Πουτ@ν@ αθηνα τελειωσ` η ρετσινα,Gospi έγραψε:Να παραιτηθεις παραυτα!Ακου εκει να δουλευεις για την GREEN cola!
Αθηνα μαμιολα τελειωνει η green cola....

Πουτ@ν@ αθηνα τελειωσ` η ρετσινα,Gospi έγραψε:Να παραιτηθεις παραυτα!Ακου εκει να δουλευεις για την GREEN cola!
Εμενα σε ολα τα αθληματα τα νουμερα με αφηνουν αδιαφορο (αξια, στατιστικα κτλ), τα χαρακτηριστικα ειναι που με ενδιαφερουν. Απλα αυτο που λεω ειναι για εναν Ισπανο πχ που παιζει στην πριμερα, η αξια του θα ανεβει πολυ πιο γρηγορα απο ενα κατωτερο πρωταθλημα ας πουμε. Παρε για παραδειγμα τον Λουκας που οταν επαιζε σε εμας η αξια του εφτασε το μαξιμουμ 4 μυρρια και οταν πηγε στην Ντεπορ, μεσα σε εναν χρονο η αξια του εφτασε τα 12 μυρρια. Τα ιδια πραγματα εκανε και εκει και εδω, απλα αυτοι (που βγαζουν τις τιμες) δινουν σημασια και σε αλλα πραγματα.paokovios1974 έγραψε:Τωρα αυτο ειναι καλο η κακο?Marianov6 έγραψε:Ξερεις ποια ειναι η διαφορα Μπιλλ? Οτι ο Κλαους ειναι Ελληνας, παιζει στην σουπαλιγκ και εχει 4 ενω ο Βασκεθ ειναι Ισπανος, παιζει στην Πριμερα και εχει 3. Αν ο Βασκεθ ηταν Ελληνας και επαιζε στην Ελλαδα, τοτε η αξια του θα ηταν κανα 500αρι. Γενικα το τρανσφερμαρκτ δεν ειναι ενδεικτικο της πραγματικης αξιας του παικτη γιατι παιζουν ρολο πολλα πραγματα εκει.buffalobill4 έγραψε: επισης μιλας για παικτη καλυτερο του κλαους που καλως για μενα εχει 4 μυρια στο τρανσφερμαρκτ και μου λες για τιαμ με 1,5 μυριο (ουτε καν τον γνωριζω τον παικτη) ενω ο βαθκεθ εχει 3.
Αν θεμε το πιστευουμε να πουμε αυτο!RoMaN έγραψε:Η Green Cola *αμάει!!
Και δεν το λέω επειδή διάβασα "κερασμένες", ε...
φιλαρακι κανα λινκ για Μαντζιο;MANIAKOS έγραψε:Τεσπα Μαντζιος καλος ειναι
farmak76 έγραψε:Πουτ@ν@ αθηνα τελειωσ` η ρετσινα,Gospi έγραψε:Να παραιτηθεις παραυτα!Ακου εκει να δουλευεις για την GREEN cola!
Έχει πιο ήπια γεύση και δεν σε απαυτώνει το στομάχι.. Αλλά κρατάει όλο το essence της γεύσης της πετρελ...της Coca Cola.Gospi έγραψε:Αν θεμε το πιστευουμε να πουμε αυτο!RoMaN έγραψε:Η Green Cola *αμάει!!
Κι οταν λες γ@μαει τι εννοεις?ποιον?πως?
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sic-4 έγραψε:φιλαρακι κανα λινκ για Μαντζιο;MANIAKOS έγραψε:Τεσπα Μαντζιος καλος ειναι
BlackBlockAttack έγραψε:Απο FB
Nikos Koulianos B
Λοιπόν απ αυτούς που βγήκαν σήμερα στην φόρα...και δεν ειναι λίγοι. ΜΙΚΟΥ...με κλειστά ματια...Παίχτης που κάνει την διαφορά.Οι δυο Ισπανοί μου , τα βουνά, μου(Τεριακης - Ραγκα) εγραψαν επι λεξη: ότι GAMAEI...
ΥΓ.Μάλιστα ο δεύτερος, μου έγραψε και κάτι για το...μόριο του και τον Πειραιά ,αλλά δεν γίνεται να το αναφέρω...
Ο ροζ πάνθηρας εχει λιγο καλυτερη τριπλά νομιζω παντως.psc1998 έγραψε:Ο ενας γραφει οτι ο Ισπανος ειναι η τριτη επιλογη,ο αλλος οτι ο Μικου ειναι πλανο βητα της τριτης επιλογης.Δηλαδη καλουμαστε να λυσουμε μια δυνατη εξισωση.Ποιος θα ειναι σεντερ φορ της ομαδας την περιοδο 2016-17.
Ειπαμε ας λεγεται και Σκορδοπουτσογλου,δεν παει αλλο με τον Ροζ Πανθηρ στην κορυφη της επιθεσης.(χιουμοριστικα το τελευταιο μην παρεξηγηθουμε).
ποσο καλλιτεχνικη αναλυση...RoMaN έγραψε:farmak76 έγραψε:Πουτ@ν@ αθηνα τελειωσ` η ρετσινα,Gospi έγραψε:Να παραιτηθεις παραυτα!Ακου εκει να δουλευεις για την GREEN cola!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει πιο ήπια γεύση και δεν σε απαυτώνει το στομάχι.. Αλλά κρατάει όλο το essence της γεύσης της πετρελ...της Coca Cola.Gospi έγραψε:Αν θεμε το πιστευουμε να πουμε αυτο!RoMaN έγραψε:Η Green Cola *αμάει!!
Κι οταν λες γ@μαει τι εννοεις?ποιον?πως?
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk