7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Αυτό το "για την ώρα "με φοβίζει δεν τον κόβω να μένει για πολύ ειδικά με τις εμφανίσεις του κάνει τελευταία
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ πάντως έχω την αίσθηση πως μέχρι και την τελευταία μέρα του Αυγούστου θα έχει σκάσει πρόταση για αυτόν.. ειδικά αν κάνει καλά ματς στα προκριματικά.. ελπίζω μόνο η ΠΑΕ να έχει προνοήσει.
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- zarathustra79
Διαβάζοντας τη συνέντευξη στην αρχική σελίδα υπάρει η διευκρίνιση οτι η παραπάνω συνέντευξη δόθηκε πριν την έναρξη της προετοιμασίας και προφανώς έχουν αλλάξει τα δεδομένα από τότε ως προς τη σημαντικότητα του παίκτη στην ομάδα.
Το αν θα πωληθεί εν τέλει είναι μια διαφορετική κουβέντα, είναι σίγουρο όμως οτι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα τα ανταλλάγματα που θα θέλει η ομάδα για να τον αποδεσμεύσει θα είναι σίγουρα πολλαπλάσια του ενός εκατομμυρίου, ποσό με το οποίο παραλίγο να παραχωρηθεί στη standard.
Επίσης απομονώνω από τη συνέντευξη το εξής κομμάτι:
Το αν θα πωληθεί εν τέλει είναι μια διαφορετική κουβέντα, είναι σίγουρο όμως οτι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα τα ανταλλάγματα που θα θέλει η ομάδα για να τον αποδεσμεύσει θα είναι σίγουρα πολλαπλάσια του ενός εκατομμυρίου, ποσό με το οποίο παραλίγο να παραχωρηθεί στη standard.
Επίσης απομονώνω από τη συνέντευξη το εξής κομμάτι:
Ήθελα να επιστρέψω γιατί η Νάπολι έπαιζε με δεκάρι και γνώριζα καλά τη θέση. Θεώρησα πως θα είχα καλύτερες πιθανότητες γιατί ήταν η φυσική μου θέση αλλά όταν γύρισα, μετά από δύο παιχνίδια με άσχημα αποτελέσματα, ο προπονητής το γύρισε σε ένα 4-3-3 χωρίς το κλασσικό δεκάρι αλλά με δύο εξτρέμ. Εμένα με έβλεπε περισσότερο ως δεξί εξτρέμ αλλά προηγουμένως ένιωθα πως βρίσκομαι σε ένα πιο οικείο περιβάλλον... Για μένα ήταν πιο δύσκολο να βρίσκομαι σε αυτήν την θέση, είχα και ανταγωνισμό με τον Καγιεχόν, ο οποίος είχε μια πολύ καλή σεζόν με τη Νάπολι, έπαιξα κάποια παιχνίδια και προσπάθησα όποτε με χρειάστηκε ο προπονητής μου να είμαι εκεί.
Ενοχλήσεις και αγωνία για το αν προλαβαίνει Άγιαξ. Τι ΄χες Γιάννη, τι ΄χα πάντα...
Νομίζω δεν έχει νόημα να βασιστούμε επάνω του, έχει περάσει ποτέ μήνας(και να έπαιζε) χωρίς ο Ελ Καντουρί να νιώσει ενοχλήσεις;
Νομίζω δεν έχει νόημα να βασιστούμε επάνω του, έχει περάσει ποτέ μήνας(και να έπαιζε) χωρίς ο Ελ Καντουρί να νιώσει ενοχλήσεις;
-
-
αγωνια απο ποιον?Hermann έγραψε:Ενοχλήσεις και αγωνία για το αν προλαβαίνει Άγιαξ. Τι ΄χες Γιάννη, τι ΄χα πάντα...

- paokfreedom
- Επικοινωνία:
Ο ανθρωπος ειναι γυαλινος,τι να λεμε τωρα. Δεν μπορει να βασιστει η ομαδα πανω του δυστυχως. Ακομα και ο Μεσι να εισαι,αν παιζεις 1 ματς και 5 εισαι εκτος,δεν εχεις θεση σε καμια ομαδα...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αν δεν εχει την υγεια του δεν μπορουμε να βασιστουμε δυστυχως. Φέρτε τον Ολιβειρα...είτε τον Σέρτζιο είτε τον Ματέους.
- anekfrastos
Γιατί πάντα καταντάει τραυματίας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.renegade έγραψε:Χτύπημα στην πλάτη έχει ρε παιδιά, γιατί τόση μιρλα?
Μην γκρινιάζεται ρε μάγκες ... δώστε την θετική σας ενέργεια να παίξει το παλικάρι και να παίξει καλά ...
εγώ λέω ότι θα παίξει φέτος 40 ματς και θα είναι πάντα στους τρεις καλύτερους της ομάδας ...
και για τους λάτρεις του φουτμπαλ μανατζερ ... μετά θα τον πουλήσετε 4-5 μύρια στην αραβία με 4 μύρια συμβόλαιο τον χρόνο ...
εγώ λέω ότι θα παίξει φέτος 40 ματς και θα είναι πάντα στους τρεις καλύτερους της ομάδας ...
και για τους λάτρεις του φουτμπαλ μανατζερ ... μετά θα τον πουλήσετε 4-5 μύρια στην αραβία με 4 μύρια συμβόλαιο τον χρόνο ...