7.Omar El Kaddouri

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
laska4

Re: 7.Omar El Kaddouri

Δημοσίευση από laska4 »

Αυτό το "για την ώρα "με φοβίζει δεν τον κόβω να μένει για πολύ ειδικά με τις εμφανίσεις του κάνει τελευταία
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εγώ πάντως έχω την αίσθηση πως μέχρι και την τελευταία μέρα του Αυγούστου θα έχει σκάσει πρόταση για αυτόν.. ειδικά αν κάνει καλά ματς στα προκριματικά.. ελπίζω μόνο η ΠΑΕ να έχει προνοήσει.

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Διαβάζοντας τη συνέντευξη στην αρχική σελίδα υπάρει η διευκρίνιση οτι η παραπάνω συνέντευξη δόθηκε πριν την έναρξη της προετοιμασίας και προφανώς έχουν αλλάξει τα δεδομένα από τότε ως προς τη σημαντικότητα του παίκτη στην ομάδα.

Το αν θα πωληθεί εν τέλει είναι μια διαφορετική κουβέντα, είναι σίγουρο όμως οτι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα τα ανταλλάγματα που θα θέλει η ομάδα για να τον αποδεσμεύσει θα είναι σίγουρα πολλαπλάσια του ενός εκατομμυρίου, ποσό με το οποίο παραλίγο να παραχωρηθεί στη standard.

Επίσης απομονώνω από τη συνέντευξη το εξής κομμάτι:
Ήθελα να επιστρέψω γιατί η Νάπολι έπαιζε με δεκάρι και γνώριζα καλά τη θέση. Θεώρησα πως θα είχα καλύτερες πιθανότητες γιατί ήταν η φυσική μου θέση αλλά όταν γύρισα, μετά από δύο παιχνίδια με άσχημα αποτελέσματα, ο προπονητής το γύρισε σε ένα 4-3-3 χωρίς το κλασσικό δεκάρι αλλά με δύο εξτρέμ. Εμένα με έβλεπε περισσότερο ως δεξί εξτρέμ αλλά προηγουμένως ένιωθα πως βρίσκομαι σε ένα πιο οικείο περιβάλλον... Για μένα ήταν πιο δύσκολο να βρίσκομαι σε αυτήν την θέση, είχα και ανταγωνισμό με τον Καγιεχόν, ο οποίος είχε μια πολύ καλή σεζόν με τη Νάπολι, έπαιξα κάποια παιχνίδια και προσπάθησα όποτε με χρειάστηκε ο προπονητής μου να είμαι εκεί.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ενοχλήσεις και αγωνία για το αν προλαβαίνει Άγιαξ. Τι ΄χες Γιάννη, τι ΄χα πάντα...

Νομίζω δεν έχει νόημα να βασιστούμε επάνω του, έχει περάσει ποτέ μήνας(και να έπαιζε) χωρίς ο Ελ Καντουρί να νιώσει ενοχλήσεις;
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

δε μας γ@μ@ς ρε Ομαρ παλι ενοχλησεις
stanilas14

Δημοσίευση από stanilas14 »

Hermann έγραψε:Ενοχλήσεις και αγωνία για το αν προλαβαίνει Άγιαξ. Τι ΄χες Γιάννη, τι ΄χα πάντα...

Νομίζω δεν έχει νόημα να βασιστούμε επάνω του, έχει περάσει ποτέ μήνας(και να έπαιζε) χωρίς ο Ελ Καντουρί να νιώσει ενοχλήσεις;
αγωνια απο ποιον? :lol: ετσι λενε τα τρολ τον μμε γτ δεν ξερουν τι να γραψουν και να μαζεψουν κανα κλικ καλοκαιριατικο... ο καντουρι ειναι μια χαρα απλα επιδη εχουμε σοβαρο τεχνικο τιμ τον προστατευουν γτ πολυ απλα ειναι αναντικαταστατος.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Πάλι τα ίδια θα έχουμε και φέτος....
Άβαταρ μέλους
paokfreedom
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από paokfreedom »

κριμα...
και φαινοταν πολλα υποσχομενος

Sent from my SM-J320F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ναι. Το 2008.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ο ανθρωπος ειναι γυαλινος,τι να λεμε τωρα. Δεν μπορει να βασιστει η ομαδα πανω του δυστυχως. Ακομα και ο Μεσι να εισαι,αν παιζεις 1 ματς και 5 εισαι εκτος,δεν εχεις θεση σε καμια ομαδα...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Αν δεν εχει την υγεια του δεν μπορουμε να βασιστουμε δυστυχως. Φέρτε τον Ολιβειρα...είτε τον Σέρτζιο είτε τον Ματέους.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Χτύπημα στην πλάτη έχει ρε παιδιά, γιατί τόση μιρλα?
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Του είπε μπράβο και τον χτύπησε φιλικά στην πλάτη ο Εσιτί
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

renegade έγραψε:Χτύπημα στην πλάτη έχει ρε παιδιά, γιατί τόση μιρλα?
Γιατί πάντα καταντάει τραυματίας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Μην γκρινιάζεται ρε μάγκες ... δώστε την θετική σας ενέργεια να παίξει το παλικάρι και να παίξει καλά ...

εγώ λέω ότι θα παίξει φέτος 40 ματς και θα είναι πάντα στους τρεις καλύτερους της ομάδας ...

και για τους λάτρεις του φουτμπαλ μανατζερ ... μετά θα τον πουλήσετε 4-5 μύρια στην αραβία με 4 μύρια συμβόλαιο τον χρόνο ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”