νομίζω πως,
θα γέμιζα, μέσα-έξω και την νέα Τούμπα,
με αυτήν την γιγαντοαφίσα του "Βασίλι Ζάιτσεφ"...

Η οργή μάς τρέλανε πια...Μπες μπροστά και δώσε το σύνθημα...Μια ζωή Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Υπογραφή:
Μετά τιμής, ένα μέλος του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ταράτσας...

Μετά απ όλα αυτά τα τραγελαφικά,
αν ήμουν στην θέση σου, νομίζω πως,
θα γέμιζα, μέσα-έξω και την νέα Τούμπα,
με αυτήν την γιγαντοαφίσα του "Βασίλι Ζάιτσεφ"...

Η οργή μάς τρέλανε πια...Μπες μπροστά και δώσε το σύνθημα...Μια ζωή Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Υπογραφή:
Μετά τιμής, ένα μέλος του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ταράτσας...

Ανοιχτό κάλεσμα του κόσμου στο παλατάκι ή δεν ξέρω πού αλλού, να δούμε πώς θα κινηθούμε. Το να συνεχίσουμε στην φαρσοκωμωδία το Σάββατο είναι προσβλητικό τόσο για την νοημοσύνη μας όσο και για τον Σύλλογο τον ίδιο.