31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Ποιες ακαδημίες?
Δυστυχώς ο πασχαλάκης πληρώνει το ότι δεν έμαθε ποδόσφαιρο για αυτό και παίζει αποκλειστικά με το ταλέντο του
Δυστυχώς ο πασχαλάκης πληρώνει το ότι δεν έμαθε ποδόσφαιρο για αυτό και παίζει αποκλειστικά με το ταλέντο του
- ΑποστόληςΑ
BlackFriday έγραψε:Ιδιαίτερα μαθήματα σε Πασχαλάκη με στοχο τις εξόδους διαβάζω...

Άργησαν καμιά 15αριά χρόνια...
-
Το οτι πεφτει θεαματικα ενω η μπαλα παει πεντε μετρα αουτ ειναι θεμα προς μελετη.
Το οτι καθεται πανω στο συμβολαιο του ,ενω του λενε να βρει αλλη ομαδα,ειναι ακομη ενα μαθημα για την διοικηση,να τιμολογει σωστα την αξια των ποδοσφαιριστων.
Ειναι καλος να μπαινει αλλαγη, οταν κερδιζει η ομαδα 7-0,για να διασκεδαζει ο κοσμος με τα μακροβουτια του.
Το οτι καθεται πανω στο συμβολαιο του ,ενω του λενε να βρει αλλη ομαδα,ειναι ακομη ενα μαθημα για την διοικηση,να τιμολογει σωστα την αξια των ποδοσφαιριστων.
Ειναι καλος να μπαινει αλλαγη, οταν κερδιζει η ομαδα 7-0,για να διασκεδαζει ο κοσμος με τα μακροβουτια του.

Ε στα 32 του ναι όντος άργησαν αφού δεν μπορούμε καν να τον Πουλήσουμε.
-
- Επικοινωνία:
28 Ιουλίου του 1989 είναι!Δηλαδή μόλις έγινε 31.Σε λίγο θα τον κάνετε και σειρά του Dasaev
Κοίτα να μείνει φίλε @boogeyman77, Έλληνας είναι έχει ατέλειες το βρίζουν αρκετοί δικοί μας για τα γκομενικά του αλλά ποδοσφαιρικά είναι 1 απλός 'καλός Τερματάς' 31 που είναι έπεσε στο transfermarkt η χρηματική του αξία στα 800χιλ από 2,2χαρτιά που ήταν πέρυσι άρα να τον πάρει καμιά ομάδα να δώσει πόσα;
Σαν τον Κίτσιου 350χιλ; η σαν τον Henrique 650xil; και μεγάλο συμβόλαιο δεν έχει σαν του Πέλκα έχει ο Rey 700χιλ παίρνει και δεν μπορούμε να τον πουλήσουμε με χρηματική αξία 1,5 χαρτόνια μέχει 500χιλ έδινε η Godoy και αυτό το μετάνιωσε δεν ενεργοποίησε τη ρήτρα.
Σαν τον Κίτσιου 350χιλ; η σαν τον Henrique 650xil; και μεγάλο συμβόλαιο δεν έχει σαν του Πέλκα έχει ο Rey 700χιλ παίρνει και δεν μπορούμε να τον πουλήσουμε με χρηματική αξία 1,5 χαρτόνια μέχει 500χιλ έδινε η Godoy και αυτό το μετάνιωσε δεν ενεργοποίησε τη ρήτρα.
- paok re niamou
Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να υπάρχει με νίκες και με ήττες, αλλά χωρίς εσένα και τα φιλαράκια σου
Λοιπόν αν και είναι ώρα χαράς, βρες ομάδα και άντε στο καλό.
Όταν φύγεις θα τα πούμε.-
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν φύγεις θα τα πούμε.-
Γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε τον άλλον που περιμένει..........
- sourmenetes
- Moderator
Ρε φίλε γαμησε το ρε φίλε!!paok re niamou έγραψε:Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να υπάρχει με νίκες και με ήττες, αλλά χωρίς εσένα και τα φιλαράκια σου
Τέτοια πρόκριση και το πρόβλημα σου είναι ο πασχαλακης και η παρέα του...
Ημαρτον!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Γαμηστε μας και αφήστε μας!!!
- paok re niamou
Ναι καλά.....
Ποσταρισε την παπαρια του τότε και θα μου κανεις παρατηρηση που την σχολίασα σήμερα.
Η όλη απόδοση και ομαδικότητα του απάντησαν όπως έπρεπε σημερα, όχι εγώ
Ποσταρισε την παπαρια του τότε και θα μου κανεις παρατηρηση που την σχολίασα σήμερα.
Η όλη απόδοση και ομαδικότητα του απάντησαν όπως έπρεπε σημερα, όχι εγώ